![]() |
|
Cytuj:
A teraz po gangstersku ;D Nie kozaczcie bo mój czlowiek wpadnie i odstrzeli wasB) Lepiej brzmi, nie? ;D |
Cytuj:
|
[CHAR]Yithalla[/CHAR]
No to pograne ;/ |
Cytuj:
|
Maly offtop Xentexis z tego co wiem jestes z bydgoszczy mozna wiedziec dokladniej skad ^^ ? :o:o
|
priv!? ... nie zaśmiecaj forum ;]]
|
Ostatnio w Thais znów sie pojawili pk'erzy o to ich nicki:
Vaxetu psyhol of furora |
Cytuj:
Messiah Jacke-Ekblom |
Cytuj:
Sebastian G... - http://photobucket.com/mediadetail/?...&pageOffset=14 I karolka - http://photobucket.com/mediadetail/?...&pageOffset=10 Seba siedzi na forum pod nickeim (Rasta Vandetta), jego nicki w tibi to Vico vandetta, dawniej Nevick. |
co do slow Xentexisa sporo prawdy ale chodzi teraz o to aby furora odzyla zeby nie wywalac z serwa ludzi walczyc z pk teamami bo dzieki temu zacznie grac wiecej osob.
|
Omg pk teamy.. co my zrobimy?;d
|
Cytuj:
Rozpierdolimy ! btw. Belix Sacrum Nov 13 2007, 06:33:53 CET Killed at Level 99 by Kaerox coment plx? |
Eh, ja byłem ostatnim ownerem yithalli który próbował odratować chara. Nie udało się, ale vendetta pisałeś do mnie na tibii wiec sie zaczołem domyślać, że masz powiązania z tym charem :) na jednym charze świat się nie kończy, gramy dalej xP
|
@offtop
SELL 500 BURST ARROWS ! Pall-Bone msg |
Cytuj:
Myślisz że jak szerzysz propagande to jesteś fajny?? Zmyślaj se co chcesz lizodupie z Vision, mnie to nie rusza. Btw. nie proś żebym pokazał twoją real fotę bo to nie temat o zwierzętach. |
Zbulwersowany??? Ale wyjebisty ten batman co nie xd...
18:52 Vico Vandetta [11]: kocham vis calym sercem i jestem zanimi pomagalem duskom zeby mysleli ze ja zanimi i terawkrecam quil naruto i innych zeby mieli hunted i pokluce duskow vis znowu bedzie gralo i wygraja ... Idz spier***** zdrajco, ty jestes wieksza chorogiewka niz slovik i borin.... Obaj wiemy ze zmieniasz ciagle strony tylko zeby niepopadac swoimi charami! |
Oke fajny jestes ale niemusimy patrzec na wasze darcie o.O
|
[CHAR]Rhaziel Bruth[/CHAR]
chyba bedzie dziekowal Vuaevowi ktory byl spy w vision heh:p |
Rhaziel też był przez pewny czas na allegro ;p więc pewnie to sprawka pierwszego ownera;p albo przytocze słowa Drizera "tak to już jest jak się kupuje chary" :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|