Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Kattinka 17-08-2006 23:17

Tibia jest zrabana... od kiedy w nia nie gram nie siedze tyle na kompie i mam czas na inne rzeczy ;> ;). Grajcie sobie, nie zabraniam wam, ale polecam retired xD Ja juz nie gram, ale na zawsze was wszystkich zapamietam i nie mam zamiaru tracic z niektorymi kontaktu ;> Pamietacie jaka dokladnie rok temu byla sielanka pod guild housem ? ;) Nikt sie lvlem nie przejmowal, Polacy byli zzyci. To byla gra ;o, a teraz? MAcie gowno, chcecie z kims pogadac a tu : nie przeszkadzaj, expie. Ehh.. dla mnie ta gra to nie tylko expienie i skillowanie, z czegos, co sie robi powinno sie czerpac jakies przyjemnosci, no chyba, ze kogos kreci patrzenie sie na jakies male gowna....
Pzdr ;)

Omo 18-08-2006 22:56

Ligus będzie w poniedziałek Kat~ jeśli tak bardzo sie za nim steskniłaś ;]

Narkoman 19-08-2006 12:08

oficjalnie mowie ze wracam na silvere ;)
mozecie sie cieszyc lub smucic albo nawet plakac. Do wyboru do koloru ^^

ps balin tham skonczyl grac w tibie

Dawergo 19-08-2006 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 943599)
oficjalnie mowie ze wracam na silvere ;)
mozecie sie cieszyc lub smucic albo nawet plakac. Do wyboru do koloru ^^

ps balin tham skonczyl grac w tibie

Powiem jedno: Wiedzialem ze tak bedzie, JUPI!! ;)

Kattinka 19-08-2006 14:01

aff

Ahh.. teraz jak ja odchodze to najfajniejsze osoby wracaja, tak ? ;( A moze to przez to, ze ja odchodze - ty wracasz? ;> Za Ligusem sie stesknilam, bardzo... w poniedzialek bede swietowac, dzieki za dobra nowine.. a gdzie on tak dlugo byl ? Pewnie bil sie z jakimis ziomami i teraz znowu ma wybite zeby... ;(

Dolor 19-08-2006 14:14

A no witam witam :p
Już jutro będę na Tibi :P (chyba :D)

Powracam!!! na SILVERE i to w dobrej kondycji szkoda że bez itemów ale zawsze ważne że wracam (ale was zasmuciłem) :P
To tylko do jutra albo do poniedziałku moi ziomkowie

PS: Serdeczne pozdrowienia i całuski dla Anetki Ab :D
PS2: Pamietajcie HULIGANI MIŁOŚCI :D
PS3: Sorka za błędy ortograficzne

Omo 19-08-2006 15:39

:flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:

@ Kubuś
Miło mi to szłyszeć że powoli wszyscy starzy ziomale wracają na Silverke trzeba jeszcze tylko ładnie POPROSIć LeoLenidasa o Wielki Powrót tak jak to zrobił Ligus kto jest za?? ;];];]B) :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:

Omo 19-08-2006 15:40

@ Kubuś
Miło mi to szłyszeć że powoli wszyscy starzy ziomale wracają na Silverke trzeba jeszcze tylko ładnie POPROSIć LeoLenidasa o Wielki Powrót tak jak to zrobił Ligus kto jest za??:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:

Mendolina 19-08-2006 17:25

Ciesze sie ze wkoncu nadchodzi ten dzien, kiedy znow polacy beda razem :D Co do Leo to jestem za :P, a wogole super ze kuba narkoman wraca ;) dla ciebie pozdro kubus!! :) Tylko powiedz mi czy nowy char czy stary ;>

Omo 19-08-2006 18:27

UWAGA!!!!!!!
Szukam ziomka który/a kupi mi pacca za tibijską kase :p
Takwiem że to śmieszne ale bardzo potrzebuje tylko poważne oferty proszę B)

Narkoman 20-08-2006 12:11

oO nie spodziewalem sie tego ze tak bedziecie pisac ^^
wszedzie widze ze tylko kubus i kubus (jakby nie mozna kuba :P)

gram dalej kuba~ bo palek jest fajny ^^

ps: wlasnie zaczelem 200 stronke na forum
PS2. proponuke zrobic jakas balange i kazdy co na tym forum siedzi niech przyjdzie. bk bedize :) z okazi 2000 postu tylko trzeba sie rozpisac:)

Łodzianin 20-08-2006 15:50

Hail Ligus ;]

Co do Lenidasa nie wroci za zadne skarby... ;(

Kattinka 20-08-2006 19:04

;]

Tak, tak. Hail Ligus ;]
Stad tez mnie wygonisz ? =]

Michalakmee 20-08-2006 21:25

no ziomale mam dla was moze zla a moze dla nie ktorych dobra wiadomosc ;)
ja rowniez powracam na silverke ale niestety nie bede gral juz michalakiem tylko moim nowym charem :) jak cos podaje jego nick: Seferof . A tak a propos to ciesze sie ze duzo osob powraca i mam nadzieje ze sie znow zjednoczymy i bedziemy zgranymi polakami ;) Pozdro for all

Michałeq 20-08-2006 21:39

A teraz bedzie wielki COME BACK!!!!!
Hehe, tylko szkoda, że nie mój XD. Z tego co widze Tibia zmierza w dobrym kierunku, ale gracze idą w drugą stronę. Życie bez Tibi jest o wiele lepsze :D Pozdro Markiz, Moradin, Ligus, Leo, Katt~ czyli dla ludzi którzy już nie grają, albo praktycznie olewają tibie.
PS: a czego sie spodziewaliscie po pierwszym zdaniu? Nie ma jak to robic nadzieje :evul:

Omo 20-08-2006 22:22

@UP
Dajesz michałeq zrób też wieki strike back tak jak Ligus i znów damy rade pokolei każdemu (poza sami wiecie kim);( ;( ;(

Uwaga wielka zrzutka na NASZEGO ZIOMKA LIGUSA KAżDY KTO MOżE NIECH WYśLE PARCEL DO THAIS NA JEGO NICK WSPOMóżMY BEZROBOTNYCH

DAJMY MU COś OD SERCA DLA SERCA

Fundacja Ligus "Martwmy sie o MNIE"

<BIG joke na BIG powrót Ligusa>

Ale teraz tak poważnie Nasz kochany albo i nie Ligus popełnił małe głupstwo z którego trzeba Go wyciągnąc tak więc proszę ile kto może niech wyśle mu jakiegoś itemka albo kase Jest już kilku Ludzi którzy chcą pomóc Jemu więc nie bądzmy obojętni i pomóżmy on to samo zrobiłby dla nas

Dolor 20-08-2006 22:59

Ariel ty jak pierdykniesz przemówienie to nie wiem czy się zabić czy żyć dalej :D
Miło że chociaż pare osób pamięta o kimś tak bezwartościowym jak ja :P

Mendolina 21-08-2006 07:49

Ligus ja o tobie pamietam szczegolnie :P, przypomnij sobie jak ubilem ci slima kiedys na niskim lvl jak skillowales :D, jeszcze raz sorry:]

Omo 21-08-2006 08:30

@UP
On bankowo zapomniał o tym slimie więc sie nie martw B)
@Dolor
Ligus pisz mi smsa kiedy z Timonem i anetką lecimy do venore na dragi albo na poh sie zabawić z gs'ami mało uh zejdzie i loot może być w pyteB) B)

marcinekk 21-08-2006 09:32

Jak tak wszyscy come back to czemu nie i JA??
widze ze znowu zaczyna sie cos tu dziac , w koncu , troche to trwalo ale moze znowu bedzie tak jak dawniej...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51.