![]() |
Cytuj:
Aurea* ; ) ~Yours Jojo |
Pwn3d xD
@Kidlex I co z tego ze wakacje sie skonczyly? Czy tego chcesz czy nie RoM przegra - za duzo osob jest przeciwko niemu i maja za wysokie levele. Jak Zevs dobije 140/150 a Hellah czy ktokolwiek podbije z 10 leveli to bedzie niewesolo chlopcom nawet po wakacjach :P <Chyba ze nie dobija xD> Ktos moze wie czym tak bardzo zlamili sie podczas tego battla? :o Dali ciała jak holera tylko z filmiku nic nie wynika oprocz tego ze CipSoft Bot dobrze dziala ;p @Jojo Zabraniajac wyzwisk w tym temacie spowodujesz ze on upadnie xD Nie ma co sie oszukiwac ;] - ten temat w 99% jest na temat wojny i w konsekwencji jest zapelniony licytowaniem sie bla bla ... Ile miala gildia Mordor and Corporation? :P 2 dni? xD Ma ktos filmik z innego ujecia? Moze Liam krecil, albo ktos z DM? -Eny. ^^ |
http://fast'molt.justgotowned.com/
hehe szal nie powiem czego :P |
Cytuj:
Otóż drogi kolego,, FAG przegral dlatego że bitwa była na edron... a na edron nigdy fag nie potrafił dominować. Uprzedzając pytanie dlaczego bili się na edron. Battle była na edron ponieważ Zevs zrobil PZta w pobliżu edron :> Btw maly offtopic jak wrazenia po 1wszym dniu szkoly? :D |
Super, ekstra atmosfera. ;)
Co do wojny, to jak RoM dominowal to wygyrwal na kazdym terenie, a nie rozumiem co takiego jest w Edron, ze FaG nie potrafi tego. ;) |
Cytuj:
FAG unikał tam walki dopóki Zevs nie załapał pztka i wtedy musieli. ~Yours Jojo |
Cytuj:
Wydaje mi sie ze wlasnie 3/4 treningu pvp spedzaja wlasnie na mapce edron i okolic ale moge sie mylic |
Cytuj:
co do wojny, fag poczul sie zbyt pewnie jak zaczal dominowac w wakacje na serwerze. a tu prosze rom sie zebral i pokazal pazury, choc juz wiekszosc byla pewna ze to niegrozny kotek. I znow zacznie sie "codziennosc" na Aurerze. Niech wygra lepszy! |
hehe... po pierwsze watpie zeby RoM przeprowadzal jakies specjalne treningi Tomus (jedynym treningiem moze byc walka na nova poniewaz wiekszosc graczy z RoM ma chary na owym servie ;), co tu duzo mowic ).
a po drugie wyobrazcie sobie walke na terenach "facc". no a u mnie w szkole slabo, w sumie dopiero wrocilem :S. Kidler pozdrow Mame ;) |
hahahahahhaahahhaahahhahhahahahahha
|
Cytuj:
A te treningi to chyba na ots-ie xD |
|
Ozie
Sep 05 2006, 20:41:44 CEST Killed at Level 79 by Gruzin bro'war and by Hellah |
Cytuj:
@down A co, boli cie to? Haha... |
Cytuj:
A btw. ja tu widze Kidlex że ty kozaczek jesteś na CCCP sie rzuciłeś? Solo będziesz bił? Masz szczęscie że oni mają miekkie faje bo by Ci jeszcze dokopali, a tak sie spękali :< Adde pewnie by otworzył album z passami do całego ROM'u i coś by zrobił, haha xD ~Yours Jojo |
Cytuj:
~Kochający Was Govi :D |
@Dadi
A ty co mlody zjarales sie hahaha xD |
Cytuj:
|
@up
:] @kidler Chciales solowac CCCP? Bo tym swoim charem to moglbys co najwyzej draga zasolowac sobie :| Czy moze polizales tam Adde zeby Ci pomogl?:D |
Cytuj:
~Yours Jojo |
A może byś sie pochwalił nikiem? Mi sie zdaje że mam muzg mam pewne podejżenie ale to chyba nie to :confused:
|
Cytuj:
;* XD! |
Pff, ja nie musze solowac CCCP, wystarczy ze po moim poscie guildia zostala zlikwidowana.
@down Straszny zazdrosnik jestes synku. |
Cytuj:
Ja tam bym Cie olał, boś noob. ~Yours Jojo |
[CHAR]Dektral[/CHAR], [CHAR]Rusikow[/CHAR] banned
[CHAR]Qufens Mc'Draid[/CHAR] Sep 07 2006, 09:34:03 CEST Killed at Level 95 by Fast'molt |
Cytuj:
|
Chrupie czipszy popijam rum a ciebie ciebie nie ma tu _./
|
Cytuj:
Rusikow za "offensive statement", czyli jakaś "utarczka" słowna pewnie była ;P |
hrhr
@babba
zmien podpis xeroboju jebany -.- to jest podpis [CHAR]Liam Darkcrosser[/CHAR] wiec nie xeruj -.-. @topic jakies fragi ? nikt nie kreci filmow :< btw. [CHAR]Liam Darkcrosser[/CHAR] sklejil z ziemia [CHAR]Fast'molt[/CHAR] na 151 lvl ;p. nie wiem czy to nowy czy stary frag :<. |
Cytuj:
a czytac potrafisz? o.o |
Cytuj:
sorry :P |
ROM KOMBEK!1111111
8:0 w dupe hahaha no i wreszcie padl paco :))) What a blessed day. |
Ahh Kidler powiadasz ze rom wrocil? Buahahhahahaahha
-Paco Ashenvale Sep 09 2006, 14:24:17 CEST Killed at Level 130 by Mips and by Nexoriu -Isaris Sep 09 2006, 14:23:10 CEST Killed at Level 114 by Mips and by Cavesi -Valhiru Sep 09 2006, 14:24:07 CEST Killed at Level 124 by Folari and by Medinka -Zekiv Sep 09 2006, 14:21:00 CEST Killed at Level 121 by Mastro Scue and by Fast'molt -Alrig Sep 09 2006, 14:25:16 CEST Killed at Level 109 by Zevs Mighty Thunder and by Tooki Toots -Ulrig Sep 09 2006, 14:24:39 CEST Killed at Level 110 by Iron Nostradamus and by Tooki Toots -Qufens Mc'Draid Sep 09 2006, 14:23:29 CEST Killed at Level 94 by Vanhalo -Sir Redrose Sep 09 2006, 14:24:34 CEST Killed at Level 75 by Lukcik Almighty |
RoM bodies hit ground
-Paco Ashenvale Sep 09 2006, 14:24:17 CEST Killed at Level 130 by Mips and by Nexoriu -Isaris Sep 09 2006, 14:23:10 CEST Killed at Level 114 by Mips and by Cavesi -Valhiru Sep 09 2006, 14:24:07 CEST Killed at Level 124 by Folari and by Medinka -Zekiv Sep 09 2006, 14:21:00 CEST Killed at Level 121 by Mastro Scue and by Fast'molt -Alrig Sep 09 2006, 14:25:16 CEST Killed at Level 109 by Zevs Mighty Thunder and by Tooki Toots -Ulrig Sep 09 2006, 14:24:39 CEST Killed at Level 110 by Iron Nostradamus and by Tooki Toots -Qufens Mc'Draid Sep 09 2006, 14:23:29 CEST Killed at Level 94 by Vanhalo -Sir Redrose Sep 09 2006, 14:24:34 CEST Killed at Level 75 by Lukcik Almighty btw Ulrig goni Alriga :) |
...
Cytuj:
|
hehe no wrocil wrocil, wkoncu widac ze cos zaczyna sie dziac, jakies dedy, fragi, fighty itd.
jak oceniacie walke? jaki blad popelnili w RoMie a co dalo przewage Drugiej stronie _./ |
Cytuj:
Chociaz po fragach widac ze 'fag' wyciagnal wnioski z poprzedniej porazki ;) edit: jednak jest sorry :) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93964 |
http://rapidshare.de/files/32497473/Zobaczymy.rec.html
tu macie link do filmu jak zevs kreci, hehe widac jaka nieczysta gre prowadza:). Przyjrzyjcie sie msg od folariego ;) hehe... _./ |
Ja jestem jednego ciekaw dlaczego jak w trakcie filmu stalo 2-3 MS obok liama i pikapo to czemu nie walneliscie combo?? przeciez nie mial mana shielda ani nic??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |