Wiecznyodpoczynek |
21-11-2008 09:51 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaffffar
(Post 2343648)
Boze ludzie co wy tacy lewi jestescie? Zostawcie ta Monike w spokoju , pisze normalnie ,a wy po niej jedziecie. Rozumiem ,ze po czarnym jedziecie bo sie spina nonstop na forum i tez po nas jedzie ale nigdy nie widzialem zadnej bluzgi ze strony Fureyki ,a wy ciagle po niej jedziecie.Dajcie na luz bo to dziewczyna ,a to tylko pixele.Apropo oddawania charow , piszecie jak by tylko ona na morganie oddawala chara.
|
To jest twoje zdanie, do którego masz święte prawo. Niestety mało kto je podziela. Znam Fujareczkę =* na tyle, by świadomie jeździć po niej przy każdej okazji (co też staram się robić, a jeśli mam jakieś zaległości to bardzo chętnie je odrobię xD), bo na to jak najbardziej zasługuje.
A btw. co do tego, że jest dziewczyną - na szacunek trzeba ZASŁUŻYĆ, ;) poza tym, mamy równouprawnienie, więc skoro mogę jeździć po was - <ironia>FLOW JEST GUPIE!!!</ironia>, to również mogę jeździć po Fujareczce.:cup:
Jeśli zaś mylę się co do równouprawnienia, to... "Fujarka wypad do garów i się nie odzywaj", a wtedy nikt nie będzie na ciebie jeździł. :)
|