![]() |
|
Nie wiem czy wiesz, ale ja tylko napisalem to co sie stalo w ciagu ostatnich kilku godzin. Dla twojej informacji Ruesi to moj rl friend i jakos nikt nie ma nikomu za zle, ze walczymy przeciwko sobie, bo to tylko gra. Jezeli chcesz sie rozpisywac na temat Rl life idz na tibia.com forum >Rl life board (cos takiego chyba).
"A poTwoich postach wnioskuję, że Ty by¶ np. Shandowowi prędzej oko palcem wydłubał niż mu podał rękę" Zaufaj mi, spotkalem wiele osob z tibii i nigdy nie mialem z nimi problemu, bo to sa normalne osoby. (oprocz jednej) @Suv Trudno, zeby sie nie udalo jak on expi gdy 20 wrogow jest on line i nagle ktorys wpadl na pomysl zeby se po niego pojsc. :D Tym razem nawet tratwy nie zblokowal, wiec wyszlismy bez problemow ;) |
fozivo
Oct 29 2007, 16:08:49 CET Killed at Level 92 by Styrel and by Hedvenkka |
Nom No Pain wybrało najbardziej zajebisty moment jaki mogli.
Wstałem o 23:00, pograłem w CS,a mówie hmm mam 500 boltow ide je zwastuje na frostach. Expie zostało 100 i mi sie mf skonczyly, mówię hmm przeszedłbym sie do pz sprawdzic czy czeog¶ nie szykuj± ;p ale mówie aaa zabiję sobię ejszcze z 3 frosty i ide spać. Zabijam drugiego patrze Vany Hod. Ale patrze sam idzie to mówię ide na schody, po co na most. A tu 20 No pain ;p. I w taki szok sie wbiłem że nie wiedzialem co robić xD. |
maciupenki offtop
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=233040 :cup::cup::cup: druid powah? edit# doszly mnie sluchy ze nie wszyscy moga przejzec to :( wiec daje recznie http://img521.imageshack.us/img521/6606/parasitekz2.gif http://img205.imageshack.us/img205/6281/drunkenmc8.gif http://img292.imageshack.us/img292/1...rstorm2pw2.gif http://img413.imageshack.us/img413/6526/curetw2.gif http://img45.imageshack.us/img45/1813/hurricanest2.gif Nowe CZary atakujace druida 50 % polepszona magia runicza Maga za to druida nie !:/ Dragi będ± dużo lepsze ( ale nie będ± dawać więcej exPA!!) dsm g arm dragonslayer będzie do sprzedania u djinów ! Więcej spawnów z dragami Będzie można zrobic 3 ADDON! <<WKONCU!!>>> Royal speary będ± droższe Pogorsz± hity Palladyna Oraz ogólnie knightów New Update Teaser Series Starting Next Week. czyli res. -9 lvli.. Nowa wyspa na której będzie padać deszcz Magowie tylko 50 % nic więcej dowód że czary były testowane przez Testera Name: Vini Soldier Sex: female Profession: Druid Level: 112 World: Chimera Residence: Venore Last login: Oct 29 2007, 01:41:06 CET Real name: Vinicius Position: Senior Tutor |
Jesli to prawda to super, pomimo tego ze gram ek, ale mam 60ed i zawsze mi sie nim super gralo ale na innym serwie, niebede tworzył nowego chara, ale ciesze sie ze ci co graja druidami beda lepsi.
Asmit i Rena mari sie napewno najbardziej uciesza, ale ja niewieze w ta wypowiedz testera. |
Jezeli druidom odjebia takie czary to tibia calkiem bedzie przypominac otsa.. Hail tibia 7.6 ;s
|
Rena Marin cieszyć się bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
yeye :p |
o nie.
teraz na pewno mnie Natalka zabiję x( |
o tak!
dedne cie z ruszczki a kiroy ze szczal! |
I tutaj umiejetnosc czytania ze zrozumieniem zanika jak udalo mi sie zaobserwowac. Jakbys dotarl do kilku nastepnych stron a takze na forum Tutorow wiedzial bys, ze te wszystkie Screeny to sa PROPOZYCJE NADESLANE PRZEZ SENIOR TUTORA <czyt. fake>. Tak samo te cale info, jest niesprawdzone i to jest zwykle pierdolenie. Jakbylo z potworami nawet na test serverze ? Z hitami potworow ? Hehe, przypomnijcie sobie. Btw. nie zapomnijcie ze zadnego test servera nie ma jeszcze i wszystkie info ktore jest podawane jest bledne. Dlaczego bledne ? Bo prawdziwego nikt poza Kicksoft'em nie zna.
/Medrca swiata, Taer, Elevereth. |
widzisz kafior to nie jest FAKE i to nie sa PROPOZYCJE tego gracza / graczy
ta osoba jest senior tutorem i jednym z niewielu TESTERow ktorzy maja na celu TESTOWANIe |
Cytuj:
Ok koteczku. CYTAT: TO NIE SA oficjalne informacje. Obrazki te zostaly wykonane (,a czary wymyslone) przez osobe o nicku jak na screenach (Vini Druid) na Tutor Board. Na koncu posta dodaje <wakes up>, o wiadomym znaczeniu ;d. forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1878832 < dostepne tylko dla tutorow :) Wiec zanim podasz jakiekolwiek dane uzyj resztek mozgu i sprawdz je. btw. To cale info ktore podales (z tibia.org.pl przypominam) jest to zbior informacji z proposal boards, moze 10% z tego jest prawda w co watpie. hehe powinna byc cisza wyborcza. |
Inny cytat z tego samego tematu, bardzo celny swoja droga wez doserca sobie, malutki
Ja pier*** nauczcie sie czytac wcale nie powiedziane, ze to co znajduje sie w pierwszym posci i to co zamiescil autor w tym temacie bedzie wprowadzone w zycie. Tak samo jak juz wczesniej napisalem wszystkie czary zostaly zrobione przez graczy jako propozycje nowych czarow, a jak znacie cipsoft zadko kiedy wprowadzaja prosby i propozycje graczy do gry, a wymyslaja wlasne debilne pomysly. Tak samo z dragami, pogorszeniem palow, polepszeniem magi runicznej sorcow, pierwszymi testami i nowa wyspa z "deszczem" to rowniez sa tylko plotki, domysly, propozycje zbzikowanych graczy. Ktos napisal na forum tibi.com "Knit jest za dobry i mnie bije z renki mosi byc zmniejszona jego sila- zdezperowamy druit" Tak mogl wygladac post na tibia.com, a nasz zalozyciel tego tematu przecyztal to i wzial to do serca. Tworzac kolejny debilny temat w stylu "co bedzie w nadchodzacym upie". W rzeczywistosci przyjdzie czas i sie dowiecie. Juz w piatek pierwszy teaser, zawierajacy oficjalne informacje co znajdzie sie w upie. Badzcie cierpliwi btw. Polecam ten temat forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1851491 albo ten tibianews.net/forum/viewtopic.php?p=322370#322370 This topic illustrates my proposal posted at Tibia.com. These are the animated examples of how these spells could work: (I used already existent graphics because I'm not a good sprites drawer) Napisane przez twojego TESTERa z TESTEROWEGO SERVERA dla SENIOR TUTOROW hehe:) Wiec, dziecko drogie ?:) |
Taaaaerrr :*
|
Cytuj:
:D |
co tam na neranie ??:D
|
Cytuj:
I tak btw jak mowa o nerance allegro.pl/item261946872_nerana_najtaniej_na_neranie_10k_3_20 _zl_.html Hehe |
kiedy znowu jakas biba ;D?
|
a ja polazlem na kyre nawiasem mowiac :P nie ma zbawienia na tej obsidii :)
Pozdro serdeczne dla Mi¶ka :) |
hehe Bardzo dobre posuniecie Michal :D:*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |
|