Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Paco88 10-09-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 981444)
Gildia jest po to aby pomagac, no ale skoro gildia nie jest prawdziwa to nie pomaga sie, jak padl ktos z gildi to takie jest zycie.

Pamietasz czemu nie gralem przez pol roku? Nie pomoge wam za to co mi zrobiliscie, nawet nie powinniscie prosic o pomoc.

ps. Nie jestem za zadna ze stron , powodzenia

Jinikao 10-09-2006 14:17

nie grales przez pol roku bo " znudzila ci sie tibia" takie bylo twoje oficjlane zdanie, nie rgales bo byles szpiegiem na wojnie z arcanium? sam juz nie wiem czemu nie grales. Ogólnie nie obchodzi mnie to.

@Peter of Refugia - wyjdz i j_ebnij sie w leb

Paco88 10-09-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 981608)
nie grales przez pol roku bo " znudzila ci sie tibia" takie bylo twoje oficjlane zdanie, nie rgales bo byles szpiegiem na wojnie z arcanium? sam juz nie wiem czemu nie grales. Ogólnie nie obchodzi mnie to.

niech zostanie tak jak piszesz, nie mam zamiaru rozdrapywac ran

cfk 10-09-2006 14:59

reasumując: Arc nie wypowowiedziało oficjalnie wojny (nie ma nic na forum) a jednak wojna jest, co mozna wnioskować po tym, że Triad dołączyło do wojny (jest oficjalny post na forum). Przeciwko nim walczy 'Bezok and his gang'. Oczywiście w niedługim czasie zrzeszy sie to w jakąś gildie.

ripper 10-09-2006 15:18

Jest możliwość obejrzenia jakichś filmów/screenów z tej wojny? ;s

Massior 10-09-2006 15:25

HMM... Jest czas żeby pokazać kto tu rządzi! mam nadzieje że pokażecie co potraficie i skończy się dominacia "Boga" Huxego... GL B)

Misieq90 10-09-2006 15:36

i po huj wam ta wojna... ktora i tak przegracie, a zabijanie takiego fajnego goscia jak mailstorm to chamstwo zwykle. no coz widac ze hlvl polakom nie chce sie grac na iridii wola byc hunted...

Hasis 10-09-2006 15:39

Fiaera
Sep 10 2006, 15:17:36 CEST Killed at Level 115 by Dous Elwor
and by Rau Grinakh

1 Frag dla Arcanium -B)

cfk 10-09-2006 15:41

doczekaliśmy sie oficjlnego posta na forum

polacy zrzeszyli sie w gildie Green Street Legion.

a co do wojny. Wladza huxiego zaczęła się sypać na początku wakacji i do tego doszedł wyjazd chaelino na całe wakacje. Później Kashirus zaczął expić a huxy padać przez kicki. Poza tym część osób zechce sie wypłacić a możliwość zarobku kusi.

Danyth Knight 10-09-2006 15:44

I sie zaczeło na dobre :(

Fiaera:
Sep 10 2006, 15:17:36 CEST Killed at Level 115 by Dous Elwor and by Rau Grinakh

Sory ale nie widzialem wczesniejszego posta o tej samej tresci.

/Danyth

Jinikao 10-09-2006 15:44

oficjalnie we fragach jest 0-0 poniewaz nikt kto jest w gildi nie apdl jeszcze
nieoficjalnie jest 2-2, chociarz slaviax chyba i tak nie zamierza walczyc, wiec proponuje liczyc od teraz

IridiaCarlinPk 10-09-2006 16:09

mysle ze cala ekipa z Rybnika i Żor i Kohan też:P
beda walczyc i ze uda sie zwerbowac wiecej polakow:)

cfk 10-09-2006 16:32

o zwerbowaniu większej ilośći polaków nie myślałbym zbyt realnie. Weźmy ethical gildie slaviaxa. Większość polaków, a w GSL jest tylko Maxxonek. Reszta nie walczy zresztą jest to napisane tutaj pare postów wcześniej. paru polaków siedzi w triad np. Yamahati, Król Arturek (który miał skończyć z tibia). Jakiś wniosek z tego? kolejna wojna która wyludni iridie nie przynosząc żadnego pozytywa

Adolphus Elbragol 10-09-2006 16:47

A jak wam wszystkim Bartku mowilem? ;f

Imo, za wczesnie, na prorokowanie o przyszlych losach wojny.

cfk 10-09-2006 16:50

czy ja coś mówiłem...tylko nie lubie sytuacji kiedy troche ekipy walczy z polakami, troche ze szwedami, a troche nie walczy dbając o własne interesy. Wszystkich rozumiem, ale nie tak miało być....
GL
signed
cfaniak, royal member of gtm

Adolphus Elbragol 10-09-2006 17:11

Jak mialobyc? Niewyobrazam sobie wladzy w dobrze wiesz czyich rekach.

pozatym, wez. Ty jestes royal member? To ja bede pro member of gtm!

cfk 10-09-2006 17:14

ze jaki member;p
a poza tym ja byłem 1 xD
powiem Ci, że myślę że powstała by 2 furora, jeśli by rządzili nasi rodacy. Ale ciekawe co z tego wyjdzie, może na iridi gra ten lepszy odłam polaków;p

Anum 10-09-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 981938)
ze jaki member;p
a poza tym ja byłem 1 xD
powiem Ci, że myślę że powstała by 2 furora, jeśli by rządzili nasi rodacy. Ale ciekawe co z tego wyjdzie, może na iridi gra ten lepszy odłam polaków;p

Omfg cfk uspokój się... spam, spamem ale są granice. To jest forum o iridi a nie o tym kto jest kto w GTM. Po za tym czy by była furora? Możliwe! Co do tego "lepszego" odłamu biorąc pod uwagę bezoka... wątpię, wręcz jestem pewny, że to nie w tą stronie. Przykład? Chodź by "aktorek" alanek... pamiętasz jak padł za to, że jego nooba zabił?

Adolphus Elbragol 10-09-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 981946)
Przykład? Chodź by "aktorek" alanek... pamiętasz jak padł za to, że jego nooba zabił?

Ej, aktorzy sa calkiem ok. ; (

Bartek, nowy quot w podpisie? ;>>>>

cfk 10-09-2006 17:27

to o Gtmie to tak btw jest;p

i własnie dlatego że Bezok będzie sie woził na tym serverze, wole żeby zostało jak jest....jak rządziło Arc, było jak było. ale do przodu było. Fakt, że jeśliby Polacy mieli wygrać wojne, musiałoby ich więcej walczyć i zapewne Polacy mieliby znajomych w gildii rządzącej. A jak już napisałem pare spostów wcześniej możliwość zarobku kusi obie strony, dlatego wydaje mi się że przybędzie walczących po obu stronach.

Maxxonek 10-09-2006 17:35

Plx no kill me GTM ;<

Co do tej war. Podejzewam, ze Ci Polacy, ktorzy dolaczaja do Triad, po (oby nie) wygranej przez nich wojnie zostana usunieci. Za co niby ubito Slaviaxa? Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol.

cfk 10-09-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek (Post 981971)
Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol.

zawsze mówiłem, że trzeba pić z głową a nie od*******ać po wódce-.-
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason.

Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<=

Anum 10-09-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 981985)
zawsze mówiłem, że trzeba pić z głową a nie od*******ać po wódce-.-
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason.

Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<=

Chris na forum tibia.com:
Cytuj:

aff aff aff

the reason is bezok half year ago

aff aff aff

GL once more

Forlann 10-09-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88 (Post 981157)
no slaviax padl cos te twoje relacje z thunderem sa zludne ~

To ze zabil nie znaczy ze chce atakowac polakow , to jest wojna gildi a nie narodowosci...

cfk 10-09-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forlann (Post 982022)
To ze zabil nie znaczy ze chce atakowac polakow , to jest wojna gildi a nie narodowosci...

nie zgodze się. Jesli twierdzisz że to wojna gildii, dlaczego z arc wywalili wszystkich polaków ? 0.o

Forlann 10-09-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 982027)
nie zgodze się. Jesli twierdzisz że to wojna gildii, dlaczego z arc wywalili wszystkich polaków ? 0.o

Nie wiem czy wywalono wszystkich polakow czy sami odeszli ale zauwaz ze w triad jest sporo polakow

Anum 10-09-2006 18:19

Cytuj:

Cfaniak skończysz spamować forum? A w [GUILD]triad[/GUILD] kto jest, jak nie [CHAR]Yamahati[/CHAR] i reszta? Yama to brazol or so?!

Forlann 10-09-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 982035)
Cfaniak skończysz spamować forum? A w [GUILD]triad[/GUILD] kto jest, jak nie [CHAR]Yamahati[/CHAR] i reszta? Yama to brazol or so?!

w 100% sie z Toba zgadzam , niektorzy myla pojecia wojna gildi z wojną narodowosciwą

IridiaCarlinPk 10-09-2006 19:43

:(

Slaviax mowil ze jakby byla wojna to walczyl by ale widze puste slowa....

bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali

bo h lv nam nie brakuje ale coz.....:(

Adolphus Elbragol 10-09-2006 20:09

Cytuj:

Bartlomieju, o tym, ze Polacy szykowali sie do wojny nawet ja wiedzialem od jakiegos czasu. Jesli zostali usunieci (czego ani ja, ani Ty nie mozemy byc pewni), wylecieli jako element zapalny i mozliwi backstabberzy.

Dementuje pogloski, ze Yama i RL TEAM to brazole. Pochodza z Kiribati. ; (

cfk 10-09-2006 20:18

@anum: odjeb sie ode mnie o spamie i rusz swoim łbem jak przyjechac na 18 bo znowu dasz dupy 0.o

@Adolp
nie wiem czy wiesz, ale zdarzyło mi się być świadkiem rozmowy 2 polaków z arc na default channel, gdzie jeden z nich zapewniał drugiego, że będzie walczył z arc do końca póki go nie wywalą. Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił

Rastafarians 10-09-2006 20:33

Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......

Forest_1991 10-09-2006 20:46

:)

Bardzo mnie ciekawi ta wojna Jestem pewien kto wygra ale tez jestem ciekawy ile bezok i jego gildia zlapie fragow:p Zobaczymy:>

Heram_Elion 10-09-2006 21:08

asd

no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?

juz uzupełniłem moje dane :P zebyscie wiedzieli do kogo mówicie ja uważam ze placy nigdy nie byli zgrani na iridii...

Adolphus Elbragol 10-09-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 982294)
Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił

Co nie zmienia faktu, ze zostali wyrzuceni jako 'mozliwy element zapalny'. A wiec i tak mam racje, muahhaha.

@Heram_Elion: po prostu poczytaj ostatnie posty i dowiesz sie, co my na to. <edit> A jesli sie dowiedziales, to wypi3rdalaj.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 982339)
Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......

Too late ;f

Maxxonek 10-09-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 982433)
no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?

A my na to, ze takie zycie.

Danyth Knight 10-09-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 982213)
bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali

Moze tego nie wiesz ale Bezok podczas wojny Arc. vs. IA zdradzil swoja gildie ( Iridian Aliance ). I to jest powód dlaczego Chris nie walczy po stronie Bezoka tlyko zostal Neutralny.

/Danyth

Heram_Elion 10-09-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danyth Knight (Post 982464)
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiem pamietam to... na kazdej wojnie ze swe inny szpieg srod nas... ;/

Bez~ 10-09-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 981963)
to o Gtmie to tak btw jest;p

i własnie dlatego że Bezok będzie sie woził na tym serverze, wole żeby zostało jak jest....jak rządziło Arc, było jak było. ale do przodu było. Fakt, że jeśliby Polacy mieli wygrać wojne, musiałoby ich więcej walczyć i zapewne Polacy mieliby znajomych w gildii rządzącej. A jak już napisałem pare spostów wcześniej możliwość zarobku kusi obie strony, dlatego wydaje mi się że przybędzie walczących po obu stronach.

nie moge sie wozic bo jeszcze nie wyrobilem prawa jazdy :<

Alora 10-09-2006 21:57

Ah ta Iridia. Ciagle wojny . Kibicuje squadowi szwedzkiemu. Wyobrazcie sobie PA w wykonaniu Bezoka i teamu po dojsciu do wladzy. Juz wolała bym Jaero z ktorym zawsze sie dogadywalam. Pozdro dla kazdego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05.