![]() |
Do mooth
Mooth...
posprzataj Abo bo mnie roz*******a daje pro jakiemus noobkowi (Trutrumi) i stoi przed dp i z pk napierdla w ludzi i plac zebys se pogral ;// Mooth licze na ciebie ;p Albo lepiej niech krzys Czarodziej go rozjebie ;pp:) |
Cytuj:
a moze troche kultury?:P |
Hail.Dancing.Shadows!
Cytuj:
|
Wszyscy padali bo wojna byla ! Trutrumi ?? nie potzrebuje pro .....Ma swoj lvl zeby sam sobie radzic
|
Foriuss Wylecial z LS stara wiadomosc ;p
|
Tak dodam ze za jakis czas kolejna ekipa idzie na DH , Juffs przyjmuje zapisy na forum.tibia.com
@paior naucz sie edytowac posty , i nie pisz kilku jeden pod drugim. |
heh jak ktos chce to ja przyjmuje zapisy na Helmet of The Acient czy jakos tak ;p 10k od faraona . jak cos to pisac mi na priv lub do arystosa. wymagany lvl 75 lub wiecej nie pamietam ;p
|
Exodus to ty bełt jesteś nie ;>?
|
to nie belt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tez ubilem Levisto ... a wiesz za co ? Za to ze ubil Natasha taylor (vakabayashi nie wiem czy pamietasz old firends z thorii) zabil go owszem za pking ... ale rs wbity na ludziach ktorzy probowali go 1h wczesniej ubic to chyba nei grzech co ? Nie zabijajcie ludzi z rs bez reason. |
Grrr ;/
Napisze tutaj ;]
Kupie protekcje od lvlku przynajmniej 80 ++ ;] Na Trade nikt nieodpowiada , zaplace duzo ;] Chce Pro zeby mnie ten Trutrumi niezabijal bo mnie huj szczeli ;/ ;]:confused: |
a stać cie na mnie? xD
|
HEhe Materialista ^^ B)
|
@UP
normalka ^.- @ A co do Mooth~.. tak mnie powalasz ze omal nie spadłem z krzesła :p nie żartuje. Ciągle mówisz jakis to Ty jesteś zaje.bisty, omg Krzysiu jestes the best, a te twoje "hehe" jest dobijające (Jestem Krzyś napalajcie sie na mnie bowiem ja, hlvl Kyry, jestem zaj.ebisty HEHE). Połowa twojej kochanej gildii Last Stand obgaduje Cię ale Tyś, głupi Krzysiu, tego nie zauwazasz bowiem jak juz wcześniej wspomniałem, uważasz sie za najfajniejszego hlvla Kyry. Wyśmiejcie mnie jak chcecie, naplujcie na mnie, obrzucajcie pomidorami, zesrajcie się, zabijcie sie młotkiem albo skoczcie z wieży Aifla ale mi to wisi "hehe". Ci którzy nie osiągneli jeszcze 100 lvlu na Kyrze, doradzam opuścic ten świat. Nie wiem sprzedajcie postacie albo je zrookujcie, bo potem zaczniecie żałować że wybraliście ten świat. Zapraszam za to na nowe servery, które mam nadzieje niedługo powstaną. Moot robisz z siebie pośmiewisko jak juz ktoś wspomniał wcześniej, pozdrawiam Cie, życze Ci duzo szczecia na tym wprost bezkompromisowo najfajniejszym serverze. Ps. Wielki respect i pozdrowienia dla Azerisa który zaprzestał grac na Kyrze. Your, Hawajj. |
wielki respect i pozdrowienia dla wszystkich ktorzy przestali grac na kyrze
|
Xolo aleś ty mądry ;-)
|
wiem. za to ty jaki glupi
|
skullhunterz to nabsy >.<
btw laro: "widze 50 lev ze skullem moge zabic? :>" hahaha pozdr nobq |
Xolo nawet nie zauwazyles ironii w tym co powiedziałem ? Jeżeli nie to powiem wprost. Jesteś głupi. Nie wysilaj sie na skomentowanie tego bo sie pogrążysz >.<
|
dam glowe ze jestes ownerem azerisa, tym co gral na poczatku, przydupasem tetra
|
Nie zgadłeś o,o
ps. Gratz dla Ciebie, ładnie zrobiłeś Tetra w konia z tą zapłatą za wolność :) |
to moze nam zdradzisz co za wielki bohater z ciebie jest?
ps tetro nigdy nie placil za wolnosc |
Dlaczego uważasz ze ja jestem bohater ? :p
ps. jak to nie płacił - chodzi mi o nowego ownera zapłacil ci hmm 1kk + ?B) |
nie odpowiedziales mi na pytanie
|
Cytuj:
Naprawde nie wiesz?:| czy udajesz idiote? twoj kumpel Cie oklamal a pozniej jak z nim rozmawialem to sie z Ciebie smial :)) jesli chcesz reszte historii to napisz do mnie w grze...a ty Azeris powinienes wiedziec o tym ze ja za nic problemow nie robie.....:) |
W jaki sposób mój 2 owner lizał dupe Tetrowi a tak wogóle to mój stary 2 owner tu raczej nie napisze bo nie ma netu od pół roku.
Hawai napisz mi na priv kim jestes. |
@Azeris
Nie widzę potrzeby abyś wiedział kim jestem :) @Gedd Jak już napisałem kilka linijek wyżej nie widze potrzeby aby ujawniać mojej tozsamosci. Jeżeli uważasz mnie za bohatera.. hehe dziekuję ;) Ale ja sie za takowego nie uważam i nie wiem dlaczego tak sie do mnie zwracasz o,o ps. hehe xolo już powinieneś stracić glowę : D Your, Hawajj. |
wiesz ze na tym 'pro forum' wiekszosc ludzi uwaza trolli za scierwo?
bo powiedz mi jak inaczej mozna nazwac typa ktory ukrywa sie na noobcharach/nowych acc'ach i boi sie podac swoja tozsamosc |
Cytuj:
np ty? niektorzy ludzie moga ciebie nie znac i nie kojarzyc a tez nie masz podanego nicku o.o a swoja droga jak kto to jest na moje wonger albo foriuss |
Cytuj:
Trolling to wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie (grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp.) w celu wzniecenia kłótni. Często też podaje linki do stron z obrzydliwą zawartością, najczęściej tak zamaskowane, że niczego nieświadomy użytkownik widzi nagle zdjęcia zmasakrowanych zwłok, wypróżniających się ludzi, itd. Zobacz goatse.cx. Inną metodą trollingu jest podawanie linków do screamerów bez ostrzeżenia. (http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling) Nie boje sie podać swojej tożsamosci. Poprostu nie chcem.. to złe ? Chyba nie. Your, Hawajj. |
a wiesz jak na tibia.com sie nazywaja noobchary spamujace na forum? czy w wikipedi o tym niepisza?
|
Cytuj:
"ty nasz krolu" |
Cytuj:
Może Xerena, na której PA jest jeszcze większe niż tutaj? Antica? Gdzie 100lvl jest nikim... Harmonia? Nie ma PA ale jednak świat nie ma tego czegoś zwanego <PvP> Askara? Co jakiś czas się tam wojna trafi, a tak to szkoda słów... Więc powiedz mi jaki twoim zdaniem świat jest idealny? Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz. @Down Tacy ludzie są niestety wszędzie. |
Cytuj:
swoja droga kyra nie jest zla ale smiesza mnie ludzie typu gibon nettius co mysla ze maja "wladze" |
Noobchar to raczej postać do zabawy czyt. pkowania, kradzierzy itd. A co do tego ze ja "spamuje".. czekaj czekaj.. czegoś tu nie rozumiem :confused: Forum jest chyba do wyrażania swoich opinii na jakiś tam temat, ja to właśnie robie, więc.. gdzie widzisz spam ? Co Ty wogóle chcesz osiagnąc pisząc takie durnowate posty ?
|
Zauwazylem, ze na nazywanie ludzie trolami moda weszla dopiero, gdy 1 z modkow napisal o tym temat. Oczywiscie, teraz kazdy noob musi popisac sie znajamoscia tego ow slowa i uzywac je w co drugim slowie. Pozdro "trolle" :|
|
Cytuj:
"Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz." Nie sądze tak, nigdy tak nie powiedziałem, ale napewno nowy świat w przeciwieństwie do Kyry będzie jak czarne i białe. Your, Hawajj. |
Apropo Foriussa mam pytanie. Nie gram w Tibie ale słyszałem że został wyżucony z LS. Ktoś zna reason?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |