Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Kumulus 06-01-2007 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1176915)
ehhh... zal :*

żal był jak cie 14 level zabił ze 2 miesiace temu :D

Pall_Mall 06-01-2007 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1176921)
Taifun znalazł sobie nowego pupilka xD:
Taifun Devilry (Seth Ymy)
Ymy (Seth Taifun)
Ciekawe hmm Na jak Dlugo?;>

Taifun juz miał kilku pupilków :d
Zobaczymy jak skończy tenB)

oczy_po_ojcu 06-01-2007 12:42

a rafcio grasz gdzies teraz?

Bartholomew 06-01-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1177065)
Taifun juz miał kilku pupilków :d
Zobaczymy jak skończy tenB)

nah nie pupilkow tylko poprostu lizajdupow;]

eloelo520 06-01-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oczy_po_ojcu (Post 1177070)
a rafcio grasz gdzies teraz?

powinienes wiedziec co i jak sie kreci

oczy_po_ojcu 06-01-2007 14:56

a wiesz ile ja nie gralem zpol roku peklo a tak malo z kim gadalem i nie wiem gdzie kto tera gra
ale wezme pigulke to zobacze co nie :D

Silna-Monisia 06-01-2007 15:06

HiHo

B) Mam pytanie dlaczego w sprawy zwiazane z furora wtracaja sie osoby z innych serwow ? i zarazem kazdyz nich obraza taifuna ? ... Taiun to najleprzy gracz z polski a wy jedziecie swojego rodaka... Przypominam ze to nie taifun robil PA i zostal nagrany... Do imagrama tez nic nie mam ale nie wtracajcie sie w sprawy ktore was nie obejmuja..X( . To ich prywatna sprawa a nie wasza... papa

Pozdrawiam ALL =] !! :;)
SanYol,Montura,FaLl,Moczykij -> BuZiOollLL ^*^

styl_nad_style 06-01-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1176570)
Zull Lucyfer:
Jan 06 2007, 07:56:58 CET Killed at Level 120 by Zwidek and by Yeetro

11:9 :D

Rodrigez Maximus
Jan 05 2007, 22:10:56 CET Killed at Level 55 by Dalus On Sunss and by Fenix'Gru

AHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

eloelo520 06-01-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1177451)
HiHo

B) Mam pytanie dlaczego w sprawy zwiazane z furora wtracaja sie osoby z innych serwow ? i zarazem kazdyz nich obraza taifuna ? ... Taiun to najleprzy gracz z polski a wy jedziecie swojego rodaka... Przypominam ze to nie taifun robil PA i zostal nagrany... Do imagrama tez nic nie mam ale nie wtracajcie sie w sprawy ktore was nie obejmuja..X( . To ich prywatna sprawa a nie wasza... papa

Pozdrawiam ALL =] !! :;)
SanYol,Montura,FaLl,Moczykij -> BuZiOollLL ^*^

najlepszy gracz a najwiekszy lvl w polsce to spora roznica. pomysl zanim napiszesz bo ja bym go najlepszym graczem w polsce nie nazwal

Tarinek 06-01-2007 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1176921)
Taifun znalazł sobie nowego pupilka xD:
Taifun Devilry (Seth Ymy)
Ymy (Seth Taifun)
Ciekawe hmm Na jak Dlugo?;>

Do czasu gdy go nie wywali z serwa jak reszte swoich "przyjaciol"

@Zwidek
Wyjdz i potrenuj bo tylko robisz dym na forum, nie masz zycia RL wiec podszywasz sie pod inne osoby, jak zwykły bot.

@Zull
Kolejny smieszny człowiek ktory kozaczy jak jest 20 duskow online ale jak juz jest 3-4 to nie wie co sie dzieje... Pozdro dla takich ludzi.

@Taif
Expij sobie expij. Bo sam dobrze wiesz ze to nie jest exp tylko doexpianie.
A Mateuszek Dragon Wielki moze Cie dogoni przy odrobinie szczescia. ;(

Misterio 06-01-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520
najlepszy gracz a najwiekszy lvl w polsce to spora roznica. pomysl zanim napiszesz bo ja bym go najlepszym graczem w polsce nie nazwal

Ona nie miała na myśli najlepSZego polskiego gracza tylko najlepRZego xD
Cytuj:

Taiun to najleprzy gracz z polski

Grzegol 06-01-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1176225)
LOL? To joke czy serio tak uwazasz?
Co exp ma do wojny ?
Nie rozumiem Cie. A co Vision nie moze expic? Teorytczynie każdy moze expic więc takie gadanie niczego nie udwadnia i zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów

Gdyby mogli expić to by expili a nie siedzieli całymi dniami na Ventrilo/Ts i czekali aż ludzi z Duskiness będzie mało żeby wyjść :)
Pozatym w przypadku tej wojny nie liczy się ilość fragów :D tylko panowanie nad serwerem, a jak narazie to Duskiness może expić i Duskiness ustala wszelkie zasady na tym serwerze. Vision może jedynie logować się co jakiś czas, zabijać kogoś, uciekać, chować się i czekać aż zniknie PZ żeby mogli dać loga ;) A potem pisać posty na forum :)

Jak dla mnie to ta wojna wygląda jak takie Team PK ze strony Vision ;) Wychodzą tylko jak jest mało osób z Dusk~ po to żeby sobie zabić pare osób i cieszyć z locika którego wykorzystaja do zakupu sprzętu na następne PK :D

styl_nad_style 06-01-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1177621)
Jak dla mnie to ta wojna wygląda jak takie Team PK ze strony Vision ;) Wychodzą tylko jak jest mało osób z Dusk~ po to żeby sobie zabić pare osób i cieszyć z locika którego wykorzystaja do zakupu sprzętu na następne PK :D

a jak juz wyjda, to trapuja sie w jakims korytarzu i zastawiaja z wszystkich stron noobcharami :<

Bodzio88 06-01-2007 16:08

Porównaj sobie siły vision /Duskiness wtedy zoriętujesz się dlaczego tak wygląda
Lecz jeśli w walce jesteś tak dobry jak w gadaniu głupot i tempactwie Zapewne zsolował byś całe duskiness expiąc przy tym na demonach.

Ciacio 06-01-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez styl_nad_style (Post 1177639)
a jak juz wyjda, to trapuja sie w jakims korytarzu i zastawiaja z wszystkich stron noobcharami :<

No i co duski & aberr mają na to poradzić ?...
Nie będą się pchać w trapa na pewną śmierć

Pozdro dla TARYNA, Zfidka, Ymargama!!!

Wisz co sie ino liczY?, Szacuneczek dla kumatych!

Bartholomew 06-01-2007 16:17

Cytuj:

HiHo

B) a skad wiesz ze z innych serwerow;d
NAJLEPRZY ta tfoja ortografja jest najileprza

miom zdaniem VISION juz dawno powinno skonczyc i sie poddac, ta wojna do niczego nie prowadzi, a jeszcze przy ich silach;] stosuja techniki polakow na potopie ale to tylko do czasu. jedyne co moze to rozstrzygnac ta wojne to open battle

Bodzio88 06-01-2007 16:30

Poddac sie i zapłacić lol to jest dopiero w stylu polaków A to ze walcza i sie nie poddaja choc jest ich mniej maja gorsze lvle i ogolnie minimalne szanse na wygraną chwala im zato. a ze nie nie ida na open swiadczy tylko o ich mądrości. Metoda walki jaka stosuja jest najmadrzejszym rozwiazaniem w tej chwili.

Bartholomew 06-01-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1177716)
Poddac sie i zapłacić lol to jest dopiero w stylu polaków A to ze walcza i sie nie poddaja choc jest ich mniej maja gorsze lvle i ogolnie minimalne szanse na wygraną chwala im zato. a ze nie nie ida na open swiadczy tylko o ich mądrości. Metoda walki jaka stosuja jest najmadrzejszym rozwiazaniem w tej chwili.

moze mowisz i prawde, ale ich wysilki nie maja przyszlosci ani sensu;]

Hellraiser 06-01-2007 16:37

Może będą lepsze czasy na Furorce, w które wątpie coraz bardziej z dnia na dzień, od dłuższego czasu. =/

Bodzio88 06-01-2007 16:41

Mają sens.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57.