![]() |
Oto kilka moich własnych pomysłów, jeszcze niewykorzystanych w praktyce ;)(jeśli ktoś już takie same teksty wymyślił, to z góry przepraszam ;)):
adori gran flam ""fajerwerki mam adori gran flam ""kto ustawil klimatyzacje na maxa??? exevo gran mas vis ""chcialem was tylko uleczyc, smierc jest skutkiem ubocznym exevo gran mas vis ""dzis niedziela, trzeba isc do swiatyni sie pomodlic utevo res ina deer ""na co sie tak gapisz, glupi losiu??? utevo res ina ghoul ""oto skutki choroby popromiennej utevo res ina skeleton ""zobacz swoja przyszlosc adori gran ""ide na hunta na n00by adori ""I'm n00b Miałem tego więcej (coś koło 20-30), zapisałem sobie na kartce, tylko tę kartkę przez pomyłkę wyrzuciłem... :( |
er
exana pox= jakbym troche poczekał to bym zobaczył boga!
exura= normalnie to bym sie cieszył z czerwonego paska..... exevo pan= czas na gotowanko exevo con= nadlatuje! >>>--------> |
Cytuj:
|
eXanA poX ""Cholerny AIDS ;/
eXurA viTa ""God Gimme a Power exEvo MorT Hur ""Sryy Misclick x_x |
UtAnI GrAn HuR
UtAnI GrAn HuR ""BrUm! BrUm! BrUm
Adori gran ""Przed użyciem zapoznaj sie z trescia ulotki dolaczonej do opakowania badz skonsultuj sie z lekarzem lub famaceutom Magic Rope ""Up PlX Adori Vita Vis ""Dozwolne od lat 18 |
;p;p nie ktore nawet fajnie
Utevo lux ''''' zgascie qwa ten chalogen! Exana pox ''''' i jest spox Exura ''' wtf? Exori '''' time for dinner Utani hur ''''' Stefan s*******amy paly jada! btw. Wszystkie podobienstwa opisow sa przypadkowe skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta. |
sry jak ktos mial juz takie teksty
exevo gran mas vis ''' armagedon utevo lux ''' olsniewajacy usmiech exura ''' omijaj szpitale utani hur ''' pierwszy na mecie exana pox ''' niestrawnosc exevo pan ''' krakus wendliny takie jak kiedys utani hur ''' nie dogonisz mnie ,,|, -,^ ,|,, exura vita ''' zaj*b*l mnie ten noob -----> |,,| ^,^ |,,| |
Z góry uprzedzam-Nie czytalem opisów innych ludzi.Sry za powtórki.
Opisy moje: utevo lux """"niech sie stanie swiatlosc exura """" i'm still alive adori gran """"""light and magic for you |
Exura Vita "Padles? POSWTAN ! POWERADE !"
|
Adura Vita "Tak, to wszytsko na sell"
Utani Hur "Andale, andale, ariba, ariba, yeah!" Exiva "Come to papa, sweetie!" |
Exevo Gran Mas Vis"" Masz pan ognia?
Exana pox"" Nie bedzie nooby loota :P Utani hur"" Mig-mig (Coprynght by Struś Pędziwiatr) Utani gran hur"" Smierc jezdzi szybko... Exori"" Kto jest debesciak mowie! Exeta res"" Kamikaze... Exani Hur Up"" Poczuj lekkosc princessy... Exani tera"" Do-góry! Exevo Gran Mas Pox"" Kazdy moze puszczac BONKI... Exevo Grav Vita"" Ide zwolnic ogrodnika... |
Uatni hur ""nas niedogoniat
Exevo gran mas vis ""sorry miss click! |
Exana pox ""the pieerd is not enough""
Exevo con ""arrows caman to papa"" |
exori ""come a little closer baby :)
exana pox "" detox!! adevo mas flam "" CHODŻCIE NA GRILLA !! Utani hur ""Szla dzieweczka... ~~POTEM~~ utani gran hur ""Za*******ała dzieweczka do... adori vita vis "" eat this!! |
Adura Vita ""made in china
Exevo Gran Mas Vis ""Unia Europejska ^^ |
Może nie śmieszne ale ja je używam.
utani gran hur "" bruuuum ""
exevo gran mas vis "" buahaha "" adori vita vis "" i am noob ?? la la la "" exori vis "" Ops misscklick "" exori flam "" teraz tez ci zimno ? "" utana vid "" where are i "" |
Adura Vita """Niech Z Twojego C**** Zrobi Sie Cip*""" ;)
|
Utevo lux ""OSRAM-i stała sie swiatlosc""
Utevo lux ""i wszystko jasne"" Exura ""lecz, ku**o, lecz..."" Exura ""Vita plz"" Adura Vita ""I sell life"" Utani hur ""go go Renata"" Exevo Mort Hur ""*****e was prond!"" Exevo gran mas vis ""poczuj sile Unii Europejskiej"" |
exevo pan "kiedy dorrrwie cie zwierzęcy głód"
utevo lux "zapłać za prąd zapłać za prąd- nie potzrzebuję" |
moje opisy B) :
exana pox ""Don't worry, I've put on my gas-mask!"" exura ""Drug for free!"" |
Moj:
Utana Vid ""Off, widzisz? potfory cie nie widza! :D |
exevo mort hur ""Elektryczne spojrzenie
Adori gran ""NO NOOB = NO PROBLEM Adori Gran Flam ""she's on fire |
Exevo Con "" Robin Hood tak nie umial...
Exevo Con Mort ""... Wilhelm Tell też. Exevo Gran Mas Vis "" Co nie zabije to wzmocni... Adori Gran Flam "" UE in Rune i moj ulubiony.... Adori Gran "" Another Hmm in my backpack |
Exura vita ''Jeszcze sie trzymam
Utani hur ''Run Forest, RUUUN Adura vita ''i Love Money Exevo Gran Mas Vis ''Fri Itans for all!! |
Wszystkie smieszne które słyszałem zostały juz wymienione, ale jedego nikt nie wymienił...
Utani gran hur ""Andere, Andere, Arriba, Riba :cup: :cup: :cup: |
Exevo pan "" Zjadam co mam
Utevo lux "" Light is good Adura Vita "" runa znakomita Exura vita "" moj magic level nie znika Exana Pox "" Dont kill me noobs Adori Gran "" Ze mnie jest ham Utani hur "" Widze pelno hmur Utana Vid ""My charach is kid Adori Gran "" Im drag fan |
mój
ja tam kiedys biegalem przy robieniu hmm :
adori gran ""disco polo its me life |
Utevo Lux '''' Ciemno jak w dupie gdy Torcha niekupie''''
|
xd
a to moje :] :
utevo gran lux "pij szybciej bo sie sciemnia" utana vid "czary mary i twój stary" adori gran flam "fight fire with fire" utani gran hur "hejho hejho na specjala by sie szlo" Adori Vita Vis "DIE DIE DIE MY DARLING" |
czas na moje :evul: :
UTANI HUR ""a ja *******e wole rower"" UTEVO LUX ""jasnosc widze"" EXEVO CON ""need arrows"" EXEVO CON MORT ""need bolts"" EXURA VITA ""you wanna kill me ? so fuck you!!"" EXURA ""hurt me planty"" |
kiedyś słyszałem fajny opis czaru utevo lux "" nie boje sie gdy światło znika bo mam latarke panasonica
|
Ja widzialem 108 master sorca (kolega :] )
Exevo gran mas vis - "3...2...1... lekkie "boom" |
Niewiem czy to bylo ;p ale sam tego uzywam
adori vita vis ""Przed uzyciem zapoznaj sie z trescia ulotki zamieszczonej do opakowania lub skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta |
Nie wiem czy było ,bo ten temat ma sporo stronek ,ale ja widziałem:
exevo gran mas vis "Ciach bajera koniec imprezy" :). utani hur "Reaction 170%" exura "Bring me to life" i inne ,ale najczęściej to widać "czar" " plz X mlvl" Zresztą te podpisy psują klimat X( . |
UTANI HUR - nitro
UTANI GRAN HUR - nie ma to jak hulajnoga UTANA VID - Scooby dooby doo where are you? UTEVO LUX - nie boje sie gdy ciemność znika bo mój kotek dużo sika |
a ja widziałem
utevo lux ""krystyna to ty? |
Utani gran hur """ dalej dalej wrotki gageta """
Utani hur """ po*******acz """ utevo lux """ wstan powiedz nie jestes sam ..." exevo pan """ najedzony nigdy nie za*******ony """ exevo flam hur """ gorąca zupa """ i """ a sio muchy """ |
adura vita ""trzepiemy kase"" opis goscia co pod temple spotkalem kiedys
|
troche zeedytowałem swoje napisy
utevo gran lux "mamo nie gaś światła adori gran "hmmm,hmm,hmm? adori gran flam "sylwester adevo mas hur "bum bum BUM adori vita vis "nie walcze swordami nie wale z luku/kuszy nie ale z tego tez boli exana poxa "co wy kurde(cenzura) chcecie exevo gran mas vis "big bum o shit Very BIG BUM utani gran hur "mała czerwona torpeda utana vid "teraz mnei widzisz a teraz nie |
utevo lux ""podaruj dziecom slonce""
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |