Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Ellein 27-03-2007 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1336066)
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!

Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.

Lester_back 27-03-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1337167)
@2up

Jesli to byla proba zdenerwowania mnie to daruj sobie chlopcze.
Nie przejmuje sie ludzmi twojego poziomu, ktorzy uzywaja wulgaryzmow w swojej wypowiedzi oraz nie potrafia napisac zdania poprawnego gramatycznie.

@up

Ludzie sie zmieniaja. Najwięksi wrogowie są Twoimi najlepszymi przyjaciolmi a przyjaciele staja sie wrogami.
Ehazin jest tego przykladem.

Dasz ten fotobuket czy nie??
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa :)

Zabster 27-03-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellein (Post 1337178)
Wiem ze chcesz pokazac ze jestes Heya elo elo 5 2 0 ziom ale ci nie wychodzi ulupia istoto. Od kumpli w tibi dowiedzialem sie ze jak nie miales kompa to koczowales u takiego jednego dzien i noc (nie pytaj od kogo bo nie powiem ). AAA i widze ze nawet Zabster do ciebie napisal zebys nie pier... glupot to oddaj hold baranie. Jezdzisz tak po kims to sie ujawnij cwaniaku, jak juz mowilem niemiales na moje oko 20 lvla tylko patrzysz jak inni graja zalosny dzieciaku neostrady.

Nie wiem kim jestes ale dokladnie tak jest xD

@up "staniczu" xd

Ellein 27-03-2007 20:00

@ up

Hmmm czyli jednak Lester~ jest od Ciebie z rl i mieszkacie w Lublinie? Jak tak to spoko niedaleko siebie mieszkamy jakies yyyy 450 km. :) Widze to co mi kumpel mowil to jest prawdziwe a Zabster jaki Les~ mial level w tibi i jaki nick ma na morganie? Z gory Thx

Spai 27-03-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1336066)
H**a wiesz a się wypowiadasz. nie masz zielonego pojęcia CIECIU! Mi w rl nie wychodz? Wiesz niestety to nie moja wina, że rodzice wczoraj kupili ci komputer, miecha temu u kumpla (psa) zobaczyłeś co to forum a teraz zgrywasz kozaka i spapiesz dupe, chcesz poznać jakikolwiek kogokolwiek nick lvl to może najpierw sam podaj? A Zab'ster to mój kumpel i trudno ty takiego nie masz, poza tym to że on ma taki lvl to gratz ważne że to dobry kumpel Tibia to tylko gra i pojedyncza historia!

Do you speak Polish? Please!

Spai 27-03-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1337191)
Dasz ten fotobuket czy nie??
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa :)

Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...

Fureyka 28-03-2007 01:35

Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.

Mielosz 28-03-2007 10:26

Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. :) Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich :P )

Mielosz 28-03-2007 10:30

Zapomniałem zapytać

Ehazin i Solle to się już poddali czy tylko planuja jakiś rewanż??

I co z Nizahe?? Miał się pojawić znowu a tu nic. Czasami się tylko loguje na 10- 15 min

hazab 28-03-2007 12:01

No Właśnie, była wojna i się zmyła? xD
Tych najbardziej wtajemniczonych proszę o krótkie objaśnienie kto z kim,skąd te roszady w teamach itp. itd. Nawet kiedy pytam tych, którym niejednokrotnie temat wojny jest bliski...pogubili się... lol

Gumball 28-03-2007 15:09

Tego chyba nikt nie wie. Ponoc niz podal liste osob ktora ma hunta ale kto jest na tej liscie to tylko wiedza wtajemniczeni

Lester_back 28-03-2007 16:50

[quote=Fureyka;1337855]Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie?
No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE

a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat :)
dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu :D

btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p

Zabster 28-03-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1337855)
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.

No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE

a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat :)
dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu :D

btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p

Szymek jelopku "dziecko neostrady" To przenośnia i nie chodzi tu o to jakiego masz neta tylko spamujesz forum swoimi glupimi postami.

ZAWSZE taki bylem ZAWSZE... zal

Feyzzy 28-03-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mielosz (Post 1337995)
Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. :) Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich :P )

Lester, mam prosbe, badz jak wiekszosc uzytkownikow tego forum - kultularna i mow na temat, a nie jaki ty jestes dorosly i jakie masz fajne i texty i jak fajnie bluzgasz ;/ bo to zalosne. A no i naucz sie cytowac.:baby:

Krishna 28-03-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1337855)

No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.

Ja Ci powiem ze lester ma juz :cup: 13 lat:cup: Grał na serwach aurea, nebula, thoria,furora. Bodajrze na furorze miał swoj NAJWIEKSZY LEV 19 (jeszcze jeden i deserta by zaliczył) Żeby sie dowartościowac to lubi używając bluzg obrażac innych albo chodzi na KSM(katolickie stowarzyszenie mlodzierzy) i razem z ksiedzem rozmawiaja na różne tematy.Sądzi że jest super mastash masohista PRO, zna sie na wszystkich profesjach i normalnie jest cały COOL. A więc lepiej mu nie dawaj żadnych zdjęc;) Skąd to wiem? Znam go trochę z gry troche mi jego znajomi o nim opowiadali. Jeżeli mi nie wierzycie to niech on sam sie wypowie na ten temat. Nie daj(cie) sie z nim zagłebiac w dyskusje bo z dzieckiem nie wygracie ono jest najmondrzejsze !!!

Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back

Borucao 28-03-2007 20:28

Lester leave

Wcześcniej Poprosilem O bana dla Lestera i nic ;p
Ponawiam moją wcześniejszą Prośbe ;d:evul:
@down
Nie masz sie czym chwalić ;/

Lester_back 28-03-2007 20:45

Jeden wielki żal i śmiech na sali

To nie moja wina ze lubie chlopcow...

Krishna 28-03-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lester_back (Post 1338901)
Jeden wielki żal i śmiech na sali

To nie moja wina ze lubie chlopcow...

Wiemy że z Tobą nie wygramy. A więc pokłony dla Ciebie "królu" i odejdz z tego forum na zawsze jak pragnie lud

Lester_back 28-03-2007 21:54

Krishna jbc to Zab'ster

Tylko ty znasz moje hasło gZ!!! Wole dziewczyny, i w ogóle gz pomysłu wjebania się na acc normalnie gz

teraz to mi was Żal

Jaz 28-03-2007 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1337630)
Masz 13 lat i jesteś niespełniony emocjonalnie? Podrywasz dziewczyna starsza, inteligętniejszą i znającą Polski... Wez wy*******aj z tego forum.... bo się pogrążasz ...

Ależ inteligĘtny.

//Nie było mnie a Wy już zaczynacie coś pierdolić d;

@edit
Co do wczorajszzych piratów :
Zab'ster :
Mar 27 2007, 15:15:55 CEST Died at Level 112 by a pirate cutthroat

Arcy Volltio:
Mar 27 2007, 15:16:15 CEST Died at Level 59 by a pirate corsair

20 sek. róznicy xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07.