Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Fallathanu 05-07-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruchy (Post 1532853)
@up a ostre chlanie z kolesiami i robienie trzody na baletach jest zgodne z tibia rules??:D:D

hahahahah..wybacz mi kruchy ale mialem slaby dzien xDDDDDDD

Przynajmniej sie dobrze bawilem, prawda ?;>

Lecisz w piatek znowu ?^^

Velvecik 05-07-2007 22:52

Bardzo interesuje nas kto ile z Was wypił... A podobno to temat o Furorze, panującej tam wojnie, ale może się mylę...

sallceson 05-07-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1533021)
Bardzo interesuje nas kto ile z Was wypił... A podobno to temat o Furorze, panującej tam wojnie, ale może się mylę...

A skad wiesz ze w przerwach miedzy jakimis bitwami albo np w połowie Opena nie popijają sobie? w takim razie bardzo interesujace jest kto ile pije bo ma to wpyl na opracowanie iwul taktyki :)

Fallathanu 05-07-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Velvecik (Post 1533021)

Stary wez przestan plakac kurwa, czy moja dygresja zgorszyla Cie w jakis sposob ?? Szuka sobie kurwa problemu na sile, idz wyjeb kilka razy bania w sciane i wroc

kruchy 06-07-2007 00:14

Stary jutro do miedzyzdroi wale ale w srode albo za tydzien w piatek uderzymyB) Damy rade...
Ps. Sorry za ten maly offtopic;)

QuanChi 06-07-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1532694)
Nie rozumiem KU** dlaczego Duski z Taifen, Laenem, Yakapushim,Yubovem, i innymi MS/PAL/ED z Spaawem i Pasterzem i najtami na czele nie wbili zrobić tam masakry, 1 bloczy PZ na żółwiu i have fun ....

Żal ;d

Po pierwsze 1 osoba nie da rady skutecznie zblokować żółwia a po drugie stary, my nie siedzimy 24h na dobe na ventrilo i nie czaimy się na nich od rana do wieczora. Jakby było więcej osób to byłby open na żółwiach, ale było nas chyba 7 ...

Brahu 06-07-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1532812)
Blokowanie PZtów jest niezgodne z "Tibia rules"

LOL ,a kto kurwa ostatnio bloczył zółwia jak pasterz tam expił? A ten najt co padł to brał udział w battle na windzie i nawet kogoś sfragował...

Cyrillus 06-07-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1533177)
Po pierwsze 1 osoba nie da rady skutecznie zblokować żółwia a po drugie stary, my nie siedzimy 24h na dobe na ventrilo i nie czaimy się na nich od rana do wieczora. Jakby było więcej osób to byłby open na żółwiach, ale było nas chyba 7 ...

beka... =]] dziwne ze jak jest jakaś akcja zawsze usprawiedliwieniem jest ze jest was mało ;<<

Broly91 06-07-2007 00:58

Zal mi was. Przydupasy wizji. Zgadzam sie ze zawsze jest usprawiedliwieniem za mala ilosc osob.

Offtopic:
@ikebo o ktorej ujebaliscie demodrasa(mniejwiecej)...:D??

Velvecik 06-07-2007 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu (Post 1533068)
Stary wez przestan plakac kurwa, czy moja dygresja zgorszyla Cie w jakis sposob ?? Szuka sobie kurwa problemu na sile, idz wyjeb kilka razy bania w sciane i wroc

Twoja riposta mnie rozjebała. Nagle się zrobiłeś master of disaster na furorze?

Kasi'yaa 06-07-2007 03:47

Vision zrobilo Annihilator Quest w ekipie :Yeetro,Haasky,Ptaaq. Sephriotowi sie nie udalo:)

btw. Vision ostatnio expi:( Wizja nic nie dziala, chyba usypia przeciwnika xDB)

Cyrillus 06-07-2007 08:33

@velvecik
Spoko Falla~ to znany forum fighter miewa często kicki co minute i jego kumple idą sie wysrać na wojnie
Każdy porządny forumowicz powinien wiedzieć kiedy Falla~ idzie spać ile pije i z kim bo to jest naprawdę ważne dla furory... więc proszę was zostawcie go w spokoju bo to jest naprawdę grzeczny i miły chłopak tylko nie lubi jak jakiś <cenzura> z Vision go obraża albo zabija... </3

@Kasi'yaa

no no wizja usypia wszystkich... także i mnie zieeeef

@down
psiko mi ;<< a co nasz forum fighter wniósł?

TaakHckaaT 06-07-2007 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1533412)
@velvecik
Spoko Falla~ to znany forum fighter miewa często kicki co minute i jego kumple idą sie wysrać na wojnie
Każdy porządny forumowicz powinien wiedzieć kiedy Falla~ idzie spać ile pije i z kim bo to jest naprawdę ważne dla furory... więc proszę was zostawcie go w spokoju bo to jest naprawdę grzeczny i miły chłopak tylko nie lubi jak jakiś <cenzura> z Vision go obraża albo zabija... </3

@Kasi'yaa

no no wizja usypia wszystkich... także i mnie zieeeef

Wniosles cos do tematu tym durnowatym postem?? Chlopcze wez 4 zl od mamusi, slipki i idz na basen wyszalej sie i wroc bo jest jush w*****ajace jak w kazdym poscie maxymalnie lizesz dupe Visionom...Co innego jakbys byl w tej gildi ale 20lvl nie biora ;/ przykro mi...

Fallathanu 06-07-2007 11:52

@Cyrillus

Zastanawiam sie czy podczas tego posta gryzles juz klawiature czy dopiero zaczynales miec konwulsje. Takich jak ty to mi nie zal, przynajmniej jest sie z kogo posmiac pozdro

btw. jutro ide pic, idziesz ze mna 15 latku ?:)

esdek 06-07-2007 12:11

@ TaakHckaaT

A co Ty wniosłeś(można tak w kółko ;>).

Czy kazdy kto ma odmienne zdanie od was musi lizac dupsko?Moze jest za nimi?Ma inne zdanie w przeciwienstwie do 80% spoleczenstwa tego topicu.

@Lickmaster Fall~

Nie bulwersuj sie tak bo ci zaraz zylka na mozgu pierd~~lnie :)
Prawda jest taka ze Cie pojechal i tyle.

Baj miski :) :*

DNX 06-07-2007 12:16

Co do Kolka i Fenixa to byla pomylka ze zabral mu seta B)

Wiec nie plotkujcie o tym juz kto jest spy i kto chce zawladnac servem bo napewno nie zrobi tego 111ek :S

Milten 06-07-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Broly91 (Post 1533236)
Zal mi was. Przydupasy wizji. Zgadzam sie ze zawsze jest usprawiedliwieniem za mala ilosc osob.

Niestety Duski nie są tak dobre i w 7 osób nie wychodzą na 14, tylko jak tak sobie pododawać wszystkich noobow którzy są w party z Vision na wojnach to ilu ich w sumie będzie 40+,50+? na każdej wojnie Duskiness ma mniej osób... (licząc noobow Vision, których jest około 20-.-)

YhychybaTy 06-07-2007 12:49

Al Inferno, Arisstos oraz Krolmazik poza burta Gildi Vision. A co do tego zabijania ludzi neutral przez Vision to nam bardzo idzie na reke :) mamy wiecej sojusznikow

Wuzwar 06-07-2007 15:39

al inferno i arisstos oni byli w vision od początku chyba od wojny z ab~ pamiętam jak al się poświęcił jak zabili Taifuna pierwszy raz żeby reszta mogła się wylogować ehh coraz mniej w Vision starych zawodnikow ;x

Andarist 06-07-2007 16:46

15:18 Sephriot [111]: czesc chcesz kupoc pro?
15:21 Raest [30]: ja ejstem kurwa ROOKSTAYEREM
15:21 Sephriot [111]: kazdy orze jak moze
15:21 Sephriot [111]: xd

a jeszcze dzis probowal sellnac czlonkowi Dark Moon x)

Pozdrowienia dla Sephriota!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11.