![]() |
zostawcie chlopaka bo sie speszy i pojdzie. i co bedzie :(
mispex wpadaj do rzeszowa jak stal z wisloka bedzie gralo (kiedys moze w przyszlosci) i na piwo idziemy :D hehe8o wam na wstrzymanie tez radze wychylic pare glebszych i odrazu z innej perspektywy na to spojzycie. |
Haha Zobaczymy:)
Mala wojenka sie szykuje(czyt.forum tibia.com) |
Jak sie ma PA/random pking/respy na tym serwerze? Zeby pograc trzeba miec plecy? Kto akualnie rzadzi serwerem?
|
ma byc bitwa w ramach wojny hat of provider hmm vs. ascendancy w czwartek 19:00 zobaczcie se forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli patrząc na twój podpis z twojej perspektywy jesteś gejem. "Żyj i daj dupy innym" Pozatym kto na codzien używa dawnych wyrazów jak to twoje pipo. Skończyłem na ten temat, żyj i idz dawać dupy
|
Pking jest jak na kazdym innym serwerze sprawa pa wyglada podobnie prwada jest ze jezeli chcesz pograc i cos osiagnac plecy sie przydadza (tak od 60 lvl) tloku nie strasznego ale co fajniejsze miejscowki pozajmowane przez swe
|
Cytuj:
|
Podaj swój nick z Xereny to może w inny sposób ci ryj zamknę.
|
oczywiscie ze nie podam bo mam mniejszy level. Nie trzeba bylo sie do mnie przypierdlac nie oddawalbym.
|
No Comment...
|
O kurwa. Tyle krzyku o jeden głupi wyraz którego można interpretować na 1000 sposobów. :baby:
|
A ja sie przypieprze do twojego podpisu.Seks nie przedluza zycia o 15 minut tylko o kilkadziesiat lat
Down Chodzilo mi o seks bez zabezpieczen w ktorym obydwoje partnerow jest plodnych i o zycie jako proces tak ogolnie a nie o zycie jednostki |
Kiedys czytalem taka ksiazke ktora napisal czlowiek ktory ma 76 lat i ma kondycje 30 latka nie uprawia sexu i ma specjalna diete...seks nie koniecznie przedluza zycie ale az tak sie nie poswiece zeby dluzej zyc...
@up sorka nie skumalem,ale w 100% masz racje:) |
Liver, nie myl przedłużania życia z jego tworzeniem. Jeżeli twój nick nie jest przypadkowy to coś powinieneś o tym wiedzieć. :D
|
Elan dzisiaj padl:P
|
A za co? Jakis powod?
Deemer napisalem wczesniej ze nie chodzi o jednostke |
na*******al ludzi pod depo tak mi kolo pisal mial ws to w koncu sie ptd dowiedzialo i xuva przylecial i snustorr i tyle bylo po elanie
|
Chuj z Elanem, kupił postać i ostro wkręcał, że to stary owner.
|
Od razu sie skumalem ze to nie "stary" Elan tylko ciekawe kto kupil chara;d
Napisal do mnie uwazaj z kim gadasz:D |
ten sie jak noob zachowuje ;d lettery na pohu zostawia.
Ale dobrze ze stary elan gra tylko nie chce zeby ktokolwiek wiedzial na jakim charze. 2 osoby moze wiecej wiedza jak sie ten char nazywa. Stary elan musial ja sprzedac zeby ..... pozdro |
[quote=Mattrixo;1313823]lol Valdi namelock ;P Co do wojny to zadnej na bank nie bedzie . Dzisiaj nomsi dał mi zdjecia z imprezy = http://rapidshare.com/files/20473729...ekarn*****.html ale ryje maja paskudne te szwedy ^^. Mispex zmieniasz serva ?[/QUOTE
Ten kto to pisal nie jest mna,tylko jakims dzieckiem prubujacym wcisnac wam virusy wiec nie wchodzcie w te gowno.Jak cos to gg znacie |
Mattrixo czekam na kase;D
Mam nadzieje ze dzisiaj pacc:) |
Ja wiem jaki nick ma stary Elan:D jakby ktos potrzebowal kogos kto moze fragowac jakis swe to jestem chetny tyle ze ban konczy mi sie 24.03.2007:D
|
Co sądzicie o moim poście na Xerenie?:confused:
|
ze moze to troche zmieni ale niewiele
dzisiaj na game chacie byl nargoriel i ja gadalem z teoo czemu ma teraz facc a ona ze hunta zarobila od snetrippa nargoriel sie ja zapytal czemu i powiedzial ze jest wolna a ta na to ze dzieki i ze kupuje pacc to pewnie troche dzieki twojemu postowi |
Post to "post" i tak to nic nie zmieni,myslisz ze Mitzum popatrzy na posta i od razu zrezygnuje z pa?
|
Cytuj:
Napisales, ze chcialbys lepszej Xereny, i tyle. Żadnych konkretow, mysle ze to nic nie zmieni. Wszyscy mowia "o tak, chcemy lepszej xereny", tyle ze szwedzi widza to na swoj wlasny szwedzki(:)) sposob. Mysle ze Xerene mozna uzdrowic tylko przemoca:). Jeśli ktoś widzial mojego posta na Xerenie to sie moze domyslic ze jesli bedzie jakis powazny zryw to ja sie dolacze. |
A teraz z innej beczki, widze ze nasz gwiazdor Dempish pomimo ze regularnie pada i stracił juz prawie 20 lvli to nieźle fraguje i ma sie czym pochwalić...
Kto wie coś więcej o tym ? Xagroz Mar 16 2007, 23:12:50 CET Killed at Level 120 by Dempish 120 ek padł od 47 ms ? :> Być moze był afk ale zadałem pytanie bo Dempish ma juz pare "podobnych" fragów i w sumie wszystko jest możliwe ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem jak do was ale do mnie nargoriel i mietek [mitzum] zmienili swoj stosunek 8o
07:38 You lose 359 hitpoints due to an attack by Mitzum. 07:38 You lose 423 hitpoints due to an attack by Mitzum. 07:38 You lose 351 hitpoints due to an attack by Mitzum. 07:39 Skramer [82]: :( 07:39 Mitzum [176]: haha ten to ma ku*wa zabawe oO |
to bylo wiadomo ;p ze zmiania stosunek do ciebie po tym poscie ;d
|
Dempish może to i my byśmy tak mogli.
|
Tylko ze w jego ekipie chyba panuje zasada "jeden za wszystkich - wszyscy za jednego" a pozatym zobacz na jego liste dead'ów - postawił wszystko na jedna karte, pomyslicie ze ma w dupie tego chara a zobaczcie na jego chara na thorii - tez mase razy padł a jak mu idzie dobrze.. ;)
|
i sie dziwisz.
Typa jak dawne tengu przestalo huncic to szedl 2 lvl dziennie. maniaczyl niezle. ALbo co noob charami zrobili carlin masakre co varene padl ;d i aalken (chyba)? chcialbym zeby pl mieli takie zgranie jak oni;d |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |