![]() |
Cytuj:
przed tym tematem napisalem juz wczesniej na tibia.com :baby: |
Po fałszywym kolejnym fałszywym alarmie nic ciekawego sie nie dzieje...
Tylko exp exp i exp. Celandia jest nowym liderem w expie na nebuli - kto by sie tego spodziewal jeszcze 5 miesiecy temu :) |
Czy ja wiem. Heiks padł za free, Vilir padł za free bedą dolewać dolewać aż sie wyleje i ich wyjebia z tego serwa. Celandia i arthas expia bo jak Hespios bedzie po duie dostawać to dojdą do nic :D wiekszych psów na tej nebuli to nie ma. Kaziu to chyba zapomniał jak go shargas zajebał jak był w reb~. Teraz łazi wszedzie gdzie tylko dymy. Ale spokojnie w końcu beda gryść kwiadki od dołu :D Ileż można patrzeć
|
01:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pan Fral. He was killed by Pyrokar Aldix. WOW! Pyro gz frag! ja kto zrobiles ?? Mastah! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@kierowca_smieciarki
Nie mysl ze tylko Celka i Arthas pujda za Hespiosem Kaziem Castorem i innymi ;] |
Pewnie Apo, Zigier, xa'ien, chudy, vukios? ktos jeszcze?
|
Cytuj:
| | < tam są drzwi :) | - | | |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszytko Ci napisałem jak nie umiesz czytać to zamiast grać w tibie wróć sie do podstawówki:D
|
widze ze tu nowy forum slayer sie pojawil ;] zal
Z ostatnich dni... http://img402.imageshack.us/my.php?image=anidb0.jpg |
no to życze Wam powodzenia :D
|
Gz
Cytuj:
|
Już mnie to wku.... że szwedzi większośc pvp world chcą rządzić ja tam nigdy nie grałem na pvp i nie weim jak to jest , ale życze wam powodzenia ;)
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
No i w koncu poi team sie szykuje.
Organizuje go Sowqu 166 ek wraz z kumplami. Powodzenia dla teamu :) ###### EDIT ah cos z sowikiem sie stalo i : Sowqu:::: I want to cancel POI quest becouse I want to stop play Tibia. If you want to do the quest, you need to find other quest team leader. no coz ten team juz nie pojdzie, czyzby vu bylo 1? zobaczymy Pozdrawiam |
jak myslicie dadza rade? ; )kurde 6 lvli jeszcze brakuje no ale trudno ;d zycze im powodzenia ;d cena w porownaniu z harmonia (300k) znacznie mniejsza ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |