![]() |
|
A jakbym chciał zagrać Ally, to co zaprasza ktoś? :P
EDIT Najlepiej żeby było dużo Polaków i dało sie grać, męczy mnie ciągłe zmienienie servów, chciałbym gdzieś osiąść na stałe, nie ważne czy Horda czy Ally. |
_Cyrus_, ja Ci powiem tak - powszechnie uważa się, że paladyn to najnudniejsza klasa. Mają rację. Ja Ci polecam maga, najwięcej się na nim nauczysz i jak już będziesz umiał grać to mag jest palce lizać :D Rogal może mieć później problemy ze spotami na raidach, ewentualnie mógłbyś wziąć huntera, bo on jest łatwy i skuteczny. Generalnie polecam zaczynać od dpsowych klas. Ja zacząłem poważną grę healerem i teraz w sumie żałuje, ale jak kto lubi.
|
Cytuj:
@ktośtam xD Najlepszy build na rajdy, najwiekszy dps wchodzi - sb 4k+++ :) Sacrifujesz Suke (succubus) i spamujesz sb, wejdzie crit i potem juz same crity. Naprawde polecam. Do pvp to deepaffli raczej, tu sie nie wypowiem, bo z pvp nie mam nic wspolnego (dzieki moim lagom -.-). PvE i Raidy rox :) http://i8.photobucket.com/albums/a5/...oBuildlock.jpg |
Tylko nie wiem czy priestem czy hunterem :/
EDIT Już Huntera zrobiłem, piszcie na nick Aen :D |
Jak hunter na pvp sie sprawdza? :)
edit Na wow.battlenet.pl napisano : ''Wszystkie klasy są dostępne. Nowe czary i talenty powyżej 70 poziomu są dostępne dla klas: Druid, Mage, Priest, Shaman, Warlock, Warrior.'' Nie bedzie mozna np: hunterem zdobyc nowych talentów ? :C |
Wersja alfa.... widziałeś dalaran? 60% bez tekstur...
|
hahahaha
ten wladca pierscieni idziemy expic ownuje xDD (http://pl.youtube.com/watch?v=G6Try36fOwU) z tym 1000k gold plx co jakis czas nie moglem hahaha tibia mi sie przypominala xD |
Dzieki grue ale mam problemy z mana na tym warlocku co przeszkadza czesto. przy deep affi takiego problemu nie mialem bo darmowe źródełko w postaci impa bylo fajne. co nie zmienia faktu ze w dps bylem 2 tuz za warlockiem o tym samym buildzie ale w full t6 =P(ja mam full t3)
|
Heh, sprawilem sobie w koncu tego WoWa i odpalilem na WoWcraked z wowscape.net :) Gra zapowiada sie ciekawie, gdybym zaczal gre ~2lata temu, to zapewne skusilbym sie na abonament, teraz troche szkoda ;) Gra ktos moze na tym privie?
|
a wowcrack to fun czy high bo juz nie pamietam ?
btw na gre na globie nigdy nie jest za pozno zawsze mozna wystartowac a zwlaszcza teraz zeby dobic 70 i na w sam raz na dodatek i odrazu bez grindowania wbijac sie na expowiska. |
To jest ten blizz high rate ;) Zreszta - jak dla mnie za pozno w inwestowanie kasy, za jakis rok GW2 wychodzi, a nie wiadomo, ile jeszcze WoW bedzie ciagnal :) Zreszta, noob jestem, musze najpierw na spokojnie sobie na privie pograc, zeby ocenic gre.
|
A ja gram na funie, 4fun ^^
Moja orczyca ma już 62 lvl - warlock > all ^^ |
@up
A ja gram na globalu Mam 70 lvl i jestem orkiem Warloczkiem Thrall's Crib 4ever !!! B) |
Global haha już 11 lvl :D hunterem :P
|
Kurwa no, codziennie zastanawiam sie czy fury warrior to trafny wybor. Coraz mniej jestem tego pewien, ale szkoda mi tego uber 25lv'a.
|
Kajulec graj z nami na anachronosie xd ja od zera jade chyba szamana, ew. ciagne dalej 18lvl huntera ;P nichce mi sie juz locka expic, outland sux, a fel reaver to gej :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Za kilka miesięcy wychodzi Wrath of the Lich king - wszystko zacznie się niemalże od nowa. Teraz nabij 70 lvl i naucz się PvE i PvP, a we WotLK szalejesz :p Cytuj:
Ale na 25 lvlu to tak naprawdę guzik wszystko znaczy, bo to nie lvl |
Cytuj:
|
Można jakoś ominąć płacenie abonamentu? na samą grę wydam całą moją kasę, a tu jeszcze trzeba co 2 miechy prawie 150 zł płacić. Wytłumaczcie mi to.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |
|