Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Markee 02-12-2005 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
widziałes jak wygladala sytuacja 10 min pozniej? szwedzi stali zbunkrowani a nasza armia sie pchała zeby tam wejsc. identycznie było w bitwie na edron !! szwedzi zbunkrowani a naszych 3-4 weszło do srdoka i uciekajac/ sdkuajc sorcow i uhajac sie nawzajem nie mieli nawet cieplo a nasi przebijali sie przez zapore przed mana shopem -

wiedzialem ze nasi w kilka minut zjawia sie cala gildia - myslalem ze stoaniemy in pz locka trzymac zeby ich pociac - no ale na sam widok matacy trzeba uciekac - bo przeciez ONI CHCIELI WAS ZABIC ! trzeba sie bylo ratowac.
sam sie na schodach z nimi pare ladnych minut motalem - jeszcze z 3-4 min bym dluzej wytrzymal i sytuacja byla by naprawde zabawna

ale nvm- to juz historia :D

teraz sytuacja jest doslownie odwrotna :D
trzymalem draza adiego i amena na mostku w ven- i czekalem az przeybiegnie kawaleria - i przybiegla - Mataca w formacji dosłownie "klin" z 15 gosciami za soba :P
i az sie zakurzylo za panami z wanted :p
poza amenem ktory mial za krotke nozki... :baby:

buehehehehe to bylo dobre :D

Merkyon 02-12-2005 14:10

Dragoholikus:

Killed at Level 117 by Tetra Striker and by Przemo Ent

Anarchos:

Killed at Level 88 by Xaviour and by Przemo Ent

azura 02-12-2005 14:38

Ja sie nigdy do swe nie przylacze u***ali mnie 3 razy ........

Mati21pi 02-12-2005 14:40

To swe do nich sie przylaczylo -.-

Gimlos 02-12-2005 16:25

Fragi z dzisiaj:

Drazharm
Dec 02 2005, 16:47:08 CET
Killed at Level 142 by Cors Ent and by Nosso Mc'Furry

Dragoholikus
Dec 02 2005, 14:15:02 CET
Killed at Level 117 by Tetra Striker and by Przemo Ent

Zuremi
Dec 02 2005, 16:47:26 CET
Killed at Level 115 by Cors Ent and by Mistrz Marionetek

Gammbler
Dec 02 2005, 15:44:23 CET
Killed at Level 66 by Xaviour and by Cozmetic Jonez

Anarchos
Dec 02 2005, 14:17:43 CET
Killed at Level 88 by Xaviour and by Przemo Ent

Adi Gotti
Dec 02 2005, 16:47:48 CET
Killed at Level 127 by Hawek and by Asari

Ake
Dec 02 2005, 16:34:46 CET
Killed at Level 79 by Nitros Thunderfist and by Przemo Ent

Nosso Mc'Furry 02-12-2005 16:57

http://rapidshare.de/files/8493249/Draz_pwned.JPG.html

Hail and kill

A tak btw to ma ktos filmik z tej wojny?;o

Ładnie popadali hehe mial byc trap a wyszlo inaczej ja tylko bieglem za wszytkimi a tu bah i Draz padl i zaraz potem Adi.

I tak ma byc !
Azura wkoncu wyjdzie na dobra droge :o (lepszą)

Fiszbin 02-12-2005 17:42

o lol

skasujcie cos mi sie z forum rypalo

Fiszbin 02-12-2005 17:52

ehhh

Sprostowanie dla all czlonkow SF którzy myślą że płaciłem Drazowi. NIE ZROBIŁEM TEGO !!!!! Draz dał mi czas do Niedzieli, nie grałem aż do dziś i gdy zobaczyłem co sie wydażyło pierwsze co pomyślałem to "pier**** nie płace drazowi". Mam honor i gdybym zeczywiscie mu zapłacił to niewybraniał bym się jak 5 latek który ukradł koledze grabki i mówił że tego nei zrobiłem

18:10 Cors Ent: pisales na forum ze placiles 20k drazowi- wiec dla rownwoagi masz teraz 20k do zaplacenia sf

Nic takiego nie pisałem, przestudjuj dokładniej moje posty Cors.

ehhh jak wracam po przerwie w grze, ciesze sie ze nie bede placic i mi wyjezdza ktos z takim tekstem to dostaje kur*icy

Rankor 02-12-2005 17:52

Gratuluje nowych fragow.

Jesli chodzi o filmy:http://tibicams.tibianetwork.net/en/...arch/1/5/0/7/0

Nie ma tu niestety filmu ze smiercia Drazharma.
Sf zaczelo pokazywac pazury. ;)

notop 02-12-2005 17:55

drazharm od dawna wazyl sobie piwa,teraz musi je wypic i przypuszczam ze go to aboli,dostanie neizlej czkawki i mam nadzieje ze sf raz na zawsze skonczy z nim,od zawsze byl kanciarzem,zlodziejem i pa,szkoda mi tylko 2-3 osob z wanted ale coz bedac z...... trzeba sie liczyc z konsekwencjami

haotaru tamoe

notop 02-12-2005 17:55

drazharm od dawna wazyl sobie piwa,teraz musi je wypic i przypuszczam ze go to aboli,dostanie neizlej czkawki i mam nadzieje ze sf raz na zawsze skonczy z nim,od zawsze byl kanciarzem,zlodziejem i pa,szkoda mi tylko 2-3 osob z wanted ale coz bedac z...... trzeba sie liczyc z konsekwencjami

haotaru tamoe

Cors Ent 02-12-2005 18:06

Ktos jeszcze ma watpliwosci co do tego kto jest lepszy na tej wojnie?

16:49 Warning! The murder of Drazharm was not justified.
16:51 Warning! The murder of Zuremi was not justified.

Dzisiejszy dzien nazwałem "Zemsta Entów"

3 fargi Przema, 2 moje

good luck Wanted - zycze szczescia
bedzie wam potrzebne

Markee 02-12-2005 18:06

mozecie dac link do filmiku plx

HAHAHAH Dof MIstrze
Wanted K***y !!! !!! X(

Mati21pi 02-12-2005 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
http://rapidshare.de/files/8493249/Draz_pwned.JPG.html

Hail and kill

A tak btw to ma ktos filmik z tej wojny?;o

Ładnie popadali hehe mial byc trap a wyszlo inaczej ja tylko bieglem za wszytkimi a tu bah i Draz padl i zaraz potem Adi.

I tak ma byc !
Azura wkoncu wyjdzie na dobra droge :o (lepszą)

Lepsza tak? Wszyscy odchodza bo gra na tym servie nie ma sensu.Ciagle dostaje msg od kolegow ze padl ,albo ze ma placic i KTO TU JEST PA?? nie SF jak nie to kto? pewnie ja .Obyscie padali jak muchy wraz z waszymi swe przyjaciółmi.Azura za panowania Wanted Była Duzo lepsza... i taka mogla zostac do konca .Cors pewnie sie cieszysz POZNAN na stolice idzie .Moze zrobcie sobie walki z wanted ale po rowno (liczba osob) tak zwane duele i wtedy sie okaze kto wygra. I ile mam zaplacic za napisane tego posta?? bo przeciez u was sie placi za wszystko .Zbieracie na operacje plastyczne zapewne .

ReJw 02-12-2005 19:05

uhmmm.

życzmy wanted szczęścia jak Cors napisał

gz fraga :>

Mati21pi 02-12-2005 19:06

Cytuj:

3 fargi Przema, 2 moje

bedzie wam potrzebne

Tu juz nic nie pomoze nawet szczescie

Rankor 02-12-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati21pi
Lepsza tak? Wszyscy odchodza bo gra na tym servie nie ma sensu.Ciagle dostaje msg od kolegow ze padl ,albo ze ma placic i KTO TU JEST PA?? nie SF jak nie to kto? pewnie ja .Obyscie padali jak muchy wraz z waszymi swe przyjaciółmi.Azura za panowania Wanted Była Duzo lepsza... i taka mogla zostac do konca .Cors pewnie sie cieszysz POZNAN na stolice idzie .Moze zrobcie sobie walki z wanted ale po rowno (liczba osob) tak zwane duele i wtedy sie okaze kto wygra. I ile mam zaplacic za napisane tego posta?? bo przeciez u was sie placi za wszystko .Zbieracie na operacje plastyczne zapewne .

Wszyscy odchodza? Nie ma sensu? Zastanow sie chwile o czym Ty pieprzysz. Wiele osob odejdzie ale wiele osob wroci na azure.
Wiesz na czym polega wojna? WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE. Draz SAM sie wpakowal w ta wojne. Kiedy byla wojna Wanted, DoF i SF vs MK to nie plakales, ze ludzi z Mort Kell mniej i niech sie dueluja bo "Wanted jest wiecej", tylko jak Draz zaczal dostawac po tylku to trzeba go bronic. Nie podobaja Ci sie przyjaciele ze Szwecji? To wyp********.. o przepraszam, odejdz z serwera i nie placz nam na forum jak to dobrze bylo za panowania Wanted bo malo kto chce tego sluchac. Azura za panowania Wanted bylo duzo lepsza DLA CIEBIE. Mi sie podoba taka zamiana ról.
A jak tak bardzo ci sie nie podoba to, ze El Drazito razem z kolegami dostaje po tylku to dojdz do Wanted Academy i moze nawet zobaczysz kogos z SF na ekranie zanim paniesz :>

Polli~ 02-12-2005 22:09

El Drazito say:
~"wanted tu bylo, jest i bedzie... zabijac swoich wrogow.

powodzenia z `wywalaniem mnie z servera` noobku. czas pokaze ile jestes wart."~

Nic dodac, nic ujac...

Cos mi tam z cytatem nie wyszlo sry...

kruchy 02-12-2005 22:35

Zycze powodzenia all...mam kilku kumpli to obu stronach...ja odchodze na new serva..
Pozdro Poll~~ :p

Takie jest zycie,
Taka jest wojna,
Tylko nie kminie niektorych tekstow np przy deadzie draga "ale zdechl pies"
troche szacunku

AnthraX_ 02-12-2005 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
El Drazito say:
~"wanted tu bylo, jest i bedzie... zabijac swoich wrogow.

powodzenia z `wywalaniem mnie z servera` noobku. czas pokaze ile jestes wart."~

Nic dodac, nic ujac...

Cos mi tam z cytatem nie wyszlo sry...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent~

3 fargi Przema, 2 moje

bedzie wam potrzebne

Moim zdaniem nie powinniscie sie tak szybko sie cieszyc, przeciez to tylko jeden dzien i tylko(czy az) kilka fragow. Fakt, pokazaliscie ze macie pazury ale to jeszcze nie koniec wojny i powinniscie wziac to pod uwage, a nie juz zaczynac swietowac...

Ja sie nie opowiadam po zadnej ze stron ale juz zauwazylem roznice w zachowaniu szwedow, wlasnie sobie stalem przed dp w Thais i zaczelo mnie dwoch okladac... Rozpuscili sie troche przez ta sytuacje... Przed wojna tak nie bylo ale coz zostaje niz nabic lvl i skille i odplacic i tym samym lecz watpie zeby mi sie to udalo jezeli ci przejma serwer.... smutne ale prawdziwe...

PZDR i powodzenia wszystkim.

Fiszbin 02-12-2005 22:45

Dziękuje kolegom z SF za wyjasnienie sytuacji z moim rzekomym paymentem.

Jinikao 02-12-2005 22:51

Animeagx Ar'Sol -- ale ch*j z niego:) Wypychal ludzi z domu;/ 2 fragi tak zescie nabili.

Btw. Wanted zapraszam na new serwa:) Mówie całkiem serio. Zrobimy to co na Askarze:) Tylko moze na nowym zaczniecie grac normalnie a nie dla zabawy jak na Askarze:) Lecz co jest prawda nieźle my dokopali wszytskim :P:P Tylko zdrada was kosztowala koniec zabawy:)

kruchy 02-12-2005 23:03

Drago sam stanol w drzwiach...tylko zapomnial ze denaros moze drzwi w chacie zamykac...a anarchosa akcji nawet nie skomentuje....

Nosso Mc'Furry 02-12-2005 23:34

Czekamy na kolejne wielkie wyczyny Wanted.

Oczywiscie wiadomo o czym mowie czekamy oczywiscie na kolejne fragi dla SF a kto bedzie nastepny? Czas pokaze , ale dobrym celem bylby Minavand ;)

kruchy 02-12-2005 23:48

Czyz nie jestescie zbyt bardzo pewni siebie..nic nie sugeruje ale wydaje mi sie ze wanted ma lepsze pvp a ze ich trapneliscie w 20 to inna sprawa...to dopiero 3 fragi dla sf

Mr Time 03-12-2005 00:00

Graty dla SF ;)

Teraz pozostaje nam tylko czekac na kolejne czesci "Zemsty Ent'ow"

(P.S. Mam nadzieje ze bedzie ich conajmiej tyle, ile bylo odcinkow 'Mody na sukces' xD)

Z dnia na dzien coraz lepiej. Teraz bedzie tylko z górki. :cup:

Cors Ent 03-12-2005 00:07

Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach

[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]

poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie

w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków :)

EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka

a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted :( )

a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !

ta wypowiedz mówi sama za siebie

kruchy 03-12-2005 00:11

Sorry faktycznie 7 fragow... :) ale sadzisz Cors ze all wanted bedzie walczylo z Sf?? Beda mniejsze starcia jak sf bedzie w mniejszosci zalogowana

wr00n 03-12-2005 01:05

No coz troche sie dziwnie poczulem gdy to przeczytalem.A tam w dupie to mam.Zmieniam serwer na nowy, jak mysliscie w tym update?

wr00n 03-12-2005 01:07

Cytuj:

Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '

1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.

zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]

domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl

I ty poprawiasz bledy draga??

Nosso Mc'Furry 03-12-2005 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
No coz troche sie dziwnie poczulem gdy to przeczytalem.A tam w dupie to mam.Zmieniam serwer na nowy, jak mysliscie w tym update?

To nie jest temat o update chcesz sie dowiedziec/zobaczyc co mysla inni idz gdzie indziej.
@Post up.
No i co? chyba offtopic co nie? Kogo obchodzą bledy jak pisze w temacie >Azura-Nowa wojna< czy tez moze >Kto jakie robi bledy?<
Pomysl zanim napiszesz...

Cytuj:

Czyz nie jestescie zbyt bardzo pewni siebie..nic nie sugeruje ale wydaje mi sie ze wanted ma lepsze pvp a ze ich trapneliscie w 20 to inna sprawa...to dopiero 3 fragi dla sf
My nie jestesmy pewni siebie jak wanted ktore tak bylo pewne siebie ze rezultaty mozemy zobaczyc w dniu dzisiejszym tak ze wiesz...
Trzeba umiec wykorzystac sytulacje wanted robi duuuuuuuuuuuuuuuuuzo bledów wystarczy je wykorzystac.

wr00n 03-12-2005 03:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
To nie jest temat o update chcesz sie dowiedziec/zobaczyc co mysla inni idz gdzie indziej.
@Post up.
No i co? chyba offtopic co nie? Kogo obchodzą bledy jak pisze w temacie >Azura-Nowa wojna< czy tez moze >Kto jakie robi bledy?<
Pomysl zanim napiszesz...

My nie jestesmy pewni siebie jak wanted ktore tak bylo pewne siebie ze rezultaty mozemy zobaczyc w dniu dzisiejszym tak ze wiesz...
Trzeba umiec wykorzystac sytulacje wanted robi duuuuuuuuuuuuuuuuuzo bledów wystarczy je wykorzystac.

No i tym postem pokazales jak glupi jestes naprawde.Przeciez wielki polonista cors prent przez pol topicu pisal o bledach ktore popellnia drago.A co do tego pytania to chyba mozna zrobic taki maly offtop.Poza tym to jest skutkiem wojny ze sie przenosze na new serwer, i nie tylko ja.Dlatego to miejsce jest w 100% adekwatne do dyskuscji na ten temat.

dyzio-1993 03-12-2005 07:39

Cors male zwyciestwo. to 2 fragi a wanted ma z 20 dlatego to jeszcze nie jest zwyciestwo wojna trwa nadal. chociaz wedlug mnie wanted jesli nie bedzie stosowac wojny podjazdowej to dostanie w dupe bo sf jest 7 razy wiecej. ja bym na miejscu wanted szukal pomocy w dof.

Gimlos 03-12-2005 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dyzio-1993
Cors male zwyciestwo. to 2 fragi a wanted ma z 20 dlatego to jeszcze nie jest zwyciestwo wojna trwa nadal. chociaz wedlug mnie wanted jesli nie bedzie stosowac wojny pozycyjnej to dostanie w dupe bo sf jest 7 razy wiecej. ja bym na miejscu wanted szukal pomocy w dof.

7 fragów, "mala" roznica. A zeby znalezc pomoc w DoF to Wanted bedzie zaiste potrzebowalo sporo szczescia, poniewaz prawie polowa SF sie z tamtej gildii wywodzi i to od wojny DoF vs Wanted zaczela sie ta wojna.

Markee 03-12-2005 10:38

plx czy ktos moze dac loink do filmiku bardzo prasze :)

Dragoholikus 03-12-2005 10:41

Cytuj:

Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach

[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]

poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie

w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków :)

EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka

a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted :( )

a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !

ta wypowiedz mówi sama za siebie

Wanted mialo pecha w tym dniu ale cuz bywa wkoncu to nie koniec swiata :D
Ale spoko jeszcze nie skonczylismy sie bic :D
A btw to nie dodawaj cors deadow ludzi nie z wanted :P

Gimlos 03-12-2005 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus

Gammbler i Ake walcza po waszej stronie i wam pomagaja, tyle ze nie sa w gildii Wanted, nie oszukuj sam siebie, wiadomo ze sa w wojnie.

Matibu 03-12-2005 12:39

Ake, wanted academy.
Gammbler, ex wanted academy
Zuremi, uhał kolesią który biegł za nim. 116 royal pada nie używszy na sobie ani jednej runy ultimate healing ( ten konkretny owner nie wiedzial po prostu które to niebieskie kamyki.)

Btw.
Boskie pvp minavanda zostało udowodnione strzelaniem pod dachami i jedynym co mógł powiedzieć po deadzie draza "utani gran hur", nie liczę też jak padł solo przez Hawka jak razem z nim było 5 osób z Wanted =)

Draz na lvlu 88 odgrażał się hawkowki że na 100 biegałby i wybijał ich wszystkich pojedynczo. No to Drazik , tak jak powiedziałeś mi w grze "Nie każdy urodził się Pro".

Falzer, Retired.

Te 3 akapiciki mówią same za siebie.

A jak chcecie płakać na temat ortów to do profesora Miodka zapraszam xD

Rankor 03-12-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus

Chyba chciales powiedziec "ale jeszcze nie skonczylismy padac" =]
Pecha? rotfl, dla mnie to bardziej wygladalo na smierci bardziej przez glupote niz pecha :>

@Mati
haha Miodek pwnz =D

wr00n 03-12-2005 14:19

Przeciez to wasza ekipa czepia sie tych ortow.Durniu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52.