![]() |
Co wap wypadło?
Cytuj:
|
LOL. mnie obiło 7 gs'ów gdy grałem Pallem i wypadły BOH-y.
|
Ja ostatnio na lodowe wyspy popłynołem bo byłem noobem ( zaczynałem dopiero gre w tibie no i koleś nie chce mnie odwiezć do carlin to poszlam na vyverne i dedłem wypadło mi beast`slayer axe ( w depo koleś rozdawał ) plate arm i stell helmet
|
Jak ja dedłem to wypadły mi bohy i bright sword. Najgorsze jest to, że padłem przez kicka :(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mass Kick - padlem na 56 lvl na orc rider + 5 war wolf ---> demon shield, a teraz to zawsze AoL.
|
Ja starcilem k legi i 2 obsidiany knify plus 80 mino leatherow. Gdy zobaczylem co stracilem, lepiej zebyscie nie wiedzieli co zrobilem z moim pokojem... na szczescie ja jestem wytrawaly i dalej gram ta posatcia
|
Mi najczęściej wypada plecak, ale muszę naprawdę się postarać aby paść.
|
B robe, Crus helmet i bp SD, jak mnie 50 rp uje.bał, uhy sie skąńczyły i OWNED :p
|
Druidem (nie Kin Yuki'm) padlem i wypadly mi Blue Robe i Guardian Shield, i bp w nim 2k w złocie, 1bp manasow, 1 bp uhow.
|
Kiedyś przeżyłem małą załamkę po moim noobskim błędzie. Poszedłem swoim 32 knightem ubić draga w kazo. Niestety zapomniałem wtedy otworzyć uhów (były to czasy kiedy nie można było się uhać przez hotkeye). No i ręce mi się strasznie trzęsły i niestety nie przeżyłem.
Jako, że dragi bije się z bronią dwuręczną (w moim wypadku w hammer), więc w backpacku miałem vampire shield i skull stafa, które straciłem i dodatkowo spadły mi crown legi. Jeszcze po tym zajściu chciałem sprzedać swojego G Armora, żeby odkupić sobie bron,tarcze i legi... Padłem ofiarą thiefa i straciłem również G Armor xD Zostałem w p ammym i boh.. Ale sie odrobiłem po 1,5 tygodnia. |
Mi wypadł g armor + bp czyli jakies 3~ k ,obsidian knife 2 bp uh, loot :/
Nie lubie padac X( |
jakoś na dniach straciłem przez zlurowane stado guardów bohy, g arma i 8k X(
|
Cenna Itemka
Ja pamiętam jak około 2 lata temu zaczęłam grać na kyra dorobiłam sie wreszcie crown legsów (co w tamtych czasach było dosyć drogie).
Kilka dni później robiłam runka pod depo ale musiałam skoczyć na chwile do sklepu i dostałam jakies comboprzychodze myślałam ze ktoś mi wyłączył loguje się patrze nie ma moich c legsów!!!!>.> w*****ona poszłam grać na jakiegoś ots'a xd |
Ja padłem od draga i pleciały bohy
|
Ja padłem od draga i pleciały bohy
|
Mi dragon shield.
|
Ja jak ostatnio padłem jakiś rok temu i wypadł mi bp i steel bootsy.
Dalej latam bez aola, ale już chyba muszę sobie kupić, bo moje eq jest trochę więcej warte niż 50k. |
Boszki i g shield jak na DSach byłem i laga na 2 min złapałem ;d
|
Ała
Mi dawno temu Plate Armor i Dwarven Shield
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |