![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakis ty kurwa madry... Jezeli cos nie pasuje Ci w tych postach to idz na dział ,, Uzalanie sie ciot nad tematami ". Ten temat to też wydarzenia z servera, wiec jezeli napisze ktos ze padł ofiarom PA od osoby zamieszanej w wojnie. To jest bardzo na miejscu temat lub to ze gildia która jest zamieszana w wojne <była> sie rozpadła jest tez ciekawe. Wiec jezeli nie masz ochoty czytac, nie czytaj i zamilcz... Pozdro Gremb |
Cytuj:
|
Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie B) bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych :confused:
|
Cytuj:
hehe co ?? on woli powiedziec ze to nie temat do oglaszania PA hehehe nOOB |
Revenor Archimende
Aug 12 2006, 01:53:36 CEST Killed at Level 120 by Jameha |
Revenor Archimende
Aug 12 2006, 01:53:36 CEST Killed at Level 120 by Jameha I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...:evul: |
Dno
Cytuj:
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci. Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go ujebac zixid zszedl i wyjebal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze. Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ? Pzdr Sensej |
up
padlo pytanie "walczymy czy idziemy spac?" wiekszosc stwierdzila ze spiaca jest wiec przeczekalismy pz sandry i poszlismy do dp, w ktorym sie wylogowalismy aby walnac sie do lozka dobranoc ;) |
@Lord sensej
Dobra taktyka czatowaliscie do 2 w nocy i nic wam to nie dalo :) a my frag do przodu 8o jakbysmmy mieli jakis knightow to bysmy was znowu zniszczyli :) 17:3 dla nas, a wy juz 1kk albo wiecej w plecy zobaczymy niedlugo co bedzie bo draz wam kasy nie da. HuahHauhaAuhAHuahAuahua!! Przypuszczam ze odpowiedz bedzie brzmiala "Odpie..rdol sie odemnie idz robic PA" |
Cytuj:
Kazda taktyka jest jeśli jest skuteczna. Miarą skutecznosci Dofowej taktyki niech beda wojenne fragi - a nie dane wanted mozliwosci na odkucie sie - poniewaz paradoksalnie byłby to oksymoron nie sadzisz Sensej? mnie osobiscie nie było na akcji bo juz koło 19 sie zwinołem wogle z chaty i poszedłem na impreze - podejrzewam ze duzo osob z dof w nocy z piatku na sobote - czyli najlepszej nocy tygodnia na imprezowanie nie było skoro wanted jest takie hardcorowe ze zamiast isc pobalowac wolicie stac wszyscy i czekac az ktos z dof zrobi pz to gratuluje wytrwalosci - ja wole isc zaimprezowac w kazdym razie co z tego ze zablokowali? akurat wy w wanted po tych parych waszych idiotycznych i nieudolnych probach wciagniecia nas w trapy nie jestescie osobami ktora moga takie rzeczy komentowac i wyzywac. Nie wiem jak ty Sensej ale mimo tego ze generalnie ci co ze mna walczyli (draz kiedys rowniez) wiedza ze nigdy nie mialem oporów i obaw zeby isc walczyc. W Vision i Dof nie raz to co ja nazywałem "swoja walczenoscia" oni nazywali "corsowa lekkomyslnoscia" ale nie jestem na tyle glupi zeby podejmowac battle i stracic 6 osob w kuriozalnej walce nie majac gotowej gildi- jak wanted w ven i mało tego - pol godziny po masakrze 6-0 przyjsc z "kontrą" i stracic kolejnych 2 x po 100lvl + ludzi nazywaj to brakiem odwagi Sensej jak chcesz - dla mnie to jest roznica miedzy odwaga a czysta głupota sensejowa odwaga czy nie odwaga, dofowa głupota czy rozwaga fakt jest faktem ze revenor zaliczył glebe a wy znow nic nie mogliscie na to poradzic. teraz ogolna moja analiza "rezultatów" działan wojennych Zgony po stronie wanted wynikaja z nie funkcjonowania ich zgrania jako zespołu, z braku kordynacji w walce, slabego dowodzenia na polu walki, niekonsekwencji w podejmowanych dzialaniach i w koncu lepszego ogolnego pvp Dofu. komentujac 3 fragi w dof - Immoral zrobil sobie pz jak nie bylo nikogo z dof na vent - no ewidentny blad jednostki, to co Yavimava odstawil na poh jest dla mnie do dzis zagadka w kazdym razie to rowniez wyskok pojedynczej osoby, Radzikk niestety nie wszedl na Vent w czasie jak expil i kiedy zostal trapniety, nie mogl wiec slyszec naszych ostrzezen i wezwac pomocy keidy zostal trapniety. - bledy bledy bledy - ale bledy pojedynczych ludzi - a nie lamerstwo Dof jako druzyny zaraz pewnie Wanted napisze ze plote bzdury i wanted jest pro, ma boskie pvp i jeszce sie o tym przekonamy - ok - ale najpierw pokarzcie ze jestescie super cacy a potem o tym piszcie bo jak narazie to duzo piszecie a mało z tego wynika w tibia 16-3 od czasu "powrotu" dof mówi samo za siebie |
Ja mam pytanie co to jest vent~ mowicie duzo o tym a ja nie wiem co to jest... z tego co przypuszczam i wywnioskowalem z tego co mowicie nie jest to guild chat, wiec co??
|
Cytuj:
Zacznijmy od tego, że aby walczyć na otwartej przestrzeni potrzeba w miare wyrównanego składu po obu stronach, w tym przypadku takiego nie było. Był jeden battleground o wyrównanych składach i co? Roznieśliśmy Was w pył, i nie mów mi tutaj człowieczku o ucieczce, bo uciekać z pola bitwy to najlepiej potrafi jeden z Waszych dowódców: Urbexx ( logoutstyle ), o reszcie nie wspomne. Szkoda że nie było Cie wtedy w Venore, to może byś padł od Naszych SDków. Yavi~ |
Cytuj:
hueheuhue odezwal sie najdzielniejszy z dzielnych, ktory przesuwac ludzi nie umie, zeby z trapa wyjsc. szkoda ze nie moglem uczestniczyc wczoraj ;/ ale co sie odwlecze to nie uciecze xD A Revenor zasluzyl na jeszcze kilka gleb |
@ Ciri the witcher
Coś się nie podoba? Już kilka osób wyjaśniło, że ten temat to WYDARZENIA, nie tylko wojna. Co do PA - nikt tu nie płacze, może tylko Ty płakałeś jak Draz ubił Cię a byłeś neutralny. Teraz dołączyłeś do DoF i psujesz im opinię próbując być "super hiper extra mądry". @ Frags Gratz dla DoF'u! @ taktyka.. & sensej Tak jak Cors napisał, każda taktyka jest dobra, jeśli jest. Ludzie, szczególnie z Wanted, nie wiecie że człowiekowi potrzebny jest sen? Buhehe. Śmiech i żal. Sen jest potrzebą człowieka, więc to chyba normalne, że ludzie z DoF'u czekali na to kiedy Sandrze zniknie PZ... Przynajmniej dobrze to świadczy o nich - są przyjacielscy bo nie zostawiają członka gildii gdy ma "pezeta". |
@Xalf
Może odwiedzasz to forum, nie wiem. Pamiętasz moje słowa? Powiedziałem abyś uważał na siebie bo Wanted nie ma kasy... I niestety miałem racje. Zabili Cie. |
@ Dziub`ek- Ventrilo: program służący do porozumiewania się przez micro. Troszke taki małotnący się masowy skype. Sam bawię się tym na free-serwach i jest to bardzo przydatna rzecz (szczególnie podczas multiplayerowych gierek i walk, jak u nas). Ale najwięcej mogą chyba o tym powiedzieć chłopcy z wanted i dof.
@Topic: Dead Xalfa... na tym świecie chyba nie mozna być neutralnym. @Up: Brak pienionsow chyba nie ma tu nic do rzeczy... |
Cezarius
Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx and by Mysh Hash'Jarash Yhm? Jak osądzić akcje w glownej roli z Anarchosem? |
@ Cors
Male sporostowanie 17:3 o jednego Pizzoludka sie pomysliles... |
umiecie liczyc...
Ludzie z Wanted padali 16 razy od Dofoludków.
Ale to nie prawda ,żę Wanted zabiło tylko 3 osoby z DoFu... Sandra Magnus Jul 18 2006, 20:26:07 CEST Killed at Level 162 by Drazharm and by Xhue Cezarius Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx and by Mysh Hash'Jarash Dalipi Aug 06 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 136 by Drazharm and by Variellain Silret (Byl wtedy w Wanted ale poszed do DoF najsłabsi odpadaja) Lehen Aug 11 2006, 08:15:16 CEST Killed at Level 48 by Exmind Miter Furax dwa razy(ponad miesiac temu) (raz od draza ,raz od draza i grit-monstera) Onlly Jul 18 2006, 20:24:49 CEST Killed at Level 98 by Drazharm and by Xhue Tegax (+miesiac temu od draza) Yavimava Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx and by Dragoholikus Eler Eowyn Aug 08 2006, 13:55:41 CEST Killed at Level 57 by Drazharm Immortal Drozdzik Aug 03 2006, 14:38:06 CEST Killed at Level 67 by Drazharm and by Wican Master Obitalal Jul 30 2006, 20:18:04 CEST Killed at Level 54 by Revenor Archimende Aug 07 2006, 17:17:48 CEST Killed at Level 55 by Urbexx Radzikk Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |
|