![]() |
|
Lepiej byscie na allegro weszli i kase kupili bo nie schodzi
|
Może kiedyś zawitam.
3m-cie się. Pozdro. |
Baxiu a zakład że juz wiem o co poszło? pazery :D
|
Co myślicie o zaistaniałej sytuacji na Elysii i powstaniu gildii Fraternitas ?
Wychodzi że ta pseudo-rozmowa yogusa z hichamem była zapowiedzią tego co właśnie się dzieje. Wracają stare dobre czasy ?? P.S Czy mi się wydaje czy Zalinaz został skrzętnie i grzecznie wyjebany z szeregów?? (bo marvin bernad jest w gildii a Zalinaz nie) W sumie dobrze bo nie lubię takich cwaniaków. :D |
Marvin Bernard = Zalinaz.
|
LovePa czytaj czasami forum Elysii na tibia.com
|
Hum, to prawda, że ten cały spór zaczął się od loota z Ferumbrasa? ;)
|
Cytuj:
@Eneris co sugerujesz z tym forum .com ?? bo tak się składa że zanim napisałem tu cokolwiek to przestudiowałem wszystkie wątki odnośnie tej sytuacji i Zalinaz pisał na noobcharze że nie zalicza się do starego WRI. TO było powodem że zapytałem się o Zalinaza bo na pk charze jest w Fraternitas a na mainie jak narazie NIE. @up Wszyscy zgodnie zaprzeczają że poszło o loota z feruma ale zdaje mi się i nie tylko mi że miało to jakiś wpływ na rozwój sytuacji. flame me teraz |
Member Zalinaz Nov 01 2008
flame cie teraz |
Arioc napisał że poszło o czapkę więc dlatego ci kazałem czytac forum.. a tak tylko dla pewności wiesz kto to jest zalinaz&marvin?
@gonzo Kto ty? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chodzi mi o to czy wiesz kim on zaczynał gre na elysii i kiedy....
|
Cytuj:
|
i teraz odnieś to co mi napisałeś na privie do twojego ps z któregoś posta wyżej.
|
Cytuj:
ale jak grał na swoim starym charze to nie wydawał się takim chujem, ale to tylko moja subiektywna opinia. |
Koniec wojny. :o
|
Cytuj:
te nowe zasady brzmią dziwnie, zobaczymy w praktyce ;d |
Sądzę, że prędzej czy później znowu zaczną się wszyscy na*******ać, tyle, że wtedy dołączą do tego osoby, które były wyrzucane z respów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |
|