![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobaczymy jak skończy tenB) |
a rafcio grasz gdzies teraz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a wiesz ile ja nie gralem zpol roku peklo a tak malo z kim gadalem i nie wiem gdzie kto tera gra
ale wezme pigulke to zobacze co nie :D |
HiHo B) Mam pytanie dlaczego w sprawy zwiazane z furora wtracaja sie osoby z innych serwow ? i zarazem kazdyz nich obraza taifuna ? ... Taiun to najleprzy gracz z polski a wy jedziecie swojego rodaka... Przypominam ze to nie taifun robil PA i zostal nagrany... Do imagrama tez nic nie mam ale nie wtracajcie sie w sprawy ktore was nie obejmuja..X( . To ich prywatna sprawa a nie wasza... papa Pozdrawiam ALL =] !! :;) SanYol,Montura,FaLl,Moczykij -> BuZiOollLL ^*^ |
Cytuj:
Jan 05 2007, 22:10:56 CET Killed at Level 55 by Dalus On Sunss and by Fenix'Gru AHAHAHAHAHHAHAHAHAH! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do czasu gdy go nie wywali z serwa jak reszte swoich "przyjaciol" @Zwidek Wyjdz i potrenuj bo tylko robisz dym na forum, nie masz zycia RL wiec podszywasz sie pod inne osoby, jak zwykły bot. @Zull Kolejny smieszny człowiek ktory kozaczy jak jest 20 duskow online ale jak juz jest 3-4 to nie wie co sie dzieje... Pozdro dla takich ludzi. @Taif Expij sobie expij. Bo sam dobrze wiesz ze to nie jest exp tylko doexpianie. A Mateuszek Dragon Wielki moze Cie dogoni przy odrobinie szczescia. ;( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym w przypadku tej wojny nie liczy się ilość fragów :D tylko panowanie nad serwerem, a jak narazie to Duskiness może expić i Duskiness ustala wszelkie zasady na tym serwerze. Vision może jedynie logować się co jakiś czas, zabijać kogoś, uciekać, chować się i czekać aż zniknie PZ żeby mogli dać loga ;) A potem pisać posty na forum :) Jak dla mnie to ta wojna wygląda jak takie Team PK ze strony Vision ;) Wychodzą tylko jak jest mało osób z Dusk~ po to żeby sobie zabić pare osób i cieszyć z locika którego wykorzystaja do zakupu sprzętu na następne PK :D |
Cytuj:
|
Porównaj sobie siły vision /Duskiness wtedy zoriętujesz się dlaczego tak wygląda
Lecz jeśli w walce jesteś tak dobry jak w gadaniu głupot i tempactwie Zapewne zsolował byś całe duskiness expiąc przy tym na demonach. |
Cytuj:
No i co duski & aberr mają na to poradzić ?... Nie będą się pchać w trapa na pewną śmierć Pozdro dla TARYNA, Zfidka, Ymargama!!! Wisz co sie ino liczY?, Szacuneczek dla kumatych! |
Cytuj:
NAJLEPRZY ta tfoja ortografja jest najileprza miom zdaniem VISION juz dawno powinno skonczyc i sie poddac, ta wojna do niczego nie prowadzi, a jeszcze przy ich silach;] stosuja techniki polakow na potopie ale to tylko do czasu. jedyne co moze to rozstrzygnac ta wojne to open battle |
Poddac sie i zapłacić lol to jest dopiero w stylu polaków A to ze walcza i sie nie poddaja choc jest ich mniej maja gorsze lvle i ogolnie minimalne szanse na wygraną chwala im zato. a ze nie nie ida na open swiadczy tylko o ich mądrości. Metoda walki jaka stosuja jest najmadrzejszym rozwiazaniem w tej chwili.
|
Cytuj:
|
Może będą lepsze czasy na Furorce, w które wątpie coraz bardziej z dnia na dzień, od dłuższego czasu. =/
|
Mają sens.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |
|