![]() |
A idz pan w ch*j z takim zartem !! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
1. Wytrzymałość - czy naprawdę 8 godzin tibii na dobę to tak mało?!? Jest to bardzo dobry pomysł, chociaż i tak ciągle dużo czasu dają na grę.
2. Runy w battle list - "Czego się nie da zniszczyć z tego trzeba szydzić". Tak więc CipSoft niweluje Aimboty, ale czy nie lepiej było by wyeliminować wogóle używanie run w battle? 3. Anty-thiefs - kolejny dobry w teorii pomysł, który rozbija się o hunty z blokerem. Ale po co shooterzy mają wogóle podchodzić do ciała? Pozatym Cipsoft z pewnością zauważy opinie graczy i przed wprowadzeniem updatu wymyśli by wszyscy z party mogli brać loot. Jak zwykle, update w miarę mi się podoba (zielony pasek wyobrażam sobie już od 7.4). PS. Orshabaal przy blokadzie kradzierzy loota. Wyobrażacie sobie ten tłok po 10 sekundach? |
<>
I po co zmieniać coś co nikomu nie przeszkadza?
|
Widać jak się wszyscy cieszą z next update może by zrobić ankietę ? xD
btw Ciekawe kiedy ruszy test serwer ? juz sie doczekac nie moge. |
lole
Co to za tibia teras bedzie słodka grafika pokemonowa ^^:baby: widocznie tvn albo cos zadziałało na tibie ze czas grania ograniczyli .Zapewne nie chodzi im o wielu ownerow bo to ich pie***** to jest gra ktora przynosi zysk jak bym byl szefem tibi i za pacc dostawal kase to by mnie to pierd***** czy ktos ma 2 ownerow,widocznie zaplacili jakas kare lub przegrali jakas sprawe w sadzie typu http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=118121 ze wprowadzaja czas grania ograniczony.Poprostu 1 jest pewne ze po tym update wejdzie nowe update ze pacc nie beda musieli odpoczywac tyle co facc tylko polowe czasu mniej i tym chwytem marketingowym zacheca facc do kupienia pacc wiec sie nie martwcie a ten czas grania to dla prasy,medi czy innego tego typu duperszmitow gra bez uzaleznien.
|
Jak juz ktos wspomniał to lootowanie komuś potwora jest niedorobione. Wyobraźcie sobie jak będzie wyglądac jakikolwiek hunt zwłaszcza na non pvp, omg. Ogólnie sam pomysł z tym jest ok, moze gdyby pomysleli nad czyms typu otrzymane obrazenia*4 + zadane obrażenia i kto najwiecej ten otwiera, bloker by dostał raczej. Chociaz tez niewiadomo jak by to wygladało...
Stamina - OK, Kapitanowie - OK, celowanie z battlelisty - nie dotykam tego tematu nawet pięciometrowym kijem... Przyzwyczaiłem sie ze jak są zapowiedzi ostatnich updatów to zapiera mi dech w piersi ale ten teaser był już mocny... |
Powiem tyle :D
1)loot thief:ok 2)strzelanie z run na battle: sam gram sorcem :| Dla mnie by to było cool :( No ale bez jaj, najtow bedzie coraz mniej i nie bede mial z kim na hunty chodzic bo wszyskie pk powybijaja :| I nie bedzie mozna sie uchronic przed atakiem :P Ale tylko 56h na tydzien to tak srednio :P Bo jezeli ide na hunta odrabiac soule, potem robic np: sd albo hmmy, no to wtedy nie odpoczywam, musze miec loga :| Straszna lipa :| Powinni zrobic ze jak expie to sie mecze, a jak nie expie i np: tylko stoje sobie to odpoczywam, bez jajow no :| Run nawet nie bedzie mozna robic :( To naprawde zje****, oprocz tych dwoch rzeczy wsio mi pasi :P Współczucia dla najtow :P |
A to bydlaki z tych cipów;p. Sorc dzieki kolejnym update rośnie w siłe. W zimowym update okradli paladyna więc powinnie teraz go jakoś wynagrodzić. W tym update postawiono knajta w ciężkiej sytuacji. No cóż może kiedyś udupią sorca. Przynajmniej wtedy siły były by wyrównane. Ale z tymi hotkeysami to sami siebie przeszli... A co do loota to myśle że to pomysł trafiony.
|
Czy oni podurnieli to jest bez sensu zeby jakies zmeczenie miec ;).
Czy jak bedzie sie siedzialo na np. hydra huncie to tez to bedzie brane jako zmeczenie ? |
Rotfl...
Cytuj:
Zmeczenie postaci... BETON :D :D Kazdy gra tyle ile chce grac a nie tyle ile tibia pozwala, nom w sumie po upie tak juz nie bedzie.... Ale co prawda, REWOLUICJA bedziemy mieli WBUDOWANEGO BOT do tibi, bedzie dzialal zawsze :D uh na hot keya dla ruca, sd do pkowania dla sorca nom po prostu Z*J*B*S*I* Co update to gorszyX( Teraz powstaje pytanie, grac dalej w ten shit czy dac sobie spoko?:] We will see... Pozdrawiam Bake. @Edit: Down: ROX!!!! szkoda ze nei gram na pvp :D:D:D:D:D:D |
Moj nowy styl gry:
10 godzin expie robiac lootbaga na senji zeby w *** kasy sie dorobic -> kupuje sd -> ide pekowac przez nastepną godzinę -> biore loot z dedow ludzi na 50+lvl (bo gorszych zabijac nie bede) -> kupuje sd -> ide dalej pekowac az do bana -> przed ostatnim zabiciem loguje second chara zeby wzial loot jak bana dostane i oddaje second charowi reszte run -> biore loot, runy i dokupuje sd w sklepie -> ide pekowac second charem do bana -> rozwalilem w *** pol swojego serwera, mam 1kk albo i wiecej -> tworze kilka nowych charow do pekowania (na manasach 15 mlvl i expie z sd zeby szybko z 20 lev wbic) -> dalej pekuje i tak az do usranej smierci Ocencie czy moj sposob na gre po nowym update jest dobry? :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: |
zajefajny sposob tylko szkoda ze nie wykonalny :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
noobowaty mistrz
twoj nik muwi wszystko za ciebie za slaby poziom by smieszylo .. |
Może ktoś już to proponował ale naprawde nie mam sily ani czasu czytac 40 stron tematu.
A mianowicie mozna by wprowadz specjalna liste, na ktora dodajemy osoby upowazniajac je jednoczenie do zabierania loota z zabitych przez nas potworkow. I mysle ze po klopocie ;) |
Cytuj:
|
Ludzie, czy wy nie umiecie czytać?! Stamina będzie ograniczać tych, co EXPIĄ 24/7! Normalny gracz może sobie expić z 5h dziennie, a siedzieć on-line jeszcze więcej, a go zmęczenie nie będzie dotyczyć.
Cytuj:
|
Cytuj:
Test server zapewne bedzie tylko dla tutorow... Jak to przy kazdym powazniejszym updacie ;s. Wiecie co? Mam plan! Zrobmy petycje w podobie do tej z klientem pod linuksa, ale zeby nie dawali nam aimbotow i zeby nie bylo systemu "anty-thief"! |
Cytuj:
|
Cytuj:
zamienie na 25 sorca z exori vis -.- -.- -.- |
Zaniedługo będzie Tibi-Online, to co teraz jest zmeinniane wyrózniało się na tle 'chińskich' rpgów w których zwyczajnie sie expi...
Nie ma juz pvp skilla - tak jak w sithach typu silk, kal, mu, liczy sie level, mlv, uhy, Brak kradziezy loota - rowniez zgapione z tychze mmrpg, Blok respa - mi nie przeszkadzało to starsze wiec nowsze i takze, Anty PG - wedlug mnie b. dobre Multi NPC - rowniez dobre, szczegolnie na test servie ; > |
BUAHAHAHAH śmiech na sali ...
Ciekawe jak bloker otworzy orshaka : ) to z tym lootem jest idiotyczne... BATTLE LIST I RUNKI PVP ? znowu smiech na sali... a no i bardzo fajnie bedzie pg... TO WSZYSTKO PRZEZ WAS TIBIA.PL I WASZ ZART 1KWIETNIA ! :[ |
ludzie nie placzcie z tym lootem blokera moze bedzie tak ze jak bloker jest w druzynie z tym co zadal najwiecej obrazen potworowi (shooterem) to moze wziasc loot ?? wg tak wlasnie bedzie. nawet jesli nie to mi nie bedzie przeszkadzac bo raczej soluje potworki i zaden noob nie bedzie mi kradl loota : ] statki-dobra zmiana dla mnie nie przydatna bo nie posiadam pacca. to zmeczenie nie wydaje mi sie ze bedzie tak przeszkadzalo zobaczymy jak to bedzie wygladalo w praktyce a celowanie na battle to raczej negatywna zmiana gram na non-pvp ale sadze ze to wyeliminowanie knightow z serwow pvp teraz knight na pvp nie ma zadnych szans w walce z sorcem/drutem hotkeye hmmm w sumie nie zmienia az tak wiekszosc i tak uzywa botow dla mnie nic zlego/dobrego umiem sie uhac -.-
|
najgorsze jest to ze gracz, ktory swiezo zakupil pacca bedzie korzystal z niego mniej o ile sobie wyliczyl!! powinni teraz przedluzyc pacca o jeszcze raz tyle -.-
ja np. gram sorcem i czasami lubie popykac ostro przez kilka dni i mam w planach next pacca, ale teraz to sie zastanawiam czy kupowac bo stamina... ehhh |
Co do tego z tym odpoczywaniem to moim zdaniem loooz
Pewnie high lvle ( sorce ? bo pewnie 70 % najtów i palków nieuzaleznionch od tibii zostawi je jak smiecie bo przeciez sorc lepszy :P ) poradza jakos sobie z tym anty PG, chociazby jezeli postac odpoczywa na afku gdzies mozna expic / sharowac 12h a drugie 12h postac moze na afk gdzies stac ;P |
Co do potworow to jest to strzal w dziesiatke, lecz z tym stamina skill dla wielu starych graszy moze to zniechecic do dalszej gry. Lecz jak sie gra knightem, i sie wykozysta ten skill to mozna przez czas odnowy robi runki swoim runemakerem.
|
Skoro ludzie uzywają aimbotów to cipy zamierzają zrobić aima w tibii, jeszcze cavebot, a moze i niech ryby same wyskakuja po nacisnieciu hotkeya.
|
CIP-sof s*******ać robić mario bros
1.pouwielbiam jeść bananyane jest to po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-X(. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wyuwielbiam jeść bananyią i ta osoba kończy expienie. kobieta lekkich obyczajówA CO ZA NOOB TO PISAŁ kobieta lekkich obyczajówA A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW I kobieta lekkich obyczajówA POLECIAŁO MPA TO ON ZAuwielbiam jeść bananyIE MPA I KOŃCZY EXPIENIE........:cup: I WINNER kobieta lekkich obyczajówA JEST A KINA ZNOWU WYuwielbiam jeść bananyANY JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.- b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeza powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym rzodkiewka jest superonym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora;( 2. Celowanie z run....... No kobieta lekkich obyczajówa cytuję (Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.) No to kobieta lekkich obyczajówa mać w*******am 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam kobieta lekkich obyczajówa Hotkey na używanie runy SD na celu pod myszka i kobieta lekkich obyczajówA GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej.... męski narząd płciowy wie bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i kobieta lekkich obyczajówa ja go sd on kobieta lekkich obyczajówa uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd. A teraz kobieta lekkich obyczajówa zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po męski narząd płciowy mi ten 70 mlv affff X( X( X( X( X( X( Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST kobieta lekkich obyczajówA BOT.....X(:evul: 3. kobieta lekkich obyczajówA ja kupuje pacc czy tibia cip-soft? no kobieta lekkich obyczajówa ja to kobieta lekkich obyczajówa jakim prawem oni będą mi zabraniać kobieta lekkich obyczajówa grać i będę tracił pacc. No bo kobieta lekkich obyczajówa jak zjade 56 h expienia to kobieta lekkich obyczajówa jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę kobieta lekkich obyczajówa przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca;( X( blokowanie respawnu moze być rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu OGÓLNIE KUPA =( Pozdro i sory za wyrażenia ale nie dawno kupiłem pacc i żałuje affX( X( |
Skargi to Tibia.pl za zart z 1szego kwietnia...
