![]() |
|
Cytuj:
Tak, faktycznie, juz jest Rise Against. I moze jakby reszta membersow sluchala lidera i vice [bezwzglednie] to jeszcze zobaczylibysmy cos interesujacego na tej wojnie, a tak to [znajac zycie] zobaczymy Polakow w pz. |
Nie koniecznie :) Widzisz...Polacy dobrze mieli opracowanego trapa tyle ze Szwedzi zlamali regulamin gry.. bo gdyby nie bylo czegos takiego jak "tp" to kto wie jak by sie to potoczylo ;)? Byloby napewno ciekawiej niz bylo. :p
|
Cytuj:
|
Mnie to śmierdzi jakimś konfidentem w polskiej ekipie.
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1173687 O konfidencji tez juz bylo :P. I w ogole, dobrze by bylo, jakbysmy sie z dyskusjami przeniesli do tego wlasnie tematu, badz co badz to jest temat do zdjec :P |
Cytuj:
|
a tu fotki z wczorajszego pojedynku niestety przegrywamy ale mam nadzieje ze damy rade
http://i48.photobucket.com/albums/f2.../selenawar.jpg Your~ |R /A\ |F |I| |K |I| |
No ok, ale to głównie chodzi o SWE z tymi tekstami ze swe są be, ale jak alucard walną tego mort hura ze uncrion mial red hp to przesada
@down: nie mówię że go tylko w UNCRIONA ale że zjebał ze tak zrobił, wiem co pisze ^^ |
@up
A czy on walnął go TYLKO w Unicrona? :P weź czasem sie zastanow co piszesz bo zal;) |
Mój skromny lvlek 8o 8o :cup: :cup:
http://img211.imageshack.us/img211/7844/30lvlxr1.jpg I baaardzo slaby mlvl , jak na lvl :confused: :confused: http://img462.imageshack.us/img462/8537/27mlvlbn2.jpg Mam swoje powody zeby zamazywac swój nick :/ wiec nie pytajcie dlaczego ;) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
@Up
Domyslam się czemu zamazałeś nicki - używanie Mc (pisałeś niedawno że coś chcesz sprzedać i chyba podałeś nick właśnie tego Zuzi~ i do niego sie odzywać-o ile sie nie myle- którego i tak widać w batlle więc albo mc albo acc sharing ;) ) To zakamuflowanie paska też Ci nie wyszło ponieważ przy pasku podwójnym, programy na pasku w pierwszej kolejności pokazały by się w tym górnym a nie w dolnym jak u Ciebie. Tak mi się zdaje bo u mnie tak jest. Zgadłem? Edit: No, znalazłem coś ;) Cytuj:
|
200 strona wreszcie ;):cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
@up up
Poprostu... To moj stary char... a Zuzi dramiz dalem mojemu koledze,a jakbym uzywal mc to by chyba byly 2x Tibia na pasku co nie? Ps. Z tym santa hat i bagami to juz nie aktualne :( |
Cytuj:
|
Chcialbym pokazac moje ostatnie foto na Darconixie.
http://img360.imageshack.us/img360/2...0050sn2.th.png Btw. jeszcze raz zrobilem 45lvl ale nastepnym razem byl juz DUZY SPADEK... |
Cytuj:
I powiem tylko tyle : Nie uzywam MC , ani nie sharuje chara,a poza tym: Co Cie to obchodzi ?Napisalem zebyscie nie pytali dlaczego , widac nie umiesz czytac?8o |
A czy ja pytalem? Stwierdzalem fakty po prostu, a co do tego że na pasku by były 2 clienty... no wlasnie wyzej napisalem ze raczej te programy uruchomione na ssie powinny być linie wyżej więc coś mi tu śmierdzi ;) nie wyszlo ci cos po prostu
btw nawet jesli byloby to pytanie to powiem jedno: kazdy ma prawo pisac co chce na tym forum wiec olalbym twoje zastrzezenia ;) |
@Bambooha
Jak robisz screen uzyj "CTRL+N", wylacz battle list, potem w paincie obetnij dol z paskiem Windy. Albo poprostu uzyj UOSU z zaznacona opcja robienia scrrena tylko w ekranie gry :-) Unikniemy wtedy takich kontrowersji :P :P :P |
@up
No nie wiem jak ty ale ja mam tak jak mam , a nie wyzej ... moge nie wiem ... wyslac ci jakies inne fotki ,ale ja na serrio mam tak na dole . . . |
Co to wczorajszej potyczki chcialbym podzielic sie kilkoma swoimi spostrzezeniami. Wedlug mnie plan polakow byl swietny. Co do wykonania, kiedy juz evalor, boone i mortech zaczeli atakowac arvita i kiedy zalogowala sie reszta polakow nalezalo zbloczyc drugie wyjscie z tego "pokoju" i wtedy oni nie mieli by szans. Nastepna rzecz to mysle ze kiedy unicron poszedl z reszta sorkow nalezalo wziac ze soba larosa! bo koti spokojnie by utrzymal trapa sam a mial ze soba kilku healerow ktorzy go mogli uhac wiec mogl by stac tam dlugo. I kiedy w tym waskim korytarzu co padli sorkowie alu unicron burniasty sidar itp przed nimi stalby laros to podejrzewam ze spokojnie mozna bylo zshootowac puge i nastepnych bo sorkowie nie musieli by sie koncentrowac na bloczeniu korytarza;/ byla by to robota larosa. A i jeszcze jedno spostrzezenie co do opcji gdyby swedzi i slo nie zlamali prawa tibijskiego to mysle ze macavelli maragax i iomer utrzymali by trapa i wtedy na fibuli polacy by sobie dali rade (nawet jak nie ubili evalora boone i mortecha za pierwsza proba). Podsumowujac przegralismy przez tp szwedow i przez to ze z sorkami nie szedl bloker i przez nie zbloczenie drugiego wyjscia z "pomieszczenia" po mas logu polakow. To moje zdanie jak narazie:P (po obejrzeniu filmu macavelliego troche sie zmienilo, okazalo sie ze nasi sorkowie zaszli az do trapa na mostku, wiec ponownie sie powtarza gdyby cruoris nie dala tp, to prawdopodobnie puge nortec a moze i zorlan by padli, tak wiec dzieki zlamaniu prawa tibijskiego cruoris odniosla to zwyciestwo)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |
|