Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

Bluray 23-05-2008 16:16

A jakbym chciał zagrać Ally, to co zaprasza ktoś? :P

EDIT

Najlepiej żeby było dużo Polaków i dało sie grać, męczy mnie ciągłe zmienienie servów, chciałbym gdzieś osiąść na stałe, nie ważne czy Horda czy Ally.

Vrael 23-05-2008 16:45

_Cyrus_, ja Ci powiem tak - powszechnie uważa się, że paladyn to najnudniejsza klasa. Mają rację. Ja Ci polecam maga, najwięcej się na nim nauczysz i jak już będziesz umiał grać to mag jest palce lizać :D Rogal może mieć później problemy ze spotami na raidach, ewentualnie mógłbyś wziąć huntera, bo on jest łatwy i skuteczny. Generalnie polecam zaczynać od dpsowych klas. Ja zacząłem poważną grę healerem i teraz w sumie żałuje, ale jak kto lubi.

Grue 23-05-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2072578)
A jakbym chciał zagrać Ally, to co zaprasza ktoś? :P

EDIT

Najlepiej żeby było dużo Polaków i dało sie grać, męczy mnie ciągłe zmienienie servów, chciałbym gdzieś osiąść na stałe, nie ważne czy Horda czy Ally.

Anachronos Horda - Gildia Anarchia sa polaki a jak bedziesz 70lvl to gildia Waco, jest w hói polaków ;) No i ja jestem xD!

@ktośtam xD
Najlepszy build na rajdy, najwiekszy dps wchodzi - sb 4k+++ :) Sacrifujesz Suke (succubus) i spamujesz sb, wejdzie crit i potem juz same crity. Naprawde polecam. Do pvp to deepaffli raczej, tu sie nie wypowiem, bo z pvp nie mam nic wspolnego (dzieki moim lagom -.-).
PvE i Raidy rox :)

http://i8.photobucket.com/albums/a5/...oBuildlock.jpg

Bluray 23-05-2008 20:38

Tylko nie wiem czy priestem czy hunterem :/

EDIT

Już Huntera zrobiłem, piszcie na nick Aen :D

_Cyrus_ 23-05-2008 22:07

Jak hunter na pvp sie sprawdza? :)

edit
Na wow.battlenet.pl napisano : ''Wszystkie klasy są dostępne. Nowe czary i talenty powyżej 70 poziomu są dostępne dla klas: Druid, Mage, Priest, Shaman, Warlock, Warrior.''
Nie bedzie mozna np: hunterem zdobyc nowych talentów ? :C

Grue 23-05-2008 23:13

Wersja alfa.... widziałeś dalaran? 60% bez tekstur...

=Pekin= 24-05-2008 01:42

hahahaha
ten wladca pierscieni idziemy expic ownuje xDD (http://pl.youtube.com/watch?v=G6Try36fOwU)
z tym 1000k gold plx co jakis czas nie moglem hahaha tibia mi sie przypominala xD

kołbaś 24-05-2008 07:47

Dzieki grue ale mam problemy z mana na tym warlocku co przeszkadza czesto. przy deep affi takiego problemu nie mialem bo darmowe źródełko w postaci impa bylo fajne. co nie zmienia faktu ze w dps bylem 2 tuz za warlockiem o tym samym buildzie ale w full t6 =P(ja mam full t3)

Ashlon 24-05-2008 10:06

Heh, sprawilem sobie w koncu tego WoWa i odpalilem na WoWcraked z wowscape.net :) Gra zapowiada sie ciekawie, gdybym zaczal gre ~2lata temu, to zapewne skusilbym sie na abonament, teraz troche szkoda ;) Gra ktos moze na tym privie?

kołbaś 24-05-2008 10:49

a wowcrack to fun czy high bo juz nie pamietam ?
btw na gre na globie nigdy nie jest za pozno zawsze mozna wystartowac a zwlaszcza teraz zeby dobic 70 i na w sam raz na dodatek i odrazu bez grindowania wbijac sie na expowiska.

Ashlon 24-05-2008 11:02

To jest ten blizz high rate ;) Zreszta - jak dla mnie za pozno w inwestowanie kasy, za jakis rok GW2 wychodzi, a nie wiadomo, ile jeszcze WoW bedzie ciagnal :) Zreszta, noob jestem, musze najpierw na spokojnie sobie na privie pograc, zeby ocenic gre.

_WrD_ 24-05-2008 12:11

A ja gram na funie, 4fun ^^
Moja orczyca ma już 62 lvl - warlock > all ^^

Ziemniax 24-05-2008 15:32

@up
A ja gram na globalu
Mam 70 lvl i jestem orkiem Warloczkiem

Thrall's Crib 4ever !!! B)

Bluray 24-05-2008 18:08

Global haha już 11 lvl :D hunterem :P

Kajulec 24-05-2008 18:53

Kurwa no, codziennie zastanawiam sie czy fury warrior to trafny wybor. Coraz mniej jestem tego pewien, ale szkoda mi tego uber 25lv'a.

Grue 24-05-2008 18:56

Kajulec graj z nami na anachronosie xd ja od zera jade chyba szamana, ew. ciagne dalej 18lvl huntera ;P nichce mi sie juz locka expic, outland sux, a fel reaver to gej :P

Kajulec 24-05-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grue (Post 2074974)
Kajulec graj z nami na anachronosie xd ja od zera jade chyba szamana, ew. ciagne dalej 18lvl huntera ;P nichce mi sie juz locka expic, outland sux, a fel reaver to gej :P

Z nami tzn. z kim?

eerion 24-05-2008 20:02

Cytuj:

Gra zapowiada sie ciekawie, gdybym zaczal gre ~2lata temu, to zapewne skusilbym sie na abonament, teraz troche szkoda ;) Gra ktos moze na tym privie?
Właśnie lepiej trafić nie mogłeś.
Za kilka miesięcy wychodzi Wrath of the Lich king - wszystko zacznie się niemalże od nowa. Teraz nabij 70 lvl i naucz się PvE i PvP, a we WotLK szalejesz :p

Cytuj:

Kurwa no, codziennie zastanawiam sie czy fury warrior to trafny wybor. Coraz mniej jestem tego pewien, ale szkoda mi tego uber 25lv'a.
Jest to bardzo dobry dps.
Ale na 25 lvlu to tak naprawdę guzik wszystko znaczy, bo to nie lvl

Kajulec 24-05-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2075125)
Jest to bardzo dobry dps.
Ale na 25 lvlu to tak naprawdę guzik wszystko znaczy, bo to nie lvl

Wiem, ze to nie zaden level, tylko standardowo waham sie co do slusznosci wyboru. Zalozylem warlocka na Anachronosie, ale jednak cos jest nie tak, odrzuca mnie od niego. Nie lubie miec kogos pod soba (minion, pet). Chyba jednak zostane przy tym fury warku, bede gral nadal i byc moze w koncu uznam, ze jednak bylo warto. ;)

Osar_Delving 24-05-2008 22:28

Można jakoś ominąć płacenie abonamentu? na samą grę wydam całą moją kasę, a tu jeszcze trzeba co 2 miechy prawie 150 zł płacić. Wytłumaczcie mi to.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08.