![]() |
Cytuj:
nie to żeby już coś planowali konkretnego po prostu bukowno familja padnie tak jak padają prawie wszyscy peel . potwierdzone. przynajmniej tak ludzie mówią ; > |
Cytuj:
jakos na Berylii jestem przeciwko Aerisowi i Zavilowi a na Obsidii jestesmy razem w gildii ;) im to jakos nie przeszkadza mi strona w wojnie tez nie przeszkadza ... gdy bylem po stronie KH na open battlach ciagle klikalem z Chepageno Co do tego ze uratowalem Aquariusa od deada, to uwierz mi ze nie chcialem ale od KH padlem wiecej razy |
Cytuj:
|
Cytuj:
chodz to nie zmienia faktu ze im pomogles. Niestety, stalo sie. |
FU demon ;];]
Cytuj:
Kauczuk jak jeszcze czytasz te posty to moze napiszesz Nam po chuj huntujesz 30 lvl~ zimelem i kazesz im placic, skoro kazdy i tak wie ze to ty??? Może hunty na żółwiach za mało expa daja? Albo małpy ci sie nie zwracaja, co? Albo po prostu boisz sie expic(huncić) demonem? A sr ty masz lagi... No tak... Zwracam honor(???)... |
Cytuj:
btw. dzis egzamin :cup: :cup: |
Cytuj:
Srry za double |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i na forum znowu cos ruszylo:D
i jest sie z czego posmiac/z kogoB) 8o \/ peace \/8o |
Cytuj:
|
haha zauwazam ze wszyscy nagle zaczynaja lubic corsaa no no no...
offtop : Kietzel Cregh Apr 24 2007, 20:37:05 CEST Killed at Level 114 by Sabo Tache and by Gekkesos ; ) |
Cytuj:
Jak tam na Elysi, jakies zalozenia macie przyszle ? :] |
Name: Corso of Darknes
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 107 World: Berylia Residence: Thais Last login: Apr 25 2007, 10:41:44 CEST Bez gildii WTF ?? |
Cytuj:
|
Olol
Cytuj:
Reason to zabicie 3 r'li Demon Kauczuka za Free,moimi noobcharami. Olol... Aradna napisala ze da inva po tygodniu, ale powiedzialem ze juz nie wroce do guild jesli kickuje za taki reason. Bo ubilem jakies 30-40 lvle na noobcharze,o lol... Tak czy inaczej na warze jestem z nimi wiec nie robcie sobie nadziei xdd :evul: :evul: |
Przecież nie piszę tego żeby Ci zrobić na złość albo sobie nadzieję :)
Zaczynam Cię lubić, i widać ze nie jestes "juz" asslicker KH (raczej Spartan chodź prawie aLL to KH) i nie doszedłeś spowrotem do Spartan Legion :D Szacun xDB) B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zreszta co bylo to bylo aha i nieprzywlaszczaj sobie tego mojego deda do " ciebie" bo wtedy zabardzo sie wysunolem do przodu majac jakis 70 lvl i to bylo moja wina a nie towja zasluga lol. |
Cytuj:
Ohh Rev, you are so offensive ; < @H.L Someone , cares im sure ;). |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |