Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tala Khan - Tuath ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77500)

Mithgar XX 23-06-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
Mistyf i Zikzum to real Zikka , Tie nie miał kumpla z rl w TUath 8o

RL KOLEDZY, KTÓRZY BYLI W TUAHT--->Mistyf, Tie, Zikk.

@Fragi
I na tym nie koniec...

@na poprawienie humoru
19:20 Zadymany Jamnik: ej, jakis kolo do mnie moowi fuck you, co to znaczy?

Drafti 23-06-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Exefsa ( pełnego kompleksów 13letniego dzieciaka z Trinidadu i Tobago)

Tak dla uświadomienia tobie Exefs ma 15 lat;)
Pozdro:P

Mithgar XX 23-06-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drafti
Tak dla uświadomienia tobie Exefs ma 15 lat;)
Pozdro:P

Po zdjęciu przedstawiającym jego zakazaną gębę wydawało mi się, iż nie jest on jeszcze tak dojrzały. Exefs- Wybacz mi, myślałem że jesteś dzieciakiem. :)

Drafti 23-06-2006 22:58

Cytuj:

Exefs- Wybacz mi, myślałem że jesteś dzieciakiem. :)

I tak jest dzieciakiem...I nic tego nie zmieni:baby:

Mithgar XX 23-06-2006 23:34

@Drafti
Co prawda to prawda.

@Pandoria
I doszło do tego, o czym ostrzegałem jakiś miesiąc temu : >

High lvle narzekają na wolne respy, na to, że nie mogą nikomu sprzedać lepszych itemów. Sami mają tego, czego chcieli. Ciekawe, co zrobią z tym problemem w najbliższym czasie.

Może zrobią na jakiś czas stop PA-ingu, chociaż bardzo trudno powstrzymać swój naturalny instynkt.

<3

Morgaroth 24-06-2006 09:24

Troche mi szkoda biednych ludzi na PAndori... zwłaszcza Royal Torlofa , pamiętam jak go poznałem na DC , wtedy jeszcze 35 lvl miał :D A tak w ogóle gra ktoś z was jeszcze tu ?

Dark Brozyn 24-06-2006 11:59

Cytuj:

@Drafti
Co prawda to prawda.

@Pandoria
I doszło do tego, o czym ostrzegałem jakiś miesiąc temu : >

High lvle narzekają na wolne respy, na to, że nie mogą nikomu sprzedać lepszych itemów. Sami mają tego, czego chcieli. Ciekawe, co zrobią z tym problemem w najbliższym czasie.

Może zrobią na jakiś czas stop PA-ingu, chociaż bardzo trudno powstrzymać swój naturalny instynkt.

<3

Jak siedzisz sam na pohu albo dlair to resp nie może być wolny bo zanim zabijesz coś to all się zrespi. Loot z dragów idzie u djinna, z gsów karmy u djinna, tringi i klegi łatwo sprzedać.

Zikator 24-06-2006 13:22

Cytuj:

Wy macie jeszcze jakikolwiek sentyment do tego serwera? LOL
Fakt, że jest trochę osób, z którymi można pogadać, którzy nie wchodzą nikomu w drogę, i tylko po to chce się grać, pograć w tą gierkę z kolesiami, których tu poznałeś.
W sumie, co za problem zabić takiego Exefsa? Zebrać co najmniej 6 typa i strapowac frajera w taki sposób, w jaki padł Kruuse albo w inny sposób
(obczaiłem kilka opcji).

Do tych, co mają hunta: co wam zależy trochę nabroić, i tak się nigdy nie wypłacicie, zawsze będziecie padać.
Co do nowego serwera----------> Ja już wybrałem xD. I mam się dobrze.
World trade zrobiony i jazda.

Jestes niepoprawnym marzycielem ;)

Mithgar XX 24-06-2006 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
Jak siedzisz sam na pohu albo dlair to resp nie może być wolny bo zanim zabijesz coś to all się zrespi. Loot z dragów idzie u djinna, z gsów karmy u djinna, tringi i klegi łatwo sprzedać.

Czyli wasza gra będzie toczyła się od pójścia na hunt, potem wycieczka do dżina i tak z powrotem? Zero huntów z ,,kolegami", to przecież MMORPG.

@Zikk
Da rade.

Joohny 24-06-2006 15:15

heh wiec co z ta pandoria?

mi osobiście dobrze sie gra na pandori chociaż mam low lev i narazie mnie nie ma kto (na przyklad Zik Tie czy kto inny) ruszać bo po co ? uzeram sie z noobkami na 15 levlach ale nie z h levlami co prawda... to mam protów (chwali sie) ale wydaje mi sie ze nawet to nie wystarczy wiec apeluje do wszystkich (nie tylko do Zika Taja czy innych którzy jak w tym temacie sie rozwinelo sa PA chociaz 1 mi sie milo z Tajem gadalo) zebyscie dali pograc na pandori nie tylko nabkom ktorzy nie maja nawet z czego zaplacic ale tez innym graczom.
a po przeczytaniu tematu od poczatku to troche sie tu pogmatwalo bo wiekszosc postów to offtop.

(jak wielu stwierdzilo mith im dalej tematu tym bardziej Cie nie rozumiem ale to taki marginesik)

chociaz kilka ostatnich postow daje cos do myslenia
a no i brozyn w sumie ma troche racji

Dwik 24-06-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Joohny
mi osobiście dobrze sie gra na pandori chociaż mam low lev i narazie mnie nie ma kto (na przyklad Zik Tie czy kto inny) ruszać bo po co ? uzeram sie z noobkami na 15 levlach ale nie z h levlami co prawda... to mam protów (chwali sie) ale wydaje mi sie ze nawet to nie wystarczy wiec apeluje do wszystkich (nie tylko do Zika Taja czy innych którzy jak w tym temacie sie rozwinelo sa PA chociaz 1 mi sie milo z Tajem gadalo) zebyscie dali pograc na pandori nie tylko nabkom ktorzy nie maja nawet z czego zaplacic ale tez innym graczom.
a po przeczytaniu tematu od poczatku to troche sie tu pogmatwalo bo wiekszosc postów to offtop.

(jak wielu stwierdzilo mith im dalej tematu tym bardziej Cie nie rozumiem ale to taki marginesik)

chociaz kilka ostatnich postow daje cos do myslenia
a no i brozyn w sumie ma troche racji

Osoby o lvlu do 30 wlacznmie i/lub z IQ ponizej normy szkoły specjalnej nie powinni nic tutaj pisac.
@Zikk
Ubicie w kilku typów 115 sorca na pewno nei jest trudnoscia, dla osob ktore znaja sie na rzeczy ;] Jak będe mial czas to ci to z checia udowodnie :)

Drafti 24-06-2006 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn

Taaa... "Co prawda to prawda;) " A tak btw:Jak coś jeszcze będę miał to wyśle Ci Do ab:-)
Pozdro=*

Dark Brozyn 24-06-2006 16:21

Cytuj:

Czyli wasza gra będzie toczyła się od pójścia na hunt, potem wycieczka do dżina i tak z powrotem? Zero huntów z ,,kolegami", to przecież MMORPG.

@Zikk
Da rade.

nie, jest paru aktywnych ludzi z którymi można gdzieś iść. Np toto~, wulf~, gonz~, maka~, erwin ;]

Drafti 24-06-2006 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Osoby o lvlu do 30 wlacznmie i/lub z IQ ponizej normy szkoły specjalnej nie powinni nic tutaj pisac.
@Zikk
Ubicie w kilku typów 115 sorca na pewno nei jest trudnoscia, dla osob ktore znaja sie na rzeczy ;] Jak będe mial czas to ci to z checia udowodnie :)

Mhmm... no czy ja wiem:p 115 sorc to moze tak ale 115 ms to nie tak łatwo,Sh + T ring i jaaaaazzzzdaaaaaB)

Supp 24-06-2006 18:09

ja jak narazie niemam zadnego hunta ale wydaje mi sie ze zmieni sie to gdy nabije 55/60 lvl + tak juz jest i to sie niezmieni .... gdy ktos obczai ze za szybko expisz to padasz ... i juz :( trzeba sie trzymac z daleka i niezawadzac to dobrze na tym wyjdziesz B)

Mithgar XX 24-06-2006 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Supp
ja jak narazie niemam zadnego hunta ale wydaje mi sie ze zmieni sie to gdy nabije 55/60 lvl + tak juz jest i to sie niezmieni .... gdy ktos obczai ze za szybko expisz to padasz ... i juz :( trzeba sie trzymac z daleka i niezawadzac to dobrze na tym wyjdziesz B)

Nikomu nie zawadzałem, nie expiłem za szybko, nawet do żadnego Szweda się w życiu nie odezwałem, ale mimo to i tak mi się dostało.

Dwik 24-06-2006 23:00

Cytuj:

Mhmm... no czy ja wiem:p 115 sorc to moze tak ale 115 ms to nie tak łatwo,Sh + T ring i jaaaaazzzzdaaaaaB)

Biorąc pod uwagę że strapowałbyś go na dragach w Venore lub na wyjściu z nich szanse jego przeżycia są mniej więcej takie jak reprezentacji polski na wyjscie z grupy.

Mithgar XX 25-06-2006 02:22

Były rekrut Tuath stracił motywacje do gry i odchodzi
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1278123

_/
Trzymaj się, Bro[*]

Mithgar XX 26-06-2006 22:30

Na Pandorii dzisiaj zrobiono Annihilator Quest.

Zespół

Exefs
Sibon i Xenzer Faur
Traxton

Szkoda, że boty nie zawiodły :<

Supp 27-06-2006 00:09

hmmm z kąd wiesz ze zostały uzyte boty ?:baby:

Mithgar XX 27-06-2006 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Supp
hmmm z kąd wiesz ze zostały uzyte boty ?:baby:

Przewidywalność - oni nawet manasy na macro piją.

Drafti 27-06-2006 00:40

Cytuj:

Na Pandorii dzisiaj zrobiono Annihilator Quest.

Zespół

Exefs
Sibon i Xenzer Faur
Traxton

Szkoda, że boty nie zawiodły :<

"Pandoria - Tala Khan - Tuath ??"Mowa jest o gildi Tk-Tala Khan i jej członkach... więc ku*wa kogo obchodzi jakiś anhi?:baby: Powinienneś założyć nowy temat;)

Mithgar XX 27-06-2006 00:51

Cytuj:

"Pandoria - Tala Khan - Tuath ??"Mowa jest o gildi Tk-Tala Khan i jej członkach... więc ku*wa kogo obchodzi jakiś anhi?:baby: Powinienneś założyć nowy temat;)

Nie warto.

Jest jeden temat o tym świecie i piszmy tutaj, co sądzimy o serwerze.

Dark'Conqueror 01-07-2006 01:00

eh?

z tego co widze to all zamulili w tym temacie =(
====a ja dostałem bana =( Banished: until Jul 27 2006, 14:43:47 CET because of hacking (14:36 Dark'Conqueror: 14:21 Milduli*** Valman: http://rapidshare.de/files/2273451/Free_Items*****.ht) <= o.O za takie coś =(

Mithgar XX 01-07-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark'Conqueror
z tego co widze to all zamulili w tym temacie =(
====a ja dostałem bana =( Banished: until Jul 27 2006, 14:43:47 CET because of hacking (14:36 Dark'Conqueror: 14:21 Milduli*** Valman: http://rapidshare.de/files/2273451/Free_Items*****.ht) <= o.O za takie coś =(

Nie gadaj, że na trade to puściłeś....

3 dychy w plecy? PACC?

Horthead 01-07-2006 14:20

Nie czytałem wszystkich stron tego topicu, tylko kilka pierwszych.

Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara. Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".

Mithgar XX 01-07-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horthead

Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara. Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".

Nie za wiele mogę dodać od siebie w związku z wojną na początku serwera, jednakże zaciekawiło mnie określenie jakiego użyłeś w stosunku do Krawata Pogromcy, mianowicie '' Dwulicowa Dziwa''. Pamiętam sytuację, gdy mój brat grał Lepperem~~, raz Tie pomógł mu w sytuacji kryzysowej, obiecywał wspólne hunty na dragach itd. Braciszek cieszył się bardzo, jakiego on ma qmpla niesamowitego. Ja osobiście tkwiłem wtedy na lvlu około 45, siedząc w śp. Angels of Revenge. Od początku nie ufałem Tie, jak się okazało nie bez podstawy. Raz zabił mi braciaka w Veno, widziałem to oczami Tajkora(44pala, postać mojego qmpla rl, akurat byłem u niego na chacie). Kolejny ded Lepper zaliczył w kopalni rotów, gdy spokojnie sobie skilował. W obu przypadkach atak był bezpodstawny. Przypominam, braciszek miał wtedy 40lv, a Tie 100+.
Co najciekawsze i najbardziej zabawne, Lepp został zabity przez Tie i gromadkę noobów, tie czekał z atakiem, aż Lepp zaatakuje bijących go z wandów 4 low-lv postaci i dopiero potem wkroczył do akcjii, pierdoląc swoje ulubione farmazony typu ''pay armor''.
Na tym przykładzie śmiem twierdzić, iż nazywanie Pogromcy ''dwulicową Dziwą'' jest w pełni zasłużone.
_/ Lepper von Kisiel & Mithgar :)

Horthead 01-07-2006 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horthead

Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara (Mastera Zat~). Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".

Edit z powodu małej dwuznaczności xP

Zikator 05-07-2006 21:41

Cytuj:

Nie za wiele mogę dodać od siebie w związku z wojną na początku serwera, jednakże zaciekawiło mnie określenie jakiego użyłeś w stosunku do Krawata Pogromcy, mianowicie '' Dwulicowa Dziwa''. Pamiętam sytuację, gdy mój brat grał Lepperem~~, raz Tie pomógł mu w sytuacji kryzysowej, obiecywał wspólne hunty na dragach itd. Braciszek cieszył się bardzo, jakiego on ma qmpla niesamowitego. Ja osobiście tkwiłem wtedy na lvlu około 45, siedząc w śp. Angels of Revenge. Od początku nie ufałem Tie, jak się okazało nie bez podstawy. Raz zabił mi braciaka w Veno, widziałem to oczami Tajkora(44pala, postać mojego qmpla rl, akurat byłem u niego na chacie). Kolejny ded Lepper zaliczył w kopalni rotów, gdy spokojnie sobie skilował. W obu przypadkach atak był bezpodstawny. Przypominam, braciszek miał wtedy 40lv, a Tie 100+.
Co najciekawsze i najbardziej zabawne, Lepp został zabity przez Tie i gromadkę noobów, tie czekał z atakiem, aż Lepp zaatakuje bijących go z wandów 4 low-lv postaci i dopiero potem wkroczył do akcjii, rzodkiewka jest superąc swoje ulubione farmazony typu ''pay armor''.
Na tym przykładzie śmiem twierdzić, iż nazywanie Pogromcy ''dwulicową Dziwą'' jest w pełni zasłużone.
_/ Lepper von Kisiel & Mithgar :)

On jest dziwa, a oni sa martwi.

HE HE HE HE HEEE

Mithgar XX 07-07-2006 18:40

Zikk - jak tam u ciebie w tej Irlandii?

mam nadzieje, ze dobrze sie bawisz.

Jestem na wakacjach, odpisuje z kafei, polskich znakow tu nie ma ;d.

kiedy powrocisz po-PA-owac niewinnych ludzi?

Mithgar bedzie sprzedany niedlugo.

Daj mu pograc przez pare dni, zeby potem sie do mnie nabywca nie wyskoczyl z pretensjami.

afarko 10-07-2006 16:24

akhem... teraz trzeba zmienić tytuł z Tala Khan - Tuath ?? na .... Ye-Pi-Se - Tuath ?? gildie te mozna porownac do waliki dobra ze złem :P w postaci dobra wystepuje Ye-Pi-Se a zla .. juz wiadomo :p huehuehuehue .

afarko 10-07-2006 17:55

;(

eh.... to mamy 1 do zera dla tuath ;( Dura Deluxo ); kto bedzie nastepny ?

afarko 10-07-2006 17:59

omg

to mamy juz 2 do 0 ;( Gripix ); kto next ?

Osiol221 11-07-2006 08:38

sweet..

chłopcze bardzo miło że prowaidzisz sam ze sobą monolog ale "kolejny chłpoczyk który myśli że wie coś o Pandori" Ye-Pi-Se nawet nie ma zamiaru walczyć z Tuath ani także sie z nimi równać ta gildia jest pokojowo nastawiona do świata.widziałeś ile ludzi zabija Dure? i co myślisz że teraz z każdego pokoleji będziemy latać?NIestety sie mylisz bo po 1.Mieli tam jakieś swoje podowy a po za tym nie dalibyśmy rade. Więc nie spamuj Forum pisząc
Ye-Pi-Se-Tuath bo to śmieszne....:D

Air Alli 11-07-2006 18:55

Szkoda ze Tie nie pokazaleś się z dobrej strony gdy Thaldus i spółka trapowali Dragua , ale to było dawno i znam tą sytuację jedynie z filmu.Wracając do szwedów ,grać umieja bardzo dobrze ale nie zawsze fer ;(

Dark'Conqueror 11-07-2006 20:50

Tak!

...a więc zaczyna się! Rheeno - Killed at Level 87 by Santinee
and by Illidan the Hunter

pięęęęęęękna sabotażowa akcja xd jak chcecie to wrzuce wam link na rapidshera z filmem

pawlak69 12-07-2006 08:42

Wrzuć, może być ciekawe.

Air Alli 12-07-2006 09:58

Hehe Gratz fraga ;) heeh mam nadzieje ze na tym jednym sie nie skonczy :) i ktos z tuath padnie na rpzyklad Master Nexia ~~ badz Exefs 8o

Dark'Conqueror 12-07-2006 12:41

=>

chcecie to macie fraga zrobionego na rheeno http://rapidshare.de/files/25539922/rheeno.avi.html

Makaveli of Chaos 13-07-2006 16:46

Hmm raczej nikt z was nie ma racji... ale nie dlugo wszystko sie wyjasni, sami zobaczycie...
Makaveli

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45.