![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo chociaż sexi zdjęcie mi wyślij w staniczu i majteczkach xD Monikaaa :) |
Cytuj:
Nie wiem kim jestes ale dokladnie tak jest xD @up "staniczu" xd |
@ up
Hmmm czyli jednak Lester~ jest od Ciebie z rl i mieszkacie w Lublinie? Jak tak to spoko niedaleko siebie mieszkamy jakies yyyy 450 km. :) Widze to co mi kumpel mowil to jest prawdziwe a Zabster jaki Les~ mial level w tibi i jaki nick ma na morganie? Z gory Thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.
A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie? No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum. |
Mam prośbe do wszystkich. Nie odpisujcie na posty Lestera! sam mam ochote mu wrzucić ale to niee ma sensu, bo powstanie 10 kolejnych durynch postów typu "Ty noobie", "ty dzieciaku" itp. itd. A co się tyczy dzieciaków to dorośli czasami popełniają bardziej infantylne błędy niż dzieci. :) Więc to, że ktoś ma 12 lat to nic niee znaczy (oczywiście niee tyczy to wszystkich :P )
|
Zapomniałem zapytać
Ehazin i Solle to się już poddali czy tylko planuja jakiś rewanż?? I co z Nizahe?? Miał się pojawić znowu a tu nic. Czasami się tylko loguje na 10- 15 min |
No Właśnie, była wojna i się zmyła? xD
Tych najbardziej wtajemniczonych proszę o krótkie objaśnienie kto z kim,skąd te roszady w teamach itp. itd. Nawet kiedy pytam tych, którym niejednokrotnie temat wojny jest bliski...pogubili się... lol |
Tego chyba nikt nie wie. Ponoc niz podal liste osob ktora ma hunta ale kto jest na tej liscie to tylko wiedza wtajemniczeni
|
[quote=Fureyka;1337855]Lester_back oczywiscie, ze nie dostaniesz fotek z dwoch prostych powodow. Pierwszy z nich jest taki, ze zdjecia, ktorych oczekujesz wymagaja pewnego progu wiekowego, Ty majac lat max 12 nie powinienes ich ogladac. Drugi powod jest taki, ze takich fotek nie mam i nie zrobie sesji dla Ciebie.
A teraz odopowiedz mi szczerze, nie uwazasz, ze wypowiadajac na tym forum tylko sie osmieszasz i tak jak ktos juz napisal, pograzasz sie? No coz, taki prosty i malo inteligentny "ktos" w koncu tez musi byc na forum.[/QUOTE a to peszek chętnie bym zobaczył, nie mam 12 lat :) dziecko neostrady to tekst którym mi nie pojedziesz ćwoku up up up i tam jeszcze, bo na mojej wsi dostępne jest neo i radiówka, więc wielkiego wyboru nie mam, a szczerze mówiąc działa bez zarzutu :D btw. Gz Zab'ster nie ma to jak publicznie wyśmiać kumpla, no ale wiesz ty zawsze taki byłeś ;p |
Cytuj:
Szymek jelopku "dziecko neostrady" To przenośnia i nie chodzi tu o to jakiego masz neta tylko spamujesz forum swoimi glupimi postami. ZAWSZE taki bylem ZAWSZE... zal |
Cytuj:
Lester, mam prosbe, badz jak wiekszosc uzytkownikow tego forum - kultularna i mow na temat, a nie jaki ty jestes dorosly i jakie masz fajne i texty i jak fajnie bluzgasz ;/ bo to zalosne. A no i naucz sie cytowac.:baby: |
Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich zirytowanych przez Lester_Back |
Lester leave
Wcześcniej Poprosilem O bana dla Lestera i nic ;p
Ponawiam moją wcześniejszą Prośbe ;d:evul: @down Nie masz sie czym chwalić ;/ |
Jeden wielki żal i śmiech na sali
To nie moja wina ze lubie chlopcow... |
Cytuj:
|
Krishna jbc to Zab'ster
Tylko ty znasz moje hasło gZ!!! Wole dziewczyny, i w ogóle gz pomysłu wjebania się na acc normalnie gz teraz to mi was Żal |
Cytuj:
//Nie było mnie a Wy już zaczynacie coś pierdolić d; @edit Co do wczorajszzych piratów : Zab'ster : Mar 27 2007, 15:15:55 CEST Died at Level 112 by a pirate cutthroat Arcy Volltio: Mar 27 2007, 15:16:15 CEST Died at Level 59 by a pirate corsair 20 sek. róznicy xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |