Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

Inhabitant of Morgana 01-04-2006 18:27

tak jak wiekszosc wypowiadajacych sie w tym temacie mam nadzieje ze polowa tego newsa z tym anty-pg to bajka (druga polowa z tymi ssami moze byc:P) jak ten system anty-pg to prawda to.....bye tibia....

Murderer 01-04-2006 18:28

drom! hunted noobility lier!

atka 01-04-2006 18:30

Hehehehehee Drom ist PK!!!:faceoff:

Master of Puppets 01-04-2006 18:31

Osobiscie sadze ze to jakis zart... Ale znajac CipSoft wszystko jest mozliwe >.<

Jacko 01-04-2006 18:33

Joke / Koniec Tibii*

*niepotrzebne skreślić

..::QRAS::.. 01-04-2006 18:36

czy zart czy nie , ja i tak powoli odchodze od tej smierdzacej tibi i przenosze sie na cos lepszego "Lineage II" ROX

Diego'Odin 01-04-2006 18:36

to wszystko to jeden wielki zart
a niektórzy sie tak boją....

grzelu8 01-04-2006 18:37

mmm 2 nowe servy z spvp.... tylko co to jest to spvp? super player versus player? xD logujesz sie z 100lvl i jazda ;D
hyh poczekamy do jutra i zobaczymy czy to byl prima aprilisowy zart czy prawda ;P

Costu 01-04-2006 18:38

Lineage...hmm spróbuj SIlkroad :D btw powiedzcie jak grac w te gre z jajkami 8o fajnie wygladaja i bym se zagrał >.<

Trenei 01-04-2006 18:39

Drom czy to żart? Na tibia.com nic niepisze. Mam nadzieje ze się zwałujesz bo jakby tak było to by był koszmar :/

rads0n 01-04-2006 18:42

błagam dżołk -.-''

Spvp - semi pvp ? xD

blakul 01-04-2006 18:44

To na bank Joke bo CiP Softowi by sie to nieoplacalo bo kto by pacc kupowac:D. A pozatym co by Zrobil EO:> 3h expienia tylko ?;p jak dlamnie joke:>

Skenone 01-04-2006 18:45

Oni sobie co roku żarty robią a wy w to jeszcze wierzycie. A tak tak tibia.org.pl supportet fansite haha... jeszcze kilka dni wczesniej temat o tym zakladali aby było realistyczniej :P, czego jeszcze małó tibianews.net tez sobie dzis jaja porobiło. Teraz tylko czekac az sie przyznają wkońcu.

kurwa mnie chwyta jak widze ze sie nato nabieracie ...

Rodimond 01-04-2006 18:58

Tak sobie czytam te posty z 40 stron, na ktorych byly opinie oraz argumenty mniej lub bardziej konstruktywne i mysle o usmieszku bakajacy sie po twarzach modkow, a zwlaszcza Droma, kiedy widza jaka panike zasiali wsrod polskich graczy... I az zacieraja rece na mysl o tym, jaki to numer wykreca w przyszlym roku :)

Cafe 01-04-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Kurde. Tez mialem nadzieje, ze to wkret, poki nie przeczytalem tematu na forum modków. Skojarzylem tego newsa z zacheta do kupna PACC na tibia.com i zrozumialem... Skoro sądzicie, ze to wkret, to przynajmniej ból przyjdzie wam później. Tibia juz nigdy nie bedzie taka sama. Czemu do jasnej cholery nie zmieniaja jej na lepsze... sigh...

Jasne, jasne. A smerfy sa zielone.

Michal Wladca Miecza 01-04-2006 19:15

@up
przeciez one sa zielone ? : P

Borowik 01-04-2006 19:16

Jeżeli to nie kawał to,połowa tibijczyków przestanie grać w tibie.Moim zdaniem ten upade jest beznadziejny :o ale mam nadzieje ze to żart.X(

Walekifa 01-04-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cukjer
Dla mnie to wyglada na screena z OTS`a (kto by dawal takie skarby w miejscu gdzie każdy moze wejsc? ;P ), bujną wyobraźnie i fajne prima aprilis.

Nie mówiąc już że jest to postać cipsoftu do testowania/robienia ss'ow itp. która może wszystko....

Kaldor 01-04-2006 19:17

A nie czerwone??:faceoff: Fajne fake'i ale Avager robi lepszeXD

Heliwurab 01-04-2006 19:17

@up

Musze cię zmartwić. Smerfy są niebieskie ;P

(wybaczcie mój niecodzienny, niepasujący do tematu post, ale poprostu musiałem mu to powiedzieć!)

Imperial Destroyer 01-04-2006 19:19

Jak czytałem to dziś rano to się wystraszyłem, ale póżniej przypomniałem sobie, że dziś jest prima aprilis ;P. Dobry żarcik drom ;)

matekk fst bolt 01-04-2006 19:22

o jaaaaaaa =// jak to prawda to oni sa po*****eni ? X(

Gazik_12 01-04-2006 19:23

Czyli to oznacza, że mój 20 level który dziś nabiłem to też joke?? :faceoff:

Pit Bull 01-04-2006 19:27

Kurde miejmy nadzieje ze to zart bo sie wku....wie i nie bede grac -.- expie dziennie okolo 6 godzin
-.-

Walekifa 01-04-2006 19:29

Myślę że możemy przestać się podniecać,i zamknąć temat... Nie chce za minutę zobaczyć kolejnych 100 postów "JOK! JOK! FEJK! OTS!" "DEBILE!" "CIP SOFT SUX!" Jak już ktoś to powiedział :)

@ UP

Co nas to obchodzi? I ile osób jeszcze to powie?...

@ Modkowie.

Myślę że czas wyjawić prawdę ;] Tym razem nie wyszło,2 raz nikt nie da się nabrać :D

Quezacoatl 01-04-2006 19:29

Tia, dobry kawał.

A tak btw.
@Drom
to tak specjalnie sie pomyliłeś czy już zapomniałeś...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Omader
Kilka tygodni temu CipSoft poinformował wszystkich, że nowy update poszerzy świat Tibii o wyspy tropikalne, które podróżnicy odkryli na południowy wschód od tiquandy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia.com
Finally in summer, we invite you to the Caribbean! As many as 12 different islands will be added to the west of Tiquanda. These mysterious islands, known as the Shattered Isles, hold many surprises for those that are brave enough to face them.

A mi to i tak zwisa bo mi tibia nie działa :(

Jantragon 01-04-2006 19:31

a ja mam nadzieje ze drom nas zapewni ze to joke. chociaz i tak jestem pewien juz na 90%

Kleszczu 01-04-2006 19:34

Dobry Joke! jesli nie to je*e tibie i ide grac w mugame bo ma lepsza grafike jest dzwiek i nie je*ia jej za kazdym update....
nc/plz jesli to nie joke a jesli to kawal to bardzo niesmaczny

bombek 01-04-2006 19:40

Nowe Runy!!!!!!!!!!!!!!!

Gadacie w kółko o tym ze bedize mozna expic tlyko 3H!!
mnei to to wkurza bo expie wiecej czasami jak jestem chory i do skzoly nie ide to od 7 do 14(7H!!) i co??? 3h expienia 4h duperel???

tak jak w topicu posta -- NOWE RUNY!!!

Czy nie zauwazyliscie ze na fotkach na tibia.pl w niusie w skarbcu piratow sa nowe runy!!!!!

P.S. jezeli ja pierwszy o tym pisze to bede mial sie czym chwalic.
P.S.2 nie umiem wysylac zdjec ale jakbym umial to bym wycial kawalek z fotki i bym pokazal wam .
jedna ma kolor jak explo czy hmm a druga jak magic wall!!!!!

SQsek 01-04-2006 19:40

Gdy czytałem news na tibianews ten o Zaklęciu na Blokowanie to było wiadomo, że żart, bo wszystko było nieprawdopodobne. Tibia.pl ma w newsie screeny, wszystko wygląda dobrze, to o adresach ip też nieźle brzmi, i można się zastanawiać, czy to żart czy nie. Pragnę przypomnieć, że CIPsoft od kilku updatów utrudnia nam życie, niby połowa graczy kończy grę, a i tak ciągle liczba grających rośnie :> Dziwi mnie jednak, że tyle newsów o updacie pojawiło się akurat 1-go kwietnia :D

@Up
skoro stan: niegrający to nie masz co straszyć, że przestaniesz grać :> :D

Hegemmon 01-04-2006 19:42

zart?
ciekawe ciekawe, my uplanowalismy zart, ale zdziwicie sie kiedy sprawa wyjdzie na jaw.
Trzeba umiec czytac miedy wierszami tekstu, ktory zostal spisany po wyczytaniu go miedzy wersami tego newsa ;)

life is brutal, serio ;)

Rezz 01-04-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
zart?
ciekawe ciekawe, my uplanowalismy zart, ale zdziwicie sie kiedy sprawa wyjdzie na jaw.
Trzeba umiec czytac miedy wierszami tekstu, ktory zostal spisany po wyczytaniu go miedzy wersami tego newsa ;)

life is brutal, serio ;)

Nie czaje ...

Hegemmon 01-04-2006 19:56

UP:
i taki mial byc cel mojej wypowiedzi :D

Thimburd 01-04-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rezidew
Jesli ten news to zart, to pewnie POLSCY HAKERZY sie ciesza :D

Proszę Cię, ludzie którzy kradną konta nie są żadnymi hakerami. Dobry haker włamie się na server Tibii i pozmienia wszystko tak jak chce, zrobi co chce, wyciągnie passy kogo chce. A tacy "hakerzy" jak to się ogólnie mówi (co jest według mnie obrazą dla hakerów) używają głupich programów które to bindują z innymi programami albo wogóle nie bindują i podrzucają ofierze.

A co do newsa, jestem prawie pewien, że to prima aprilis. Zawsze tibia.pl miała jakiś żart w newsach i dziwne byłoby gdyby w tym roku takowego nie było. Ale wszystko okaże się jutro...

A jeśli to nie byłby żart (w co wątpię), to byłby to kolejny żałosny update... Dobrze, że nie gram już w Tibię.

Hadi 01-04-2006 19:57

Rezz@ Nie jesteś sam :P

Chodzi oto?? :
"Na jednej z dwunastu wysp archipelagu ku niebu ulatuje chmura dymu z wielkiego wulkanu, który śpi niespokojnie zbierając siły do jakiejś potężnej erupcji" itd,itd :>

Moim zdaniem ro jest źart :P

ps. Wiecie że etrlian nie gra już w tibie bo zrobił sobie fajnego ots'a i dostał za ro bana ??

Buc 01-04-2006 20:09

CipSoft juz wiele razy uprzykrzał nam życie ale dziwi mnie tylko jedno, nie to ze jakis tam wulkan sie do erupcji zbiera czy inny drobny szczegół, dziwi mnie dlaczego o tym up dacie nie pisze nic na tibia.com tylko to mnie dziwi ...

Kamchal 01-04-2006 20:12

nawet jeżeli to nie żart to Cipsoft itak zrobi to co on zechce :) więc nie ma co stawiać sprzeciwów.

Hail CipSoft :D

Dolor 01-04-2006 20:12

Lol pokopany pomysl cipsoft ma cos z glowa te ****** skopia juz kompletnie to co stworzyli

Nie lepiej zrobic tak jak jest w takiej grze Ultima Online ze co 30 min jest taki cos ze czeba jakis klawisz wcisnac a jak sie nie wcisnie to piorunki odbieraja 80% zycia

Ale wciaz mam nadzieje ze to joke ;p

oskurek:) 01-04-2006 20:22

ufff... jak dobrze ze to kawal, a nawet jesli nie to co to za problem :
po 1. gram 3 godziny palem
po 2. uhy drutem 45 minut
po 3. nastepne 3 godziny palem :)

najbardziej sie ciesze z tej mozliwosci ip :p

Duch Guardi 01-04-2006 20:27

ciekawe co to bedzie ten spvp może bedzie można trenić i zabijać sie przez party

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53.