![]() |
Ile ma goli wasz the best strzelec?
Moj ma 5 a jest srodkowym pomocnikiem:P |
7 bram i jest to 29-letni boczny skrzydłowy z skutecznością przeciętna i zadowalającym skrzydłowym xD
|
A u mnie 2 zawodników ma po 4 gole strzelone..
|
8 bramek strzelonych prze 26 letniego pomocnika specjalizujacego sie w wolnych bezposrednich.
|
pograł bym,ale na e-maila nieprzychodzi odpowiedz o rejestracji :(
ma ktoś może jakies " Niepotrzebne " konto niechce mi sie czekac ;p |
Może takie pytanie.. Co sądzicie o pierwszej rundzie jak i o całym turniej Hattrick Masters?
|
HM to dobry pomysł, tylko źle zrealizowany. Wszystkie spotkania w ~5 dni to za dużo by myśleć o obiektywnym przeglądzie najlepszych durżyn. Dużo kupuje mutantów na ten tydzień. No i dostajesz kontuzje i wylatujesz...
Tak nawiasem najlepszy strzelec - 6 bramek, współ lider klasyfikacji strzelców... Zapraszam na: http://blog.tenbit.pl/kkkamil/244 |
Napastnik 11 goli, lider strzelców w lidze :).
|
Ile trwa posiadanie czerwonej kartki a ile zoltej?? i za ile zoltych kartek sie lapie czerwona (nie chodzi mi tu o mecz tylko np. jak wjednym meczu dostane zolta kartke a w nastepnym jeszcze zolta to mam czerwona o to chodzi:P)
|
Wygrałem 4-2 na ligowym z 2 miejscem w tabeli i jestem happy. :) Jutro gram spara.
|
Hmm wygrana w sparu z Los Chamacos 3:0:) Oby ligowy mecz też tak się zakączył:) Pozdro.
|
a ja sparing przegralem 8-1 :) W lidze wymiatam, ale w calej historii humz0r team jeszcze nie udalo sie wygrac chocby jednego sparingu ;/ A co najgorsze, zawodnik ktory mial byc podstawa mojego ataku kompletnie sobie nie radzi ;/
|
Sparingi nie są do wygrywania, ale do trenowania.
|
Cos ty? Sam bym na to nie wpadl. Mimo wszystko milo by bylo, gdyby rezerwowi tez cos w tych sparingach pokazali i przydali sie do czegos innego, niz tylko do wyplacania im pensji...
|
up: ja sobie kupilem caly 2 sklad za 300 tysiecy razem i teraz mam tak ze jak jakis rezerwowy ma lepsza forme od podstawowego do wzucam rerwe do skladu ligowego a wiec u mnie nadaja sie tez do grania ;) czy mogl by mi ktos odpowiedziec na pytanie o kartki
ps: spar 6- 0 do tylu ;p |
Hattrick Zasady
Żółte i czerwone kartki Podczas rozgrywanych meczów zawodnicy mogą dostawać kartki. Tak jak w rzeczywistości, dwie żółte kartki (czerwona) w czasie meczu automatycznie wyrzucają zawodnika z boiska. W takim wypadku zawodnik jest też zawieszony na następny ligowy/pucharowy/barażowy mecz. Także na jeden mecz będą zawieszeni zawodnicy, którzy w trakcie sezonu zebrali trzy żółte kartki. Kartki zdobyte w meczach ligowych, pucharowych i barażowych są liczone łącznie. Jeżeli zawodnik ma dwie żółte kartki z meczów ligowych i właśnie w pucharze zdobył trzecią, jest automatycznie odsuwany od następnego meczu o stawkę (czyli w tym przypadku meczu ligowego lub barażowego). Można sprawdzić w zakładce "Zawodnicy", ile kartek zdążyli nazbierać zawodnicy przed danym meczem. Jeżeli zawodnik odczekał już ten jeden mecz, jego konto się zeruje. Przy zawodnikach, którzy zdołali już zebrać trzy żółte kartki będzie symbol czerwonej kartki, informujący o zawieszeniu w następnym meczu. Zawodnicy agresywni (np. "porywczy") będą zbierali więcej kartek niż inni, szczególnie, jeśli przy okazji są "nieuczciwi" i mają słabe doświadczenie. Zawieszeni zawodnicy po odczekaniu jednego meczu mogą już normalnie grać. Dodatkowo na koniec sezonu wszystkie kartki są anulowane. Żaden zawodnik nie może też być zawieszony (bądź wyzerować konta kartkowego) w meczu towarzyskim. To ci chyba wystarczy. |
Ile sie czeka na te glupie konto : (
czekam...czekam...czekam...I Nic :-(.A bym sobie w to pograł...Nie ma ktos jakiegos niepotrzebnego konta ? ? ? prV Plx :P |
Cierpliwość to cnota:]
|
Dobra, jestem 15 w kolejca :) Krótko to potrwa bo wczoraj przydzielono 100+ drużyn.
Jestem zielony, wiem, ale co to jest TSI?? ;) |
Jeszcze na Maila mi nieprzyszła pełna aktywacja jednak chcąc sie zalogowac wyskoczyl taki błąd
: http://img279.imageshack.us/img279/5...dnahhht0yn.jpg o co co chodzi : ( |
Może np. z małej litery wpisujesz swój nick, a masz z dużej?
|
Cytuj:
|
Haha pomocnik mi skoczył i ma juz znakomitą kondycję i rozgrywanie ;). No i na dokładkę specjałka techniczny :).
|
dupa!!
przed najwazniejszym meczem w sezonie ( z liderem u mnie) forma mi spadla jak... A wiec teraz mam troche pytan: -czy lepiej wystawic zadka napadziora z zad forma czy solid napada z slaba forma -wystwic go TSI = 2 320, lat 26, słaby stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca przeciętny Kondycja: solidny Bramkarz: nędzny Rozgrywanie: solidny Podania: zadowalający Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: słaby Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: fatalny czy go Ariel Wąchała TSI = 1 090, lat 24, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca solidny [techniczny] Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: zadowalający Podania: słaby Skrzydłowy: kiepski Defensywa: słaby Skuteczność: zadowalający St.fragmenty: solidny |
Ja bym postawil na tego z wyzsza forma
|
Wiesz co, trudny wybór:] Ae ten drugi jest lepszy bo "Wąchała":]
|
Cytuj:
ale ten angel (pierwszy) ma lepsza podania a to u rozgrywajacego chyba podstawa? |
Czemu mi skasowali...:/??
@edit Ile mam czasu czekać na te głupie konto-przydzielenie drużyny ? :P |
Coś im się nie spodobało w podaniu o drużynę
Skoro uważasz, że to głupie to po co chcesz je miec? |
Ja pier**** ! Konto mu chyba usunęli ;( No, ale nic, robię nowe znów czekam :D:D
|
Wszystkim tym, którym usunęli konto radzę wysłać podanie z jakieś IP, które nigdy nie miało styczności w Hattrickiem. Ja na to wpadłem po miesiącu użeraniu w domu:]
I podczas czekania czytajcie reguły!!! |
Ja jeszcze wysłałem z tego IP z którego po raz pierwszy wysłałem, a jak nie wyjdzie to z innego wyślę.
|
A ja mam zmienne IP..;p i już czekanie na tą drużynę mnie denerwuje ...
*** Powiedzcie wreszcie ile mam czekac na te glupie przydzielenie drużyny zawsze widze że kolejka oczekujących to 15 .. ... ....?;p |
Jeżeli kolejka to 15 osób, a wczoraj przydzielono 3 drużyny to chyba łatwo wywnioskować, że masz jakieś 3-4 dni ;)
|
:p Tak o ile znowu mi nieskasują konta ^^
gram w to 1 raz (jescze niegrałem nieiałem drużyny) ale zapowiada sie ciekawie widze że wiele możliwości :) tylko głupio że na druzyne trzeba czekać tyle czasu :P @Edit Już 2 raz skasowali mi konto zaledwie po 6h :\ co ma na to wpływ?? bo chcialbym pograc...-.- |
Jupi 11 tys. widzów i jestem powyżej zera :D. Już nie zejdę poniżej do końca sezonu :D.
|
12 880 widzów. Około 360 k zysków. Super jest ten "apdejt" z ilością widzów.
|
Pokłon przed moją ślepotą. Nie zmieniłem bramkarza ze sparingu. Teraz gra słaby, a mógł grać zadek. Kuffa, geniusz jestem! -.-
EDIT: Na razie 1-0. Dla mnie! :D |
Do przerwy 4-0. Posiadanie 90% i będzie jeszcze więcej :D. Oby tylko strzelił Sajak, bo jest liderem strzelców...
PS. Ja mam przeciętnego bramkarza i nie narzekam :D. Ale na 7 ligę kupię jakiegoś lepszego, za milion (chyba solidek jest tyle wart). |
a ja kurde nie wiem czy nie odpuscic sobie 7 ligi... musialbym 3/4 skladu wymienic, a aktualnie wciaz jestem na minusie... dodatkowa kasa za awans itd. nadal byla by za mala ;/ No nic, pozyjemy, zobaczymy, ale cienko to widze... nie mam zamiaru awansowac tylko po to, zeby dostawac masowy wpier*ol ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |