![]() |
A może w jakiś sposób da sie tam teleportnąć? (np.GM jakiegoś gracza który wbił 300lvl) A z tamtąd nie ma wyjścia... bierzesz tyle ile masz capa :p i sie dedasz na tych fieldach... Innego wyjścia nie ma 8o gorzej gdyby ten ktoś nie miał aol'a. Ale to tylko przepuszczenia... Widziałem bazyliszka na ssie w okienku battle 8o wygląda jak wąż -.- jak ma z niego wypadać klucz jak węża sie nie da otworzyć? Hym?
|
Jestem na 100 % pewien ze do skarbca Imperatora , nie da sie wejść w żaden sposub. Jeśli pogadacie z Kruzakiem to sie dowiecie że dam wam miecz za śrubokręt. I nie mówi nic o tym że da wam wszystko z jego skarbca. Może on sam zgubił klucz do swego skarbca (?) i potrzebuje śrubokręt aby te drzwi otworzyć =/
|
Gilu, Kruzak nie zgubił śrubokrętu, Technomancer (zapomniałem jak ma na imie) go zgubił, i da ci za niego miecz.
|
@UP: Sry, pomyłka pomyliło mi się .
To może ten TECHNOMANCER (czy jakoś tak) on chce się wkraść własnie to tego skarbca . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To są tylko przypuszczenia : ) I tak jak ktoś odkryje tą zagadke to sie nie pochwali w FORUM i nie powie jak tak wejsc : )
|
Phi, zagadka jest taka, że klucz do skarbca ma jego właściciel, czyli Kruzak, a jeśli go poprosisz żeby ci otworzył, to najpewniej pokaże ci środkowy palec...
|
BASILISK TO NPC !!!!!!!
N - Non P - Player C - Character Nie można zabić NPC ... argh! Poczytajcie troche zanim cokolwiek napiszecie ... |
@up
Fakt jest NPC ... czyli można z nim pogadać. Pytanie tylko jak się do niego dostać? |
Cytuj:
|
Wiem!
Ten Technomaniak potrzebuje śrubokręta bo jego rodzina ma tradycje, żeby tort z owocami kroić śrubokrętem. I On ja kbedzie mieć Śrubokręt porzekroi tort i da Ci połowe tortu ty go zjesz i wyplujesz ze śliną klucz. Pobiegniesz do skarbca rzucisz kamieniem a do kamienia włożysz śrubokręt i powiesz Adori Drzwi i wtedy otworzy się. Ja już zrobiłem ten quest na otsie xDDDDDDDDDDD <JOKE> A tak szczerze, itemy są pewnie na pokaz. Lub to bardzo długa zagadka.. Wątpie, żeby ktoś dostał wszystko co tam jest. Może za wykonanie jakiegoś tam działania. U Ebieg (empirator) Dajesz mu to coś. On Cię przesyła do skarbca bierzesz jedną rzecz i więcej nie możesz wziąść i żeby stąd wyjść trzeba sięzdedać na fieldach. Bo poco one są ? Żeby noobów odstraszać?^^ |
Ludzie ten skarbiec jest na pokaz jakie rzeczy można zdobyć a wy głowkujecie zajmicie lepiej qestem na magic long sworda albo coś. A i jak ktoś to odkryje to nigdy by nie powiedział no nie? I teraz zacytuje z pewnej bajki Iniemamocni
Jak wszyscy sa super to nikt nie jest! |
Pomysł
Eee ja mysle ze na tych 16 zapadniach musi stanąć tak:
1.Male-Knight 2.Male-Druid 3.Male-Sorc 4.Male-Pall 5.Male-Elite Knight 6.Male-Elder Druid 7.Male-Master Sorc 8.Male-Royal Pall To samo sie bedzie tyczylo female. A jak kazdy wie 8+8=16:baby: Chyba:cup: |
Venore
Moim zdnaiem moze miec cos wspolnego podziemia depoo w venore ;p tam gdzie sa te 2 psy ;) sa 4 switche i niech stanie na nim 3 ludzi i 1 pies zobaczyc zawsze mozna :)
|
@up
Bez sensu. Veno jest daleko, poza tym te przyciski są do wyścigów psów. Ale to: Cytuj:
Można by zobaczyć...Tylko trzeba by było chyba sprawdzić kilka kombinacji :/ |
Cytuj:
miliard roznych mozliwosci ktorych i tak nigdy nie przetestujesz. |
Do snucia wielu teorii ludzie nie brakuje, ale wprowadzenie czegokolwiek w czyn nie ma jakos chetnych.
Moze byc x mozliwosci, jak sie dostac w dane miejsce. |
Ech...
Kolega XXl już dawno dawał screeny ze skarbca i baslisk roomu robione NGkiem. Są tylko 2 metody wejścia do skrbaca (i wyjścia) Bycie teleportowanym (i wyteleportowanym pon jakimś czasie) Otwarcie drzwi i SKASOWANIE KAMIENI! TAK! Kamienie blokują bramę od wewnątrz. Są pod Fieldami (jak SS na rooku) |
Ja uwazam ze to jest na pokaz zeby inni gracze zobaczyli co w tibi mozna zdobyc lub rzeczywiscie to quest ale nic o nim nie wiadomo.
Dajcie mi link do tego NGka czy jakos tak chcialbym se poogladac te lvl moje gg 3453154 |
@karlowaci:
Wszystko co napisales pojawialo sie juz w tym temacie przynajmniej po 10 razy i juz dostatecznie po tym ludzie pojechali. Sugeruje pomyslenie i poszukanie paru podstawowych informacji ( takich jak kamienie pod fieldami ) przed napisaniem kolejnego posta. Do wszystkich ktorzy maja zamiar wypowiadac sie w tym temacie: - nie ma zadnej przeslanki wskazujacej ze da sie wejsc do skarbca - nie ma zadnej przeslanki wskazujacej ze da sie znalesc wystarczajaco blisko bazyliszka zeby zrobic z nim cokolwiek ( wliczajac w to granie na flecie itp ) Jesli chcecie zblizyc sie w jakikolwiek sposob do rozwiazania zagadki, proponuje zaczac czytac ksiazki zamiast po raz kolejny zastanawiac sie co ustawic na zapadniach, poczawszy od jablek, na 100 levelowych elite knightach plci zenskiej skonczywszy. |
taaa....
Juz byl taki temat ! Cos bylo ze liczba klejnotow podzielona przez siebie , liczba kratek i cos jeszcze dawalo jakis efekt ... nie pamietam juz tego ale wiem ze takie cos bylo ....
|
Cytuj:
http://i103.photobucket.com/albums/m...n/skarbiec.jpg @up Pierwsze slysze. @3up moze wejdz w....oficjalna strone bota?B) |
Trzeba dać Kruzakowi skórę bazyliszka i wtedy nam otworzy
Skarbiec :D |
@up
A jesli Kruzak robi nas w konia? |
pff a mnie najbardziej wkurzaja takie noobki co sie czaja tylko zeby ciebie podejsc od tylu i zabic...bo nie chce im ise zdobywac itemkow tylko lejaX(
|
Cytat z książki :D
Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak...
Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! Znalazłem to w temacie "dziwny opis..." Tutaj jest coś o Kruzaku i o exevo gran mas vis (dla noobów: to jeden z najlepszych, jesli nie najlepszy czar ofensywny). Więc może trzeba ominąć Imperatora i wyważyć drzwi z exevo gran mas vis |
@up
Probowalem przed momentem, nic sie nie stalo. Jakies inne pomysly? |
Mam pewną sugestie; może czeba się namęczyć, aby zdobyć klucz do skarbca, nikt jeszcze nie przekopał kilofem całej mapy Tibii, a może to jest rozwiązanie.
No ale jeżeli byśmy już zdobyli klucz to można by było otworzyć drzwi użyć destroy field na Fieldy i pod fieldami może są kamienie przez które nie można przejść do dalszej części skarbca, a w kamieniach quest~ wskazówka na dalszą część questa... Czeba pogłowkować |
Zaraz sie kurwa załamię...
|
Cytuj:
|
Skarbiec imperatora Kazo
Pamietacie legede z dark zbroja , może dvaren lub quard pomoże w otwarciu Skarbca.
Przecież nie ma rzeczy nie możliwych. |
Ehh, już nie wymyślaj.
|
:p
a ja proponuje zamknac temat, jak ktos bedzie mial cos KONKRETNEGO i POPARTEGO DOWODAMI do powiedzenia, niech napisze pm do vila. |
NIE DA SIE WEJSC DO SKARBCA!!!!!!!
mozecie mi wierzyc lub nie ale nie da sie wejsc musicie poczekac 2-4 updty moze sie cos zmieni MOZE nie koniecznie musi ! aplikuje na prace programisty w cipsoft mamm nadzieje ze sie dostane (jak nie bede pil) dostaniecie wtedy wiecej info |
Cytuj:
|
Coś długo szukacie dojścia do Skarbca Imperatora Kazoo...
Coś długo szukacie odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie:
"Skarbiec Imperatora Kazoo, Quest czy Bójda?" Dokładnie szukacie go od... ... 1 roku, 1 miesiąca, 2 dni, 5 godzin i 32 minut 8o Ja bym sobie dał spokój. Jeżeli nie znaleźliście odpowiedzi od roku, to nie ma co dalej szukać (moim zdaniemX( ) Mówie Wam, dajcie se spokój i koniec tematu :p A tak na moje oko: tam można się dostać, skoro 1 osoba sie dostała to wystarczy się jej zapytać the end :p |
Cytuj:
|
O ludzie, pieprzycie przez 40 stron o jednym...
Cytuj:
A tak na powaznie, jak to pisza normalni ludzie - te przedmioty mozna zdobyc, ale nie da sie wejsc do skarbca... kiedys jakis tam GM powiedzial, ze wszystki w Tibii mozna zdobyc. Zainspirowany tym tematem [kiedys czesto tu wpadalem] zrobilem postac na Lunarze i zapytalem GM Xadama. Wklejam tresc rozmowy: Cytuj:
Cytuj:
@edit Cytuj:
|
mam pewną dewizę
niewyśmiejcie mnie jeśli sie wam niespodoba moja wypowiedz, ale mysle ze skarbiec w którym jest bramka levelowa 300lvl jest po to, aby każdy kto chce zdobyć te rary (dsl itp.) musi wbić 300lvl. Wg. mnie jest to tylko po to aby każdy wbijał jak najwiekszy lvl aby sie tam dostac, a tak naprawdę to tylko bujda(ort?). Cip soft sobie to wymyślił, aby zachęcić do grania, bo wiadomo ze każdy kto gra w tibie chce zdobyc to eq. WG. mnie to niejest zaden quest!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |