![]() |
Hrmpf!
a GDZIE GARGOYLE ?????????????????????????????????????????????????? ????
|
The Evil Eye, Orshabaal
A co z The Evil Eye?? :evul: Nie zostało uwzględnione >>>> spójrzcie na samym dole .
P.S. Czy ktoś z was widział/walczył/pokonał Orshabaala??? :evul: |
Dobre DObre DOBRE!!!
|
Świetny tekst. Choć i tak filmiki oraz zdjęcia z mapkami rulez. :] Niemniej brawa dla kolesia, który to napisał. ;D
|
Cytuj:
|
I need it
Prosze Was!
Wymiencie mi gdzie sa dragi i dragon lordy w thais. Ile jest behow jest w triangle tower. Czy jak sie idzie na desert questa mozna przypadkowo spotkac beholdera? Jak dojsc do fd podczas desert questa??? (ile moze max wlac?) |
mam pytanko odnosnie monkow na ktorych chialbym teraz trenic a z tego co widze nie bedzie to latwe bo nie moge ich znalezc :P. bylem w molts ale to lekkie przegiecie zeby chodzic tam i ich szukac 8o . nie mam zamiaru znowu natknac sie na dragi :( . czy moglby ktos zrobic mapke jak dojsc do monkow lub sensownie i dokladnie wytlumaczyc :) . z gory dzieki :cup:
pzdr. :] |
Idz na Isle of the Kings.
I powybijaj wszystkie:) lepiej miej przy sobie 10k:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dle tak samo :P w triangle tower jest tylko 1 beho na poziomie -1 idąc na deserta niespotkasz beholdera... jak chcesz dojść do fd to musisz na samym początku źle skręcić i po pewnym czasie będzie fd. Może ci wywalić max. koło 100, ale często wali comba ypu explo+gfb+łapa które może zabrać nawet z 150-200hp. |
To nie fair, ze tylko PACC moga na demona latac ;(
|
Ja mam małe pytanko :)
Czy gdzies w świecie tibii znajde samotnego dl zeby bylo w miare bezpiecznie i mogl go lac z ds ?? Nudzi mi sie a taki hunt mozna dlugo wspominac B) |
Cytuj:
Dec 04 2005, 16:42:07 CET Killed at Level 75 by a larva |
muhahaha zruubmy mu pomnik bohatera tak bardzo chcial obronic tibie przed larwo ze az dedl :D
|
nie źle ;) dziex :baby:
|
Kozak
Kozak jestes, ze chcialo ci sie to wszystko pisac :P ale coz :]
|
Nieźle....... sam wymyśliłeś te wszystkie opisy?? ;)
|
Gdzie można znaleźć niebieskie i czerwone motylki? :baby: Wiem że prawdopodobnie na tiquandzie, ale może gdzieś jeszcze. Proszę o dokładne lokalizacje.
|
Cytuj:
mam pytanie jak zrobic to zdjencie co jest obok twojej odpowiedzi tymasz X prosze odp |
gdzie DEMONY??
czy wiecie gdzie na emperze som DEMONY??
był bym zadawolony gdyby ktos raczył mi opdowiedziec pozdro |
Tam gdzie na wszystkich swiatach, na edron sa demony. Konkretniej w edron hero cave. Polecam filmy by cichy mac. Apropo, nie pisz dwóch postów pod rzad i dbaj o pisownie.
|
demony sa na wszystkich servach
Cytuj:
:) Musiszz miec Pacc czyli Premium Account . Sa takze ataki demonow na wyspe Edron :) |
potwory
Nie trzeba sie tak bawić!Wchodzi się na www.tibia.com .Tam patrzy sie na Mapy i wybierasz Mapa Respawnu albo jakos tak.I tam macie całą mapkę tibi i gdzie coś jest(opisy pod spodem).I to takie proste! :glupek:
|
Cytuj:
|
hahaha ostro masz na***ane we łbie pisac Ci sie tylke chcialo chyba nie miales co robic -.-
|
Pomocy
siemanko czytalem ten poradnik i widze ze vampiry sa tylko dla pacc ale to nieprawda oglondalem filmik na ktorym koles na pohu zabijal vampira czy gdzie bez pacc ale niewiem gdzie to jest pomocy ;(
Napiszcie nawet prywatne wiadomosci nieczepiac sie mnie ze nieczytalem odpowiedzi all :kat: cya all pomocy! |
Czytałem w huntedzie o tych zlunarowanych Giant Spider'ach i potwierdzam. Pięć miesięcy temu jak grałem na Arcanii to na drodze z Thais właśnie do mostu prowadzącego do Kaazordoomu zaatakował mnie jeden Giant Spider i nie miałem szans 8o Pytanie: One tam występują czy to jakiś Bug? ;(
|
gdzie znajde larvy? nie interesuje mnie odpowiedz w stylu:kolo ankh, sprawdz na mapie respwanu, na daramie masz dziure, itp. prosilbym o mapke albo jakis opis
Ps: tylko zeby nie bylo scarabow :P |
Gdzie znajdę duży resp potwora "Slime"??? Z góry thx :P
|
Cytuj:
|
Behemoty są też u jednego z faraonów.
A Vampire ponoć dla facc jest na południu PoH-a zerknijcie gdzieś jest mapa respu DC i tam jest też ten resp pokazany a propo demonów dla facc to jeden jest ale tylko żeby pooglądać bo stoi za kratami na wzniesieniu gdzieś podrodze do Banshe questa (ponoć sam tam nie byłem) |
Cytuj:
Slimow jest duzo na Foldzie ( dla tych ktorzy nie wiedza co to - Folda to lodowa wyspa, mozna na nia doplynac statkiem nad carlin) Ale tez sa slimy Na Tiquandzie i Dark Cythadel. |
Renka cie nie bolala
|
Larva:
Albo nie dopatrzylem albo nie ma respa Larwy ? Czy nie wiecie czy są może gdzieś w okolicach Thais , Carlin ?
|
Hmm troche mi trudno znaleźć Orki Sper coś tam, na roku :( A został mi jeszcze jeden level do mainlandu ;)
|
Cytuj:
A co do demona, znajduje sie on przy warlockach, jest to okolo 1/2 2/3 questu. Nieda sie znim walczyc, można tylko popatrzeć. |
Cytuj:
|
vampiere jest już dla Facca , ale i tak każdy wie :P
|
a gdzie dokladnie respi sie vampire???
|
necro
moze mi kots dac ss albo dokladnie wytlumaczyc, a najlepiej dac film z miejscem na necro takim w ktorym nie ma trudnej drogi do przejscia ;p bo mam 29 lvl master sorc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |