![]() |
HellGate.
Czesc wescie dajcie nowy film na nowa tibie zeby dziala z HellGate. Umiescie link z filmem z automatyczym wyswietlaniem sciagnai:)
|
Witam!
Poprosil bym o film instruktarzowy jak blokowac draga 2 albo jednym DS`em. Wiele razy probowalem i mi nie wychodzi. Saralem rowniez sie przeszukac forum lecz nic nie znalazlem. Prosze o pomoc Z gory dzieki |
back...
dawno nie zagladalem do tematu ;P ale Thouri~ go utrzymal i chwala mu za to =] teraz bede sie staral czesto wpadac ;]
|
xD
Yupi!!! W końcu nie jestem sam :D .
@klepacz Gdybym się wczoraj nie pokłócił z kolegą to taki film bym nagrał :(. Mam nadzieje że mu minie :) . |
Rowniez mam taka nadzieje i czekam ;)
|
Ja tesh
Ja poprosze jakis film sensacyjny:p !!
Ale tak serio prosilbym jakis filmik fajnych questów np. w elf fortress A pozatym jakis filmik typu jackass:p Z góry Thx!! |
YoOO ja bym poprosil (ojjjjj ojjjj ) o jakis filmik z yeti albo z warlock huntem z góry thx thx thx :D
|
@Olong
Thouri dal mase linkow do Warlocka...przeszukaj posty =] a Yeti to rare w sumie ;p @klepacz sproboje sie cos ;p @Hano Apokalipsa Quest spoling zabroniony :P ale dojscie do EF itp moge Ci pokazac jak bede mial wiecej uh :P |
@Olong
http://members.lycos.co.uk/thourivel/filmy/yeti.rec A co do tych warlocków to Triciol ma racje dałem dużo(2=dużo ;) ) chyba że nie działają to zrobie rehost. @klepacz No więc kolega mi wybaczył i jutro(chyba jutro no bo szkoła...) ide jego postacią na dragi z dsami :) . @Hano Apokalipsa Niby quest spoiling ale jest taki film na forum http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26869 @Triciol spróbuje "u" a nie "ó" dzisiaj w słowniku sprawdzałem bo też ciągle robiłem ten błąd :P W tym tygodniu na ruberze wybierzemy się do hellgate żeby film nagrac ;) (mam nadzieje że się zgodzisz :D ). |
Thourivel dziekuje ci bardzo, juz niemoge sie doczekac :)
|
Vocation Quest
Mógłby ktoś nakręcić filmik o Vocation Quest, gdzie co i jak lub podać link do niego jak gdzieś już jest.
|
Kazordoon
Paladyn
Jak wejść do Twierdzy w Kazordoon (nie chodzi mi o więzienie) Z góry dzięki |
Pilnie Potrzebuje Draconia Quest Hell Gate
Jesli dal bys rade jak najszybciej to plz Draconia jak dojsc. Jak przejsc HellGate.
|
K... j..... m..... ile razy można mówić QS ZABRONIONY!!!! X(
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X( A co do twierdzy w Kazo to niestety nie mam.. może Triciol ma :). HellGate będzie niedługo jak nakręce bez ani jedengo questa więc się nie ślinić :D . |
Prosze O Filmy Z Faraonami
Mam Prosbe O Film Z Faraonami Plz
|
...lol
k***a mać h*j wam w d**e prosilem sie juz chyba z 4 miechy temu o filmik i niema wienc very very thx ... !!!!
POWTARZAM CHCE FILMIK Z JAKIMS 20 PALKIEM GDZIE MOGE NIM EXPIC .. .!! ZE SKIILAMI 63 DISTA...!! X( X( X( X( _________________________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ:mag: |
Ja bym się chciał wybrac do więzienia w kazz chciał bym zobaczyc tylko jakie sa tam potworki, rozkład pomieszczeń, pietra, dziury itp.
PS: Klucze mam =] |
A Ja To Bym Poprosil O Filmik Ze Zwiedzania ORc Landu Albo Z Qesta w Orc FOrtes Z Góy Thx.
|
Ja Bym POrposial O Filmik Ze Zwiedzania Orc Landu Albo Z Qesta Orc FOrtes Z óry Dziekuje I POzrdo Dla All CYa...
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: DL hunt PLX!! Dragon Lord HUNT PLX! Chcialbym ujrzec wspanialy dragon lord hunt na nowa tibie (7,5) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: THX all Cya on Celesta
|
prosba wielka prosba
Móglbys kto dac jakis filmik dla 20 knajta jak i gdzie morze expic z niezbyt dobrymi skilami ale rzeby loot byl cool plz :D
|
Omg..
Cytuj:
X(X(X(X( _________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ:mag: |
a ja bym porposił oo filmik z PoHem, i każdym jego zakarakiem, czy to pod, czy na ziemią
|
ja bym chciał taki filmik oprowadzający po ghost landzie
|
Pomocy:
Potrzebuje filmik o calej fibuli <podziemia od wejscia po dl> Jak ktos ma plz dajcie I z gory wielkie THX : B) |
a ja tak:
chciałbym filmik z desert questem,ALE! ale nie chcem całego,chcem tylko filmik OD OD OD ODDD (czyt. od :P ) zejścia do podziemia.i całą reszte.bo wiem gdzie wejście,ale nie chciałbym zabłądzic...według mnie to nie jest Qest spolling :] |
dobrze by bylo zeby zanlazl sie ktos co by podsumowal to czego ludzia chca... a tak btw. to ja chce mapping ankharnum :D:D powierzchnia no i jak sie bedzi chcialo to podziemia tez :D
|
Ludzie nie precyzujcie sie do takich detali jak skille lvl... ogolne prosze a nie lvl skille mlvl eq itp,...Hell gate byl w temacie... a o Twierdzy w kazo pierwsze co slysze :P
|
Triciol~ wrzucisz wreszcie te filmy ... :/ bo ja sie prosze i prosze....
Powtarzam chce filmik gdzie expic 22 palkiem z 63 Distem (sux) ... :baby: Bardzo Bym Chcial Zeby byl filmik gdzie moge expic na GUARDACH bo nieweim :baby:...plx fast __________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Prosze o filmik z hellgate
Najlepiej knight lvl i skille nie wzne |
knight
Czy moge prosic o jakis dobry filmik z aninhillator quest(udany ;) ) Z gory dzieki ;)
|
Ja bym prośił o jakiś filmik z blokowaniem gaurdów dla sorca, w najlepszym miejscu. :p
Z góry dziękuje. ;) |
Ja bym prosił o Dwarf Guard hunt w wykonaniu albo sorca z summonami albo knighta ale żeby nie miał za wysokiego lvl :)
|
Ja poproszę o PK team w którym sorc pusici UE iwogle masowa rzeź!!!
Z dołu dziękuje |
Cytuj:
|
O benshee questa i destert questa z dobrą drogą i gdzie jest pełno potworów
|
Cytuj:
|
Dajcie filmik "Nova War" Plx Plx Plx :evul: :evul:
|
|
Filmy
|