![]() |
|
@Zywi.
Skad mialem wiedziec ze wysylal?Wyzej ktos napisal ze itemek nie ma. Jezeli wysylal tzn. ze nie jest debilem , wiec dlaczego tak inteligenta osoba jak Ty wyzywa mnie od idiotow ;> pozdro ;* |
Evo'hawk
Ak'rap Ruesi Yok Yaa nie ma to jak masslogowac old gecaja na zolwiach xDD http://www.fuskbugg.se/luftposta/ripp_tortoise.rec |
16:40 Archin [162]: all gamemaster
16:40 Archin [162]: mine rls 16:40 Archin [162]: i buy all cipsoft 16:40 Archin [162]: already Chyba juz po wojnie..8o |
nawet maniek sie na akcji pojawil
|
Za kim jak za kim, ale za Mańkiem to akurat nie tęskniłam :D
|
ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
Ja za Mannowem tez nie tęskniłem, za to za tob± Natii tak =*
|
Ahh mój Boyciu-Kiroyciu!! Ja za Tob± też :*
|
Kiroyku, zajmij się swoimi niezliczonymi rl kolezankami, ok?
xDDDDDDDDDDDDD |
Yson, a dlaczego nie mn±? :(:(:(
btw, przepraszam oficjalnie :) |
Tob± nie, bo Ty grasz w Tibie więc napewno jeste¶ okropna i straszna w rl ;//////////////////////
Przyjęte ;D |
oooo nieee, Krzysiu, odkryłe¶ tajemnicę mojego życia:(:(:(
Tak! to prawda, czas na dramatyczne wyznanie!!! JESTEM STRASZNA I OKROPNA W RL I NIKT MNIE NIE LUBI, NAWET MAMA MNIE NIE KOCHA!!! :(:(:(:( ps. zniszczyłe¶ mi zycie :( |
Zyla to byl K.O
|
Natalko, to jeszcze nie koniec ¶wiata. Zawsze możesz sprzedać chara ( Sylwkowi, np, przyda mu się uh maker ) i możesz zainwestować w całkiem sensown± operację plastyczn± ;)
A wtedy przyjadę do Ciebie i będziesz mogła pograć moim Ysonkiem xD |
nie dzięki, nie skorzystam ;]
|
żartuję, Natu¶ :*
|
Ooo
a ja mam kilka pytan Ejj Nati a masz chlopaka w Tibii ? czy kochasz jeszcze Muatora ? - mam nadzieje ze nie pomylilem tutaj Ciebie z kims innym, jesli pomylilem to soriii czy ladna jestes? albo czy masz chlopka na realu odpowiedz szczerze i nie uzywaj ironii X( btw. nie,nie podrywam Ciebie |
Archin gleba, edge hack =p
|
czyzby nareszcie wam sie cos udalo z archinem ?:o
|
Cytuj:
Moim skromnym zdaniem powinno się tak grać, żeby gdy spotkasz się z którym¶ z "wrogów" w rl, to powinni¶cie sobie podać ręce i i¶c razem na piwo. A po Twoich postach wnioskuję, że Ty by¶ np. Shandowowi prędzej oko palcem wydłubał niż mu podał rękę. Po drugie, po co się cieszyć z czyjego¶ hacka ? Ok Edge był w przeciwnej drużynie, ale zazwyczaj hakerów nie interesuje gildia ofiary. Przecież to może spotkać każdego z nas i przeważnie nie mamy na to wpływu. Nawet je¶li Edge sharował czy botował czy dopuszczał się jeszcze Bóg wie jakich rzeczy, to nie zmienia to faktu, że jaki¶ cham zniszczył jego pracę. Panowie, to powinna być zdrowa rozrywka bo przecież walczycie.... o hmm, jak to się u nas mówi - czapkę ¶liwek ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |
|