![]() |
i dupa koniec z tibia dzisiaj mnie hacneli -.- Esqarial Fry zegna galane i thx catrisha za pomoc ze mnie jeszcze bardziej nie zjechali moze kiedys wroce cya all
|
omg ;D gralem na galanie bylem z catrisiha itp w gildi, pamietam jak przyszedlem do ab postawic monka corlicowi (on byl23 lvl ja kolo 35) i poszedl po raty bez eq i padl na kicku na ratach mwhahhaha pamietasz corliczku :D ? castillian tutaj btw.;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ano "Wojna" dobiegła końca. Galana staje się coraz gorsza. Ludzi co chwile wyłapują hunty u Pats z byle jakiego powodu. Wczoraj zginął mój ziomek(Baldus~) za to, że jedynie pomagał zabić kolesia, który zabił jego kumpla(Blood~). Wpadli Pats, "hunted, hunted, pay, pay itd." no i go za*****. Mam szacunek do byłych members Appendix jak i do Patrotów mimo, że za nimi nie przepadam lecz nie podoba mi się to co teraz robią. Leją wszsytkich z najbardziej błahych powodów. Wymuszają kase od każdego. Wydaje mi się , że nie tak powino wyglądać "Żądzenie" na Galanie. Może gadam głupoty ale takie jest moje zdanie. Kiedyś było inaczej. Nie lali każdego, nie wymuszali kasy od ludzi, którzy jej nie mają. Mimo tego mam szacunek do ludzi na tym serwie.
|
Wczoraj chciałem iść poexpić zchodze na scaraby a tam Styp i jego noob kumpel Thius i nagle bez żadnego powodu zaczynają mnie bić i odrazu bylo pay armor pay bohs etc.Nie wiem jakim cudem przeżyłem ale Styp to jest nubek 100+ rp nie umie zabic 40 knighta? <rotfl>
Wiem że pewnie nikogo to nie obchodzi ale kończe z Galaną póki jest tam takie PA nie ma sensu grać i płacić za nic. |
O jenyy, niegrałem od 2 tygodni i tyle się zmieniło? Bida...
...ale napewno nie skończę gry, bo jeśli wszyscy bedą uciekać to Galana nadal taka będzie. |
LoL
Galana była najbardziej chaotycznym serverem... ale to co tera sie tam dzieje to letka przesada. Choćby spojżeć na darc catedral wczoraj łaziło tam 10 PK... Jutro bedzie wojna w thais ktora organizuje moj kumpel ( ludzie dobrani losowo ) Galana prezentuje wizerunek jak państwo komunistyczne w cięzkich czasach. Nie mozna podskoczyć patrriota bo bedzie z toba koniec z reszta mozesz robic co chcez... no wiec za to kocham ten serv xD
|
Muj Friend Aktualnie 25 druid skilował sobie fist fighting w Thais na farmie kiedy niejaki Faah 20+ pally zaczyna pekować , zablokował wejscie, ubil kolege
potem qmpel go goni pod Venore złapał i atk on woła "help me" Wpada Yahel kilka ciosów i prawie hunt , potem uh i dopiero rozmowa Yahela z innymi którym powiedzial kolega uratowała go od kolejnego hunta za nic wiec szwedzi też nie są święci;) |
hehe esqarial nie ty 1 masz hacka :P zaczalem nowym charem jak cot to sie karola albo kokosa o nick zapytaj :)
|
Hmm mam pytanie co da patkom wybicie wszystkich i opanowanie serwera???
Dla mnie to jest naprawde chore -.-. Szczerze mówiąc gówno im to da bo jak wszyscy odejda zaczną sie nawzajem zabijać z nudów niemowiąc o tym ze wiekszość z nich zrezygnuje z Tibi. Po drugie serwerowi bedzie grozil upadek wiec znow patki nie beda mieli z serwem co robic po trzecie jak wprowadza swoje zasady to nie sadze ze by jakas normalna osoba wpieprzala sie w bagno, gdyz za kazdy jej błąd ded. Naprawde tego nie rozumiem. mam jeszcze duzo argumentów ale nie chce mi sie pisac. Moze wy mi coś napiszecie co o tym myślicie i co im to da. Moze ty Catri zaczniesz bo wiesz co jest grane... |
Przy okazji odswieze temat:P
Opowiem historyjke jak to dostalem hunta na Galanie - swiecie thiefow, PA itd itp, chociaz nie warto zapominac o tych co graja fair, tacy tez sie znajda, przejdzmy do rzeczy Jak sie pewnie domyslaciecie dostalem hunta za frii;], jakies 3 dni temu wylozylem w chacie itemki (d shielda bohy i takie tam) na wystawke teraz zaluje, omg ledwo sie ludzie dowiedzieli ze nie jestem biedny (chociaz w sumie jestem:P) odrazu jakis hunt, mianowiscie podchodzi do mnie pacjent (19:02 You see Valliants (Level 41). He is a master sorcerer. He is Kingping of the Hustlers (Kardears homie).) Stoi pod domkiem oglada itemy zobaczyl zaraz zaczal mnie trzaskac. Oznajmil ze mam hunta za kradniecie jakiegos lota nie wiadomo kiedy nie wiadomo z jakiego ciala oczywiscie. Prawda jest taka ze kolo zabil kogos, ja tam pol ogdz potem przechodzilem i niby za***alem loot, po krotkiej wymianie zdan koles wie swoje 19:31 Valliants: Demon shield and you will both be free czyste PA juz mam dosc tej Galany, wiedzialem ze to sie tak skaczy omg... ludzie nie maja jak zarabiac naprawde -.-" |
next friend hunted for free...
Chyba trzeba skonczyc z galana sam juz nie wiem po co ja tam robie lvl zero przyjemnosci z gry nie mozna nawet za****ć nooba ktory mnie wyzywa bo zaraz patsi przybiegna -.-' Chyba trzeba sie przeniesc na inny serv =/ |
Troszke brakło i byśmy dziś ubili Valliantsa...
jak później pisał - zostało mu 112 hp. Jedno SD więcej... ale shit happens :P |
Za dużo PK. Więc goodnight and good luck, dozobaczenia do wakacji:)
|
ehh Ryba zapomnial dodac iz ja rowniez hunta mam.......za co? moze za to ze mam invite do jego domku? nie.....hm za outas? a moze za to ze biegalem sobie obok domku podczas gdy on terroryzowal w nim Rybe nie wiem. Ale zapomniales dodac ze teraz by byc "free" musimy zaplacic po 50k od lepka :dance: :dance:
|
Widac ze gra na Galanie ma coraz mniejszy sens. Hunty za free jakies wymyslane historie o kradziezy loota z cial itp. Mnie co jakis czas spotyka sytuacja na*******ania mnie za free dla loota dzis np. Veccia i loofz dorwali na dragach, niestety jakos im hity nie wchodzily ;) i uciekajac do ank stracilem 5 UH. Po tej sytuacji jak i wczesniejszych widze ze czas powoli konczyc z Galana lub Tibia bo granie w stresie, ze nagle moga przyjsc ludzie z Pats i zaczac mnie na*******ac za free przyjemnosci mi nie sprawia X(
|
Ja tam proponuje wam poprostu na jakis czas odpoczac od Galany lub Tibii w ogole i zajac sie wazniejszym sprawami, moze rl zyciem(?). Mysle ze miech dwa i skonczy sie PA na Galanie(gorzej jesli nie :() i wtedy mozna spokojnie wrocic do gry. Ja tylko raz musiaelm placic za nic ale jesli to by sie powtorzylo to tez bym chyba zmienil serv tylko pytanie na jaki? Zeby znowu nie trafic na taka Galane czy Isare.
|
Cytuj:
hehehe ty o moje/nasze rl zycie sie nie martw =]... co do PA to raczej sie predzej skonczy za 2 lata albo nigdy co do zmiany serva bym proponowal Aldore =] Chcialbym jeszcze dodac ze wczoraj ukonczylem Banshee questa z Van Hell~ i Lord Angel~ oczywisice podobno ktos zaj***ł loota z warlocka i chyba 2 osoby musialo placic bohy =/ ale jestem pewien ze loota nikt nie ukradl... no i niestety Riki Tiger padl w Final Roomie =[[[[[ Rev... loooooooool 50k ??????? omg =(((( |
Ta, ja 50 i ryba tez dobrze ze wbilem bana przynajmniej mnie nie bedzie kusic zeby wychodzic z dp. Dodam jeszcze ze ten kolo ma 41 level i rsa. Sadze ze zalatwil bym go z Ryba bez problemu tylko ciekawe co by sie wtedy stalo:D
|
Cytuj:
Miszczu. Radziłbym nie bić Vallaints czy jak on tam ma. Mój ziomek (Baldus~)zaczał go napier**** za zabicie kumpla i wpadło paru Pats no i po 15 minutach zaje**** Baldusa i ma hunta i wogole. Dlatego ostrzegam przed atakowaniem tego ziomka. Po co masz sobie załatwić hunta. Miłego grania. |
Panowie Bracia ... To co robimy ? Lejemy ? Pamietajcie ze zawsze mozecie na mnie liczyc :) Pozdroo =*:cygaro:
|
Cytuj:
Heh to byly takie....spekulacje czysto teoretyczne :D nigdy w zyciu bym go nie dotknol przynajmniej main charem, bo to by bylo smaobojstwo. Dobrze wiem ze to jest dobry, o ile nie Rl kumpel Kardeara. Czysto teoretycznie sobie mysle bo o zadnym "zamachu" nie moze byc mowy zwlaszcza iz na forum sa wtyki :) |
Hmmm, wszyscy hlvl z wenezueli sa bez gildi (Van Hell~, Vidente, Lord Angel~), z tego co mi wiadomo, za bardzo sie rozbujali po przejeciu wladzy i starsznie duzo pekowali za co zostali ukarani i zaden z nich nie jest ani w Pats ani w innej gildi. Pare osob mniej w patriots, miedzy innymi Rivenn. Albo odszedl sam albo slyszalem jedna opinie, ze podobno byl szpiegiem i go wyrzucili, ale szczerze w to watpie bo on byl w pats od hohoho czasu wiec nie sadze zeby byl szpiegiem, zreszta po co? To wszystko to tylko takie plotki co sie tocza miedzy nami, nic na 100% pewnego bo nie pytalem sie bezposrednio zamieszanych.
|
Vid~ odszedł z Pats, ponieważ denerwowało go to, że Grud~ sprawuje rządy lidera. Co do Vana i Lorda to nie wiem jak było z nimi.
|
Kilka dni dzialania PAtsow i z Dwarfhooda odeszlo 3 zaj****tych ludzi (Sorcerer Elssar, Dark Raze i Cursed Fisherman).
Do tego dochodza mnie coraz czesciej sluchy ze Grand Herbalist tez chce zmienic server... Jest jakis sposob zeby dalo sie znowu normanie grac? PS. Howdy Ryba:) |
a ja wlasnie chara odzyskalem :D
|
Gratz Komandos ja jakbym chcial nawet to se swoim najtem nic nie zrobie -.- palkiem skiluje jeszcze wam pokaze xD
|
Cytuj:
Nareszcie... Bo już kurde myślałem, że nie odyskasz. :) Good Bro. Teraz tylko 90/90 i jedziemyyyyyyyyyyyy. Do konca marca 50 level, 50+ mlvl i kozak. xD |
Cytuj:
siema castillian :) no ja pamietam 39 lvl pozniej miales najta o ile dobrze pamietam :D miales domek na market street bodajze nawet :D |
chciałem pogratulować Kondzie i Corilcowi Deadów. CONGRATULATIONS
Trzymajcie tak dalej. Galana jest z was dumna (czyt. Naśmiewa się):faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: |
OMG, ledrick ładny nopek!
Zaatakowal mnie dzisiaj pod dp nawet nie wie sam za co 7:15 Ryba-knight: za al? 17:15 Ryba-knight: znowu se cos wymysliles? 17:15 Ledrick: lalesz alian~~ 17:15 Ryba-knight: stare pomysly Ci sie skonczyly? 17:15 Ledrick: bo ma rs 17:15 Ryba-knight: alian? 17:15 Ryba-knight: LOOOOL 17:15 Ryba-knight: dokaldny nick? 17:15 Ledrick: omfg 17:15 Ryba-knight: nie znam nikogo takiego 17:15 Ledrick: zobacz moja gildia 17:15 Ledrick: i tab bendzie 17:16 Ledrick: 41 ms 17:16 Ryba-knight: o ****a ale koles wymyslasz sobie... 17:16 Ryba-knight: nawet nicku nie znasz 17:16 Ryba-knight: omg 17:16 Ryba-knight: -.- 17:16 Ledrick: LOL 17:16 Ryba-knight: osz ****a ile ty masz lat? 17:16 Ledrick: ziom niepamietam dokladnie 17:16 Ryba-knight: no widzisz 17:16 Ledrick: mm... 17:16 Ledrick: ziom 17:16 Ryba-knight: nawet nie wiesz 17:16 Ryba-knight: za co lejesz 17:16 Ledrick: czym sie sugerujesz? 17:16 Ryba-knight: tym co robisz 17:16 Ryba-knight: lejesz ludzi 17:16 Ledrick: masz hutna i tyle ze go lalesz jak ja cie nieu***ie 17:16 Ryba-knight: nawet ne wiesz za co 17:16 Ledrick: to inni 17:16 Ryba-knight: c***a lalem 17:16 Ryba-knight: co widziales? 17:17 Ryba-knight: *******siz glupoty 17:17 Ryba-knight: jak zwykle 17:17 Ryba-knight: nie amsz kasy idz se na demony 17:17 Ledrick: OO 17:17 Ryba-knight: a nie lubi huncisz 17:17 Ledrick: ej ziom 17:17 Ledrick: czy ja chem od ciebie kase? 17:17 Ledrick: u*******e cie i tyleee 17:17 Ledrick: niechem kasy 17:17 Ryba-knight: no 17:17 Ryba-knight: i tak mam aola wiec wiesz nie dosc ze zlejesz mnie za darmo to nic z tego nie bedziesz mial 17:18 Ryba-knight: wszyscy juz sie na tobie poznali 17:18 Ryba-knight: kazdy wie jaka masz reputacje-.- 17:18 Ledrick: i? 17:18 Ryba-knight: zabiaj tak a daleko zajdziesz 17:20 Ryba-knight: albo jestes taki glupi albo udajesz, bo jak zadzisz ze lalem vall~ to albo cie w ciula robia albo jestes latwowierny -.- Żal mi tego chlopca, 12 latek niezla opinie sobie wyrobil, przynajmniej w kregu moich znajomych, ciekawe jaki bedzie madry jak juz nie bedzie pod protekcja patsow, kiedys nie mial kumpli byl cicho, teraz ma i sie wycfanil, leje ludzi nawet nie wiem za co n/c, nie chce mi sie wam gadac wiecej o tym co to za nupek poprostu zal mi go -.- Btw xD 17:39 XXX: to ze napiszesz posta nic ci nie da:/ 17:39 Ryba-knight: wiem 17:39 Ryba-knight: ale zebys widzial chociaz 17:39 Ryba-knight: jaka ****a z niego 17:39 Ryba-knight: :p 17:39 Ryba-knight: nie musisz pisac 17:40 XXX: to ja wiem 17:40 XXX: xD |
cos ostatnio nudno na galanie -,- xD chyba nic sie nie dzieje :|
|
ej gran czemu u*******iles Thrilly? -.-
|
LOL kto Thrilly zaj....al ??? O to K..wa meska -.-
|
Ty smieciu gran -.- chcesz sie spotkac w Lodzi ???? to napisz gdzie i o ktorej gwarantuje ze ci leb rozpie....le -.- za moja kolezanke z rl -.-X(
|
nie u***alem jej -,- tylko jak cos qmpel z rl bo reda wbijal, bo retired -,-
powiedzialem jej ze gdybym wiedzial ze jest z lodzi to on by jej nie u***al :P Edit: w sumie to ja tez ja u***alem (sdeka wylapala :() Edit2: tak, to byl random pk :P, nie bede wymyslal jakiegos reason bo po co... po co was klamac.... |
Cytuj:
uwaga na nisko latajace pociski :D:D moze telewizja bedzie da sie zalatwic :) |
Mieszkam niedaleko Łodzi wiec moge przyjechac i popatrzec jak bedzie sie cos mialo dziac xD bede kibicowal.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |