![]() |
|
Troche rozrywki
20:00 Sajgon [73]: wiesz co to lag? 20:00 Sajgon [73]: ;> 20:00 Evil Dyon [69]: wiem co to noob 20:00 Evil Dyon [69]: -.^ 20:00 Sajgon [73]: jak nim jestes 20:00 Sajgon [73]: to musisz wiedziec No coz a on chcial tylko kupic steel booty xD |
Raksu, ale dlaczego [CHAR]Raks Ninja[/CHAR] był w [GUILD]Inmates[/GUILD]?
|
Tak Tak siemano na allegro ;>
Lagurus myslisz ze 400k ktos ci zaplaci . A no ta wysoko sie liczysz jestes bosem aurea? ^^ smieszny jestes 1,5 roku temu byla jakas sytuacja (opcjalnie) . Dobra pamietaj Never Pay BB . Scratch Souls _/ :cup: Pozdro 600 ~ |
U mass log ;/ ? D: :D
|
Kurwa mac ale nuda japierdole xdd moglby rom wejsc tam do nas co o tym sadzisz Doneq? (jak jestes xP)
|
Cytuj:
qrwa gdyby nie ten jebany rs to bym ten tam siedizal:P a to tylko slucham... Lolewicz <lol> |
No chlopaki w koncu wam wyszlo :)
3:0 dla SS Tooki, Riptur i ktos jeszcze... Nena i Dorkiz bardzo ladnie sie popisali :):) |
[CHAR]Riptur[/CHAR]
Jul 13 2007, 02:19:14 CEST Killed at Level 138 by [CHAR]Denza[/CHAR] and by [CHAR]Mamilup[/CHAR] [CHAR]Tooki Toots[/CHAR] Jul 13 2007, 02:19:05 CEST Killed at Level 135 by [CHAR]Vladislavus Dragulia[/CHAR] and by [CHAR]Migs Milvex[/CHAR] [CHAR]Jeremias Deathblade[/CHAR] Jul 13 2007, 01:29:46 CEST Killed at Level 90 by [CHAR]Sorrcer of doomed[/CHAR] and by [CHAR]Hellah[/CHAR] |
[CHAR]Mariel Zori[/CHAR] Hacked i ban za zabijanie
|
Mark Devire
Jul 13 2007, 12:34:48 CEST Died at Level 81 by a dragon lord Jul 13 2007, 08:42:35 CEST Died at Level 82 by a frost dragon Haha xD W piątek 13 oO |
Cytuj:
To gdzie ty masz ten kibel że w drzewo wyjebałeś? :D |
Jescze mi nie odbilo zeby cala noc przesiedziec przed kompem
|
Hhahahahahahahahahah Sajgon ale smieszne hahahahahahahahahaha
Dobry przyklad rozmowy " nooBa" Nastepnym razem jak robisz jakiegos posta przemysl go zanim dasz "wyslij odpowiedz" ;);) |
Cytuj:
Cytuj:
trochę lipna wojna ss ale jak czytałem forum tibia.com to troche soldek nerwowy jest ; o |
Cytuj:
Maybe Yes , Maybe No , who know xD :eek: -Flimon |
Moze z gfb przesadzil :P
Np. taki Saori~ to jest smiech na sali:P cytat: "dac noobowi gfb" RS roxx |
[CHAR]Nena Toots[/CHAR] i [CHAR]Dorkiz[/CHAR] zbanowani za ubijanie noob charów SS (nie podoba mi się ten skrót trochę, guess why...)
Czy mógłby ktoś przypomnieć mi akcje z [CHAR]Verduro[/CHAR], bo cały czas z niego szydzą, żeby się poszedł i zabił w rl, a już nie pamiętam czemu... [CHAR]Vakedi[/CHAR] 100lvl |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
01:44 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kittybong. He was killed by Plynx. [CHAR]Kittybong[/CHAR] [char]Rikser[/char] [char]Aabla[/char] [char]Lecther Tirado[/char] [char]tooki toots[/char] [char]Elood Rendan[/char] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |
|