![]() |
@up up gratz kolegi :D Powiem tylko tyle że po tym jak mnie ubił po raz pierwszy przy logoucie (zawinął do depo) napisał coś w stulu f**ng polish noob polish .... itd widać że gościu ma jakiś problem jeśli idzie o Polaków. Poza tym to najzwyklejszy noobek co mocny jest tylko w gębie bo jak chciałem iść na solo odpowiedzią był logout. Denerwuje mnie to bardzo że właśnie przez takich ludzi nie mogę sobie pograć rozumiem jeśli bym się nosił kradł lub po prostu stanął komuś na odcisk ale to ... Lepiej gdyby HWL wygrało hehe nieźle wtedy by było lepiej lol lepiej tego nie chcij bo sam będziesz musiał włazić w tyłek dla swojego "kolegi" oni nie szanują nikogo i niczego. Za panowania patriots był już lepiej. Teraz włazi ci jakiś 40 lvl na spawn ubija cię i jeszcze huntuje bo... bo powinieneś oddać mu wszystko zabić się sam i zrookować chara bo jesteś Polakiem :P Im dłużej siedzę i czytam wypowiedzi w tym topicu coraz bardziej wydaje mi się że czas najwyższy dać sobie spokój i olać to wszystko bo to i tak nie ma sensu. Asslickerzy byli są i będą tego nie zmienisz niektórzy mają takie właśnie podejście do życia zarówno w grze jak i w rl. Kto wygra ?? no cuż jeszcze z miech temu bez wachania odpowiedział bym że dominion a teraz... teraz to kto to wie słabą stroną jest brak zgrania w obozie dominion i to wszystko. Po co przy open battle tak się rozpraszać w końcu w kupie siła a ci rozleźli się na wszystkie strony i jak chcą kogoś strapować kiedy ich nie ma blisko siebie. Powinni coś w końcu zaplanować. Konda ma za sobą tyle wygranych wojen a zachowuje się jakby był na swojej pierwszej. Nie wiem w czym problem idą qpą trapują zabijają i tyle ( w końcu tak robi hwl) i to cała skomplikowana taktyka :/
|
Cytuj:
lol, zapomniales dodac, iz gdy nowe update wejdzie w zycie na takich zasadach jak podaly Cipy polowa ludzi na wszystkich serwach przestanie traktowac Tibie na powaznie :D :baby: :cup: 8o gz cip:D |
Tak jest właśnie ,że Cipy wprowadzaja jakieś bezsensowne Update ;/.Jeśli Dominion przegra wojne to nie wiem czy jest jeszcze sens gry na Galanie bo nie można expić ,Hwl zabija Forfun.Niech Dominion się wkońcu weźmie w garść i niech troche ponabija fragów.
Go!Go!Dominion!! |
i jak ma dominion wygrać jak konda znowu padł ^^ powiedzcie u kogo mieć teraz protekcje żeby cie nie ubili ? :|
|
Ty sie Już cykasz ,że szukasz już protekcji ;/ No i co z tego ,że Konda Padł??Jak i tak Dominion jak się zgra to może wygrać tą wojne.Ja jestem cały czas za Dominion
|
no to niech sie zgrywa bo jak narazie nie widać żeby mogło wygrać ^^
|
@Hani.. Nie każdy ma taką komfortową sytuację :p GoGo Dominion.. Demi jeżeli jeszcze czytasz to forum to widzisz jak wiele osób wierzy w Dominion!! Musicie to wygrać!!i
|
Spokojnie dominion wygra war po update bo juz nikt z hwl (jak zreszta wiekszosc normalnych graczy) nie bedzie gralo w tibie ; ] Chca usunac z tej gry najlepsze co moze byc - pvp skills, zobaczycie jak po update konda bedzie wymiatal xD Moze tez wprowadza manasowaie sie hotkeyem lol
|
Konda z sd na battle :D. Są tego plusy i minusy :p
|
Cytuj:
nio nio ziomasqu juz sie da hotkeyem tylko nie da sie przesuwac rzeczy |
Ehh jak widzę zawsze ta sama agonia przed upd :D O co wam tak właściwie chodzi??? co runy na battle?? i co do tej pory co 2 sorc miał bota przy pk a teraz bedzie tak jakby wszyscy mięli bota. Ile razy denerwowało cię kiedy ginęłeś bo pker miał boota a ty uh bota nie miałeś (bo grasz fair lub miałeś wyłączonego) teraz boty będą bezużyteczne (no chyba że jakieś automatyczny exp itd ale to raczej makra) Cip soft już nie wie jak ma radzić sobie z oszustami więc idzie wedle zasady nie możesz pokonać przeciwnika przyłącz się do niego :). Loot z potworów co w tym złego ?? praktycznie nic się nie zmieni i nie jest to jakaś wielka rewolucja a nawet lepiej że tak będzie teraz to nie uczciwość knighta będzie miała decydujące znaczenie ale uczciwość shuterów więc czy tak czy siak bez zmian a dla swiatów non pvp to już jest olbrzymie udogodnienie. Stamina hehe na pewno cpsoft tak to zrobi (podobnie jak soulpoints) że ludzie którzy grają normalnie nie odczują różnicy. Ile razy narzekacie : O ten ma xxx lvl bo ma 5 ownerów, gdybym grał w 3 też bym miał taki lvl. Teraz to wszystko się ograniczy w końcu sharowanie przestanie być taką plagą w tibi. Są jeszcze pgerzy którzy gają po kilkadziesiąt godzin no cuż to może być jakieś ograniczenie dla nich ale czy to źle?? powodzenia
|
Cytuj:
btw tak samo jest z hwl wielu mowi ze zwyciestwo zawdzieczaja aim botą ... nawet keekz na forum to kiedys pisal- zeczywiscie potrzebujemy evul aim bota zeby zebrac sie w 5-6 osob strapowac kogos i w trapie go zabic a przeciez wiekszosc fragow hwl to fragi expiacych czlonkow Dom~ i to jest fakt ze to ze Dominion przegrywa wiekszosc zaslania wciaz tymi botami. wyobraz sobie jeszcze jak teraz beda wygladaly bitwy na gh sobie poszczegolnhy strony ustala kolejnasc ludzi do odstrzelenia no bo co to za problem ustawic szereg sorkow na mana shieldzie i pruc z sd ile wlezie... wiec powtazam to nie jest to samo... juz nie wspomne o tym kto wytrwa serie jak z ak 47 kazdy strzal hit po 400 :D lecz Konda to nie wszystko |
Jastr a widziales tego ssumona? jak on wejdzie do rl tibii to bedzie masakra... 50 sorce padaja w 2 sekundy, a wyobraz sobie ze stoisz takim 120 rp pod dp wbijaja takie 2 sorce ssumonuja to gowno i jeszcze ciebie z sd nawalaja... acha i to nieprawda ze co 2 sorc ma bota...
@zimpa TO juz byl jakis mini update? ; p (nie mam tibii na kompie od 2 tygodni) |
Cytuj:
|
sorc jak każda profesja ma + i - fakt łatwo mu ubić profesję z niższym lvlem a teraz z runami na battle jeszcze łatwiej ale zapominacie że każdy kij ma dwa końce-.- najłatwiej też go ubić. Chociaż by mój przykład padłem bo po prostu sorc ma śmiesznie mało hp i tyle. Mialem uhy i mfy ale co z tego kiedy combo msa 40 lvl i 2 fe przewyższa ilość moich hp. Gdybym np był knightem z 770 hp (na 47 lvlu) to bym spokojnie zabił fe wyuhał się i jeszcze dał popalić dla sorca. Po drugie nigdy nie używałem battle po prostu zawsze mam tyle bp otwartych że nie mam miejsca i wątpie żebym po tym upie zaczął używać. Co do bootów nie oszukujmy się z całą pewnością około 20-30 % tibijczyków używa a może nawet i więcej. No i gadki typu zabija całą idee tibi LOL nic podobnego. Najpierw zastanów się co to jest dobre pvp później zobaczsz jak bardzo się mylisz :D celowanie z run to może z 10-20 % reszta to wyczucie, znajomość profesji, terenu i doświadczenie tego nie zastąpi żaden boot żaden hotkey( dlatego ja uważam że mam słabe pvp chociaż z celowaniem z run większych trudości nie mam). No i ostatnia rzecz jeszcze nie ma i już nażekacie i nie piszczie "wtedy to było co innego" bo tak piszecie ZAWSZE spójrz na datę mojego dołączenia do forum parę updatów już przeszedłem i wiem co piszę. Nadejdzie upd wszyscy będą biadolić bo to trawa za zielona niebo za niebieskie hotkeye stamina i co ... dalej będą grać tylko z przekonaniem ehhh gdzie ta stara dobra tibia kiedy każdy po 15 uh makerów miał kasy pełno :) Pożyjemy zobaczymy
|
hah, to ze juz kilka updatow przezyles to nie znaczy ze wszystko co piszesz jest najlepsze i najmadrzejsze... byc moze zle sie wyrazilem przyznam Ci racje nie zabija idee Tibi tylko idei pvp i temu nie zaprzeczysz ....
A ze nie uzywasz battle list i nie bedziesz uzywal to no comment.. |
Cytuj:
nie ziomasq ja wiem co jest w update |
Cytuj:
pozwolilem sobie zedytowac tego posta/\/\/\ jastr na prezydenta... :cup: sipver wez sie zatanow od bobrze mowi kto mial bota ten go bedzie uzywac jesli ty niee chcesz prucse zabawy to nie uzywaj co cie to obchodzi jedyne co musisz to uhbot kiedy boter bedzie cie bic przeciez update nie rowna sie nakaz uzywania bota on go tylko daje kazdemu zeby nie narzekaj ze padl bo tamten mial bota a ja nie 8o to nic nie zmieni @stamina wypowiem sie raz 7h mozna expic i troche jeszcze byc online ale mi zdara sie byc online 12-16h dziennie<jak mam wene> wiec jest to pewne ograniczenie co nie zmienia faktu ze inne chary na koncie tez mam i wreszcie znajde czas zeby nimi tez pograc zastanowcie sie nad tym... biadola tylko sharerzy ktorym to wybitnie nie pasuje @loot shooter bez blokera nic nie moze chociazby na hydrach wiec stawiac sprawe jasno podejdziesz ja nie blocze i sprawa jasna a te 10 sekund cie nie zbawiczekajac na wyciagniecie loota @wszystko to co powyzej sadze ze starczy |
Cytuj:
Zrozum kolego , jestes zaatakowany przez wysokolewelowego sorca , dostajesz spamm z sd 100 % celnosci , nie uciekniesz bo on jest szybszy , jesli zahcowasz zimna krew masz szanse przezycia , jesli spanikujesz , zginiesz. Uwierz mi ze wprowadzenie legalnego aimbota to nie jest "polepszenie" pvp o 10-20 % , teras kazdy noob ktory kupil postac na allegro bedzie wstanie zagrozic doswiadczonym graczom (za jakiego ja sie uwarzam). |
Cytuj:
zmieni zmieni, Tibia po upie bedzie gowniana gra dla cieniasow ktorzy nie umija kompletnie celowac z run, po kazdym dedzie probuja sobie wmowic ze koles mial aim bota a tak naprawde nie umieja w siebie trafic uhem Cytuj:
|
eee nigdy nie wmawiałem sobie że gościu który mnie zabił miał boota NIGDY zawsze twierdzilem że moje pvp jest do bani (trzęsą mi się ręce przy ataku pk brak logicznego myślenia) jeśli uważasz że sorc teraz to będzie "Pan i władca" to ... graj sorcem zobaczymy przez ile czasu jeszcze tak będziesz uważał. Nie widzę żadnego problemu teksty typu "teraz każdy gościu który kupi postac będzie wymiatał a ja DOŚWIADCZONY gracz będę cierpiał" Ile osób zabije 5-10 zaraz po tym zajdzie za skóre komuś wpływowemu na serwie i będzie padał jak neewbe którym jest. W tej grze zawsze siła była w grupie samemu nawet 174 ms nic nie zdziałasz, poza tym ten topik nie jest o tym więc skończymy ten temat tu i teraz bo to bez sensu żaded z nas zdania nie zmieni. Nie twierdzę że jestem jakiś wszechwiedzący po prostu wiem bo pisałem tak jak ty: sd od 45 lvlu lol przecież teraz to sorce będą padać jak muchy (pamiętasz te czasy kiedy wystarczał chyba 15 lvl i miałeś sd każdy sorc miał minimum bp przy sobie więc każdy agresor musiał się liczyć z możliwością oberwania)soulpointsy po co !!! i tak to nic nie zmieni a ja będę tylko ograniczony robaki przecież teraz nikt nie będzi łowił .... Poczekaj do updatu pograj poznaj oceń a nie jeszcze nie ma usłyszałeś kilka nowinek i już wciągasz wnioski. Cierpliwości panowie cierpliwości.
Over and out Jastr8 |
Cytuj:
remember!! jesli o te same lvl chodzi bto pamietaj 3 jego sd to 2 twoje uhy wiec predzej on sie zniecheci nizz tobie braknie uh jesli masz 8 bp |
To fakt
Cytuj:
|
ehh ale wy biadolicie, ci co sa cheaterami to i tak maja aimbota i tak(wiekszosc pk i agresorow). smuci wtedy tylko brak czynnika ludzkiego(ze kto moze nie trafic uhem czy sd). w sumie zaden sorc nie powinien miec wiecej sd niz ty uhow, wiec to nie problem, dopoki jestes w stanie sie wyuhac to nic ci nie zagraza.
PS: zaden prawdziwy noob nie zagrozi doswiadczonemu graczowi, nie wazne czy bedzie mial aibota i inny cuda niewidy, to po prostu nie mozliwe, tak jak zawsze doswiadczenie odgrywa i bedzie odgrywac najwazniejsza role. PS2: zauwazylem ze najwiecej na aimbota narzekaja ludzie ktorzy juz teraz go uzywaja w postaci cheatow, zabawne :D |
To oczywiste
Cytuj:
|
Cytuj:
Demiphant trzyma z Konda ponieważ zawsze byl przeciwko niemu i na dobre mu to nie wychodzilo.Zemek cisnął na bocie, a przynajmniej sprawiał takie wrażenie.Magdy nie komentuje bo mi sie poprostu nie chce.Rumcio nie sharuje chara, gra z bratem lecz rzadko gra jego brat ponieważ czesto mu sie zdarzalo paść w przeszłości:P Signed by \Sk0p0/ |
Cytuj:
Rumcio teraz ma jeden cel na galanie (tak powiedzial), zniszczyc 2 osoby, a jakie to niech sie juz kazdy domysli ^^ |
Cytuj:
kogo niby...? |
xd
Konda:Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar |
Cytuj:
@Stan666 czasami im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie ;) a tak na marginesie dzis zdziwila mnie jedna zecz mianowicie keekz i kardear przybiegli ubic pewna osobe razem myslalem ze sa na wojnie i walcza miedzy soba:p |
o ile dobrze pamietam za czasow patriots keekz i kardear to byla slynna para przyjaciol (?) kolegow (?) tak czy inaczej czesto dzialali razem. Byc moze poglady i wojna miedzy ich gildiami tego nie przekreslila?
|
Cytuj:
co masz na mysli, to z Wapivosem?;> |
Cytuj:
|
Kolejny frag Hwl:
Virtuazo Character Deaths Jul 22 2006, 23:38:07 CET Killed at Level 67 by Keekz'Druid |
Cytuj:
|
Oj tam
Cytuj:
|
keekz mial chyba jakiegos shit chara ktorymi atakowali slabszych sorkow ale to chyba nie to
|
Keekz'Druid to noob char Keekz'a.
Zabija nim wielu ludzi, prawdopodobnie z nudów :P. |
Kardear przyszedl po mnie :P a keekz za nim bo myslal ze kardear mnie zaatakuje i pz zrobi :) watpie aby dalej byli przyjaciolmi, przeciez kard~ stracil 2-3 mln gps jak go okradli :P
|
Nie zgadzam sie ze Rumcio ma 2 ownerow. W przeszlosci jak gralem charem xxx
to bylismy jednymi z najlepszych friends i znalem jego ownerow bylo ich sporo :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |