Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

mechatronik 2 12-08-2006 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
Prowokacja? Czy może zwykła głupota?
Podałeś joining date! Pozwolę sobie to sprostować:
Clerick of Equlibrium - Aug 04 2006, 10:46:00 CEST
Ander'sonia - Jul 26 2006, 11:00:32 CEST
Pirydion - Aug 11 2006, 21:13:48 CEST
Sherd Xaeth - Jul 29 2006, 20:36:05 CEST
Vlosman - Aug 11 2006, 19:39:36 CEST

TO są LAST LOGIN'y... To co Ty podałeś było JOINING DATE...
No Remorse już nie ma - jakieś wątpliwości?
Chyba że w te 6 dni uda się "Klerykowi" znaleźć vicków... Tylko po co. Kto teraz będzie chciał supportować Wanted, gdy DoF staje się silniejsze z dnia na dzień?

Faktycznie Firanka...przepraszam all za niedopatrzenie fakt podalem bledne dane...dzieki za poprawienie....ale jednak podtrzymuje to co napisalem wczesniej do Clericka nic niemam bo na RL jest z.a.j.e.b.i.s.t.y zioomal powod jego odejscia jest taki saam jak i moj....wiec jego akurat nienajezdzam ale reszta NR czemu nagle zdezerterowali??? przeciez kazdy w opisie mial Hail Wanted 8o 8o a teraz co ani widu ani slychu o nich:evul: :evul: :evul: czyzby odwaga isch opuscila???? Czyzby poszli teraz za odplata 10 k lizac dupy DoF'owi?? bo Ludzie ktozy zostaja na stale w WA,NR i W imowia o tym glosno, ale nie chwalac sie tylko w sensie nie odejda i nie wypra sie pobytu w wyzej wymienionych gildiach sa nazywani lizodupami a wlasnie powinno byc calkiem na odwrot ci co odchodza i placa DoF'owi za mozliwosc grania to sa lizodupy.....:blazen: :blazen: i to ich nalezy sie czepiac:kat: :kat:

Grebol 12-08-2006 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.

Jakis ty kurwa madry... Jezeli cos nie pasuje Ci w tych postach to idz na dział ,, Uzalanie sie ciot nad tematami ". Ten temat to też wydarzenia z servera, wiec jezeli napisze ktos ze padł ofiarom PA od osoby zamieszanej w wojnie. To jest bardzo na miejscu temat lub to ze gildia która jest zamieszana w wojne <była> sie rozpadła jest tez ciekawe. Wiec jezeli nie masz ochoty czytac, nie czytaj i zamilcz...

Pozdro
Gremb

Mysliciel 12-08-2006 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.

morda brudasie !!!! cos ci nie pasuje to nie czytaj i hu,...... zakala dofu ty pewnie najwiecej uczestniczysz w tej wojne wiedz nie mow mi co moge pisac a co nie

mechatronik 12-08-2006 01:43

Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie B) bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych :confused:

Mysliciel 12-08-2006 02:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mechatronik
Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie B) bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych :confused:

hehe co ?? on woli powiedziec ze to nie temat do oglaszania PA hehehe nOOB

Mebius 12-08-2006 02:30

Revenor Archimende

Aug 12 2006, 01:53:36 CEST Killed at Level 120 by Jameha

Sathan Bell 12-08-2006 02:31

Revenor Archimende

I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...:evul:

Lord sensej 12-08-2006 03:36

Dno

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell
Revenor Archimende

I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...:evul:

Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go ujebac zixid zszedl i wyjebal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?

Pzdr
Sensej

Mebius 12-08-2006 03:44

up

padlo pytanie "walczymy czy idziemy spac?"
wiekszosc stwierdzila ze spiaca jest wiec przeczekalismy pz sandry i poszlismy do dp, w ktorym sie wylogowalismy aby walnac sie do lozka
dobranoc ;)

Eldyn 12-08-2006 03:50

@Lord sensej
Dobra taktyka czatowaliscie do 2 w nocy i nic wam to nie dalo :) a my frag do przodu 8o jakbysmmy mieli jakis knightow to bysmy was znowu zniszczyli :)

17:3 dla nas, a wy juz 1kk albo wiecej w plecy zobaczymy niedlugo co bedzie bo draz wam kasy nie da.
HuahHauhaAuhAHuahAuahua!!

Przypuszczam ze odpowiedz bedzie brzmiala "Odpie..rdol sie odemnie idz robic PA"

Cors Ent 12-08-2006 07:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord sensej
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?

Pzdr
Sensej

Kazda taktyka jest jeśli jest skuteczna.
Miarą skutecznosci Dofowej taktyki niech beda wojenne fragi - a nie dane wanted mozliwosci na odkucie sie - poniewaz paradoksalnie byłby to oksymoron nie sadzisz Sensej?

mnie osobiscie nie było na akcji bo juz koło 19 sie zwinołem wogle z chaty i poszedłem na impreze - podejrzewam ze duzo osob z dof w nocy z piatku na sobote - czyli najlepszej nocy tygodnia na imprezowanie nie było
skoro wanted jest takie hardcorowe ze zamiast isc pobalowac wolicie stac wszyscy i czekac az ktos z dof zrobi pz to gratuluje wytrwalosci - ja wole isc zaimprezowac

w kazdym razie co z tego ze zablokowali? akurat wy w wanted po tych parych waszych idiotycznych i nieudolnych probach wciagniecia nas w trapy nie jestescie osobami ktora moga takie rzeczy komentowac i wyzywac.

Nie wiem jak ty Sensej ale mimo tego ze generalnie ci co ze mna walczyli (draz kiedys rowniez) wiedza ze nigdy nie mialem oporów i obaw zeby isc walczyc. W Vision i Dof nie raz to co ja nazywałem "swoja walczenoscia" oni nazywali "corsowa lekkomyslnoscia" ale nie jestem na tyle glupi zeby podejmowac battle i stracic 6 osob w kuriozalnej walce nie majac gotowej gildi- jak wanted w ven
i mało tego - pol godziny po masakrze 6-0 przyjsc z "kontrą" i stracic kolejnych 2 x po 100lvl + ludzi
nazywaj to brakiem odwagi Sensej jak chcesz - dla mnie to jest roznica miedzy odwaga a czysta głupota
sensejowa odwaga czy nie odwaga, dofowa głupota czy rozwaga
fakt jest faktem ze revenor zaliczył glebe a wy znow nic nie mogliscie na to poradzic.

teraz ogolna moja analiza "rezultatów" działan wojennych

Zgony po stronie wanted wynikaja z nie funkcjonowania ich zgrania jako zespołu, z braku kordynacji w walce, slabego dowodzenia na polu walki, niekonsekwencji w podejmowanych dzialaniach i w koncu lepszego ogolnego pvp Dofu.

komentujac 3 fragi w dof - Immoral zrobil sobie pz jak nie bylo nikogo z dof na vent - no ewidentny blad jednostki, to co Yavimava odstawil na poh jest dla mnie do dzis zagadka w kazdym razie to rowniez wyskok pojedynczej osoby,
Radzikk niestety nie wszedl na Vent w czasie jak expil i kiedy zostal trapniety, nie mogl wiec slyszec naszych ostrzezen i wezwac pomocy keidy zostal trapniety. - bledy bledy bledy - ale bledy pojedynczych ludzi - a nie lamerstwo Dof jako druzyny

zaraz pewnie Wanted napisze ze plote bzdury i wanted jest pro, ma boskie pvp i jeszce sie o tym przekonamy - ok - ale najpierw pokarzcie ze jestescie super cacy a potem o tym piszcie
bo jak narazie to duzo piszecie a mało z tego wynika w tibia
16-3 od czasu "powrotu" dof mówi samo za siebie

Dziub'ek 12-08-2006 09:29

Ja mam pytanie co to jest vent~ mowicie duzo o tym a ja nie wiem co to jest... z tego co przypuszczam i wywnioskowalem z tego co mowicie nie jest to guild chat, wiec co??

zeus1985 12-08-2006 09:32

Cytuj:

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Pzdr
Sensej

@Lord Sensej
Zacznijmy od tego, że aby walczyć na otwartej przestrzeni potrzeba w miare wyrównanego składu po obu stronach, w tym przypadku takiego nie było. Był jeden battleground o wyrównanych składach i co? Roznieśliśmy Was w pył, i nie mów mi tutaj człowieczku o ucieczce, bo uciekać z pola bitwy to najlepiej potrafi jeden z Waszych dowódców: Urbexx ( logoutstyle ), o reszcie nie wspomne. Szkoda że nie było Cie wtedy w Venore, to może byś padł od Naszych SDków.

Yavi~

Raul de Azura 12-08-2006 09:59

Cytuj:

Pzdr
Sensej

hueheuhue odezwal sie najdzielniejszy z dzielnych, ktory przesuwac ludzi nie umie, zeby z trapa wyjsc. szkoda ze nie moglem uczestniczyc wczoraj ;/ ale co sie odwlecze to nie uciecze xD

A Revenor zasluzyl na jeszcze kilka gleb

Zielona Firanka 12-08-2006 11:52

@ Ciri the witcher
Coś się nie podoba? Już kilka osób wyjaśniło, że ten temat to WYDARZENIA, nie tylko wojna. Co do PA - nikt tu nie płacze, może tylko Ty płakałeś jak Draz ubił Cię a byłeś neutralny. Teraz dołączyłeś do DoF i psujesz im opinię próbując być "super hiper extra mądry".

@ Frags
Gratz dla DoF'u!

@ taktyka.. & sensej
Tak jak Cors napisał, każda taktyka jest dobra, jeśli jest. Ludzie, szczególnie z Wanted, nie wiecie że człowiekowi potrzebny jest sen? Buhehe. Śmiech i żal. Sen jest potrzebą człowieka, więc to chyba normalne, że ludzie z DoF'u czekali na to kiedy Sandrze zniknie PZ... Przynajmniej dobrze to świadczy o nich - są przyjacielscy bo nie zostawiają członka gildii gdy ma "pezeta".

zeus1985 12-08-2006 12:30

@Xalf
Może odwiedzasz to forum, nie wiem.
Pamiętasz moje słowa? Powiedziałem abyś uważał na siebie bo Wanted nie ma kasy... I niestety miałem racje. Zabili Cie.

Qba =] 12-08-2006 12:31

@ Dziub`ek- Ventrilo: program służący do porozumiewania się przez micro. Troszke taki małotnący się masowy skype. Sam bawię się tym na free-serwach i jest to bardzo przydatna rzecz (szczególnie podczas multiplayerowych gierek i walk, jak u nas). Ale najwięcej mogą chyba o tym powiedzieć chłopcy z wanted i dof.

@Topic: Dead Xalfa... na tym świecie chyba nie mozna być neutralnym.

@Up: Brak pienionsow chyba nie ma tu nic do rzeczy...

Raul de Azura 12-08-2006 17:08

Cezarius
Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx
and by Mysh Hash'Jarash

Yhm?

Jak osądzić akcje w glownej roli z Anarchosem?

Sathan Bell 12-08-2006 17:25

@ Cors
Male sporostowanie 17:3 o jednego Pizzoludka sie pomysliles...

Zibeq 12-08-2006 17:39

umiecie liczyc...

Ludzie z Wanted padali 16 razy od Dofoludków.
Ale to nie prawda ,żę Wanted zabiło tylko 3 osoby z DoFu...

Sandra Magnus
Jul 18 2006, 20:26:07 CEST Killed at Level 162 by Drazharm
and by Xhue

Cezarius
Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx
and by Mysh Hash'Jarash

Dalipi
Aug 06 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 136 by Drazharm
and by Variellain Silret
(Byl wtedy w Wanted ale poszed do DoF najsłabsi odpadaja)

Lehen
Aug 11 2006, 08:15:16 CEST Killed at Level 48 by Exmind

Miter Furax dwa razy(ponad miesiac temu) (raz od draza ,raz od draza i grit-monstera)

Onlly
Jul 18 2006, 20:24:49 CEST Killed at Level 98 by Drazharm
and by Xhue

Tegax (+miesiac temu od draza)

Yavimava
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus

Eler Eowyn
Aug 08 2006, 13:55:41 CEST Killed at Level 57 by Drazharm

Immortal Drozdzik
Aug 03 2006, 14:38:06 CEST Killed at Level 67 by Drazharm
and by Wican

Master Obitalal
Jul 30 2006, 20:18:04 CEST Killed at Level 54 by Revenor Archimende
Aug 07 2006, 17:17:48 CEST Killed at Level 55 by Urbexx

Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm

:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56.