![]() |
@Zdzichuu
Nie Outfity tylko Addony, addonów nie możesz robić kiedy jesteś FACC, nawet do outfitów FACC. |
Cytuj:
|
Mogli by zrobić addon dla facc. Wtedy by byli prawie wszyscy zadowoleni i nie było by xxx tematu dlaczego nie ma addona dla facc itp.
|
Hey
Ludzi opanujcie się to Tibia.pl a nie żadne Forum Fanowskie Typu Tibia.org.pl albo inne... Tu ma być w pełni kulturka, choć uważam Dwimenor, że z tymi questami to przesada... Nio bo jak ktoś np. nie chce sam odkrywać tego questu tylko od razu na chama po sznureczku do kłębka, bo prościej, szybciej i taniej zarazem.
Czemu i dlaczego Adminie się o to czeiasz ?? |
Jak mieć addona??
Ej a jak wogóle mieć addona jakiegoś??? Jestem początkującym paccem:baby: i nie wiem co robić pls o szybką odpowiedź:).
|
Beary
Gdzie jest duzy resp bearów dla facc??:p
Cholernie ciezko to dostac:evul: |
mam pytanie co do standard outfitow
Mianowicie na tibia.pl pisze ,ze standardowe outfity sa dostepne dla wszystkich graczy czyli takze FACC dlaczego wiec na outfit qestach pisze cos przeciwnego , ze trzeba miec PACC ?????????plx help to wkoncu trzeba czy nie trzeba??????
|
Cytuj:
|
Addony
Na każdy addon lub dodatkowy outfit porzebny jest PACC! :P
Też próbowałem robić sniper gloves u huntera ale npc wrzucilo mi do bp 2k tylko. xD Więc radze wam nie próbować wymieniać jakichkolwiek items na addons jeśli jesteście FACC. Mój kumpel wyjebał tak dsm-a... ;( |
Nowe outfity zapowiadaja sie bardzo fajnie xD
|
Outfits
Szczerze myślałem że będą fajniejsze outfity
|
Po 1 ktoś pisał czy może mieć outift sorca na pallku (owszem mozna kazdy outift i addon na każdej profesji)a z obsiadanem to trudno jak ktos pisał d shield i trzeba byc a ab bo tam jest Spocony Cyklop u ktorego coś się robi nie pamietam co (trudno wejsc na tibia.pl i zobaczyc questy -.-):p:p:p:p:p:p:p:p
|
Czy to prawda? http://wiki.hunted.pl/wiki/Outfit , że knight bez PACC'a może zdobyć: Hełm z rogami, Miecz u pasa i nosić te dodatki?
|
Cytuj:
|
Nie cwaniakuj, tylko odpowiadaj grzecznie jak się ktoś pyta. Nie czytam za dużo forum, ani wcześniej się nie interesowałem addonami. Przejrzałem kilka tematów, stron i raz pisze, że można, a raz że nie można.
|
Jakbym mial pacc i kase to jasne ze bym kupil addony ;] respekt i tyle szpan xD
|
Pomocy-bagger
minely 9 dni odkad zanioselm 100 afe fur i 20k. na brode do wygladu bagger, na stronie tibia.pl pisalo ze sie czeka 120 godzin ja czekam duzo wiecej i brody nie amm a robilem wszystko ze wskazuwkami jakie byly na tibi. kdy idde po brode npc odpisuje mi tak ; Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave.I'm gonna check the progress for you. i co mam zrobic pomocy plx
|
Witam prosz eo linak co trzeba zdobyc jaki itemy i jakie questy wykonac do :Nightmare outfit i Brotherhood of Bones Outfit.Z gory dzieki !
|
@up
Jeszcze nie ma takiego spoila :) Jednak wiem że wpierw trzeba mieć 1000 Demonic Essense, mieć zrobionego Dreamers Challange Quest, dołączyć do jednej z gildii dreamersów. |
Przepraszam za podwójny post ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
mam pytanko czy zeby miec outfilt jakis trzeba miec pacc np na leather hat pomozcie
|
@volde~
A ja mam takie pytanko, czy czytanie boli?? Na 1 stronie jest napisane, że trzeba mieć pacc, żeby mieć addony, a ta twoja 'leather hat' to addon... A swoją drogą.. Czy leather hat to 3 addon do któregoś outfa??:baby: czy jakis nowy up był w ciagu ostatnich 10 dni :o (bo tyle mnie w grze nie było :P) |
mam dziwne wrazenie ze on mowi o tej czapce citizenaza =p
|
Cytuj:
moze mial utevo res ina "assassin" :p |
Czy jak masz pacca i zrobisz questa na outfit(nie addon) to czy po skonczeniu pacca outfit zostaje?
|
Outfit i addon zostają na charze, lecz nie możesz ich używać, gdy kupisz ponownie PACC'a będziesz je miał.
|
Extra poradnik. Zdjęcia są i wszystko ladnie opisane. 10/10 GZ 2u
Przepraszam bardzo to nie tu chcialem wpisac. |
Cytuj:
Mam ten sam problem, tyle że ja już czekam 14 dni i npc nadal nie chce mi dać pierwszego addonu, czyli brody. Czy ktos ma jakiekolwiek pojęcie czym to jest spowodowane i co zrobic w tej sytuacji? |
ma ktoś outwil pirata?
|
@ zio~
outfit pirata jest dostepny po zrobieniu questu na nargor |
Royal Steel
jeżeli chodzi o royal steel to musisz zdobyć spudniczki z dworców
idziesz do sweety cyclops'a dajesz mu potem możesz przetapiać ;] proste :cup: |
Mam Pytanie w sprawie Questu na Pirate Outfit ponieważ ja z kolegą nie możemy zrobić tej misji gdzie klaus każe nam zabić ramona i przynieść jego poduszkę a na www.tibia.org.pl pisze że wtedy idziemy do ramona piszemy hi>mission>yes i on ma dać poduszkę ale on nie chce dać dotknąłem wsztskich map Heelp :baby::baby:
|
Może pokombinuj pisząc do NPC Hi->Mission->Heart->Yes.
Może zamiast Heart wpisz Ramon, Fake heart czy ehart pillow. Kombinuj. |
Ale to już jest spam!
|
Dla Mnie Brtoherwood i Nightmare Powinny zostawać po paccu...
no bo wkońcu zostajemy w którejś z tych gildi D: |
Witam
MAm takie pytanie czy jest jakis dodatek do stroju dla facca? Pozdro |
Trochę śmieszny ten temat i chyba niektórzy pokupowali, podostawali lub (inna opcja) swoje postacie ponieważ widząc osobe która ma napisane że jej postać ma 50 lvl to lekka przesada żeby niewiedzieć że niemając PACC nie bedą mieli addonów ani outfitów ludzie www.tibia.pl i patrzeć anie byście chcieli mieć wszystko podane...
|
;d
Addony i Outfity rządzą! Ja mam już wszytskie outfity z questów i 15~addonow. A zamierzam mieć wszystkie;p Chyba po to gram w Tibie;p
|
Mam pytanko.
Być mieć nightmare/brotherhood outfit wystarczy mieć zrobionego dreamer's challenge questa czy trzeba dać jeszcze bossowi organizacji jakieś demonic essences?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |