Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Vandoz 31-05-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Oby Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne

Jakos mogli ;)

Mr Torax 31-05-2006 23:03

Ja dostalem Crash pceta dzis :P come back za 10 dni =)
tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak:(
Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu

Colm 31-05-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Torax

:o Przecież mówiłeś że tibia to strata czasu, a ty wolisz się spotkać z 'koleżankami'.

Drodzy Państwo, właśnie mogliście zobaczyć Mr Lier Torax8o

Demiphant 01-06-2006 00:22

Mori bierz ich;] Jak mi się nie uda na Galanie to idę do ciebie;p

Mr Torax 01-06-2006 07:56

Nie Demi moj czas juz minal, dobije te 130 na morganie , 150 na titani i se odpuszcze na dosc dlugi czas ta gre, mam duzo zajecia na real nie da rady ^.-

Colm 01-06-2006 16:07

Cytuj:

Nie Demi moj czas juz minal, dobije te 130 na morganie , 150 na titani i se odpuszcze na dosc dlugi czas ta gre, mam duzo zajecia na real nie da rady ^.-

Heh... Mr Torax? Teraz pogadamy na xerenie.

Vaikor 01-06-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Mori bierz ich;] Jak mi się nie uda na Galanie to idę do ciebie;p

OMFG CO TY TU ROBISZ :OOOOOOOOO DEMI!!!!!!! Ja gdzieś jeszcze Twoje gg mam lol, pewnie już nie pamiętasz swojego sąsiada <-- w Carlin :p taaaa to ja kolega Michała :O (starego Zakebistego Zioma)

PS: musiałem nick przekręcić bo mi jakiś lubie jeść banany zamiast z a j e b i s t e g o wychodzi

janou 02-06-2006 12:20

Cytuj:

tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak:(
Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu

chyba smieszny jestes:P to wlasnie WY, bez tej jednej 'bitwy" w venore na statku nic nie pokazaliscie podczas tej wojny:P gdyyby nie ten trap to WY byscie dostali po dupie, nie tengu:P

Edit: A przepraszam.. jesli chodzilo CI o over~.. to nie bylo zadnej wojny.. to byly Snake Ataki.. po co komu walczyc skoro wiedzieli ze nie maja szans

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse
GZ:] Jeszcze zeby tak padaly osoby odpowiadajace za zepsucie serva to bylby git:p

Oby:] Ja codziennie ogladam filmiki z ich udziałem(najlepsze sa UE Vildingena:]) i sie dziwie jak oni mogli przegrac wojne:(

Ich filmiki sa zaje**ste :) Najwiekrza polewke mam z tego jak VOlltio ubili xD jak go dorwali na cyklopolis czy gdzies tam:p zadnego uha nieuzyl i padl z red skullem xD muhaha;p

Vandoz 02-06-2006 16:36

@UP

Co mu wylecialo????

@Down
Nie, ale jestem ciekaw >.<

Szkut 02-06-2006 19:15

@up
ksiazke piszesz?

Naharth 03-06-2006 10:04

@up - masz problemy ze soba? o_O

No i Morgana to chyba najmniej zaludniony serwer wogole, a to chyba o czyms swiadczy, prawda? XD

Vandoz 03-06-2006 11:05

Tez to zauwazylem :/

Korialstrasz 04-06-2006 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
@UP

Co mu wylecialo????

Chyba cale eq, no nie? Jak mial reda :P

Cytuj:

@Down

Nie, ale jestem ciekaw >.<

Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla (czy jakos tak :P)

Cytuj:

Masz dwie postacie na 100lvl+? Dzikus z ciebie :p, ja bym za Chiny nie wbil :P

Vandoz 04-06-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korialstrasz
Chyba cale eq, no nie? Jak mial reda

Ale JAKIE eq?

Colm 04-06-2006 22:35

Cytuj:

Ale JAKIE eq?

Chodzi Ci o eq z Trepika czy z Volltia??

Z Trepika:
MMS, Golden Legs, DSM, GS, SB, BOH, Royal Helmet, GS
Z Volltia:
bp sd, 5bp uh, troche mf. Z eq nie poleciały nawet BoHy. P set i zwykłe buty tylko...

Capoadaś 05-06-2006 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm
Chodzi Ci o eq z Trepika czy z Volltia??

Z Trepika:
MMS, Golden Legs, DSM, GS, SB, BOH, Royal Helmet, GS

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Respekcik dla Trepika gdyby mi to wszystko wypadlo to bym chyba krzesłem monitor roz.... i nigdy nie siadł do tibi

Szkut 05-06-2006 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capoadaś
Respekcik dla Trepika gdyby mi to wszystko wypadlo to bym chyba krzesłem monitor roz.... i nigdy nie siadł do tibi

bo prawdziwy gracz potrafi kontrolowac emocje ;)

Mr Torax 05-06-2006 16:53

Gdybyśmy wygrali tylko jedna potyczke to Tengu by nie odeszło, jak to Mawia Gaura " nie liczy sie Efektowność tylko Efektywnośc" nawet podczas gry a we fragach bylo wysoko :( tylko nie były po Ue czy po czymś tylko po dość szybkich i sprawnych atakach z niezła organizajca :)

Vandoz 05-06-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capoadaś

Inaczej byś myslal gdybys te rzeczy zdobyl.
Taki 100lvl ma duuuzo kachy.
Stracil bys takie zeczy np, poszedlbys do depo po jakies gorsze, idziesz na dl itp i odrabiasz:P

Glin 05-06-2006 20:49

Cytuj:

Stracil bys takie zeczy np, poszedlbys do depo po jakies gorsze, idziesz na dl itp i odrabiasz:P

Oj nie wiem czy strata MMSa i Golden Legow to taka latwa do odrobienia strata nawet dla 100 lvl. A na Dle itp chyba nie idziesz tylko co najwyrzej na Demony.

Vandoz 05-06-2006 21:12

@UP

Moze i, ale ze slabym eq?

A moze przebiegniemy sie w k-setach? :D

Vaikor 06-06-2006 07:51

Cytuj:

Gdybyśmy wygrali tylko jedna potyczke to Tengu by nie odeszło, jak to Mawia Gaura " nie liczy sie Efektowność tylko Efektywnośc" nawet podczas gry a we fragach bylo wysoko :( tylko nie były po Ue czy po czymś tylko po dość szybkich i sprawnych atakach z niezła organizajca :)

K.u.r.w.a. śmieszny jesteś -.-

Colm 06-06-2006 08:00

Cytuj:

You are so pathetic...

Vandoz 07-06-2006 18:28

@Vaikor & Colm

Nie wnosicie wiele do dyskusji :(
@EDIT
Pisze na laptopie taty, bo komp mam rozwalony, a na laptopie poje***a klawiatura. :/
@DOWN

Tego nie powiedzialem :P

@Nalog
Przykro mi, gdy cie wkur**am, lecz to legalne.
Moze i nie wnosze duzo do dyskusji, ale cos wnosze piszac swoje posty.
A nie
Cytuj:

K.u.r.w.a smieszny jestes
<== to you :)

Naharth 07-06-2006 18:52

Co nie znaczy, ze racji nie maja. =P

Colm 07-06-2006 19:29

Cytuj:

@Vaikor & Colm

Nie wynosicie wiele do dyskusji :(

Twoje posty też nie wnoszą wiele ;)

nalog 07-06-2006 21:36

Cytuj:

Nie wynosicie wiele do dyskusji

Co do Vandoza, to też uważam że jego posty dużo nie wnoszą i od początku tematu mnie wku*****. Poczekajmy teraz na jego odpowiedź czy chodziło mu o wynoszenie czy wnoszenie bo nie ma tu jasności.

Szkut 08-06-2006 14:44

omg nizahe w overshadows >.<

Capoadaś 08-06-2006 15:19

Cytuj:

Co ty nie powiesz? ;( Jak Trepika zabili to napewno wtedy nie miał 100lvl a nawet jakby miał to po stracie sprzetu wartego ok. 1000k nie skakałby z radości X( X( X( X(

Vandoz 08-06-2006 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut
omg nizahe w overshadows >.<

Co sie dzieje??!!!

@UP
Ale chodzi mi o myslenie.
Tamten gosc powiedzial ze skonczyl by z Tibia.
Gdyby mial takie eq i ten wysoki lvl to inaczej by to przyjal. :P

Colm 08-06-2006 19:08

Nizahe zostal zaproszony do Over~ 4fun.

Barnabhinio 08-06-2006 19:20

Cytuj:

Co sie dzieje??!!!

Sadze ze Nizahe dolaczyl do Overshadows, zeby stac sie tematem plotek i zrobic kawal niektorym, co jak sadze mu sie udalo, bo wielu ludzi zastanawia sie nad tym dlaczego dolaczyl do Over~.

Juz kilka razy tak robil, na przyklad, gdy chwalil sie ze ma "bear legsy" czy tez gdyzakazal noszenia rozowego stroju(1 kwietnia, dla zartu, ale ludzie sie wystraszyli :) )

Ale powod moze byc inny, to tylko moje domysly...

@UP Nie bylo twojego postu jak ja pisalem swojego, ale tez tak sadze, tylko nie potrafilem tego tak zwiezle ujac :)

Vandoz 08-06-2006 21:31

@UP
Czyli on tam poszedl tak sobie!? 8o 8o 8o

Luzak z niego :D

@Down

Niby czemu???

8o
To chyba narazie moge sobie odpuscic we wkurzaniu "wszystkich".
Przyznajcie ze jestem dobry :)

@Colm
Cytuj:

@Down

Niby czemu???

Fajnie, ja napisalem "@Down" , a ty piszesz "UP". Luzik :)

Colm 08-06-2006 21:54

Cytuj:

@UP
Czyli on tam poszedl tak sobie!? 8o 8o 8o

Luzak z niego :D

Zaczynasz mi działać na nerwy

janou 08-06-2006 22:24

Cytuj:

haha, the same

Colm 09-06-2006 19:07

Cytuj:

@UP
Niby czemu???

WYJDŹ!

<10 znaków>

Gothican 09-06-2006 20:50

Cytuj:

ten kolo wqr**a juz chyba wszystkich ktorzy odwiedzili ten temat

Lukasz'Neto 11-06-2006 15:59

Pa:(:(

MAM TEGO JUŻ DOŚć!!!!!!
Nie będę płacił za NIC!!!!
Jeśli ktoś zabije: Diabolum,Wichura Of Morgana lub Errant Thern zaplace 2k w kasie.
Pisze tego posta,gdyż nie wytrzymam już!!!!!
Trzeba skończyć z PA RAZ NA ZAWSZE!!!!!!

Z góry Thanks,jak ktoś chce mi pomoc,za kase msg in morgana lukasz'Neto

bb

Vandoz 11-06-2006 16:05

Pisz jasniej :P

Z tego co wiem, Wichura i i inni, to nie sa jakies lalaki, 20lvl itd, wiec 2k to chyba ZA MALO.

Naharth 11-06-2006 22:39

Jun 05 2006, 13:53:13 CET Killed at Level 45 by Diabolum
and by Elda Thern

... Brawo, 9 level paladyn ma killa na Tobie, brawo. Zreszta dosc skutecznie mozesz sie bronic, jesli masz takie skille, jak piszesz. ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39.