Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only selena (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35074)

sir Tifejo 04-01-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peterer (Post 1173686)
Mi sie wydaje ze Polacy predzej beda Szwedow PA'eowac niz Polakow? Z Polakami da sie dogadac tylko trzeba dobrze gadac...A Szwedzi? wpadaja ,zabijaja i tyle.. i kto ich ruszy??...Zobaczymy jak sie skonczy ta wojna :]

Btw nie ma juz Ultimation.. Jest jedna gildia w ktorej sa byli czlonkowie Ultimation i EQ + pare innych osob..

Wiesz, z mojego doswiadczenia wynika tyle, ze lepiej, zeby Szwedzi "rzadzili" serverem niz Polacy, nie bede zglebiac tego tematu, i bynajmniej nie z powodu braku argumentow, tylko po prostu mnie sie nie chce.

Tak, faktycznie, juz jest Rise Against. I moze jakby reszta membersow sluchala lidera i vice [bezwzglednie] to jeszcze zobaczylibysmy cos interesujacego na tej wojnie, a tak to [znajac zycie] zobaczymy Polakow w pz.

Peterer 04-01-2007 20:09

Nie koniecznie :) Widzisz...Polacy dobrze mieli opracowanego trapa tyle ze Szwedzi zlamali regulamin gry.. bo gdyby nie bylo czegos takiego jak "tp" to kto wie jak by sie to potoczylo ;)? Byloby napewno ciekawiej niz bylo. :p

sir Tifejo 04-01-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peterer (Post 1173743)
Nie koniecznie :) Widzisz...Polacy dobrze mieli opracowanego trapa tyle ze Szwedzi zlamali regulamin gry.. bo gdyby nie bylo czegos takiego jak "tp" to kto wie jak by sie to potoczylo ;)? Byloby napewno ciekawiej niz bylo. :p

Odnosnie czego to bylo? Bo juz i o tym "trapie" Polakow bylo, i o lamaniu regulaminu przez Szwedow.

Baragella 04-01-2007 20:15

Mnie to śmierdzi jakimś konfidentem w polskiej ekipie.

sir Tifejo 04-01-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baragella (Post 1173762)
Mnie to śmierdzi jakimś konfidentem w polskiej ekipie.

Polecam przesledzic pare ost stron tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1173687

O konfidencji tez juz bylo :P.
I w ogole, dobrze by bylo, jakbysmy sie z dyskusjami przeniesli do tego wlasnie tematu, badz co badz to jest temat do zdjec :P

Peterer 04-01-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1173733)
Wiesz, z mojego doswiadczenia wynika tyle, ze lepiej, zeby Szwedzi "rzadzili" serverem niz Polacy, nie bede zglebiac tego tematu, i bynajmniej nie z powodu braku argumentow, tylko po prostu mnie sie nie chce.

Tak, faktycznie, juz jest Rise Against. I moze jakby reszta membersow sluchala lidera i vice [bezwzglednie] to jeszcze zobaczylibysmy cos interesujacego na tej wojnie, a tak to [znajac zycie] zobaczymy Polakow w pz.

Odnosnie tego..

Rafikinh 04-01-2007 20:23

a tu fotki z wczorajszego pojedynku niestety przegrywamy ale mam nadzieje ze damy rade

http://i48.photobucket.com/albums/f2.../selenawar.jpg

Your~

|R /A\ |F |I| |K |I|

Orius 04-01-2007 20:30

No ok, ale to głównie chodzi o SWE z tymi tekstami ze swe są be, ale jak alucard walną tego mort hura ze uncrion mial red hp to przesada

@down: nie mówię że go tylko w UNCRIONA ale że zjebał ze tak zrobił, wiem co pisze ^^

KubaGuzikkk 04-01-2007 20:47

@up
A czy on walnął go TYLKO w Unicrona? :P weź czasem sie zastanow co piszesz bo zal;)

Bambooha 04-01-2007 20:50

Mój skromny lvlek 8o 8o :cup: :cup:
http://img211.imageshack.us/img211/7844/30lvlxr1.jpg
I baaardzo slaby mlvl , jak na lvl :confused: :confused:
http://img462.imageshack.us/img462/8537/27mlvlbn2.jpg

Mam swoje powody zeby zamazywac swój nick :/ wiec nie pytajcie dlaczego ;)
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

KubaGuzikkk 04-01-2007 20:57

@Up
Domyslam się czemu zamazałeś nicki - używanie Mc (pisałeś niedawno że coś chcesz sprzedać i chyba podałeś nick właśnie tego Zuzi~ i do niego sie odzywać-o ile sie nie myle- którego i tak widać w batlle więc albo mc albo acc sharing ;) ) To zakamuflowanie paska też Ci nie wyszło ponieważ przy pasku podwójnym, programy na pasku w pierwszej kolejności pokazały by się w tym górnym a nie w dolnym jak u Ciebie. Tak mi się zdaje bo u mnie tak jest. Zgadłem?

Edit:
No, znalazłem coś ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambooha (Post 1170976)
Witam !!8o
Zaczynam grać na Selenie B)
Btw.
Sell 77 Santa Bags !!! ~~Carlin~~(100 gp each)
Jak cos to MSG w grze do Earus Rher lub Zuzi Dramiz ... :baby:

Orius 04-01-2007 21:20

200 strona wreszcie ;):cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Bambooha 04-01-2007 21:24

@up up
Poprostu... To moj stary char... a Zuzi dramiz dalem mojemu koledze,a jakbym uzywal mc to by chyba byly 2x Tibia na pasku co nie?
Ps.
Z tym santa hat i bagami to juz nie aktualne :(

sir Tifejo 04-01-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peterer (Post 1173770)
Odnosnie tego..

Dalej Cie nie czaje, no ale widac to nie na moja glowe.

Darco 04-01-2007 21:33

Chcialbym pokazac moje ostatnie foto na Darconixie.
http://img360.imageshack.us/img360/2...0050sn2.th.png
Btw. jeszcze raz zrobilem 45lvl ale nastepnym razem byl juz DUZY SPADEK...

Bambooha 04-01-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1173886)
@Up
Domyslam się czemu zamazałeś nicki - używanie Mc (pisałeś niedawno że coś chcesz sprzedać i chyba podałeś nick właśnie tego Zuzi~ i do niego sie odzywać-o ile sie nie myle- którego i tak widać w batlle więc albo mc albo acc sharing ;) ) To zakamuflowanie paska też Ci nie wyszło ponieważ przy pasku podwójnym, programy na pasku w pierwszej kolejności pokazały by się w tym górnym a nie w dolnym jak u Ciebie. Tak mi się zdaje bo u mnie tak jest. Zgadłem?

Edit:
No, znalazłem coś ;)

Nie zgadles !!X(
I powiem tylko tyle :
Nie uzywam MC , ani nie sharuje chara,a poza tym:
Co Cie to obchodzi ?Napisalem zebyscie nie pytali dlaczego , widac nie umiesz czytac?8o

KubaGuzikkk 04-01-2007 21:49

A czy ja pytalem? Stwierdzalem fakty po prostu, a co do tego że na pasku by były 2 clienty... no wlasnie wyzej napisalem ze raczej te programy uruchomione na ssie powinny być linie wyżej więc coś mi tu śmierdzi ;) nie wyszlo ci cos po prostu
btw nawet jesli byloby to pytanie to powiem jedno: kazdy ma prawo pisac co chce na tym forum wiec olalbym twoje zastrzezenia ;)

zalfik 04-01-2007 21:52

@Bambooha
Jak robisz screen uzyj "CTRL+N", wylacz battle list, potem w paincie obetnij dol z paskiem Windy.
Albo poprostu uzyj UOSU z zaznacona opcja robienia scrrena tylko w ekranie gry :-)
Unikniemy wtedy takich kontrowersji :P :P :P

Bambooha 04-01-2007 21:54

@up
No nie wiem jak ty ale ja mam tak jak mam , a nie wyzej ... moge nie wiem ... wyslac ci jakies inne fotki ,ale ja na serrio mam tak na dole . . .

DrezehnXD 04-01-2007 22:00

Co to wczorajszej potyczki chcialbym podzielic sie kilkoma swoimi spostrzezeniami. Wedlug mnie plan polakow byl swietny. Co do wykonania, kiedy juz evalor, boone i mortech zaczeli atakowac arvita i kiedy zalogowala sie reszta polakow nalezalo zbloczyc drugie wyjscie z tego "pokoju" i wtedy oni nie mieli by szans. Nastepna rzecz to mysle ze kiedy unicron poszedl z reszta sorkow nalezalo wziac ze soba larosa! bo koti spokojnie by utrzymal trapa sam a mial ze soba kilku healerow ktorzy go mogli uhac wiec mogl by stac tam dlugo. I kiedy w tym waskim korytarzu co padli sorkowie alu unicron burniasty sidar itp przed nimi stalby laros to podejrzewam ze spokojnie mozna bylo zshootowac puge i nastepnych bo sorkowie nie musieli by sie koncentrowac na bloczeniu korytarza;/ byla by to robota larosa. A i jeszcze jedno spostrzezenie co do opcji gdyby swedzi i slo nie zlamali prawa tibijskiego to mysle ze macavelli maragax i iomer utrzymali by trapa i wtedy na fibuli polacy by sobie dali rade (nawet jak nie ubili evalora boone i mortecha za pierwsza proba). Podsumowujac przegralismy przez tp szwedow i przez to ze z sorkami nie szedl bloker i przez nie zbloczenie drugiego wyjscia z "pomieszczenia" po mas logu polakow. To moje zdanie jak narazie:P (po obejrzeniu filmu macavelliego troche sie zmienilo, okazalo sie ze nasi sorkowie zaszli az do trapa na mostku, wiec ponownie sie powtarza gdyby cruoris nie dala tp, to prawdopodobnie puge nortec a moze i zorlan by padli, tak wiec dzieki zlamaniu prawa tibijskiego cruoris odniosla to zwyciestwo)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28.