Rzucam tibie... no chyba ze to zart ze strony cipsoftu... Jedyne co mi sie podoba to to ze Tajfun nie bedzie wbijal 2mil exp dziennie :D ogolnie SUX chyba przerzuce sie na Lineage2 ... |
Cytuj:
|
do noobowaty mistrz
pff koles to ty sie czytac naucz kazdy sie doczyta jak napisze o zamiast ó A propo upadate nei przejmujcie sie tak. Bedzie doprze, musi byc ;) |
Moja mala ocenka na temat update'a.....Pieprzą tą gre coraz bardziej...ehhh :/
Walka poprzez Battlelist- Porazka, Pallek bedzie walic z bolta i z sd rownoczesnie, taki sorc na nizszym lvl 0 szans, knight to samo gowno zrobi... Co do zabitych potworków i zbierania loota- Np. jest bloker ...i co ?? nie bedzie mogl sprawdzic loota tylko zrobi to jakis inny koles i nie bedzie musial mowic co wylootowal...a knight'owi tym bardziej nie beda sie zwracac uhy -.- Zmęczenie - No comment...Ciekawe jak ludzie rooka beda przechodzic omg I tyle z mojej oceny...ogolnie sux ! zdeka nie przemyslane ehh... Pozdr0 B) |
ciesze sie
Dziękuje sobie że zdążyłem sellnac mojego palla za okazała sumke. Chciałem iść na new normal-pvp server ale zakoncze moja przygode z ta grą bo ona schodzi na psy. Teraz 90% charow to beda sorce na nowych swiatach chociarz i tak ich bylo za dużo. Knight już wogole odchodzi do lamusa.
Cya on OTS gdzie mozna normalnie postrzelac z runek ;] |
Cytuj:
@update no cóż każdy narzeka a i tak będą grali. z soulami było to samo. pomyślcie kiedy przestaniecie grać w tibię (....) wymyśliłeś ? to właśnie wiesz co będzie w next update :) |
Powiem jedno:
Gdzie do qrwy nędzy wyczytaliscie ze w party też bedzie loot share? Może ja jestem ślepy? // Edit, literówka |
To ja jeszcze cos powiem:
Mamy Pacc: Zmęczenie>Krócej gramy>Szybciej pacc zlatuje>Kupujemy pacc Czyli to co CIP chce, wiecej kasy zarobia.... X( Ogolnie mowiac, te zmeczenie mnie najbardziej wqrza.. A co do kradzenia loot, to wreszcie rook stanie sie pozadnym miejscem... Prawie, bo i tak podejda i zawala potworka... Huh... Błędne koło... A battle list... Współczuję knight'om... Gram palkiem, wiec, tez bede musial byc na bacznosci.. Chociaz.... ;-) C ya A co do przerzucania sie.. To od pewnego czasu gram w Silkroad online... Pociesza mnie ta gra narazie ^.^ |
Stary ,rooka sie przechodzi w 4h max ;/
|
Cytuj:
Topic: - Wszyscy krytykują, że knight`ci na huntach mają kiepsko z lootem. A po co shoterzy w ogóle mają podchodzić do ciała ? - Nie wyobrażam sobie gry teraz knight`em na serverze PVP-E, ogólnie nie wyobrażam sobie gry na PVP-E - Tibia zacznie być chyba teraz robiona na wzorze OTS`ów, zaczynam wyobrażać sobie runki po 100x - " Czego nie można zlikwidować, lepiej poprzeć " jak ja tęsknie za Tibią 7.5 - Knight`a robić to teraz będzie porażka, może wymyślą użycie hotkey`s na "wsadzanie" ice rapierów do ręki z plecaka, a może nawet będzie je można kupować w sklepie za grosze - Mam nadzieje, że zaraz po wprowadzeniu planu w życie, zrobią jakiś przyzwoity exhausted - Wojny będą teraz polegały na tym kto ma więcej sd i sd-shooterów po swojej stronie - Nie dziwie się, że CIPki ostatnio dodały servery non-pvp, jak wszyscy klneli na ten rodzaj serverów, zdaje mi się że po incydencie z Battle, większość zacznie tam grać xD - Ale w sumie wszystko **** mnie to obchodzi bo skończyłem z tym badziewiem ;) |
Powiem tyle: co każde naciśnięcie F5 widze 3 nowe posty i za moment mod zamknie ten chatroom.
|
Dobra wbijam w to co tu pisze.... juz mi sie nei chce tego sledzic.
SPRZEDAM SIEBIE msq na gg. cya i pozdrawiam. UPDATE ROOOOOOOOOOX! a co do tego pana co zadal pytanko kiedy konczymy grac. Wiec nei gram juz od 2 miechow bo mi sie nie chce (nie patrz na last loginy bo czasem sie logowalem zeby looknac czy wszystko jest na miejscu, a jak ci to nie wystarcza to znajdz sobie aka magiczna stronke w ktoerj pisze na ile byles zalogowany albo ile expa wbilem www.erig.net) wiec... nie gram od 2 miechow i teraz juz w ogole nie gram :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |