![]() |
Ja wybrałem sorca ponieważ aktualnie nim gram. Kiedyś grałem knightem lecz uznałem że jest zbyt nudny.
|
ja wybrałem knighta bo aktualnie nim gram i to moja jedyna postać która wyszla z rooka :D (gram w tibie krótko). A tak na marginesie postaci nazywa sie Mareckig na Aldorze
|
Tylko ja i moj ELITE ;]
|
Paladyn
:cup: Palkiem oczywiście :lucznik:
Osobiście to mam dwóch Paladynów i uważam, że gra nimi jest ciekawa (zwłaszcza przy przyzwoitym distance B) ) |
Moja Profesja
Knight!!!!!moze kiedys Elite ;]
|
Ja wybrałem druta..
Ja wybrałem druta, gdyż to obecnie najlepsza moja postać(może niedługo będzie elder druid :) ), ale powoli przerzucam sie na sorca, gdyż według mnie jest ciekawszy. :)
|
Knight
Ja osobiście wybrałem knighta,początki nie były łatwe ale wystarczyło trochę potrenować skile i wszystko zaczęło się układać :p Teraz nadal nim gram i nie narzekam :p
|
Knight
Ja gram Knightem. Może troche jest glupio na poczatku ze Pal na 9lvl rozwala leprze potwory a ty się meczysz na jakis cienkich, ale to się zmienia. Oddaje glos na KNIGHTA! :sword:
|
profesja:)
Ja obecnie gram Sorcererem :p .Ale mam wszystkie profesje i wypróbowałem już każdą.Na początku wystartowałem z magem :D , później był druid, następnie knight i paladyn.Teraz zrobiłem nową postać i jak wcześniej już pisałem gram sorcererem 8o . :p
|
Ma dobrego elder druida na Antice i z nudów, bo już nudzi mi się stanie i robienie run szkolę rycerza na tym samym świecie. W paladynie jest denerwujące ciągłe bieganie, a sorcerer różni się od druida tylko tym, że ma 2 czary sd i UE. Według mnie rycerz i druid to dwie najlepsze profesje. :)
|
Grałem wszystkimi postaciami ale najlepszy jest wg. mnie sorc.I przy nim pozostałem.
|
Ja wybrałem knighta...
Grałem wszystkimi postaciami bez promocji, ale skończyłem z Tibią... Po powrocie zdecydowałem, że wybiorę knighta, ponieważ nim gra się moim zdaniem najfajniej, łatwo i przyjemnie się expi oraz szybko zdobywa się pieniądze... :miecz:
|
Ja gralem wszystkimi profesjami ale paladyn to moj zywiol :D :cup:
|
The Power of Master Sorc :mag:
|
Pol roku zajelo mi sprawdzanie kazdej profesji, ale najlepiej mi sie gra paladynem, na ktorego tez oddalem glos ;)
|
Wybralem Royal paladyna :D Its my Life ;]
|
Zdecydowanie Master Sorcerer. MS przedewszytkim moze miec SH, dzieki ktoremu ucieknie prawie zawsze przed rownorzednym rywalem z innej profesji. Wiadomo ze na huntach bywa ze respnie sie cos nam na tyleczek i to sork najszybciej go zabije (jesli ma sd), wiadomo ze sork ma najmniej hp i skile slabe ale moze summonowac potwory przydatne do huntow, wiemy ze to jest kosztowne ale dzieki summonom nie musi sie narazac na ataki potworow (jesli umiejetnie je przesuwa). Oto moje argumenty
Glosowalem na MS oczywiscie |
ja mam knighta i druida... wybralem knighta bo ma wiekszy o 1 lvl ale itak bez druida by sobie nie poradzil :p
|
Paladin Power !!!!!!!!! :D
|
A ja mysle ze Sorc niejest do konca lepszy od druida bo czym sie by leczyl zeby druid nie robil uh_ow? NP ja grupa idzie na demona i druid nie leczy Sorca tylko pozostalych kapanow to sorc by szyblo padl od demona
|
wymiatam :P
Ja tam jestem knightem jak większość głosujących. Już od stuleci. z moich 5 postaci tylko 1 nie była rycerzem. Knight to dziwna profesja, bywają lepsze i sama nie wiem czemu zawsze na rooku mówie "knight" :P
|
Ja jestem knightem i fajnie sie gra. :D
|
Ja gralem sorcem i sadze ze to wspaniala profesja lecz mam hunta i sie przezucilem na palla i powiem ze rownie dobrze mi sie nia gra.Moze kiedys zrobie druida :evul:
|
Ha ha to ja mam knighta na 22 levelu
Druid na 18 levelu Sorcer na 20 levelu Paladyn na 13 levelu i jeszcze na rooku 5 levelem |
Kolejne "tak" dla knighta
Cytuj:
A tak gdyby co, no to ja gram knightem. Moim zdaniem jest on najlepszy. Nie będę wyjaśniał, dlaczego tak myślę - po prostu tak i koniec... :p !! |
Ja obecnie gram Elder Druidem kolegi. I powiem wam że nawet fajnie się gra :p
|
Sorc:]
Jest poprostu najlepszy |
ja gram kinghtem i dobrze sie gra tylko to moja pierwsza postac i skile skopalem a tera musze nadrabiac :( ale damy rade B)
|
Knight rules !!!
------------------- Świat: Isara Profesja: Knight :crusader: Level: 36 (rośnie) :Ork: Magic Level: 14(rośnie) :mag: Sword fighting: 75 :miecz Shielding: 70 Best solo: Demon Skeleton Best Witch Team: Giant Spider |
Royal pall.. Wymiata ;]
|
ja gram knightem i dobrze mi z tym.Lubie chodzic w dorgim i ladnym eq i stawac oko w oko z potforkami ;D
|
Ja grałem druidem
Ale przestałem :] Bo niby druidem msz pełno kasy ale potem robić te bp uh i zarabiać na sd mega kicha :( Moim zdaniem wszystkie profesje sa fajne Ale ja nie lubie robić runek :p więc druid i sork u mnie odpadaja Teraz robie sobie knighta |
Ja mam pala i nie lubie jak pod czas walki ktoś zwróci mi uwagę "Jestes palem i walczysz mieczem??" "Pale zawsze z bowami crossbowami itd." Nosz****a ludzie nie można se walczyć palem, który tłucze mieczem??? Ludzie trochę powagi...
|
...
Wedlug mnie nie ma wiekszej potegi od Master Soarcerera na wysooookim lvl ;) .....a tak apropos jestem KNIGHTEM....(knight na wysokim lvl tez wymiata :] ) :p
Profesja: Knight LVL and MLvL: 19 : 3 :baby: Skille: 54/53 Świat:Morgana |
Master Sorc ;) Ale mam też pozostałe profesje. Poprostu MS gram obecnie.
|
Teraz gram ryckiem po dość dłguiej grze na pallu. Zresztą widaćw moim podpisie :P.
pozdro |
knight lecz denerwuje mnie skilowanie i mała ilość czarów chodzi głównie o facc
|
Cytuj:
Nom rośnie a tak poza tym to grats ze masz najwyższy mlv. knightem w tibi : D ( mam nadzieje ze to literówka choć wątpie bo przy 75/70 powinnieneś mieć grubo ponad 5mlv. [ BROŃ BOZE 6!! :o ) Ja grałem wieloma postaciami ale najlepszy jest "No vocation" ; P A tak na serio gram teraz na nowym świecie pallem ; ) |
Palladyn
Ja gram pallem. pytasz czemu ? po prostu przypadek.
Ale uważam że master sorc na lvl ponad 70 i mlvl 50 jest nie do pokonania to moje zdanie P.S: widze wiele osób z mojego miasta Bełchatów rox pozdro GKS :cup: |
Ja gram 56 royal pallem, ale myśle, że sorce są najlepsi.
Z kolei knighci... SUXXX!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |