![]() |
Ja jestem ciekawy co do retired Taifuna (tego co był). Jak iż odkrył swojego drugiego chara na koncie (Votheri) to zobaczyłem ile on expił. Okazało się, że do 31 maja (do końca retired Taifuna) bił po ~400k expa dziennie. Kwestia tego, że nie wiem jak wcześniej było bo tylko od 23 maja pokazuje statystyka. Hmmm czyżby to "retired" było przykrywką żeby mógł grać na innym świecie? Ale filozofuje ;P.
|
Ciekawe czy soptakł sie juz ze Spoxsterem na Aldorze. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A na Selenie juz dawno nie grają, poniewaz mieli wojne ze Swe ktora przegrali(powodem był cavebotting Maragaxa, wg mnie kłamstwo.) Ostatnio Spoxster i ekipa zabili jednego z h lvli swe.. dokładnie to 129 rp - Evalor Nocturna. Itd Itp Wystarczy poczytac forum, popytac ludzi :P ^.- |
Cytuj:
|
@Jemi
O to mi chodziło, tylko troche to pomieszałem bo po browarze byłem:P. Szkoda ze swe znalezli głupi powód, bo chyba dyisiaj Maragax i Unicron byli by ~120 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odp
Sorka ale nie łapie tematu :)
|
Cytuj:
|
XD ahahahh ja tez
|
W ostatnich Dniach Pod dp w carlin popularne sa akcje combo sd ,padlo paru duzych leveli sorków i druidów . Uważajcie
|
ale zlewa w dp veno byla xDDD
|
NOm... Koles niezle zjebal sprawe pokazujac dsm itp -.- Gm byl i nic niezrobil :)
|
jak na kyrze byla taka akcja to gm zbanowal ze 4 osoby
|
Gosc mial farta, ze jakis noobek stanal obok :(
|
double post :(
|
ten nubek to jego ziom byl ;d i specjalnie tam stanol ^^'
|
ze tak spytam o co biega bo nie czaje??
|
Cytuj:
Typ polozyl na depo bodajze 50k dsm c legsy i Rousen Laaco i ekipa zaczeli rzuca bolty hajs, plate legsy tez widzialem/ Ogólnie chyba 3 h tam stali :P |
Cytuj:
|
@up Dokladnie :>
|
Na furorze nic ciekawego sie nie dzieje =] Zaczne od kilku mniej lub bardziej waznych niusow:
1. Czipsu: Banished: until Jul 03 2006, 09:37:12 CET because of advertisement not related to game - dal od razu hidden na acca ale zdazylem skopiowac :D Wiec hydra hunty na caly tydzien ^^ 2. Imargam chcial kupic demonke za 25k xDDD I nic sie na tym serverze nie zmieni dopoki nie stanie sie powazny rozlam w dusk~ a stanie sie on i to szybciej niz sie tego spodziewacie ;) |
Cytuj:
|
:)
@up
W przypadku czipsa to nie chodzilo o uzywanie nielegalnego oprogramowania a o "reklamowanie otsa" na forum co wedlug mnie jest bzdura gdyz nic w poscie podanym przez gma nie wskazywalo ze on to robil :O... Co do kupowania demonki za 25k why not ? :> |
Chciałem Ci uhs sprzedac ale poszedłes za szybko :P
Btw znalazłem ziomka ktory expi przy pomocy jakiegos gówna... Sis of Ferumbras Fraternity , ziomek ktorrego zabiłem nie odpisywał, siedział na larvach, i bił wszystko to co jego biło... i jest online od kilku dni przez 22+ godzin http://www.pskonejott.com/otc_displa...ras+Fraternity 00:42 Khazul: hiho 00:43 Khazul: Hiiiiiiiiiiiiiho 00:43 Khazul: Tibia Auto? :> 01:00 Khazul: You are not afraid of deleting account? 01:02 Sis of Ferumbras Fraternity: ? 01:02 Sis of Ferumbras Fraternity: wtf are you talking about? 01:03 Sis of Ferumbras Fraternity: i dont fucking cheat 01:03 Khazul: yeye sure 01:03 Khazul: so why u were not wnswering me when i was atacking You? 01:03 Sis of Ferumbras Fraternity: i caught you macroing the other day so stfu 01:03 Khazul: hHAhAhAHAh 01:03 Sis of Ferumbras Fraternity: gay 01:03 Khazul: Nope Lesbian :] 01:03 Sis of Ferumbras Fraternity: i was msghing friends to help me 01:03 Khazul: hAHHAHAHAH 01:03 Khazul: Sure 01:03 Sis of Ferumbras Fraternity: i had no mana what else was i gonna do? 01:04 Sis of Ferumbras Fraternity: stfu 01:04 Khazul: Oke beware ill Report You :* 01:04 Sis of Ferumbras Fraternity: sweet 01:04 Khazul: Biba Enjoy ^.- 01:04 Sis of Ferumbras Fraternity: shut your mouth 01:05 Khazul: Why You are insulting me? 01:05 Sis of Ferumbras Fraternity: cause yoiurt a a lier 01:05 Khazul: AhHAHhAHAHhahHA 01:05 Sis of Ferumbras Fraternity: why are you reporting me? 01:05 Sis of Ferumbras Fraternity: why are you reporting me? 01:05 Khazul: Dont spam. 01:05 Sis of Ferumbras Fraternity: ill do what ever the fuck i want 01:06 Sis of Ferumbras Fraternity: you have no right to report me you use macro to 01:06 Khazul: u have proofs? 01:06 Sis of Ferumbras Fraternity: i dont macro but you do 01:06 Khazul: u caught me on macro? 01:06 Sis of Ferumbras Fraternity: ill take screeny next time 01:06 Sis of Ferumbras Fraternity: yes\ 01:06 Khazul: u saw me using macro? 01:06 Khazul: when where? 01:06 Sis of Ferumbras Fraternity: i know 01:06 Khazul: Hm? 01:06 Sis of Ferumbras Fraternity: dont play dumb with me 01:07 Khazul: Hahah 01:07 Khazul: Oke 01:07 Khazul: i am waiting for "screeny" 01:07 Khazul: :] 01:07 Sis of Ferumbras Fraternity: cool Ogólnie fajny człowieczek... Poczekam az mi mina unjusty i go dojade znów =P |
Cytuj:
|
Mozliwe ze Czipsu dostal bana za to ze gra na otsach byl na forum.tibia.com thread o tym jak znajde dam linka.
@Edit Chyba juz niema tego topica, zostal usuniety przez czipsa no ale tak czy siak w tym temacie przedstawione byly zetlene dowody na to ze Czipsu gra na otsach, jak rowniez i on sie niewypieral tego jakos strasznie, pewnie myslal ze to legalne ^.^'' |
Wcale nie myslal ze jest to legalne.
Niestety Tibia Rules sa niescisne i przez to wynikaja rozne dziwne rzeczy tak jak ta. Btw:Watpie ze ktos Nie gral jeszcze na otsie nigdy. |
Mój kumpel ktory zrorbił 2 lvl na rooku padł an cave racie i przestał grac. On nigdy nie grał na Otsie :D
A tak na powaznie goscia ktorego zreportowałem czekaja mile przygody z Gmami :P |
Imargamie, jak zakonczyla sie sprawa gremarowego aola? ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie pisz teraz ze trzeba bo nie pograsz ;) -Edit Gremar stracil aola:) |
Nieda sie :>, przynajmnie na tyle ile mi wiadomo to sie nieda ;p
|
@up:
wystarczy wpisac adres ip serwera w elemencie docelowym skrotu do tibia*****. |
Na starszych klientach sie tak dalo teraz sie chyba nieda...
|
Cytuj:
Nie CHYBA tylko NA PEWNO:P |
Tak tylko niektore powazniejsze serwery maja wlasne exe ktore odrazu przekierowuje na ip danego serwera, wiec IP CHANGER jest zbedny co nie zmienia tego ze jest to nielegalne :D,
|
Cytuj:
To samo sie dotyczy uzywania makro ;> Jak sie nie przyznasz to Cie nie zbanuja. A jak zaniesiesz filmik na ktorym widac EWIDENTNIE jak sie go uzywa to powiedza ze to nie dowod, bo mogl byc robiony na OT'sie... Co za bezsens. ~Eny. |
Cytuj:
Zawsze mozna kogos raportnac, wtedy zlapia go na goracym uczynku i ma bana na 100%. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |