![]() |
100+ na dragi by się opłacało? Wolne żarty! 80/80 + lvl 80+ i smigasz (ja ze swoim 69lvl i skillami 90/90 na draga marnuje 0-2 mana fluidy) więc sobie przekalkuluj. Na 100+lvl można myśleć o zabijaniu dragów na masową skale, ale na mniejszych skupiskach smoków (by nie bilo 3 i wiecej) to od 80-85lvl.
|
Cytuj:
|
a na orc lidery i barksery z jakimi skilami iz tym samym eq ale na 100 lv to sie chyba bije demony a nie dragi??
|
Cytuj:
[edit] jesli chodzi o dosyc dobry exp ( dla niskich leveli ) to polecam rotwormy - od 10k-14k exp ana godzine mozna wyciagnac jak sie nikt nie kreci po rotowisku ( mowie o rotach na darashii ). korzystajac z chorobowego zrobilem tam najtem levele od 26 do 33 w ciagu 3 dni [/edit] |
::p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
|
Cytuj:
|
oki spoko
Cytuj:
:2handed: a wogule krutszę wersje plz :miecz: |
e no extra :PP wlasnie tego szukalem ^^
|
Ciup Ja mam 9 Knighta skille 36/34 92% do 10lv 50% do 1mlv. i mam miec na 10lv 20/20 skille ktoś głupi jest
|
Prosze ! Napiszcie mi ale tak porzadnie ! Z jakimi skillami,levelem i ekwipunkiem knight moze sie wybrac na : draga,gs,ds ! I jakie skille i eq na mass dwarf guardow i ds !
|
@up
Eee,yyy? Mass exp na ds,guardach? Guardy są nieopłacalne dla knighta ds zresztą też. Co do tego na jakim lvl'u można się wybrać na draga,gs,ds-na każdym nawet 6.Drag(30 lvl,4mlvl,70/70)Gs-rozumiem że blokowanie(30lvl,4mlvl,70/70) Ds to samo |: Pzdro |
TEn mass to tak mi sie napisalo :P
Hmmmmm........... Ja czytalem na tej stronce ze na smoka 65\65 wystarczy solo a teraz ze 70\70 :P |
No dobra powiedzcie mi wtedy jakie potworki zabijac najlepiej na 30 lvl ? Ale takie ktore maja jakis sprzedawalny loot :P
|
@Maciej the Sorcerer
Dragon - Możesz bić już od ~25lvl, byleś skill ataku miał dobry (mile widziany 70+). Na smoka idziesz oczywiście z dwuręczną bronią, dragon necklace (choć niekoniecznie) i odpowiednią ilością UHów. Demon Skeleton - Możesz bić już od około 35lvl ze skillami nie mniejszymi, niż 75/75. Jeśli chcesz DSa zabić samą bronią, to bierz dwuręczną i na full attack, jeśli natomiast magią (HMM), to dobra tarcza i najlepiej bright sword. Muszisz mieć też dobre eq. Giant Spider - Z tym jeszcze nie miałem doświadczenia solo, więc nie wiem, czy moja rada się sprawdzi, ale myślę, że skille 85+/85+, dobry level i b.dobre eq to minimum. Dwarf Guardy - Jeśli chcesz mieć korzyść z expienia na nich, to skille 75+/75+. Demon Skeletony - Pff... Na mass kill DSów skille... Czy ja wiem... 90+/90+ (zgaduje)? Mimo wszystko knight nie jest postacią do solowania czegokolwiek, a raczej do bloczenia, więc jeśli chcesz na coś takiego iść, to raczej tylko dla sportu, niż dla zarobku, bo na 95% nie zwróci Ci się za wyprawę. |
Jak mam 30 lvl , skille 70 w axe i 69 w shieldingu to na jakie potworki chodzic zeby wbijac dobry exp,skile i loot ???
|
Nierozumiem jak mozna byc tak "madrym" zeby zadawac pytanie nie szukajac wczesniej odpowiedzi!
Ludzie wescie sie w kupe i szukac! <przeczytalem caly poradnik z komentarzami i spotkalem w nim z 10 razy "mam 30lvl 4mlvl skille... i na co mam chodzic " poszukac dwie strony wczesniej odpowiadali na to pytanie cztery strony wczesniej tez X( wiec do roboty!!!!! Dzieki za poradnik pozdro for alll! |
Człowieku własnie wtym problem ze ja przeczytalem caly i jeden pisze ze wystarczy xxx a drugi ze yyy ! Wiec sie zamknij !
|
@Spongyfhy
Powiem ci, że solowanie demona knightem bywa odłacalne. :D A tak pozatym na dragi wystarczy 65 skill ataku i gs/dragon lance/war hammer. Na guardy 75/75 i bs/f axe, na dsy 80/80 z bsem/ f axem. Na gsy mile widziane 80 w ataku i dużych problemów raczej być nie powinno. A i tak dla knighta najlepsze są efly. Mam nadzieje, że pomogłem. :O |
Co to znaczy "dla knighta najlepsze sa elfy" ?
|
Sorki blad przy pisaniu ! "eflY"
|
Cytuj:
|
Cos Cienko...
Zelow Wez troche poskiluj bo troche nobsko na 15 lvlu Chodzic ze skilami
37/28...:] Np. Ja Mam Fajne Skile na Moj Lvl :P PATRz obok : <<<<<<<<<------ POZDRAWIAM !!!!!;) |
DObry poradnik sam jestem knightem z 19 lvl
|
Zabije GS-a z 41 lvlem ze skilami 75/75??
|
Absolutnie nawet nie probuj.
Ja na tym lvl i na prawie takich samych skillach pozwalam sobie co najwyzej na blokowanie GSa (BS+VS). Proba solo to waste (UH na zmiane z HMM), lub samobojstwo (Giant Swordem) na tym lvl i skillach ;) |
mam pytanie co do skillowania knight'a ... jeśli trenujemy obronę to bierzemy lepszą czy gorszą tarczę?? a może to obojętne...bo mi chodzi przede wszystkim o szybki trening...już mi kilka osób mówiło co do wybierania tarcz ale opinie są podzielone : jedni mówią: bierz lepszą- wtedy jest szybciej, a drudzy: bierz słabszą -WTEDY jest szybciej :p no i już się pogubiłam;)
Pozdrawiam |
@up to zalezy
z kumplem jak najslabsza, a z potworami taka jaka zwykle nosisz na jakies niezle hunty pierwsze to kolega wiecej hitow ci zada i bedzie sam niezle skillowal a jak on bedzie mial to same eq lub gorsze ty tez bedziesz niezle awansowac... a drugie to po co masz sie "kaleczyc"? bedzie wiecej chmurek czyli szybszy wzrost w shieldingu... |
kto mi powie skad moge sciagnac mapke do tibii?? gg 1388234;)
|
Nie wiem dlaczego wy mówicie że exp na elfach jest dobry ? Tyle samo expa co elf scouty dają dwarf soldiery, a w odrożnieniu od elfów nie zadają po 30 czy nawet niekiedy po 100 obrazeń, i nie uciekają przed tobą wprowadzając cię w 5 innych elfów. Do tego dają jeszcze lepszego loota... Elfy sux
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
po za tym poradnik dobry :) 7/10:crusader: |
Świetny poradnik
To naprawde przydatny poradnik dla mniej doświadczonych graczy:) [CHAR][/CHAR]
|
Świetny poradnik
To naprawde przydatny poradnik dla mniej doświadczonych graczy:)
|
Świetny poradnik
Troche błędów, ale poradnik fajny[CHAR][/CHAR]
|
Dass nabijaczu napisz jednego posta a nie 3! Przycisk EDYTUJ!
|
Cytuj:
Przeczytalem to i musialem skometowac ten poscik bo oczy to mi wyszly: czlowieku przestan grac w tibie bo jestes NOOBEM jakich (niestety) niemalo a mianowicie jesli chodzi o pierwsze podkreslenie: minoguardy nie mogles pykac sobie przy (jak to napisales) 49/47 z takim eq bez problemu chyba ze strata IH - (bo z takimi "noob skilami" pewnie 4mlvl nie miales") to jest dla ciebie "bez problemowe klepanie guardow" pozostawiam ci to do przemyslenia lecimy dalej: ~62/61 przy 36lvl to juz mozna spokojnie nazwac go noobem a pozatym przy 3,4 cycach na raz to: 3-ci i 4-ty wchodzi na armor i przy takich skilach to on moze sobie huncic pojednyczne cyce a jak chce na nich expic ekonomicznie i pozadnie to niech doskiluje do ~+80/~+80 kolejne co napisales: odrobil 80k expa w 3h? lol? chyba ze wg Ciebie to jest szybko w dodatku na PACC to wychodzi mu ok 27k expa na godzine czyli wcale nie tak szybko a i tak nie wierze ze tyle wbija na cycah przy takich skilach i tego raczej nikomu nie wmowisz ~~~~teraz moze do poradnika to na samym wstepie doradzilbym ze ludzie ktorzy nie maja cierpliwosci niech wybiora cos z magicznych postaci bo gdy macie (jak w/w cytaty nam mowia) chodzic z 35lvl ze skilami 60/60 to to naprawde mija sie z celem. KNIGHT uczy pokory a za pokore wynagradza i to znacznie bo praktycznie przy dobrych skilach nie ma miejsca gdzie by sie mu nie zwrocilo ale na poczatku naprawde trzeba kilkaset godzin przesiedziec (doslownie kilkaset) zeby wyrobic go na prawdziwego knighta. Moja propozycja (przynajmniej ja tak robilem i kumple tez) 10 lvl - ok 50/50 20 lvl od 60 do 65 ATT i DEF 30 lvl od 70 do 75 40 lvl obowiazkowo 75 super 80 50 lvl (na expieniu wbijecie z 40lvl ok 2 skile - dobic z 3 i bedzie super) ---Tu mamy skok bo bedziemy caly czas expic do ok 80 lvl i tu juz zdajemy sie na swoja cierpliwosc uwierzcie ;) Zanera 104 EK RL kumpel Celesta 118 EK RL kumpel Nebula 65,76,80 EK RL kumple JA - nowy char 30lvl nebula 74/74 |
hmm to nie widzailes najlepszego, gosc ma 50 lvl i skille 65/60 ... Gość nakręcał kilka filmów i dodał je do działu filmy :p
Każdy gra inaczej ... Jednak nie nazwę go noobem, po prostu kolesiowi sie nie chce skillować :] zedytuje jak znajde jego nick ew temat |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystko zależy od gracza bo to on prowdzi postać i dobijają mnie teksty typu. na 10 trzeba mieć 50/50. A po co, zeby lepiej bic minosy? Phi, szybciej wbije ten 30lvl bez tego calego trenienia. Ja do 30 lvlu normalnie wbijałem exp, później potrenowałem do 70/70 i zacząłem expić bez trenienia. Przypuszczam, że bede chcial wbić te 85, ale to przy 60 lvlu dla wlasnej satysfakcji i odnoszenia mniejszych obrazen. SKILL ZALEZY DO GRACZA. Nie ma czegos takiego jak slabe skille. Bo co z tego, ze ktos ma na 50lvl i skille 65/65? Jesli on uwaza ze to mu wystarcza to dobrze, niech sobie poexpi, a jak stwierdzi ze za mocno go monsterki leja to sobie potreni i tyle.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |