![]() |
|
Cytuj:
O, to już setna strona. o/ @Down: pff. |
I tak was przegonimy.
|
|
Cytuj:
|
Oka,zaczynam nowe zycie na ems.Kto idzie ze mna? :o
|
Moge z Tobą na party gdzieś pochodzić czy cuś. To będziemy potem kosić xP.
|
Cytuj:
Coca-Cola Cup (:cup:), potem na trening do klubu xD... Ludzie zabiegani są xD Kurw@ mac zamiast edytuj to cytuj wcisnalem >.< |
Cytuj:
|
Ja tesh wracam na europe po graniu na windii i znów wróciłem i teraz znowu wracam, a później powrócę tam gdzie trzeba (??)
.......... Ta, jednak mam rację xD <SPAM POST?> @edit: Ale Toshoyem, to mnie do budy wygońcie z domu ;< @To takie białe na głowie ;<: Ale ja wolę mieć mały level, bo jest większa przyjemność = satysfakcji!!1 |
Po PQ miałem 99.11%, więc w międzyczasie -
http://img84.imageshack.us/img84/143/maple0007ml3.jpg (Nad głową powinno być - LVL UP ale miss >.>) Btw. Jak ktoś chce kupić Scrolla for DEFF for helmet (10%) to msg xD |
ej skad mam wziasc ten pin?
|
z głowy? 8o
|
ale wpisuje i nic ;/
|
PIN ustawiasz przy pierwszym logowaniu. Musisz go powtórzyć dwa razy chyba :P
I przy każdym logowaniu musisz podać TEN SAM pin :) A tak po za tym to weź go z głowy ;o |
spoko dzieki ;)
|
mam pytanie
czy gra tu ktos na globalu na broa? jezeli tak to szukam osoby 30 lvl + (najlepiej 40+) na Monster Carnival (nieraz ciezko znalezc party, wiec jak bedzie jakas znana osoba bedzie prosciej) jezeli monster carnival nie pasuje moze byc Ludi Pq jezeli ktos chetny pisac msg, albo w grze Blondynusia (ew. na gg, ale podaje tylko na pw) pzdr |
|
Hajl setna strona!
Bardzo ładne skriny. |
to gra ktoś na ems?
|
Cytuj:
Ja [Toshoyo ] Ale dużo ludzi ;o P.S.: Tak serio to ja nie gram, tylko zaglądam czasem xd @edit: 2000 POST W TYM TEMACIE!!! SPARTA!!! 11 11 1! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |
|