![]() |
tak jak wiekszosc wypowiadajacych sie w tym temacie mam nadzieje ze polowa tego newsa z tym anty-pg to bajka (druga polowa z tymi ssami moze byc:P) jak ten system anty-pg to prawda to.....bye tibia....
|
drom! hunted noobility lier!
|
Hehehehehee Drom ist PK!!!:faceoff:
|
Osobiscie sadze ze to jakis zart... Ale znajac CipSoft wszystko jest mozliwe >.<
|
Joke / Koniec Tibii*
*niepotrzebne skreślić |
czy zart czy nie , ja i tak powoli odchodze od tej smierdzacej tibi i przenosze sie na cos lepszego "Lineage II" ROX
|
to wszystko to jeden wielki zart
a niektórzy sie tak boją.... |
mmm 2 nowe servy z spvp.... tylko co to jest to spvp? super player versus player? xD logujesz sie z 100lvl i jazda ;D
hyh poczekamy do jutra i zobaczymy czy to byl prima aprilisowy zart czy prawda ;P |
Lineage...hmm spróbuj SIlkroad :D btw powiedzcie jak grac w te gre z jajkami 8o fajnie wygladaja i bym se zagrał >.<
|
Drom czy to żart? Na tibia.com nic niepisze. Mam nadzieje ze się zwałujesz bo jakby tak było to by był koszmar :/
|
błagam dżołk -.-''
Spvp - semi pvp ? xD |
To na bank Joke bo CiP Softowi by sie to nieoplacalo bo kto by pacc kupowac:D. A pozatym co by Zrobil EO:> 3h expienia tylko ?;p jak dlamnie joke:>
|
Oni sobie co roku żarty robią a wy w to jeszcze wierzycie. A tak tak tibia.org.pl supportet fansite haha... jeszcze kilka dni wczesniej temat o tym zakladali aby było realistyczniej :P, czego jeszcze małó tibianews.net tez sobie dzis jaja porobiło. Teraz tylko czekac az sie przyznają wkońcu.
kurwa mnie chwyta jak widze ze sie nato nabieracie ... |
Tak sobie czytam te posty z 40 stron, na ktorych byly opinie oraz argumenty mniej lub bardziej konstruktywne i mysle o usmieszku bakajacy sie po twarzach modkow, a zwlaszcza Droma, kiedy widza jaka panike zasiali wsrod polskich graczy... I az zacieraja rece na mysl o tym, jaki to numer wykreca w przyszlym roku :)
|
Cytuj:
Jasne, jasne. A smerfy sa zielone. |
@up
przeciez one sa zielone ? : P |
Jeżeli to nie kawał to,połowa tibijczyków przestanie grać w tibie.Moim zdaniem ten upade jest beznadziejny :o ale mam nadzieje ze to żart.X(
|
Cytuj:
|
A nie czerwone??:faceoff: Fajne fake'i ale Avager robi lepszeXD
|
@up
Musze cię zmartwić. Smerfy są niebieskie ;P (wybaczcie mój niecodzienny, niepasujący do tematu post, ale poprostu musiałem mu to powiedzieć!) |
Jak czytałem to dziś rano to się wystraszyłem, ale póżniej przypomniałem sobie, że dziś jest prima aprilis ;P. Dobry żarcik drom ;)
|
o jaaaaaaa =// jak to prawda to oni sa po*****eni ? X(
|
Czyli to oznacza, że mój 20 level który dziś nabiłem to też joke?? :faceoff:
|
Kurde miejmy nadzieje ze to zart bo sie wku....wie i nie bede grac -.- expie dziennie okolo 6 godzin
-.- |
Myślę że możemy przestać się podniecać,i zamknąć temat... Nie chce za minutę zobaczyć kolejnych 100 postów "JOK! JOK! FEJK! OTS!" "DEBILE!" "CIP SOFT SUX!" Jak już ktoś to powiedział :)
@ UP Co nas to obchodzi? I ile osób jeszcze to powie?... @ Modkowie. Myślę że czas wyjawić prawdę ;] Tym razem nie wyszło,2 raz nikt nie da się nabrać :D |
Tia, dobry kawał.
A tak btw. @Drom to tak specjalnie sie pomyliłeś czy już zapomniałeś... Cytuj:
Cytuj:
|
a ja mam nadzieje ze drom nas zapewni ze to joke. chociaz i tak jestem pewien juz na 90%
|
Dobry Joke! jesli nie to je*e tibie i ide grac w mugame bo ma lepsza grafike jest dzwiek i nie je*ia jej za kazdym update....
nc/plz jesli to nie joke a jesli to kawal to bardzo niesmaczny |
Nowe Runy!!!!!!!!!!!!!!!
Gadacie w kółko o tym ze bedize mozna expic tlyko 3H!!
mnei to to wkurza bo expie wiecej czasami jak jestem chory i do skzoly nie ide to od 7 do 14(7H!!) i co??? 3h expienia 4h duperel??? tak jak w topicu posta -- NOWE RUNY!!! Czy nie zauwazyliscie ze na fotkach na tibia.pl w niusie w skarbcu piratow sa nowe runy!!!!! P.S. jezeli ja pierwszy o tym pisze to bede mial sie czym chwalic. P.S.2 nie umiem wysylac zdjec ale jakbym umial to bym wycial kawalek z fotki i bym pokazal wam . jedna ma kolor jak explo czy hmm a druga jak magic wall!!!!! |
Gdy czytałem news na tibianews ten o Zaklęciu na Blokowanie to było wiadomo, że żart, bo wszystko było nieprawdopodobne. Tibia.pl ma w newsie screeny, wszystko wygląda dobrze, to o adresach ip też nieźle brzmi, i można się zastanawiać, czy to żart czy nie. Pragnę przypomnieć, że CIPsoft od kilku updatów utrudnia nam życie, niby połowa graczy kończy grę, a i tak ciągle liczba grających rośnie :> Dziwi mnie jednak, że tyle newsów o updacie pojawiło się akurat 1-go kwietnia :D
@Up skoro stan: niegrający to nie masz co straszyć, że przestaniesz grać :> :D |
zart?
ciekawe ciekawe, my uplanowalismy zart, ale zdziwicie sie kiedy sprawa wyjdzie na jaw. Trzeba umiec czytac miedy wierszami tekstu, ktory zostal spisany po wyczytaniu go miedzy wersami tego newsa ;) life is brutal, serio ;) |
Cytuj:
|
UP:
i taki mial byc cel mojej wypowiedzi :D |
Cytuj:
A co do newsa, jestem prawie pewien, że to prima aprilis. Zawsze tibia.pl miała jakiś żart w newsach i dziwne byłoby gdyby w tym roku takowego nie było. Ale wszystko okaże się jutro... A jeśli to nie byłby żart (w co wątpię), to byłby to kolejny żałosny update... Dobrze, że nie gram już w Tibię. |
Rezz@ Nie jesteś sam :P
Chodzi oto?? : "Na jednej z dwunastu wysp archipelagu ku niebu ulatuje chmura dymu z wielkiego wulkanu, który śpi niespokojnie zbierając siły do jakiejś potężnej erupcji" itd,itd :> Moim zdaniem ro jest źart :P ps. Wiecie że etrlian nie gra już w tibie bo zrobił sobie fajnego ots'a i dostał za ro bana ?? |
CipSoft juz wiele razy uprzykrzał nam życie ale dziwi mnie tylko jedno, nie to ze jakis tam wulkan sie do erupcji zbiera czy inny drobny szczegół, dziwi mnie dlaczego o tym up dacie nie pisze nic na tibia.com tylko to mnie dziwi ...
|
nawet jeżeli to nie żart to Cipsoft itak zrobi to co on zechce :) więc nie ma co stawiać sprzeciwów.
Hail CipSoft :D |
Lol pokopany pomysl cipsoft ma cos z glowa te ****** skopia juz kompletnie to co stworzyli
Nie lepiej zrobic tak jak jest w takiej grze Ultima Online ze co 30 min jest taki cos ze czeba jakis klawisz wcisnac a jak sie nie wcisnie to piorunki odbieraja 80% zycia Ale wciaz mam nadzieje ze to joke ;p |
ufff... jak dobrze ze to kawal, a nawet jesli nie to co to za problem :
po 1. gram 3 godziny palem po 2. uhy drutem 45 minut po 3. nastepne 3 godziny palem :) najbardziej sie ciesze z tej mozliwosci ip :p |
ciekawe co to bedzie ten spvp może bedzie można trenić i zabijać sie przez party
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |