Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Eldyn 29-01-2007 20:01

@Losari
No trudno to nazwac wojna jak bylo 1 open battle ktore skonczylo sie 1:1 :P
Ale wiem wiecej niz ty bo po sprzedaniu chara miales malo wspolnego z furora a odemnie z miasta gra tam z 15 noobkow, a ownerow to ja mialem 2 i ja nie cpalem ;) ty tez miales 2 ownerow ale 2 ownera oszukales :(

Losari 29-01-2007 20:10

@Eldyn
Ja mialem subownera ktory robil mnie w chuja sprzedawal moja kase rl ziomom i przecpywal wszystko a z tego co pamietam to cpaliscie tam rowno zielsko.

ragafewee 29-01-2007 20:41

Rikser a po chuj Rakan~ Wlazł za mna z 2 wrl bym sobie dla rade ale z 4 to padłem -.-

Kosher Pig 29-01-2007 21:52

hahaha... mój boże, przeraża mnie aktualny poziom tego tematu. Tomuś wy*******a co post swoje mega zajebiste advance które każdy (prawie) z postujących w tym temacie przeżył nieraz, kilku dyskutuje kto kogo huntnął na innym servie, a jeszcze inni rozwodzą się nad banshee questem, jaki on był nieudany i czy ja to wina.

nieskromnie, 5 level sharując z całym miastem sprzedając chary huntując po wojnie i zrobionym nieudanym banshee queście, hejl pod <ręka uniesiona>

Czy zniżyłem się do odpowiedniego poziomu?

_/ pierwsze 50 stron tego tematu...

przygotowywujący się do pisania pod symbiana 6.1,
/Kosher

Voldo69 29-01-2007 22:03

to o czym oni mają tu pisać?? :P

Govinem 29-01-2007 22:37

mam juz klawiature, ten tekst napisalem klawiatura ekranowa ale reszta bedzie wyklikana z mojej nowej klawiatury hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahaha

Sesef 29-01-2007 22:45

ciężko nam idzie dopiero 6 temat w ilości napisanych postów:/ trzeba się poprawić.

btw. Dali byście film z deada saori bo na pewno jest

Kolirn 30-01-2007 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee (Post 1232115)
Tak jak by nie patrzec moja wina... Ale niestety starsza podlaczyla sobie laptopa i wtedy mnie zmulilo i jak to na lagach bywa wpadłem missclickiem na to pole -.- Przepraszam tych co padli :/

100k kolirn/venore...

i zapominamy o sprawie. Ew. Aol + 50k na bless.

Kosher jakby nie patrzeć banshee quest jest jakims wydarzeniem bo nie jest to quest robiony co dzien po 100 razy...

natomiast co to tomu~ i tego zioma z Furory to sie zgodze po huj sie tu kłucicie na temat kto kogo gdzie i za co huncił ?

ragafewee 30-01-2007 16:14

@kolrin

Z tego co wiem jak 1 osoba wchodzi to się pojawiaja 2 wrl -.- A 2 takich szkód nie robią buhauha

Tu masz całą prawdę jak było wiem bo tam byłem -.-

Kod:

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1523475

Sope(L) 30-01-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1233380)
100k kolirn/venore...

i zapominamy o sprawie. Ew. Aol + 50k na bless.

Chyba sobie zartujesz...

Jojo Ninja 30-01-2007 16:18

Powiem tak, wiedzieliscie z kim idziecie, kto może zrobić byka a kto nie, zrobili, popadali - koniec. Więc nie rozumiem tych paymentów, każdy szedł na swoją odpowiedzialność, a i gratz temu idiocie który wszedł odrazu za Ragą po następne 2 warlocki :)

/Jojo

Kolirn 30-01-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1234256)
Powiem tak, wiedzieliscie z kim idziecie, kto może zrobić byka a kto nie, zrobili, popadali - koniec. Więc nie rozumiem tych paymentów, każdy szedł na swoją odpowiedzialność, a i gratz temu idiocie który wszedł odrazu za Ragą po następne 2 warlocki :)

/Jojo

widze że nie zrozumieliście tego co napisałem. Raga stał w trapie i nikt mu nie kazał wchodzic w tamte pola. przechodził jakis druid czy sorc a raga poleciałza nim tworząc kolejne dwa wrl o ile umiem liczyc 2+2 = 4 a 4 wrl to juz jest zagrozenie...

Paymenta od niego nie chce bo go za to nie hunce... krotko mowiac nauczka - nie chodzic na quest z kims kogo nie znasz... sorc ktory organizował tego banshee po 10 minutach pisał mi na prv żebym ekipe prowadził bo on nie wie co i jak...

aaa i ich explo w ghosty tez było niezłe ....

Tomorro(Sarloon madex) 30-01-2007 17:15

Jak ja banshee robiłem to 4h na wrlach siedzielismy xD(kazdy wzial po 5 sd xD i xydrus donosil kilka bpczy :P)
a w ghosty niezle dawali z explo ;p

ragafewee 30-01-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1234382)
widze że nie zrozumieliście tego co napisałem. Raga stał w trapie i nikt mu nie kazał wchodzic w tamte pola. przechodził jakis druid czy sorc a raga poleciałza nim tworząc kolejne dwa wrl o ile umiem liczyc 2+2 = 4 a 4 wrl to juz jest zagrozenie...

Nie nie nie tak było... Ja wlazłem na missclicku przez laga w posadzke a kolejne 2 zrobil rakankubaki bo wszedl zaraz za mna. Wiem bo tez polecialem na sam dol za ni, pozniej on polecial do was i wsiadly 4 na mnie podlecialem pod was i combo wpadlo...ded

Greg'Ant 30-01-2007 18:08

a to nie czasem ten inteligent Rakanubakakbi bujał się po natsępne wrl ; >

edit

@up
wcześniej odpowiedziałeś niż zapytałem xD

Doneq 30-01-2007 18:29

gdybym mial taki nick tez bym chyba probowal popelnic samobojstwo:P Doneneneneneq:D

Sesef 30-01-2007 21:57

Ja tu się nie chce z nikogo śmiać ale Rakanubakakbi

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 30-01-2007 22:35

@up & 2up
Litości! Chłopak się jeszcze załamie i Wasza wina będzie ;o

Losari 30-01-2007 22:42

I dont wanna talk to you i just want bang bang bang
I dont wanna know ur name i just want bang bang bang!
I dont wanna lick ur mouth i just want bang bang bang
I dont need relationship i just want bang bang bang
Hahaha nie wiem jak z poczuciem humoru u was ale dobra jazde znalazlem xDD
http://www.albinoblacksheep.com/flash/bang.php

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 30-01-2007 23:16

@up
Hahaha. Pwned xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24.