![]() |
|
Cytuj:
To Ci sie udalo :)Gratz8o |
Cytuj:
Poczekam jak będzie coś bardziej zorganizowano B) |
Cytuj:
Ci co zostali albo mieli maly kontakt z gra albo wcale nie wiedza co sie dzieje bo ich nie ma i uchodza za tych co jeszcze "sa"... |
Cytuj:
EDIT: color twoj post tutaj sie ma nijak do tego co ci napisalem w PM, sprawdz skrzynke ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zorganizuj ludzi cwaniaku...:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale mi to rybka bo z ta gra nie jestem juz zwiazany, a co ty zrobisz ze swoim charem to mnie nie bardzo interesuje :) czy potrafie cos zorganizowac - przeszloscp okazala ze tak, czy chce? sam sobie odpowiedz :P |
Masz swojego ripleja nubaj, endżoj
nie podoba mi sie to co robia z solution. Moi ostatni kumple powoli sie zabieraja z tego servka. No ale life goes on |
Cytuj:
Czasem 60 lvl z gildii która "robi coś dobrego lub złego" ma większe doświadczenie niż taki 120 lvl z neutral gildii który jedyne "unjusty" łapie na potworkach ;) |
Cytuj:
Jak oglądałem dzisiaj aktywność poszczególnych graczy to stwierdzam ze smutkiem, ze duza część znaczących osób nie odwiedza już swoich kont od dawna. Czy to jest początek końca?? |
@tharrin
Tharrin bull shyt
Jak bylem w dominion To tak demiphant zorganizowal massloga "keekz padl Jak Nuskei klepal Potempik silny to polecialem mu pomoc lal mnie keekz riveen sir imp i nuskei przylecial kondon i dobil nuskei'a z ue i dla niego frag ;(. Jak Lord angel (prawdziwy owner byl) to HWL zrobilo massloga wszyscy polecielismy i rozpokonane HWL.!!Jeszcze troche tego bylo ale na ciebie szkoda sie pluc bo ty zawsze poowiesz, ze ktos nic ty wszystko!! Dziekuje! Teraz moze czesc sie domysli kim jestem:*. |
Cytuj:
Moze zrobic cos kazdy jak ma z kim.. tuaj nie bylo z kim.. jest moze z 10 osob co chca.. ale maja malo czasu i z 5 co maja czas i chca.. ale 5 osob duzo nie zdziala.. |
Cytuj:
|
Ja wsumie juz chyba w tibie grać nie będę, niepowiem czasem mam ochote wyskoczyć puknąć jakiegoś questa ,albo węszyć w rejonach kazordoon w poszukiwaniu tego co "nieodkryte" , niestety ta wojna uniemożliwia mi robienie większości rzeczy które lubię.. Brakuje mi terz ochoty na zaczynanie gdzie indziej czy levelowanie nowej postaci.. ehh jeśli będziecie chcieli coś powalczyć (mówie tu do "moich" ludzi) dajcie znać zawsze moge pograć troche i pomóc wam , nic innego poza wami nie trzymało mnie w tej tibi od kiedy wojna wybuchła na nowo.
Postów pożegnalnych nie robie zarówno tu jak i na tibi.com bo nigdzie nie znikam , poprostu nie gram. Macie do mnie kontakt więc "..wszystko postaremu , thc uzdatniacz tlenu w płucach , w tle gra rap nuta.." i niech każdy se dopisze co mu tam w duszy gra :) |
Cytuj:
ludzie pojda za tym ktory ich przekona ze wie co robi, ktoremu zaufaja bo sie w taki czy inny sposob wykazal, badz tez wzbudza zaufanie, HWL dowodzi alex - 15 latek ktory nawet nie gra wlasnym charem, i co? i nic, pokazal ze cos umie i zostal zaakceptowany, ktory z was kiedykolwiek sprbowal sie tak wykazac? gadac kazdy potrafi, tak jak skopo, anevarix czy nawet rumcio, a teraz nagle juz nie expia po 12h na dobe, siedza i expia second charami badz tez wcale, a tez potrafili duzo gadac. dokladnie jak wy;) jak przychodzi co do czego to trzeba wami kierowac jak kukielkami, bo w przeciwnym razie nie jestescie zdolni do dzialania. poza tym jeszzce nie postawilismy kropki nad "i" ;) color amsz reply na skrzynce. Poznanski Rycerz@ lol ja od poczatku wiem kim jestes, poczytaj wczesniejsze posty, w ktoryms jak ci odpisywalem to masz mala sugestie ;) ale co z tego? dla mnie nic nie pokazales poza pyskowka i "duza gadka". na wiecej cie nie stac? |
Cytuj:
Własnie w tym problem że masz "swoich ludzi" jak krupnik. on natomiast ma swoich PN i tyle. Do nich idzie info co sie planuje itd. a do reszty albo nic ie dochodzi albo: "zaloguj sie o tej porze i sie wszystkiego dowiesz". Wole już zalogować sie na kiblu na posiedzeniu rady ministrów.... Albo all równi i wszystko wiedzą albo informujcie tylko swoich zaufanych kilku ludzi. :) |
Nie chodzi tu przecież o wiek graczy. Alex po prostu miał dobre pvp i zmysł taktyczny wiec nie ma się czemu dziwić, że potrafil organizowac wszystko. Ale może po prostu od osób takich jak ty Tharrin, też się tego powinno domagać bo przeciez lvl'u na bocie nie wbiłeś i powineneś być w temacie obeznany... Ale to nie jest tak, że teraz ty masz wszystko na głowie.
I jak już pare razy mówiłem warto, zebyście byli lepiej zgrani pograć troche wspólnie na OTS. Nie mówie, ze tego nie robice ale warto zwołac ekipa tych jak kurier mówil 5-10 osób i poćwiczyć... Zreszta z tego co pamiętam to Hybrid kiedyś tak robił... |
Uuu
Dzieki tharrin ze mnie poznales
Ale od poczatku jak prosilem zeby mnie zawiadamiac ze jakas akcja to w dupie. Teraz moglbym w sumie powalczyc ale nic sie nie dzieje ^^. galana to nuda neutrale zyskuja sile expia i expia ;} |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |
|