![]() |
|
:(
Jessica Pelc Nov 21 2008, 10:45:12 CET Killed at Level 102 by Keri Inferno |
a zawsze takie SMIECHY ogolno forumowe byly ze polaczki to tylko sneaki i wogole ludzie o dupe rozbic a tu co sie dzieje ;) bic ich tam poki mam bana bo jak wroce to zadnego fraga wam nie zostawie <kozak>
|
Kunskaps Kalle
Banished: until Dec 21 2008, 20:34:11 CET because of excessive unjustified player killing Name: Kunskaps Kalle Sex: female Profession: Elite Knight Level: 96 |
Akurat z tego zadowolony nie jestem :/ Bo byl to jeden z moich najlepszych ziomkow z Kopeng :(
Czego sie nie robi na potrzeby wojny ehhh Flow _/ :evul: |
Mam pytanie do Flow.Dlaczego postac "Nightre Arcain" nie jest w wojnie?
|
a kupisz pacca? chętnie pobiegam :p
edit poza tym wyszło jak wyszło, może kiedyś będzie w wojnie może nie |
Spokojnie juz niedlugo wroci do gry xD
|
Cytuj:
|
@up
hah xD 3x frag :p ale Eterek nie jest na mnie zły ;* |
Wy ku*wa nie widzicie co sie dzieje?
Abcoki zacznyja pgowac...X(X( Nie zdziwcie sie jak nie bedziecie mogli nad nimi zapanowacX( |
Cytuj:
O chuj Ci kurwa chodzi ? Zrobili Ci coś ? Może znajdziesz w sobie trochę odwagi i ujawnisz nam swój nick ? :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
2.Zajebali kilku znajomych w ostatnich dniachX( 3.Żebym był na ich 'death list' xd? |
Kolis
Nov 22 2008, 12:51:35 CET Killed at Level 109 by Meraviglioso and by Voun |
y za co padl?
|
Tak dla zwały. :P
|
Loke Mcspirit hacked... (?)
|
I dobrze kurw. Ale i tak do rooka go chyba nie zjada.
|
hu.jowy hacker :P
|
Z tego co zrozumialem to Vince i Solle go hakneli za to ,ze on kiedys okradl/schakowal Vince. Nie wiem jak to bylo i czy dobrze zrozumialem ale pewne jest to ,ze Solle teraz jest retired ,a Loke ma bana ,jest bez kasy i stracil kilka lvli ,pewnie stracil tez zapal do gry wiec Kopengasi wlasnie stracili 170msa i 187 rp ^^ Dla nas wypas ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |
|