![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas. P.S widze to po Tobie. |
Nie pierdol glupio, bo jakby nie patrzec zaczelo sie odkad pizgac Anie za nic i Adus sie w*****l i za duzo powiedzial.. ;] Zaczal ich prowokowac, az nie dostal hunta, a ze ma dobrych kumpli to poszli za nim i pomagali mu wszyscy (kazdy jak mogl) ci co go olali zachowali sie jak? Jak szmaty, nie mowie o tobie, ale o tych, co gdy adii bil lvl i pial sie w gore zawsze "wierni" przy nim byli.. Cos sie zaczelo dziac to przewaznie mysleli "kurwa.. Adii hunted, trzeba znalezc i zakolegowac sie z innym kto ma znajomosci na Xanterze, bo Adii pewnei na nic sie juz nie przyda".. Tak samo bylo ze mna i juz kiedys to Monalizie mowilem, jak po razkolejny wracalem po przerwie.. gdy bylem najlepszym grajacym polskim palem na xantera, to co rusz ktos pisal czy dolacze do jego gildii, czy pojde na hunta albo cos.. Odszedlem na jakis czas, ludzie mnie przegonili, zalogowalem sie to po hacku o glupiego p seta musialem sie kurwa prosic, bo nikt nie chcial dac.. -.-'
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-'' |
Adii to taki typ że albo sie go kocha albo nienawidzi..
Dodam tylko że Ci co wyprzedzili Adiego z lvl wszyscy szarują.. nie jestem pewna tylko co do Bilesa do innych tak..a Adii nigdy nie dal mi pograć swoim ukochanym palkiem ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S I ja Cie kur*a nie obrażam od lamusów. -.- |
Junior..bo to jest tak ze możesz mówić iż nie interesują cię wojny..Takeda była podzielona - część chciałą walczyć ale rozsadek Mall i Kalla powstrzymał polaków od zapędów..mielismy bić lvl kiedy oni sie biją, ale jak 2 wojna sie skonczyła zaczeły sie problemy wywalali nas z expowisk bo oni musieli odrobic lvl , pamietam tekst któregos z br do Adiego jak cie jeszcze raz zobacze na dragach (chyba edron) to zginiesz , nie wazne czy były wolne czy nie..dochodziło do tego że zaczeli sprawdzac ile expa wbili polacy..sprawdzali głownie shirusa i adiego. Po wojnie BR zaczeli dzielic się na rózne mniejsze guildie, a takeda rosła w siłę, niestety połowa była retired , ale naprawde Takeda wygladała imponująco.. nagle zaczelismy dostawać prośby o invity na przykład od ballardów.. nie wiedziałam jak z tego wybrnac żeby nie być posądzonym o rasizm..nagle kolejno Pina żadał wyrzucenia kolejnych Polaków..wiesz jak to wygladała "Masz 10 min aby adii zniknął z gildi" nie zrobisz tego zaczynamy attack... a gdy tomekss odszedł i pina znów zaczął mieć do kolejnej osoby wątki a Ballardy zaganeli część osób w tym vegetę kolejni wyłapywali hunta, powiedziałam do Piny że rozwiązuję gildię bo mam dość problemów..iii doznałm szoku bo on powiedział że on chce aby Takeda istniała , bo chce mieć polaków pod kontrolą , a ja mam szukać zdrajców i go powiadamiać.. powiedziałam że już za późno bo rozbiłam gildię..
Poszłam do WDA za Tomeksem.. i się okazało że mała sprzeczka miedzy dwoma gildiami i już byłam w wojnie , nikt mnie nie ostrzegł..kiedy się dowiedziałam zwiałam z WDA ^^ ale i tak było za późno ..bo przyszli po mnie Jeżeli grasz sam nie masz przyjaciół guildi.. i nie robisz problemów mozesz sie utrzymać, ale nie wyobrażam sobie nic nie kombinować jak ja albo moi przyjaciele maja problemy , za duże emocje...z jednej strony rozsądek a z drugiej chęć zemsty.. Randor tak jest moim przyjacielem, ale był też i Tomekssa i co ? Pierwszy poleciał jak go trapowali. Podobno Kal był online jak trapowali Tomekssa i rozmawiali dlaczego nie przyszłam pomóc jako Guildia( nie wiedziałam o trapie) Kal podobno powiedzial do Rndora nie wolaj jej ona i tak nie przyjdzie.. Kall to rozumiał ale ja dostałam od Randa wykład na temat lojalności.. co bym zrobiła jak bym wiedziała o trapie? Nie poszłabym ale też bym nie pomogła;/ bo dbam o swoją dupe.. Dla mnie ta gra jest skończona nie moge się zmusić by expić bo nie mam z tego zabawy..a ostatnio straszne stresy..bo sie zrobiła moda na śluby.. hahah |
Saver przyznam Ci racje tak samo i dla Adii getesa że dupe wam lizali jak cholera. Gdy ktoś miał problem to pisali do was. Ale czy to byłem ja?? nie! Do mnie wyżutów nie miejcie. Bo ja nigdy nie prosiłem was o pomoc.Gdy mnie ktoś np. huntował.
|
Cytuj:
a co do tego że nie grasz to przemyśl to o czym kiedyś gadaliśmy załatw kilka osób i wiesz ja nadal jestem chętny ;-) |
Cytuj:
Wiesz najważniejsze jest to co ma się w głowie a ni to jaką się ma postać. Dam Ci przykład: Morgana Polacy kontra Swe największy lvl u Polaków 80 u Swe z 10 setek Jedna zaczaiła się z góry kanionu w kazz a ten 80 lvl knight zwabił 5 tych setek w ten kanion oni poszli za nimi a z doły nadzeszła druga gildia i 5 setnych lvl uwalonych przy zerowych stratach w ludziach. To taki przykład. To jest jak w wojsku najważniejsze jest wyszkolenie i doświadczenie. Drugi przykład dam Ci z życia Okupowana Warszawa się broni ludzie jednak nie mają czym wiesz jak rozbrają niemców? Zachodzą ich od tyłu i przystawiają kije do plecow krzycząc rzuć broń! Inny przykład? Okupowani żółnierze ( nie pamiętam miejsc ) bronią w ruinach budynku i wiesz jak przetrwali? Żarowkami rzucali w niemców on dają fajny trzaska przec co trzymali ich na dystans przez jakis czas. Myśle że gdyby to Polaca rozgrali jak należy pod względem taktycznym i by się przedewszystkim nie bali walczyć to mają duże szanse. Widziałeś zdjęcia br na fotoblogu?Oni grają w kawiarenkach na to też jest sposób. TeamSpeak. Też możecie łatwiej się komunikować ,ale najważniejsza jest współpraca, która zawsze owocuje. Zresztą nie będe pisał dalej bo napewno tacy ludzie jak Malardian Shirus czy Adii dobrze wiedzą jak przeprowadzać bitwy ... |
Taktyke to zawsze mozna wymyslic jakas dobra, tylko potrzeba nam zgrania.. dobrego teamu, ktory nie boi sie walczyc (przydalo by mi sie), jest zdyscyplinowany i potrafi walczyc, a z tym u nas w niektorych przypadkach trudno.. :/ Pocieszajace jest to, ze u br jest nie lepiej.. ;] z tym ze oni nie maja taktyki, co musza nadrabiac lvlem i duza iloscia uh..
|
Cytuj:
|
Chciałbym przeprosić w imieniu Teamu GSE za zbyt ostre posty w stosunku do Adii Getes, Lecz przeprosiny będą ważne dopiero w tedy gdy Ty adii przeprosisz nas za wyzwiska które padały w naszą strone.
|
Adii skoro oni nie myśla to możecie ich posłać na mięso armatnie :D Duże lvl i plus głupota :D idealni :DJa bym wam proponował ten numer z Kazz zrobić co go dałem w przykładzie bardzo proste i skuteczne :DA w otwartej walce to standardowo lac sorców ile wlezie bo nawet jak uda się wam blokerów ubić to sorcki wam po uciekają :D...Z tym nie myśleniem vnz to mi się przypomnała historia gdy 6 vnz chciało zabić Buwema :D podstawili mu jakieś nooba który go wkurzył a Buwem go zabił i miał PZ locked przez co oni się na niego rzucili a Buwem zaczął uciekać na dragonland w ankh zaciągnął ich na resp DL i cała 7 padła :D PRzypominam że to była dawno gdy oni miejsze lvl :DPotem Buwem się śmiał że na jednego Br potrzeba 6 vz żeby go zabili :D
|
Ja mialem taktyke, ze keledag luruj br pod trapa kazo, oni go otaczaja on sie uha i wtedy zchodzimy noob charami z 15 na mcku i oni pizgaja nie patrza i po chwili nie wiadomo skad (wiadomo.. ;]) dostaja bany za pk, wtedy wpadamy main charami z jednej i 2 strony i heja z reszta co zostala.. wystarczy ze taki pina pizgnie z exori i wszystkie noob chary padna, a on ban o ile nie delete jak by ich duzo bylo.. ;]
BTW Ciezko troche w 10 osob zrobic takiego trapa w kazo.. XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
I bajer by bylo.. XD Tylko jak to keledogowi wytlumaczyc.. on nic nie pojmie kiep pewnie.. XD
BTW A mnie kurwa przeprosic nei laska kiepie?? Tez mnie wyzywales zawsze.. -.-' |
Cytuj:
Dziwie się Polakom którzy chronią swoje tyłki w ten sposób ,gdy Kknight Malina trenował z moim ziomalami z podwórka i jakiś pk zabił jednego a jeden spał a ten trzeci miał 15 lvl to ja o 5 rano się zalogowałem żeby go zabić... Gdy byla wojna to np w Takedzie na moich rządów nikt nie sprzedawał runek nikomu innemu oprócz polakom a akademi przyjmowałem 12 lvl drutów żeby sellowali uhy na wszelki wypadek...Wam też radze wymóc to na innych Polakach a przed wojną radze po chamsku zabijać ich makerów :PP Wiadomo po co bez uhów nie ma wojny albo raczej nie da się jej wygrać. Dobra ja się już nie mądrze bo pomyślicie że was pouczam :D |
Nie pouczaj mnie.. heuaheauea XD Adii do mnie mowi noob, bo sam jest naabem i cipka.. XD Jak cos potrzebuje to potrafi byc mily heuakeah XD Watpie zeby wiecej polakow poszlo za nami jak cos, boja sie o swoje tylki, a jesli juz, to potrzeba im zgrania..
|
Adii wy teraz powinniscie zmonotwac squad i ubic jakiekos wyzszego br lvla... albo niewiem cos,zeby wojne rozpentac,zeby sie w koncu sie cos dzialo:D Ubic jakiegos Henrego czy innego noobka:DHerny moze wysoki lvl ale dla Adiiego niema rzeczy niemozliwych:P
Jeszcze Ktos tam wczesiej,bodajze Ani Goralkowa wspominala ze h-lvleowe polaki maja kilka ownerow. Ja moge zapewnic ze Billes ma 1 ownera:P |
Czekaj, czekaj juz to widze oczyma wyobrazni.. wpadamy po Henryego teamem i zaczynamy bic kolo 16 (tak gdzies all ze szkoly wroca) lejemy, lejemy i kolo polnocy robimy zmiane, czesc idzie spac, a loguje sie reszta ekipy, kolo 6 nad ranem robimy kolejna zmiane i powinny powoli zaczac mu sie konczyc uh.. jesli bedziemy mieli szczescie damy rade go ubic kolo 10 nad ranem (ta czesc teamu, ktora akurat nie ma szkoly/pracy), a jesli bedziemy miec pecha to noob lognie sie na ss.. ;] Jest jeszcze 2 opcja, w waskim korytarzu trapujmy go 2 sorcami/druidami i stawiamy przed nim i za nim monka.. lol monk sie uha a my majac przy sobie bp hamow lejemy go z rozdzki do usranej smierci..
|
Cytuj:
|
Ej Adii, ale on sobie chyba az tak nie przegrzebal, zeby az Mitha wypuscic z klatki.. ehaueahaue XD Mith by go z mas poxa ujebal na heada heauaheue XD
|
Gdzie sie podziała stara, dobra tibia.
No właśnie, gdzie ta stara dobra tibia.
Moim zdaniem CipSoft z każdym update sprawia że tibia staje się coraz gorsza, kiedyś za starych czasów była trudniejsza i za razem ciekawsza. Podam pare przykładow ktore moim zdaniem zepsóły tibie. 1. Kupywanie runek w sklepie - teraz wystarczy mieć tylko pieniądze i można expić ile się da, kiedyś trzeba bylo sporo sie na kombinować by kupić jakieś runki, ale jaka była uciecha gdy juz sie kupiło ten spory zapas. 2. Ulepszenie Sorcera, Mana Fluid daje około 40% wiecęj niż dawał przed tem, a exori vis jak i niektóre czary mają tyle many jak przez update, do tego są wandy które znacznie ułatwiają gre niskopoziomowym magom. Wystarczy spojrzeć na nowe swiaty, aż roji sie od sorcerów ktorzy nabijają 150 levele w nie całe pól roku (Tetro Aurelius). Wiec jak wyglądają wojny na tych swiatach? Gdzie rola paladynów i Knightów, te postacie są tam zbędne ponieważ głowną bronią jest UE. 3. Tibia z updata na update coraz bardziej staje się taką grą w której nie liczy sie czy dobrze grasz, ważne by miał pacca, i jak najwięcej czasu spędzał przy komputerze, wieźmy na przykład wprowadzenie bota. Z chęcia umieścił bym ten temat na tibi.com, ale nie znam na tyle ang. :) Jeżeli ktoś jest dobry w ang. To HeLp Plx xD |
No Adii masz racje ,ale trudność polegała na tym że nie było bezpiecznie nawet jak sobie szłeś z miasta do miasta więc niekiedy ludzi swoje best solo robili nieoczekiwanie i tak okazało się że 30 drutem na utani gran hur i z SD można utłuc Giant Spidera :D ( w moim wypadku ). Gra kiedyś miała klimat można było naprzykład trenować z kumplem przez kilka dnia robiąc uh i łapiąć rybki bez obawy że Ci się soule skończą to samo do manasków zawsze można nimi bylo się posłużyc a teraz te soule i już nic nie można. A teraz wychodzi taki 8 lvl sorcek i przy odpowiednim szczesciu może zabić 15 lvl knighta bez problemu...
|
Ehh szkoda ze nie mam rzadnego chara na xanterze z mila checia bym sobie tam kogos ubil od czasu do czasu :P to taki mily server xD
|
Adii czy mógłbys wystawic na forum swoja HUndet List heheh :P
|
@Matrones..słonko z Twoimi skillami kogo byś ubil^^ ...daj ci poskiluje a ty pograsz za mnie ^^ to sobie poubijasz..bo mam imponującą liste ale ania noob boi sie^^
a pierwszy na niej jest Adus zdrajca..za tę nowa anie na fotologu!!!! hunted forever.. i frytki czy jak to sie mówi wsrób 17 latków hahha Czemu Tota nam nie zdaje relacji z tego ci się dzieje..moze go drugego na liste wciągnąć? Dajcie jakieś newsy z Xantery , bo ja się nie loguję mam focha...;/ aaa i troche narozrabiałam aww... wstydze sie... |
:p
Heh dzieje sie u nas dzieje...jak sobie poczytalem to wszystko takie pogmatwane :P Rophix a co ams znadzieje sie na nią dostać ?? xD
|
Ostatnio pzregladalem forum i widze wontki o mnie (str 35) po pierwsze osoba która podaje ze Ja (Rethron) to paker laska to Ryttacy ciota huncona przezemnie i thief zarazem.B)
PO 2 paker laska to mój rl brat i dalej gra wiec goralek h*j wie. I on nigdy nic mu nieukradl mówie "mu" bo wiadomo ze synek Goralka <ani> gra jej postacia wiec niechce mi niemówić o tym kim jestem i jak gram. Paker Laska gra na innym servie ponieważ tutaj ma hunta za zabicie monka i 2 ratów czy tam wilków >LOL< bo jakis polaczek s EOd mysli ze jest kozak bo zna hlvle hauihauihauia POLACY sa Żałosni miedzy innymi Totalizator THe wizard czy jakos tak NYNEQs czy h*j go wie jak mu tam. H*j im w d**e takim deklom hauiahuia CYA XANTERA:cup: :p :p I jeszcze jedno nigdy jej niepowiedzialem że jej nielubie chociaz to prawda bo to P.A gdy kiedys mialem 40 lvl a ona 80+ i expilem na scarabach cwaniara wyzucila mnie z expowiska hummm tak jak vene kiedys z polakami. |
Ja ciebie wyrzuciałam? zajebales.. list, ale miales pecha bo nizej na acientach byl high lvl czyli ponad 100+ (jak dobrze pamietam Lady Ironside)ktory widzial kto byl pierwszy na scarabach i on cie wywaliła, słabą masz pamieć coś...a moze twoj brat grał i bzdur ci naopowiadał...
|
;(
Czy Polacy zawsze muszą sie kłucić mniedzy sobą ?? Troche szkoda...powinniśmy sie raczej wszyscy razme trzymać zreszta to było powiedziiane juz kilka razy na tym forum ;/ Ja tam o sobie nic nei mowie bo co ja moge :P
|
Cytuj:
|
Dlatego , ja nigdy nikomu nie pomagam wywalić nikogo z jaskini, bo nigdy nie jestem pewna do końca kto był pierwszy.. jak to udowodnić nie bawie się w takie g...wno, i głownie za to mieli do mnie pretensje za czasów takedy..
Ja i PA ^^ LOL a ciebie rethron pamietam z Dark katedra jak odmowlam ci vice-liderostwa z twojej gildi mimo ze mialam dużo wyzszy lvl i nie powiem już o wieku..obsypałes mnie najgorszymi wyzwiskami jakie kiedykolwiek słyszałam..jak bym miała wymienić polaków którzy zaleźli mi za skórę to byś był w pierwszej i jedynej 5iatce, nawet Twój brat za złodziejstwo by sie tam nie znalazł.. |
Ehh..Rethron
Nic sie nie zmieniles...powiedz mi czy ja kiedykolwiek cos ukradlem?^^ Rethron nie ma honoru wyzywajac kobiete ;s w dodatku starsza od niego zaryzykuje banem...Huj ci dupe rethron pipo |
Cytuj:
|
lol ja mam honor ty go niemasz jak sie srales vesperem i etriusem ****ami które umieja tylko srac sie kumplami
a co do goralka co ty tam wiesz ja bylem tam od rana, a to niebylas ty tylko adrian < second owner zapewne> ja to pamietam ale ty chyab nie wiec mnie nieku*rwiaj bo piszecie bzdury a nic niewiecie zreszta na tym serwie jest tylko paru polaków którzy sa wporzo niemusze wymieniac ników zapewne wiekszosc ich kojazy i ja jestem wsród nich B) a na anciendach nikogo niebylo a slysze tekst "wy*******asz czy mam wolac gildie"? lol kozak 40 lvl wiecej i sam bal sie walic masz odwaznego synka heuheueh bo watpie ze to bylas ty. A co do posta rytacego to ty nawet niemasz odwagi na podpisanie sie nikiem z xanty i co ty mówisz thiefnoles zeczy sempai zefir smieciu i hunted forever zwisa ni all jak cie zoabcze to dedne cya all HoNoR FoReVeR |
Ryttacy
Co do ryttacego co sie boi swoj nick ujawnic...to akurat Ty tez nie jestes wporzo..ja znalem sempai zefira spoko był...ale mu zajebales rzeczy...widzielismy jak jego postacią staleś i gadałeś z kumplami ;/ a do reszty sie nie mieszam ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01. |