Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Markizek666 21-02-2006 13:16

No coż wzruszajaca historia :D :D
Ja mialem knighta (pierwszy char w tibi ;)) mialem dragon shielda i dragon hammera, boze co to wtedy bylo:(:(:(, jaki szpan przed kolegami ;) )
I sobie poszedlem na amazon camp i babcia dzwoni goni mnie witch to ja klikam na drabinke i lece do telefonu, szyko skonczylem rozmowe (15 sec) i podbieglem, patrze ja 20 hp i sie pale szybko do drabiny i ded,biegne po deda i znowu ded,(to byl moj pierwszy char i grac nie umialem, ale to zawsze strata :(:( mialem 20 lev i jeszcze nie mialem 4 mlev i nie wiedzialem co to runy ;)
I tak moj knight poszedl w zapomnienie, lae posiadlem postac o nicku Mati Marczko byl to char stworzony po to zeby wzucic mojemu knightowi line na rooku hehe ;), zrobilem pala doszedlem do 39 lev pare % do 73 dista (wiem ze slabo) i 14 mlv, bylem bardzo ucieszony i postanowilem wbic lev na OF ide sobie 2 leadery 1 zerk spokojnie wale biegne a tu kick! ja yallow hp wlaze spowrotem niezdazylem otworzyc bp z uhami i byl piekny napisz "You are dead".Tak sie w****ilem ze nie wiem :(. Biegne po deda jestem juz tam gdzie ded z kumplem zlaze Ip blocked no to kolejny dead ja juz zdesperowany prawie 180k expa w plery. Ale co tam gram dalej za 2 dni kick na dragu z 39 lev zjechalem sie na 36(przez te 2 dni wbilem 70k expa).
To juz byl koniec mojego pala stracilem ponad 200k expa kiklanascie h skilowania, i teraz mam sorca obecnie 29 lev 34 mlev (wiem ze bardzo slabo :(:() I moze bendzie lepiej tym razem?
Czas pokaze B)
Pozdro

poreda 21-02-2006 14:09

Hehe, to tez miales lipe:confused: , mojim pierwszym charem byl 69 sorc na asterce... Haked i rooked:faceoff:

Rekin Master 21-02-2006 16:54

ok jak wszyscy wspominaja to ja tez wspomne...
zrobilem chara o fajnym nicku:leon nodinsoba czy jakos tak xD(nie potrafilem wymyslic odpowiedniego to wybralem jednego z tych na liscie)
pamietam jak nie moglem wejsc po drabince xD probowalem na goscia dac foolow i wejsc za nim na gore:kon:
potem wlazlem do dziury i tak sie skonczyla moja zabawa z tym charem...
postanowailem zrobic jakiegos lepszego chara...kombinowalem...rekin master...rekin from poland(ale noobowate nicki)
nic nie pasowalo to mysle leca gwizdne wojny...Rekin Lord Vader
moze byc, pasuje :dance:
rooka robilem przez 2tyg...tak poznalem markizek marczak(hail straznik gaju) oraz madame natalie(nie gra juz) oraz pameitam kiedy gosciu o nicku robert stolarczyk padl i mnie poprosil o pomoc...pomoglem mu odzyskac cialo i od tamtego czasu sie kolegowalismy :]

Kilver 21-02-2006 17:31

Moja historia jest kompletnie "noobowata" .Gdzieś od kogoś usłyszałem o tibii ... Po jakimś czasie postanowiłem że spróbuje zagrać . No to weszłem na tibia.com wybrałem nick no i przeszłem do wybierania serwera... Patrze,patrze no i widze na pierwszej pozycji Aldora.Pisze full ale myślałem że im więcej tym lepiej.Zaczęłem grać . Na początku było Plx Free items później wyszedłem z rooka i zaczęłęm expić na Bugach w Carlin...Wszystko było fajnie dorobiłem się 14 knighta :dance: i było extra :p . Pewnego dnia jakis koles przeslał mi linka i powiedzial ze rekrutuje do gildii ... Pytałem sie go po co mu takie levele ja mój na co on odpowiadał że chce zrzeszać jak najwięcej ludzi na serwerze.Po długich chwilach namysłu wkoncu wpisałem passy na tej stronce ( identyczna jak tibia.com) . Nagle wyrzuca mnie z tibii nie moge sie zalogowac passy nie pasują... Załamany do granic możliwości wyłączyłęm kompa ... Po jakimś tygodniu dowiedziałem się od kumpla że passy mozna odzyskiwac 8o . Zmieniłem wchodze na postac która ma 9 level i chodzi bez eq... Totalna klapa. Rzuciłem tibie ... Po jakimś czasie kuzyn mówi mi że gra w ów grę . No więc namówiłem go abyśmy stworzyli chary na jednym serwerze i zaczeli grę od nowa...I tak powstał Chocapic ... Stfu ... Kilver Achin :D

Narkoman 21-02-2006 18:06

lol my to jak jakies babcie co wspominaja komunizm lub jakas wojne :P
n ale jak wszyscy to i ja tez. opowiem wszystko co i jak.

wiec. wszystko zaczelo sie 2 dni przed przyjeciem mojej siostry uslyszalem ze gra moj kuzyn ( pewnie jak wiecie pulpet rozprowacz i ziomek popo (pozdro)) w tibie. no to ja mu mowie co to za gowno wole se grac dalej na kurniku ( taka stronka) ale na przyjeciu jednak sie przelamalem i jaednak sciagnelem tibie. doszedlem `1 postacia do lvl 8 ( knight) nick jakub yogi i rzucilem twierdzac ze to glupia gra. nastepnego dnia zalozylem postac (yogi jakub) knight i skonczylem tez na 8 lvl duzo smierci itd. i koniec z nim. zaczelem grac prokomem i na 18 vl dostalem hunta to sie poddalem zalozylem yogiego (historie znacie i jest teraz navus) :)

Markizek666 21-02-2006 18:50

No Natalia powraca po 5 czy 6 hackach, ale moze cos bendzie z niej:dance:
Tak wogule to ja zaczolem grac w tibie juz z ponad rok temu tylko jak rakin nie umialem po drabinie itp ;)
A tibia sie zarazilem od "kolegi" w 6 klasie co nie zdal 6 klasy i doszedl do nac, i na informatyce zobaczylem ze gra w tibie, patrze o on woooden shielda kupujei sie zapytalem czy mnie nauczy w to grac ;), pokazal mi raty i jak sie wlazi po drabince ;)
I zaczolem grac, hehe fakt jak stare bebcie co gadaja o komunie ;)

Everlasting Mercy 21-02-2006 20:29

Hehe moja historia z tibia zaczeła sie hmm chyba 3 lata temu. Chodziłem do cafe aby se conter strike pograc , a tu taki wyjadacz kafejkowy (siedział 12 godzin dziennie przez jakis rok) gra se w tibie . Z kumpalmi postanowilismy spróbować i zagralismy na serverze który wtedy był pusty julera doszłem do 20 lvl 50 skilla (noobowate) i wtedy masowo sie nam tibia znudziła . Postanowiliśmy zrobić br hunta miała być całą cafeja pełna anby rzeź zrobic a tu c*** 2 osoby były zabilismy pare osob i wkoncu banda 50 lvl nas ubiła... Pamietam jak miałem red skulla bylem pewny śmiercu a kumpel do mnie abym eq za drzewem schował i tak żuciłem plate legi za drzewo :D:D. Potem zrobiłem se przerwe od tibi i . W ragnarok online grałem .Potem wróciłem zrobiłem se palka z 15 lvl i z 60 skilla i postanowiłem zabijać . Znów przerwa od tibi i potem Zaczełem grać Everlasting Mercy...

C.D.N

Narkoman 21-02-2006 20:32

lol to ja powiem lepsze jak byl u mnie marcin i wlasnie stworzylem se postac (maj 2005 jak widac jestem mlodym graczem)

wiec pamietam jakna rooku se kupilem se mace i myslalem ze to badziewie ale wtedy przyszedl Marcin i mi powiedzial zer to najlepsza bron na rooku i sie podniecilem. Poszedłem na mino i umarlem (moj pierwszy dead na 4 lvl nawet pamietam to miejsce:( ). ach jak pisze o przezyciach to jak gralem prokomem to postanowilem ze wyjde na 15 lvl to mnie nie beda zabijac :noob: i spotakalem takieg polaka (zupelnie jak obecny nauczyciel xD )ktory mi powiedzial wszytsko o skilowaniu i nastepnie jego kolega (nie ten od skili) (juz nie gra) powiedzial mi o runach wszytko i tak juz nie jestem noobem, chociaz czasem porady od ... mi pomagaja :) pozdro :)

ps. tak zesmy sie rozgadali o tych przezyciach ze zapomnialem o tym ze mamy o silverce gadac a nie wspominac. chociaz to tez silvera :) :dance:

ps.powiedzcie mi jak mozna sie zgubic w carlin i thais, oraz jak mozna sie podniecac tym ze zapala sie torcha i ze zabija sie goblina o.O. ( moj pierwszy zabity stwor na majnie ( tak wtedy mowilem na maina) nie wiem, ale takie sa poczatki. :)

ps. ja chcialem zarabiac sprzedajac ludzia cluby i te miecze co ma sie z questa w kanalach na rooku (nie rapier tylko te slabsze) myslalem ze bede bogaty i sie dziwilem jak mozna byc tak slabym i tego nie widziec.

ps cos mi sie przypomnialo. jeden z moich kumpli podniecal sie ze zabil go na 12 lvl orc bezerker. mowil ze to sie nazywa szczescie ( tak szczęście) ze zabil go juz taki silny stwor a nie jakis trol czy mino oooOOOo

jak by to powiedzial moj kumpel z tibi ( taki nOObek) nóóóp plx ( boze jak mozna pisac plx to takie noobowskie jak dla mnie :)

ps. omg ale sie rozpisalem:)

Filpex 21-02-2006 20:36

ohh moja historia jest taka siaka :) no moja pierwsza postacia byl Felios nawet nie wyszedlem nia z rooka :P nie wiedzialem jak sie w to gra i wogole :P potem byl filipos ciemny na selenie :) dobilem do 16 lvl ale potem mnie 2 razy drag zabil i mi sie niechcialo nim grac potem byl Filip Zbijaka dobielem do 9 lvl ale pomyslalem ze lepiej druta bedzie uhy robil i tp wiec zrobilem Sarana Leoda odechcialo mi sie grac w tibie i wolalem na otsie :) wiec oddalem sarana za GM na otesie :P:P jak mi sie odechcialo na oteesie to wszystkich zaczolem zabijac na ots tak ze 200 lvl mialy po 20 :):)m i zrobilenm Denissa :) i tak juz zostaje :) widze rekin ze na 50 lvl masz skile 77/79 jakos tak to jak na ten lvl no troche male i tak sobie mysle czy nie przestac skilowac i nabijac tylko lvl?? mam 21 i skile 61/61 i bic lvl do 30 i potem skile tak do 65/65 potem 35 to 70 i tak dalej i tak dalej??

Everlasting Mercy 21-02-2006 20:57

Jakiego mieliście najgupszego deada ? Ja expiłem uh makerem poszłem na obiad wylogowany byłem pod mostkiem dwarvów... Zjadłem obiad wlogowałem sie a tu kołomnie stał Giant Spider :) Wzioł mnie na 1 cepa to było piekne :D:D

@
Ktoś się pytał czy można walnać z różdziki ,hmm i exori vis naraz
---> można walnąc z różdzki i z hmm lub exori vis nie inaczej bo po hmm masz "exhausted" tak samo po exori vis i dlatego nie można użyć runy i czaru spontanicznego naraz :p

Szczesliwy 21-02-2006 21:06

tak fajnie sie nasmiewac z kogos ktory pierwszy raz jest na forum i zalozyl konot o ktore bardzo prosil mnie michal .... Mati nie ladnie sie smiac z kolegi :P:dance: ja dostalem druida ale mam lipne eq X( ...

Szczesliwy 21-02-2006 21:09

Kurde nie wiem czy dobrze mi wyszlo wiem ze ta 2 oplowa jest zrabana bo... ja tego znow nie napsailem samo weszlo :P pewnie sie naucze kiedys Pozdro ziomy

Moje eq .. p-set,dragon shield,crown helmet,rozdzka,scraf :D

Rekin Master 21-02-2006 21:56

@filipex
tak to zrob takie skille...gadasz jak noob...nigdy takich skilli nie miales wiec nie wiesz ile to pracy...1% idzie 10min, mialbys do tego cierpliwosc?jeszcze raz taki coment to sie w****ie, a kto ustala jakie skille sa dobre?skille sa dobre,taklie,jakie nam odpowiadaja i wystarczaja...jak mialem twoj lvl i twoje skille to podobnie myslalem ale masz racje-siedz 1000minut zeby wbic skilla...jest to jakies 14h xD

Everlasting Mercy 21-02-2006 22:35

E tam 10 min na 1 % to szybko ile to jest jedna nie przespana noc :):) Dla mnie expienie jest nudne a trening ciekawy . Nie wielu ludzi ma podobny pogląd co ja :D:D

Filpex 22-02-2006 07:52

oki sorka rekin niewiedzialem ze tak cie to w****i sooora tylko wiesz mysle czy miec juz w dupie skile izaczac nabijac tylko lvl bo kumple ktorzy zaczeli puzniej grac niz ja juz mnie przegonili

a to moje eq (dobrze miec rozne programy :D )

http://i50.photobucket.com/albums/f3...x/beztytuu.jpg tu fota jak ta jest zamala :P http://i50.photobucket.com/albums/f3...x/beztytuu.jpg

Narkoman 22-02-2006 07:57

ps tak jak mowil rekin nie ma czegos takiego jak dobre czy zle skile. kazdy ma takie jakie mu sie podobaja, wiadomo ze kazdy chce miec najlepsze. ja mam knighta na 9 lvl 52/52 i juz mi sie nie chce skilowac :P

Narkoman 22-02-2006 08:50

sry za double post

http://rapidshare.de/files/13846354/...ragon.rec.html
wejdzcie i sie przekonajcie :)

ps. w dziale zdjecia dalem 2 ss :)

ps. filip powieksz to zdjecie

Rekin Master 22-02-2006 11:57

ok czas zmienic temat...
chcialbym sie was poradzic, kilalla jest retired wiec msyle nad odejsciem z immortal dragons.
i tu jest problem:
a. Zostac w immortalach
b. Dojsc do blood bringers
c. Dojsc do Extreme Dream
prosze o wasza pomoc, gdyz nie wiem na co sie zdecydowac...

Michałeq 22-02-2006 12:36

Rekin, ja bym wybrał odpowiedź d. Że nie ma? Powinieneś sie domyślić jeszcze jaka gilidia przyjęłaby Cię z otwartymi rękoma (HAIL MOONCHILDREN, hyhy), albo stwórz własną i namow ID (pl ofkorz) żeby do niej doszli ;]

@Everlasting Mercy
thx ;]

@Rekin
na pewno nie 10h. Na 80 sword potrzeba dokładnie ~24h treningu:cygaro:

Hehe, Tibię w cafe zobaczyłem, ale lipna grafa. Ale Szwed (jak chcecie wiedzieć kto to był zagadać na priv, nie lubie publicznie gnoić ludzi ^^) pokazał nam jak grać i zacząłem 11 czerwca (mati 10 czerwca :)). Był 11 druid, potem 16 pal, no i nareszcie miałem stałke i od października przestałem być n00bem (znaczy stworzyłem Rycerskiego) :D.

Markizek666 22-02-2006 14:25

Szwed, hmm moze ciebie uczyl, ale mi nie pomogl, sam wiedzialem wiecej po 2 dniach gry w tibie niz od po 2 miechach czy wiecej ;)
Ja ci zakladalem konto, nie Szwed(za sama ksywke go mozna juz nie lubic xD)
Jesli masz dojsc do jakies gildi wez BB

Filpex 22-02-2006 14:51

@narkoman
niewiem jak powiekszyc

Filpex 22-02-2006 14:51

@narkoman
niewiem jak powiekszyc

@rekin
co to znaczy retired?? :D

P.s sorra za za duble post niewiem jak tego wyzej usunac :(

Narkoman 22-02-2006 15:04

hello. ja tez nie wiem jak sie usuwa niechciane posty. chyba nie mozna :P

ps. rekin idz gdzie chcesz. raczej idz do bb.

ps. retried znaczy opuszczony. koniec z gra z ta postacia. jakos tak. odlozenie w kat:P

ps. ten link to byl moj first dragon solo :) a nie keylogger:P

poreda 22-02-2006 15:41

@Filipex
Retired-Koniec gry na danym charze, serverze, albo ogolnie w tibie.
@Narkoman
Do bb ja niedlugo ide tylko 30 lev nabije ;]

Everlasting Mercy 22-02-2006 18:50

@Rekin

wydaje mi się że 80 skilla robi sie 22h a nie 24 :P. A tak właściwie to co się z twoim ideałem stworzenia polskiej gildi stało :)

Narkoman 22-02-2006 20:27

@ up co ty taki dokladny jestes:P lol

a co do gildi to chodz do Forgotten Templars. :)

Filpex 22-02-2006 20:33

@ narkoman
ja chce do tej gildi :)

poreda 22-02-2006 20:56

Buuu... Bylem w MoonChildren, i Ligus i Michael tak mi zrzedzili ze mam 2 levele mniej niz sa wymagania ze musialem odejsc. Przykro mi ze to mowie ale nie radze isc do tej gildi... Ja na 30 albo 35 lev ide do blood bringers...

Markizek666 22-02-2006 21:12

No coż ja mam pere % do 30 lev i tez nie moge, ale Qwez ma 27 lev i siedzi tam ****a, jak sie wkurze nie dojde do niej, laski bez.
Pozdro

Rekin Master 22-02-2006 21:21

chyba dojde do bb...
dzis bylem na hydra huncie...jezus ale ktos panikowal i zrabl sprawe...nie powiem kto-sami zobaczycie,tylko musicie mi powiedziec jak sie zamieszcza filmy (film autorstwa lady dram)
pozdro

Japon 22-02-2006 21:25

filmik mozesz wciepnac na rapszajda(czy jak to sie tam pisze) i poznie dac linka :)

Everlasting Mercy 22-02-2006 21:52

Emm na 30~35 lvl do blood bringers. Ehh osobiscie też mam zamiar tam dojść ale na 30~35lvl szansa na przyjęcie jest prawie równa 0 chyba że masz znajomości :P:P:P

Narkoman 23-02-2006 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
@narkoman
looz napisz do mnie na gg to cie naucze :] -8017653

lol
@ rekin
looz napisz do mnie na gg to cie naucze :] -5297739

a tak ps.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187

nie musisz pisac masz tu link i sie nauczysz

poreda 23-02-2006 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Everlasting Mercy
Emm na 30~35 lvl do blood bringers. Ehh osobiscie też mam zamiar tam dojść ale na 30~35lvl szansa na przyjęcie jest prawie równa 0 chyba że masz znajomości :P:P:P

Znajomosci + Skille 75+, i napewno cie przyjmia. Ja gadalem z Krystalanem i mowil ze albo od 30 lev i 77 wezmie mnie albo jak aikau sie nie zgodzi to od 30 lev i 80 dista ;]

poreda 23-02-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markizek666
No coż ja mam pere % do 30 lev i tez nie moge, ale Qwez ma 27 lev i siedzi tam ****a, jak sie wkurze nie dojde do niej, laski bez.
Pozdro

A ty jak bys umial czytac to dostrzeglbys ze post wyzej jest moj post w ktory pisze tak:

Buuu... Bylem w MoonChildren, i Ligus i Michael tak mi zrzedzili ze mam 2 levele mniej niz sa wymagania ze musialem odejsc. Przykro mi ze to mowie ale nie radze isc do tej gildi... Ja na 30 albo 35 lev ide do blood bringers...

Jezeli czytasz ze zrozumieniem wywnioskujesz ze odszedlem z moonchildren, a jezeli nie to nie...

Srry za Double Post.

Rekin Master 23-02-2006 17:46

o to film z wyprawy na hydry, gdzie zawiodla mnie jedna osoba...sami zobaczycie
Ps. te przeklenstwa byly dla jaj xD, denerwowalem sie i chialem rozluznic atmosfera ale nie wyszlo

http://rapidshare.de/files/13897059/Hydra_egg.rec.html

film autorstwa holu(lady dram)

Narkoman 23-02-2006 18:09

ok film zaraz zobacze.

a mam taka sprawe do wszystkich ( wszystkich ktorzy chca mi pomoc)
jest taka babka Xens Monwi ( 33 knight z moonchildren) i on mnie straszy huntem. wiem kazdy mi powie, abym sie nie przejmowal ( w koncu mam hunta od mar de'platezenho (czy jakos tak :P )), ale zawsze czlowiek sie bezpiecznie czuje jak wie ze przez ta osoba nic nie ma do mnie itd. wiec jak ktos bylby mi w stanie pomoc to prosze. moge nawet zaplacic ( 10 gp ) ooo :)
wiec jak mi ktos pomoze bede wdzieczny, bardzo

a to dizsiejsza rozmowa z nia:

Channel saved at Mon Aug 26 16:43:17 2002
16:37 Navus Edso: hello
16:37 Navus Edso: pamietasz mnie
16:38 Xens Monwi: pamietam
16:38 Navus Edso: sluchaj chcialem cie przeprosic za tamto
16:38 Navus Edso: wole zyc w pokoju
16:38 Navus Edso: :)
16:38 Navus Edso: ok?
16:38 Xens Monwi: heh
16:38 Xens Monwi: nie wybaczam :)
16:38 Navus Edso: ponioslo mnie
16:38 Navus Edso: jak mi ghoula zabilas
16:38 Xens Monwi: mnie poniesie ak cie dorwe
16:38 Navus Edso: lol
16:39 Navus Edso: ech no dobra
16:39 Navus Edso: ja chcialem
16:39 Navus Edso: maciarz mnie fo tego zmusil
16:39 Navus Edso: abym cie przeprosil
16:39 Navus Edso: i to zrobilem
16:39 Navus Edso: wiec jak co to mu powiesz
16:39 Navus Edso: ok?
16:39 Xens Monwi: on jest w mojej gildii
16:39 Navus Edso: nom
16:39 Navus Edso: tak jak pelno osob ktore znam
16:40 Xens Monwi: hehe ja tez znam sporo
16:40 Navus Edso: :)
16:40 Navus Edso: no i czy nie lepiej miec jeszcze 1 kumpla?
16:40 Xens Monwi: nie
16:40 Xens Monwi: wyzwales
16:40 Xens Monwi: dedasz
16:40 Xens Monwi: trzeba myslec
16:40 Navus Edso: nom to czemu mi ghoula zabilas?
16:40 Xens Monwi: nie wiedzialam ze padnie
16:41 Navus Edso: przeciez ci nie przeszkadzal
16:41 Navus Edso: no jak sie ma jakies tam skile
16:41 Navus Edso: to sie mocno uderza
16:41 Navus Edso: chyba to wiesz
16:41 Xens Monwi: po *** stoisz z nim przy dp
16:41 Navus Edso: po choj mnie kumpel kumpla prosi abym mu zsumonowal
16:41 Navus Edso: wiec widzisz
16:41 Xens Monwi: trzeba bylo gdzies dalej
16:42 Navus Edso: ej wiele osob tak cwiczy
16:42 Navus Edso: chyba iwesz o tyum
16:42 Navus Edso: o tym
16:42 Xens Monwi: *** mnie to
16:42 Xens Monwi: myslalam ze nie dednie
16:42 Xens Monwi: kjurwa
16:42 Navus Edso: ech z toba to sie nie da gadac
16:42 Navus Edso: nawet sorki nie napiisales
16:42 Xens Monwi: wyzwales ed koniec dyskusji
16:42 Navus Edso: napisalas
16:42 Navus Edso: a zreszta tylko sie w****iam ale chcialem
16:42 Navus Edso: nara
16:43 Xens Monwi: pa

poreda 23-02-2006 18:15

@up
Sluchaj ja ci chetnie pomoge, ale zprowokuj jakos zeby ona na skullu jechala...

Markizek666 23-02-2006 19:26

Po pierwsze nie wiedzialem ze to ty, bo lubisz zmieniac chary ;)
Po drugie nie wiedzialem ze ten post byl o Qwezu.
Po drugie mieli racje, ale byles w niej i ciekawe kto coebie wpuscil.
A ja tylko stwierdzlaem fakty.
Pozdro

Michael Rzotkiewka 23-02-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda

To nie byly 2 lvl tylko 3 lvl (miales wtedy 27) i juz mi pare osob zaczelo pisac (pzdr Straznik Gaju xD) ze oni tez chca do gildi bo qwez jest a ma -30lvl xD A zreszta chyba byly jasno ustalone zasady w gildi ze tylko +30 lvl. Pzdr.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19.