![]() |
Cytuj:
może teraz zrozumiesz _/ http://img694.imageshack.us/img694/3595/301h.png |
@Up
Ty tym ekiem bocisz czy manualnie? Pytam bo jestem ciekaw czy ci się chce ręcznie grac ek ;) |
zgadnij co odpowie hehehehehe
|
on nie boci, on programuje!
|
Pukiel i tak nie bedziesz nigdy fajny ale nvm.
Nie odpisuj bo nie przeczytam. PS. Poskiluj. |
Cytuj:
Tchórz :baby: |
Cytuj:
poczuje się dowartościowany a potem wraz z kolegami z Warm mejts znowu przyjdzie psuć ssa bo slox wolniej wbił poziom. Napisze was back and hacked i dalej wróci na konie morskie gdzie przez kolejne 4 lata osiągnie dno - wzruszyła mnie ta historia kurcze! |
Napisałeś już o mnie ksiażkę? hmh...
Ciekawe jaki będzie tytuł ;> Cu ^^' |
Cytuj:
|
Nie ciebie pytałem i pisz normalniej -.-'
|
|
Cytuj:
Galdor wychodzi z rooka. Dzień XXX+1 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+2 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+3 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+4 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+5 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+6 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+7 Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+... Galdor hunci low potworki. Dzień XXX+200 CipSoft robi HFFy na INQ. Mija troche czasu i pro gamer galdor je odkrywa! Dzień XXX+201 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+202 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+203 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+204 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+205 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+206 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+207 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+208 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+209 Galdor hunci hffy. Dzień XXX+... Galdor hunci hffy. Długością może tak, napewno nie treścią. To jest serwer uzależnionych debili, pozdro. |
No to Olympia musi byc serwerem prze-uzaleznionych debili ;) swoja wypowiedz reasumuje i podpieram tym iz trzeba zaplacic tam by grac swoim 280 + msem ,a ty na czele czlowieku aka brak zycia rl a ja aka plywak
|
Anczej jakimi kolokwializmami rzuca !
Krzysiu a między tym biciem Galdora zapomniałeś o Adamie ;/ |
Ty plywaczku starasz sie jakos zaistniec czy cos? zamilcz smieciu, ooook?
|
chlopaki ten caly vecrius poprostu wam zazdrosci!
|
ej dopisz tam "PHANDRIM WBIJA 130 LVL I TEZ ORA HFFY" okz, krzysztof?;d
|
phandrim nie wbija 130 lvl bo nie umie
|
ty se uwazaj na slowa Kłantowcu bo ci w nocy dżip spłonie
|
ej kiedy robicie next poi bo na sępa pójdę ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |