![]() |
ja nie mowie ze teraz ma ale jestem pewien ze mial... 2 razy w uhtrapie ? przez ta sama osobe ? no co w tym jest nie tak, nie sadzisz?:P
|
Tak btw. ma ktos filmik z 2giego (albo 1szego?) trapa Mority? Ja mam jak pada w carlin, plik nazywa sie ackoagainhehe.rec :p Acko to jest legenda, a takie filmy są hitami :p
|
Lovah troszke Teori noobku, Jako iz posiadam Stale zewnetrze Ip Nie Moge Sharowac z nimkim bo po sprawdzeniu Pinga odrazu bym dostal bana ;) Brata nie posiadam , a wbicie 150 lvl To nie jest zadna Filozofia , no dla noobow tak, wystarczy troszke wyobrazni i pomyslu na szybki i tani xp. Acko pvp nie mial bo pomimo udanego trapa dal sie 2 razy zabic w dosc prosty sposob ,nawet 2 deady jakies - 800k xp odrobilem w ciagu dnia , kto sie tym martwi , tylko ci co nie umieja expic..
|
Czytam sobie tak te wasze posty i żal mi niektórych z was ... ale najbardziej to chyba jednak Viluma. Jeszcze jak ja grałem to Vilum i Seq najwięksi kumple całe dnie na hero czasem siedzieli , wtedy Seq był dobry a później nie wiem co sie wydarzylo ale z tego co czytam to Vilum ojebal Seq'a z domku .. i jeszcze ma jakies wonty wobec Seq'a że jest chicken , asslicker itp.itd a wg.mnie to właśnie Vilum jest wielkim asslickerem i chickenem. Jak była jeszcze gildia Levante i kilku z nas padło na cyco to Vilum pierwszy opuścił gildie ... a z tego co pamiętam to wszystkie high lvls z ab to oczywiscie kumple Viluma. Kiedys czytalem jakies forum i ktos żartowal z Viluma ze on zawse mial znajomosci u Brazylijczykow , Meksykanow itp. Jak myślicie czemu ? ;0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
atakowali go: 128 master, 119 royal, 93 royal, 80 royal i 103 elite, mial wtedy 47 lvl. Kazdy jego nastepny dead byl samobojstwem. Za drugim razem, gdy Cie ubili z Boskizeuss'em atakowala ich prawie cala gildia Kinari (Unit), Acko mial wtedy 45 lvl, 8 sd shooterow i 5 knightow na sobie. Mial 15 minutowego pz locka, a mimo to udalo mu sie uniknac smierci. Jesli Ty to nazywasz "brakiem pvp", to ja nie wiem co nim jest... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No nie kazdy ma tak jak Ty 6 ownerów, tylko że teraz troche poszlo do podstawówki i idzie gorzej z expem bo chłopcy musza czytac czytanki zeby nie powtarzac klasy i musza ograniczac tibie ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Mhm ok ok Jeśli te plany dotyczą wojny to sam napewno dużo nie zrobisz ale oglądałem wmv jak ludzie z Okhrany dojechali Latuza na Cyclopolis czyli jednak coś potraficie zrobić , zresztą życze wam wygranej z całego serca P.S : Ja osobiście nic do ciebie nie mam Vilum wcześniej napisałem tylko o tym co myśle Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbyś nie wiedział ta akcja była zaplanowana. hihih do dzisiaj każdy, wie kto to jest Acko :< @seq, vilum, szczuru i tak dalej nie ma sensu robić off topa, chcecie sie zachowywać jak dzieciaki to znajdzcie inne forum ;< |
Cytuj:
|
przestancie sie oczerniac i tyle, a co do unit to zadna gildia nie jest wieczna i tu akurat ja sie juz powtarzam, del toro odeszło to i unit odejdzie, predzej czy później
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;] Cytuj:
|
[quote=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze)
dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;] hahaha niezle ich podsumowales. P.S. Pisze sie "18-to latkowie". :) |
Cytuj:
btw. tak z ciekawosci humm Ty pewnie jestes Diego Aimar z Titani?:P bo coś kojarzy mi sie tak @vers odezwij sie do mnie w grze ;P |
Cytuj:
[quote=Kajzer;976384]unici to juz w wiekszosci 18 latkowie/latki ( nie wiem jak to sie pisze) dziewczyny sie pojawiaja impry moze pierwsze pocałunki O_O wiec mysle ze to sprawa 2-3 lat max;] Może unici nie lubią dziewczyn. Może Gaura sobie znajdzie jakąś dupe ale co najwyżej będzie to dziewczyna w tibii lub w WoWie :) Z tego co wiem to Latuz ma nawet fajną dziewczyne i on jak na SZweda wygląda dość "normalnie" ;P bo z resztą Unitów to ciężka sprawa ... |
Morgaroth ubity a tu nawet nikt o tym nie wspomnial. Nie na reke wam to ze oni go ubili jako pierwsi i pokazali swoja sile i zgranie??:P
|
Cytuj:
BR? |
Cytuj:
niedosć że jestes ass lickerem unitu to jeszcze rasista? odwal sie od brazylijczykow ;< nie martw sie na kazdego przyjdzie czas =] buy died body seq the master!! @topic btw. nie zabili pierwsi :< hah spoznili sie ;) no a wasz boski fummlan też fajnie padł :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
br? pra vc pega de volta oq eu falo? |
Cytuj:
Nie sądze żeby Seq był rasistą poprostu Brazylijczycy i Hiszpanie to chyba dwie najśmieszniejsze narodowości grające w tibie , chyba nie powiesz mi Martinesz że nie masz czasem polewy jak jakis Br nie umie po angielsku ale jednak proboje jakos sklecic zdanie . Z tego naprawde mozna sie ostro posmiac wiec to nie jest rasizm to poprostu żarty |
Cytuj:
Na Furorze zanim wejdziesz do kopalni zapytasz "how long?", a koles odpisuje "pl?" |
Vilum dalej mi ciebie żal... plx no Utevo Gran Mas Vis
Pozdro Mucha, Hail Seq |
Cytuj:
P.S Dzięki za Pozdro SZczuru też cie pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
Ja znam hiszpanów którzy sprawnie posługują się angielskim, a co do polaków to jest różnie...spójrz chociażby na takiego viluma....kaleczy jak mało kto ;) musi pisać do emzy aby mu odpisał a i tak nie wie o co chodzi xDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko jak moj kumpel miał hunta od viluma, i przedstawił prawde na forum, to Ty napisałes, że vilum never lie... hummmm |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko mi nie mow, ze bez Unit Titania bylaby jeszcze gorsza... P.S. Unici nie oddaliby tego hota. |
Cytuj:
Więc lepiej sie nie udzielaj bo Okhrana to 3x większe Pa od Unitów a Unici przynajmniej dobrze hotkeye wpisują patrz na dole ;D |
A co do hoty to oddał bo by się pojechało do Vilumka ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |