Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Lord Hybrid 22-10-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1043059)
nie zauwazylem tego a sadze ze temat wymaga poruszenia

Tom-rek zostal dzisiaj zabity 10 minut przed SS.<d lair venore>

Czyzby HWL zaczynalo czuc sie bezkarnie?? czy jednak ktos z tu obecnych zna jakis sensowny i potwierdzony powod??

Powód pewnie prosty. Hlvl, zakładający nową gildie w wiekszości polaków. Trzeba nauczyć respektu żeby nie pomyśleli nawet o buncie... Tak właśnie zrobiło HWL. Teraz nikt z gildii Tom-reka nie będzie sapał bo go to samo spotka. Właśnie w ten sposób kolejna gildia będzie łagodna jak baranki.

Pewnie dodatkowo TOm-rek już nie będzie zajmował d lair bo będzie mu sie kojarzyło z dedem :)

Może to głupie ale ciesze sie jak padają "neutral" bo sami sobie wybrali takie rozwiązanie ;) Wkrótce all bedziecie padać jak szmaty a my będziemy sie smiać i patrzeć, że wojna jest nie tylko przeciw Kondzie i staremu Relictus ale także innym dla zabawy....

czekamy na kolejne dedy for fun ;)

Kurier 22-10-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1043588)
Powód pewnie prosty. Hlvl, zakładający nową gildie w wiekszości polaków. Trzeba nauczyć respektu żeby nie pomyśleli nawet o buncie... Tak właśnie zrobiło HWL. Teraz nikt z gildii Tom-reka nie będzie sapał bo go to samo spotka. Właśnie w ten sposób kolejna gildia będzie łagodna jak baranki.

Pewnie dodatkowo TOm-rek już nie będzie zajmował d lair bo będzie mu sie kojarzyło z dedem :)

Może to głupie ale ciesze sie jak padają "neutral" bo sami sobie wybrali takie rozwiązanie ;) Wkrótce all bedziecie padać jak szmaty a my będziemy sie smiać i patrzeć, że wojna jest nie tylko przeciw Kondzie i staremu Relictus ale także innym dla zabawy....

Oj swiete slowa.. swiete..
Pamietam jak kiedys ktos mi powiedzial, ze jeszcze ja bede w wojnie.. wysmialem go..
Efekt- nie ma mnie juz na Galanie..
Pamietam jak przynajmniej 10 osobom co maja teraz 100+ i sa neutrlni mowilem ze kiedys zaczna padac i to odczuja, a nas juz nie bedzie i beda plakac...
Czyzbym mial racje.. zobaczymy..;]

@Edit:
Zapomnialem dodac: do wszystkich czytajacych- Mogliscie nam pomoc sie ich pozbyc z serwera.. niestety wiekszosc sie nie wtracala i teraz pewnie beda skutki.. wiem tle ze na nas raczej juz nie liczcie ze pomozemy wam w wojnie jezeli takowa nastapi...;]

Ajron 88 22-10-2006 23:18

Nie powiem żeby cieszyła mnie informacja o śmierci "neutralnego" gracza. Ciekaw jestem co teras zrobią Ci "dotknięci".

Czuję że będzie sie działo , oj będzie.

Kurier 22-10-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1043678)
Nie powiem żeby cieszyła mnie informacja o śmierci "neutralnego" gracza. Ciekaw jestem co teras zrobią Ci "dotknięci".

Czuję że będzie sie działo , oj będzie.

Naber, wrecz przeciwnie..
Jak zwykle nic nie zrobi nikt tylko skula ogony i beda siedziec cicho.. to typowe zachowanie "Polskich high/neutral lvli"...

Ajron 88 23-10-2006 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1043706)
Naber, wrecz przeciwnie..
Jak zwykle nic nie zrobi nikt tylko skula ogony i beda siedziec cicho.. to typowe zachowanie "Polskich high/neutral lvli"...

Nie polemizuj mi tu tylko podrzuć mi swoje imie na Thorii , jest mi potrzebny ktoś z pakiem , bo w wolnych chwilach pogrywam tam teras z nudów :P.

Adelao 23-10-2006 07:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1043059)
nie zauwazylem tego a sadze ze temat wymaga poruszenia

Tom-rek zostal dzisiaj zabity 10 minut przed SS.<d lair venore>

Czyzby HWL zaczynalo czuc sie bezkarnie?? czy jednak ktos z tu obecnych zna jakis sensowny i potwierdzony powod??

HaHAHaHaHa, to są właśnie polskie neutralne cioty :cup:

A teraz tom-rek zapłaci 100k za nic i będzie dalej grał :cup: :cup: :cup:

Ceapoznan 23-10-2006 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1043588)

Nie rozumiem cię Adam chcecie oczyścić server itp. Ale sa gracze, którzy nie chcą pomagać gdyż czerpia radość z innego sposobu gry. Po prostu w tej koalicji jest syf i i nie ma efektów więc jak można chciec do czegoś takiego dołaczyć..

Zresztą nie zmieni się mentalności graczy takich jak Skopo, któremu ledwo 100lvl wskoczył to z gościa teoretycznie miłego zrobił się cwaniaczek!!!

BTW. Tharrin widziałem Cię w kościele:D Buahahaha

thewojtek 23-10-2006 08:40

@up

byłeś w LODZI?!! =[[ i nic nie mowiles? =[[

pawlon 23-10-2006 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1043786)
Nie rozumiem cię Adam chcecie oczyścić server itp. Ale sa gracze, którzy nie chcą pomagać gdyż czerpia radość z innego sposobu gry. Po prostu w tej koalicji jest syf i i nie ma efektów więc jak można chciec do czegoś takiego dołaczyć..

Zresztą nie zmieni się mentalności graczy takich jak Skopo, któremu ledwo 100lvl wskoczył to z gościa teoretycznie miłego zrobił się cwaniaczek!!!

BTW. Tharrin widziałem Cię w kościele:D Buahahaha

ta? to masz bujna wyobraznie.. hm w kosciele bylem ostanioo ze...hmm... 3 lata temu? no jakos tak, i nie w lodzi wiec watpie ;D

mysle ze masz jakis "maly" problem, bo juz ci sie tibia miesza z rzeczywistoscia. ale co tam to nie moj problem tylko twoj :D

Kurier 23-10-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1043893)
ta? to masz bujna wyobraznie.. hm w kosciele bylem ostanioo ze...hmm... 3 lata temu? no jakos tak, i nie w lodzi wiec watpie ;D

mysle ze masz jakis "maly" problem, bo juz ci sie tibia miesza z rzeczywistoscia. ale co tam to nie moj problem tylko twoj :D

Moze mowil o "Temple" w Tibii?:D
Nie wiem ale w rl to chyba niewykonalne zobaczyc Thara w kosciele...

@Galana~ wlasnie widze na forum tibi com, iz zaczynaja padac membesi "solution".
Kolejni "zawsze" neutral..
A nie mowilem....:baby:

Lord Hybrid 23-10-2006 13:32

Hail neutral players ;)

more frags plx

Ceapoznan 23-10-2006 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1043893)

Hehe No widze, ze nie zrozumiales zartu zresztą się nie dziwie:D Po porostu po ostatniej aferze z twoim zdjęciem na photobuckecie zapamiętałem twoja mordke, a że stał koło mnie kolo do ciebie podobny... tak wyszło:P hyhy

A co do neutralnych powiem wam, że jakbym posiadał nawet 70+ sorka to nie byłbym neutralnym graczem podczas z zadnej z wojen... A to, że neutralni padają, coż nie bedą zabijać dla zarobku przeciwników bo oni sie tego spodziewają wiec najprościej zająć się resztą:)

Adelao 23-10-2006 13:56

Ohh yeah ! More frags !

Na serwerze nie będzie gry dopóki bedą grać tam toxo, camuh itp =)

Wieć players neutralini powinni to przemyśleć ;)

Kurier 23-10-2006 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1043975)
Ohh yeah ! More frags !

Na serwerze nie będzie gry dopóki bedą grać tam toxo, camuh itp =)

Wieć players neutralini powinni to przemyśleć ;)

I ty w to wierzysz?
Rotfl!!!!!
Pokazali nam wiele razy ze nie maja do tego jaj zeby sie postawic.. to sie chyba nazywa przywiazanie i uzaleznienie od postaci...:confused:
Ale racja pui takie osoby jak toxo, camuh czy Roffu sa na Galanie ten swiat juz jest stracony..
Pociesza mnie fakt ze wielkimi krokami nadchodzi koniec Galany..(czyt. zostanie Hwl i ich asslickerzy a to oznacza ze niedlugo zaczna sie miedzy soba tluc ):cup:

Ceapoznan 23-10-2006 14:22

Prawda jest taka, że jaby przez 2 miesiące nie grali wszyscy uczestnicy wojny to ze średnich lvl powyrastały wysokie i wśród nich znaleźli by się kolejni Toxo i camuh... Wszytsko zależy od ludzi, któzy graja a mentalności sie nie zmieni:/ To jest po prostu ich sposób gry!

Lord Hybrid 23-10-2006 14:37

Prawda jest taka że w Poznaniu nie ma lasek...

Btw. wie ktoś co z resztą osób co było w Relictus jak Duo da Jah Zemus, Colorionticostes itd??? przeciez nie są chyba wolni a jakoś nie wiadomo co dalej po rozpadzie Relictus

Ceapoznan 23-10-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1044038)

Btw. wie ktoś co z resztą osób co było w Relictus jak Duo da Jah Zemus, Colorionticostes itd??? przeciez nie są chyba wolni a jakoś nie wiadomo co dalej po rozpadzie Relictus

Nie ma lasek???? Boshe Adam grzeszysz, grzeszysz:D

Najlepiej poczakać to Colorion sam Ci odpowiem na pytanie:P

Colorion 23-10-2006 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1044038)

Nie jestem wolny ale nie mam zamiaru walczyc po stronie krupnika
przeciwstawianie sie hwl to jedno ale ...

Zimpa 23-10-2006 16:49

2000 postow a na ostatnie 10 o czyta sie wlasciwie o polce noznej i laskach... panowie uspokójcie sie

Adelao 23-10-2006 17:06

You have left the guild.

Po huj nam gildia jak i tak nic nie robimy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40.