![]() |
|
Wszyscy wracaja, prawie xD, tak dalej panowie! Gogogo lvl up !! Bedzie dobrze ;)
|
@Micha cos tam
Wszyscy skacza z radosci z tego powodu zew wracasz ;( X( ;( Powiekszamy Polakow o jednego noba wiecej z UHem i HMMka w BP Muhahaha |
no fajnie...wszyscy wracaja a mi sie znowu net zjebal i kickuje z 8 razy na dzien...nie no zajebiscie
ps.tym postem zaczolem nowe 100-lecie a nawet ere... :P EDIT @Up NO KURW.. WYPRZEDZILES MNIE I NIE ROZPOCZOLEM NOWEJ ERY ANI NAWET 100-LECIA!!!JA PIERD*LOE JAK ZWYKLE NA ZLOSC MI ROBISZ xD |
Czy wie ktos cos moze o aktualnej wojnie miedzy brazylami?? Dlaczego jest,itd.??
|
Cytuj:
Ciagle sie tluka miedzy soba, chyba dlatego ze zdecydowana ich wiekszosc (na tym servie) jest z jednego miasta. Dlatego chyba w Tibi rozladowuja swoje kompleksy wzgledem siebie wzajemnie :) @Rekin czy to prawda,ze zlikwidowales gildie, poniewaz br sie ona nie spodobala?? Pozdrawiam |
09:38 You advanced to magic level 7.
|
wiedzialem igus ze sie tym pochwalisz a moze by tak zrobic jaiegos ss? :P
grtz grtz grtz grtz grtz grtz ... plz noo spam :P |
Mam w depo jeszcze jakies itemy, chcialby ktos ? Jakies smieci typu noob arm, k axe i bzdetow troszke. Chetnie oddam ;P
|
Kattinka ja chetnie przyjme co nieco :P potrzeba mi troche kasy ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ech... szkoda :( |
Cytuj:
nie chciales narazac na smierc swojej du*y, chyba to chciales powiedziec :evul: zawsze mi mowiles, ze moje gildie na silverze dlugo nie wytrzymaja, twoja wytrzymala bardzooo dlugooo ;( |
nie rozumiem
znowu sie klocicie? ;/
|
Cytuj:
YYYYY ilu Polaków na Silverze ma 7mlvl chodzi mi o knightów :) |
Drodzy gracze! O godzinie 07:49 nasz odwieczny wróg Oxygenz odszedl na 30 dniowa emeryture-dostal bana :P :D.
|
wreszcie !!!!!!!
Banished: until Sep 22 2006, 07:49:49 CEST because of account sharing oczywiscie Oxy~ :D:D:D:D:D:D i jeszcze jedna mila wiadomosc :evul: :evul: :evul: :evul: Aikau~ Banished: until Sep 22 2006, 07:19:01 CEST because of account sharing |
A ja mam sprawe, zeby skonczyc questa na wyspe Nargor potrzebuje atlas wiec...
BUY ATLAS!! |
buhahahhahahahahahahahahahahahahahahhahaah :D :D :D ale sie ciesze ze maja bany aika i oxy po prostu super.
|
Dobrze tym cwaniaczkom:D, czas na innych!!!!! Nerwicy chlopcy dostali ;]X(
|
hehehe, wreszcie sie ktos DO NICH doczepil ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |
|