![]() |
Ja atm dragsy i i cala forteca elfow :]
|
A ja nastukałem 68 sword i shielding na dwarfach - mam 24 lv ;-) Ale zaczęły się robić zbyt słabe i nawet z knifem w garści giną zbyt szybko... :evul:
|
Hydry czasem moze demony z duza iloscia Uhow i ze sporym szczesciem :)
|
No wbiłem lvl i teraz dragi rox :D Pacca wstukam i go go hydry ;D
|
hmmm... moje to suty, dragi, wszystkie mino i beholder :)
|
:p
Druidem: Najbardziej lubię expić na Ghoulach i Beholderah... A kase zarabiać na tym samym ;]...
Knightem: Najbardziej lubię expić na Dark katedrze a kase zarabiać też na Dark katedrze ;]... |
Ja najbardziej lubie "Chakoye", dużo kasy , dobry exp ;p
|
Cytuj:
Pallkiem - Dragi Venore ;P Knightem - na mniejszym lvlu zółwie, na większym, także dragi :P |
Ja lubie expic na:Valkyriach,Minotaur Archerach,Wiczach i Banditach.
|
1 minotour guard
2 dwarf solder 3 cyce 4 gs 5 carion wormy |
Dwarfy Guardy , Dragony, Wszystkie rodzaje orków i minotaurów.
Mintwallin & Orc Fortess ;* |
Zależy kim, rookstyayerem na wasp tower, ED dragi na veno, RP biegać po pohu. :-)
|
Knight:
OF, Edron Dragon Lair, Barbarians, Ice Witch, Pirates. Paladin: POH, GS Island, Culty za pianinem, Goroma (Culty), Dragi i Frost Dragi na Okolnir. Sorcerer: Vamp Hell, Tar Pit Tomb, Oasis Tomb, Stone Tomb (Za tp) Druid: Larvy (bo to uh maker) ;) |
Ja najbardziej lubię dwarfy guardy oraz Dragi DLe. Bardzo miły exp oraz loot ;]
|
moje ulubione to slimy duzo expa ale niestety nie ma loota
|
a ja wole GS'y i wogóle exp na PoH'u... tam to jest exp;)
|
Dwarfy Guardy:cup:
|
Cyclopsy Beho Max GS:)
|
Beho i Dragi z kumplami.
|
Mam low lvl ale to co xD :
Expie na : -Cyclopy -Rotworm'y -Minotaur -Minotaur Guard ^Przeważnie na tym^ |
Nie lubię expić na słabych potworach gdzie się nic nie dzieję. Expić lubie na :
Dragach, Dlach, Piraty, Gsy i jakoś podoba mi się na ef, of, mint |
Ja najbardziej lubie beho bo mam szczęściei mi często wypada beho shield i qr :p
|
Napewno piraty . Oraz zolwie , smoki .
|
Ja expie na rotwormach bo dużo kasy nawet i na dwarf'ach bo nawet grzyby wypadaja i kasa ale dla mnie to dobry exp :baby:
|
Ja na dwarfach i cyklopach :).
|
Ja tam lubię roty bo wypada z nich dość sporo kaski ;] a na drugim miejscu dwarfy i beho ;D
|
Cyklopy - dużo exp, nie leczą się i nie mają żadnych specjalnych zdolności, a także dobrze się sprzedaje halberdy i battle shieldy.
Ghoule - nawet dużo exp, leczą się ale słabo i KASSSIORKA! Beholdery - kasa, exp. Spider - nie wiem czemu ale kocham tego potwora :D:D!! Snake - to samo co ^^^^ Bug - i znów to samo! Elfy (all) - nawet opłacalne i ogółem fajne! |
ja nie wiem, mnie beholder chyba zabije, mam 18 sorca, 13 magic, skile do 15 wlaśnie, i z tego co patrze nie mam szans z beholderem, przynajmniej nie próbowałem bo mam w gaciach i mijam go dalekimi drogami
|
:axeman: JA na Mino Guard :p dają asz 160 pk. expa i mino leather cenna skure mino
|
Wszystkie minosy :miecz:
Niema to jak lootbagi po 10 000 + oZ :P |
Raty oraz Cave raty :baby: a tak serio to rotwormy, minosy, ghoul, dsy B)
|
Cytuj:
|
Pallem najlepiej mi się expiło na gsach, dragach i dl. Natomiast knightem lubiłem poexpić na pohu i na beho;p
|
Malpki :) te pieniadze :D
|
Ja lubię sobie poexpić na:
Skeletonach, Snake'ach, Wolfach, bugach, Spiderach, oraz bat'ach :] . Czasem jak spotkam na drodze jakieś silniejsze potwory to zabijam ile wlezie :) . |
Więc tak:
- Jeśli chce w spokoju szybko expić bez zagrożenia, że jak dostane laga to zginę to expię na larvach. - Jeśli chce spokojnie expić bez zagrożenia, że zgine, ale zależy mi na kasie to jadę Rotwormy. - Najbardziej jednak lubię expić i robić kasę na Scarabach :evul:B) |
Cytuj:
|
Hellhoundy...<joke;>>
Tak serio to w grupie demki, solo lubię GSy jak coś wylatuje. |
Cytuj:
|
Ja Tam klupie dragi i jest dobrze a na loocik nie nazekam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |