![]() |
Cytuj:
Najwieksze GZ chciałbym złożyć Yallahowi za ten wyjumisty fishing ;] |
Jazda, jazda,
Yallah gwiazda! Wymiatasz ^.^ Nie bolą cię czasem palce od tego klikania? |
Nope...palce sie maja bardzo dobrze=] Gram w kosza wiec mam je wytrenowane dobrze:P btw dzieki wszystkim za dobre slowko;p
Y'all |
A mi się w Yallahu najbardziej podoba to jego głupie powiedzinko...
Y'all... Kiedyś było Hail Yallah... Potem chyba Y'allh :D Spoko |
To nie jest moje, tylko kumpla z serwera=] Tylko ze on ma na mysli co innego Y'all = wszyscy...
Y'all |
Ty Yallah to gruby musisz być... Tyle ryb żreć :D A twak btw ile zużywasz mniej więcej robali na skill?
|
Heh gruby nie jestem...marne 73kg=] A co do robali:
- 75 wormsow na 1% - 75 razy 100 = 7500 - 7500 = 3.75 bp Y'all |
No Ethorahses ten Quest jesy naprawdze trudny :P .Trudniejszy od ataku Fire Devili.Oczywiście Gratz za Avans.
Yallah.Tobie też gratuluję jeszcze trochę i będzie 80 fishing czego bardzo Ci życzę :D |
GRATULACJE Yallah
Dlaczego do 84? Nie lepiej do 100? xD |
No GZ Yallah tylko tak dalej :D
|
Yallah, jestem pod wrażeniem. Myślałem, że 80'tka będzie dopiero za kilka tygodni. Gratuluję!
Cytuj:
|
No no Milan gratulacje :) Teraz leć do 666,666 expa :)
|
Milan czy mi się zdaje czy masz siebie na Vipach ? :D
|
Brawo Milan. Wbijaj zuy exp (666) i jedziesz dalej :)
Y'all |
@Yallah
Tak sobie myśle, czy ty czasem nie próbujesz pobić (nie w sensie fizycznym;)) Sunrisa? :) @Milan Ognia ConGratki!!! Widze, że powracasz do dalszej gry. :P GoGoGoGo!!! PS: żebym się nie chwalił, ale jutro będzie CzteryZero (40) ^.^ |
Yallah to lepiej do stowy :D, bedziesz najlepszy w ogule w Tibii, a nie tylko na Rooku :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Y'all |
Robaki robakami ale te małe swotwotrzenia mają moc przyciągania na "moczony kij" kochane rybki :D
|
Literowek nawet nie zauwazylem=] A jak Ty masz zamiar moczyc kij?:D Ups...konczymy temat, bo chyba robi sie zbyt goraco=]
Y'all |
@up Instynkt
ja już sie zabrałem za fishing.za nie długo dam SSa:p |
Yall a co robisz z rybami? ;)
|
No nieźle taka pełna sumka ;)
@Down Szatanie, opuść ciało tego chłopca! |
2@up:
Nareszcie... ale nie do końca. Przez pewien czas miałem foty pod Twoimi (pewnie połowa nie widziała ich). Teraz Ty jesteś niżej. >za 15min mój post w Albumie zostanie skasowany xD< Btw... Gz. Ja tam wolę 6mln 666k 666 expa |
Cytuj:
|
Ohoho Instynkt, gratuluję :D 10.000.000 expa nie często się widuje :)
@Milan Oh ty AntyChryście :P |
Gzz Instynkt, Ty to jednak przegangsterka jestes:P No zaraz dam fotke z milionem, dajcie mi tylko chwilke=]
Y'all |
Yallah gratuluję :) Obyś ta tym jednym milionie nie zakończył ;)
|
@Up
Na pewno nie zakończy ;) |
Pozyjemy zobaczymy :P
|
Ehh wardi czy wszyscy Haltonowie (poza milanem) muszą dawać takie przynudzające skreeny? :|
przcierz nawet nie byłeś rookstayerem zabijając tego orca |
@Lord Wardi
Podoba ci sie TBI GG?? |
@Wardi
Po co umieszczasz takie zdjęcia :/ Po 2. Nie masz pacca, a masz addona :> Dziwne... |
@Up
Ehh poprostu sobie kombinował w sprajtach jak pewien niezbyt inteligętny pan Mowicz Rookstayer (nie pamiętam nicka usera). Zdjęcie debilne. |
Dajcie se z Wardim spokój... Wpadnie Instynkt, oceni, skasuje, jak dobrze pójdzie da bana i będzie zadowolona :D
|
hehehe.Zdjęcia nie zobaczyłem bo sie długo ładowało.No fakt przyjdzie Instynkt pokasuje,pobanuje i bedzie koniec :dance:
|
Hynu, czy te zdjęcie z avansen na 9 lvl to nie jest Fake?
|
Co? A czemu to miałby być fake? Przecież kase mógł na zbierać a to że nie ma koło niego potwora to znak że pewnie tylko troche go naruszył a ktoś inny dobił :confused:
|
Fajne skreeny, oby tak dalej :P
|
Kase mam dlatego bo mój były char to looder (25 lvl)
A sprawa advanca to w kanałach mój kumpel Grzyb rookstayer dobijał mi rata. Czy tak ciężko na to wpaść? |
Nie obrażaj mnie bo jestem tylko człowiekiem i mam prawo się mylić!Wydało mi sie dziwne że jest na dachuu i ma advanca...X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |