![]() |
Coś im ten POI nie wyszedł xDDD.
Pro Evul Mastah Bloker padl :D |
Cytuj:
Mimo paru deadów (w tym moim) i wszelkich przeciwności losu poi został zrobiony ;] |
gz ;p
Ma ktos filmik? |
Gratuluje dla Wszystkich ktorzy zrobili i padli podczas niego. Ci ktorzy padli zrobia to jeszce raz =*
|
gratazz dla was okolo 9019h nieposzlo na marne! 1 POI na Nebuli :) mam nadzieje ze na drugiego uda mi sie zalapac jak dobije ten 80 :))
|
Fajnie było. Jak coś to za tydzień można iść jeszcze raz pomóc tym którzy padli. W końcu to tylko troche dłuższy desert quest.
|
Cytuj:
|
Widze w twoich oczach wielką zazdrość Kamilku :>
You see a pair of soft boots that has energy for 106 minutes left. It weighs 8.00 oz. |
Gratulacje dla wszystkich ..
Jestem ciekawy ile warte sa itemy z poi .. ;D |
Hmm. Fajnie ze się ochociarz wiekszej cieści udało. Moze lvl dobije do tego czasu. Słyszałem że jak Sowi padł to na pocztku nikt nie wierzył ze sie uda. Przeżyli 2 kicki i trap VU ktorzy chcieli ich zajebać za to że sie udało:D To są ludzie bez honoru.
|
Cytuj:
Dobrze że sie wam udało :PPP |
Gdyby byl trap ze strony Vu to nie sadze aby ktokolwiek go przezyl
|
No gdyby było całe VU to by sobie napewno nie poradzili, ale wiesz w każdej bajce troche prawdy jest, dlatego pytam bo mnie tam nie było :P
|
wczorajsza akcja po browarkach :D smiesznie bylo
http://rapidshare.com/files/29682904/nebulakkd.rec.html |
szkoda ze hinogos spierniczyl, a blisko bylo ;D
warrrrrrr plz |
Jakby tam byl nasz trap to by wszscy calowali glebe.
|
Wierni kompani . Z SW
Nie wiem czy zauwazyliscie ale heiks zalozyl wlasna gilldie. Mysle ze kazdy wie w jakim celu...... Oczywiscie dolaczyl do niego best friend ......
A reszta kampani z SW ?? Wielcy, wierni, oddani towarzysze zostawili ich ? Wielki Juroqu i jego pokrecony swiatopoglad nie pozwala pewnie im pomoc. Czy SW to zwykli frajerzy ?? padlo pare osob z nich i nikt nic nie zrobil za wyjatkiem heiksa i jego friend, Nie no brawo. Udowodniliscie frajerstwo na oczach wszystkich graczy. Powodzenia SW ! a szacunek dla heiksa i kumpla jego ! odwaga ! |
Sowqu
up ta zgadzam sie z toba gildia Shadows World niekojazy mi sie wogule z ''Loyal'' sowqu jesli niewtrącasz sie w nic niechcesz wojny a twoi memberzy padaja to poprostu graj na wlasna ręka a nie zakladasz gildie a potem za przeproszeniem cie wszystko zwala.X(
|
Cytuj:
jak Manhatan zabił kilku membersów SW to Sowqu przeprowadził sie do kazo i bije MHT :D Btw. jeśli ktoś nie wie Manhtan to pk team z kazo 20-30~ lvl. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |