![]() |
Cytuj:
|
Ja dostalem Crash pceta dzis :P come back za 10 dni =)
tak wogole to jak Over wroca to I avis wroci , obiecuje i nic sie nie rozpadlo w razie czego wszyscy znow staniemy ramie w ramie jak zawsze :d a co do over , nie maja zlego pvp bron boze przegrali na morganie gdyz my mielismy gorsza lekcje na Titani , unici nas nauczyli walki na nie ukrywam wysokim poziomie , over w ostatniej wojnie oprocz jednej bitwy ktora byla rozegrana bez duzej liczby naszych czlonkow nie pokazali nic , no moze poza pingowaniem co im wychodzi ^.- ale jak nie umie sie normalnie to trzeba tak:( Prawdziwa wojna polega na Zabijaniu skutecznym a nie expieniu przez 3-4h bez rezultatu |
Cytuj:
Drodzy Państwo, właśnie mogliście zobaczyć Mr Lier Torax8o |
Mori bierz ich;] Jak mi się nie uda na Galanie to idę do ciebie;p
|
Nie Demi moj czas juz minal, dobije te 130 na morganie , 150 na titani i se odpuszcze na dosc dlugi czas ta gre, mam duzo zajecia na real nie da rady ^.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: musiałem nick przekręcić bo mi jakiś lubie jeść banany zamiast z a j e b i s t e g o wychodzi |
Cytuj:
Edit: A przepraszam.. jesli chodzilo CI o over~.. to nie bylo zadnej wojny.. to byly Snake Ataki.. po co komu walczyc skoro wiedzieli ze nie maja szans Cytuj:
Ich filmiki sa zaje**ste :) Najwiekrza polewke mam z tego jak VOlltio ubili xD jak go dorwali na cyklopolis czy gdzies tam:p zadnego uha nieuzyl i padl z red skullem xD muhaha;p |
@UP
Co mu wylecialo???? @Down Nie, ale jestem ciekaw >.< |
@up
ksiazke piszesz? |
@up - masz problemy ze soba? o_O
No i Morgana to chyba najmniej zaludniony serwer wogole, a to chyba o czyms swiadczy, prawda? XD |
Tez to zauwazylem :/
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z Trepika: MMS, Golden Legs, DSM, GS, SB, BOH, Royal Helmet, GS Z Volltia: bp sd, 5bp uh, troche mf. Z eq nie poleciały nawet BoHy. P set i zwykłe buty tylko... |
Cytuj:
Respekcik dla Trepika gdyby mi to wszystko wypadlo to bym chyba krzesłem monitor roz.... i nigdy nie siadł do tibi |
Cytuj:
|
Gdybyśmy wygrali tylko jedna potyczke to Tengu by nie odeszło, jak to Mawia Gaura " nie liczy sie Efektowność tylko Efektywnośc" nawet podczas gry a we fragach bylo wysoko :( tylko nie były po Ue czy po czymś tylko po dość szybkich i sprawnych atakach z niezła organizajca :)
|
Cytuj:
Inaczej byś myslal gdybys te rzeczy zdobyl. Taki 100lvl ma duuuzo kachy. Stracil bys takie zeczy np, poszedlbys do depo po jakies gorsze, idziesz na dl itp i odrabiasz:P |
Cytuj:
Oj nie wiem czy strata MMSa i Golden Legow to taka latwa do odrobienia strata nawet dla 100 lvl. A na Dle itp chyba nie idziesz tylko co najwyrzej na Demony. |
@UP
Moze i, ale ze slabym eq? A moze przebiegniemy sie w k-setach? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
You are so pathetic... |
@Vaikor & Colm
Nie wnosicie wiele do dyskusji :( @EDIT Pisze na laptopie taty, bo komp mam rozwalony, a na laptopie poje***a klawiatura. :/ @DOWN Tego nie powiedzialem :P @Nalog Przykro mi, gdy cie wkur**am, lecz to legalne. Moze i nie wnosze duzo do dyskusji, ale cos wnosze piszac swoje posty. A nie Cytuj:
|
Co nie znaczy, ze racji nie maja. =P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg nizahe w overshadows >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@UP Ale chodzi mi o myslenie. Tamten gosc powiedzial ze skonczyl by z Tibia. Gdyby mial takie eq i ten wysoki lvl to inaczej by to przyjal. :P |
Nizahe zostal zaproszony do Over~ 4fun.
|
Cytuj:
Juz kilka razy tak robil, na przyklad, gdy chwalil sie ze ma "bear legsy" czy tez gdyzakazal noszenia rozowego stroju(1 kwietnia, dla zartu, ale ludzie sie wystraszyli :) ) Ale powod moze byc inny, to tylko moje domysly... @UP Nie bylo twojego postu jak ja pisalem swojego, ale tez tak sadze, tylko nie potrafilem tego tak zwiezle ujac :) |
@UP
Czyli on tam poszedl tak sobie!? 8o 8o 8o Luzak z niego :D @Down Niby czemu??? 8o To chyba narazie moge sobie odpuscic we wkurzaniu "wszystkich". Przyznajcie ze jestem dobry :) @Colm Cytuj:
|
Cytuj:
Zaczynasz mi działać na nerwy |
Cytuj:
haha, the same |
Cytuj:
WYJDŹ! <10 znaków> |
Cytuj:
|
Pa:(:(
MAM TEGO JUŻ DOŚć!!!!!!
Nie będę płacił za NIC!!!! Jeśli ktoś zabije: Diabolum,Wichura Of Morgana lub Errant Thern zaplace 2k w kasie. Pisze tego posta,gdyż nie wytrzymam już!!!!! Trzeba skończyć z PA RAZ NA ZAWSZE!!!!!! Z góry Thanks,jak ktoś chce mi pomoc,za kase msg in morgana lukasz'Neto bb |
Pisz jasniej :P
Z tego co wiem, Wichura i i inni, to nie sa jakies lalaki, 20lvl itd, wiec 2k to chyba ZA MALO. |
Jun 05 2006, 13:53:13 CET Killed at Level 45 by Diabolum
and by Elda Thern ... Brawo, 9 level paladyn ma killa na Tobie, brawo. Zreszta dosc skutecznie mozesz sie bronic, jesli masz takie skille, jak piszesz. ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |