![]() |
Cytuj:
Przynajmniej sie dobrze bawilem, prawda ?;> Lecisz w piatek znowu ?^^ |
Bardzo interesuje nas kto ile z Was wypił... A podobno to temat o Furorze, panującej tam wojnie, ale może się mylę...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Stary jutro do miedzyzdroi wale ale w srode albo za tydzien w piatek uderzymyB) Damy rade...
Ps. Sorry za ten maly offtopic;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zal mi was. Przydupasy wizji. Zgadzam sie ze zawsze jest usprawiedliwieniem za mala ilosc osob.
Offtopic: @ikebo o ktorej ujebaliscie demodrasa(mniejwiecej)...:D?? |
Cytuj:
Twoja riposta mnie rozjebała. Nagle się zrobiłeś master of disaster na furorze? |
Vision zrobilo Annihilator Quest w ekipie :Yeetro,Haasky,Ptaaq. Sephriotowi sie nie udalo:)
btw. Vision ostatnio expi:( Wizja nic nie dziala, chyba usypia przeciwnika xDB) |
@velvecik
Spoko Falla~ to znany forum fighter miewa często kicki co minute i jego kumple idą sie wysrać na wojnie Każdy porządny forumowicz powinien wiedzieć kiedy Falla~ idzie spać ile pije i z kim bo to jest naprawdę ważne dla furory... więc proszę was zostawcie go w spokoju bo to jest naprawdę grzeczny i miły chłopak tylko nie lubi jak jakiś <cenzura> z Vision go obraża albo zabija... </3 @Kasi'yaa no no wizja usypia wszystkich... także i mnie zieeeef @down psiko mi ;<< a co nasz forum fighter wniósł? |
Cytuj:
|
@Cyrillus
Zastanawiam sie czy podczas tego posta gryzles juz klawiature czy dopiero zaczynales miec konwulsje. Takich jak ty to mi nie zal, przynajmniej jest sie z kogo posmiac pozdro btw. jutro ide pic, idziesz ze mna 15 latku ?:) |
@ TaakHckaaT
A co Ty wniosłeś(można tak w kółko ;>). Czy kazdy kto ma odmienne zdanie od was musi lizac dupsko?Moze jest za nimi?Ma inne zdanie w przeciwienstwie do 80% spoleczenstwa tego topicu. @Lickmaster Fall~ Nie bulwersuj sie tak bo ci zaraz zylka na mozgu pierd~~lnie :) Prawda jest taka ze Cie pojechal i tyle. Baj miski :) :* |
Co do Kolka i Fenixa to byla pomylka ze zabral mu seta B)
Wiec nie plotkujcie o tym juz kto jest spy i kto chce zawladnac servem bo napewno nie zrobi tego 111ek :S |
Cytuj:
Niestety Duski nie są tak dobre i w 7 osób nie wychodzą na 14, tylko jak tak sobie pododawać wszystkich noobow którzy są w party z Vision na wojnach to ilu ich w sumie będzie 40+,50+? na każdej wojnie Duskiness ma mniej osób... (licząc noobow Vision, których jest około 20-.-) |
Al Inferno, Arisstos oraz Krolmazik poza burta Gildi Vision. A co do tego zabijania ludzi neutral przez Vision to nam bardzo idzie na reke :) mamy wiecej sojusznikow
|
al inferno i arisstos oni byli w vision od początku chyba od wojny z ab~ pamiętam jak al się poświęcił jak zabili Taifuna pierwszy raz żeby reszta mogła się wylogować ehh coraz mniej w Vision starych zawodnikow ;x
|
15:18 Sephriot [111]: czesc chcesz kupoc pro?
15:21 Raest [30]: ja ejstem kurwa ROOKSTAYEREM 15:21 Sephriot [111]: kazdy orze jak moze 15:21 Sephriot [111]: xd a jeszcze dzis probowal sellnac czlonkowi Dark Moon x) Pozdrowienia dla Sephriota! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |