![]() |
|
Cytuj:
ciekaw jestem ile mi jeszcze takich postów napisza :P, bo to az miło słuchac jak cie jada. hahaha @ Pierw czyraj ze zrozumieniem, a potem kurwa krytykuj..., bo zapewne idzesz w stronie swoich kolegów.!! |
Yy jesli juz pokazujecie ze ktos padl to dajcie tez link z filmem(jesli jest),sknerusy :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nieznam takiej gildii ;| |
Cytuj:
Zreszta nie był ciekawy bo staliśmy sobie na mostku między Venore a Thais i na środku mostku stal Isaris i Gardz...i przez okolo 10min Gardzowi wastowalismy Uhy :] Skończyły się all Uhy i padł :] a z Isarisem to poszlo szybciej :D Najbardziej z tego wszystkiego mi się podobało co wyprawiał Matek HaHaHa jak latal za nimi i trzymał im Pzta ładnie to wyglądało :p |
Cytuj:
|
17:47 You advanced from Level 160 to Level 161.
Nie Musicie Gratulować :] |
Cytuj:
Gratz Endrox :P:P:P |
Cytuj:
to nie gratuluje :p |
[CHAR]Cavesi[/CHAR]
Nov 06 2007, 16:55:34 CET Killed at Level 131 by [CHAR]Joixazi[/CHAR] and by [CHAR]Arieswar sumo[/CHAR] Jakis reason? z tego co kojarze Cavesi byl zawsze z dawnym fagiem a teraz akurat membersi dawnego fagu go zfragowali... |
No to przypomnij sobie FAG po rozpadzie vs Suave, piraci, Rom.
|
Cytuj:
Cavesi byl retired w tym okresie bodajze... |
Cytuj:
|
Chlopak myslal ze poexpi chwile ;p
|
To tzw. wyjebka :D
|
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR], hack podobno tez ;/
|
13:14 The seals on Ferumbras' old citadel are glowing. Prepare for HIS return, mortals.
Co wy na to? xD |
Cytuj:
Ta , zajebisa pore sobie wybrał , jak każdy w szkole. |
Cytuj:
Jestem ciekawy, jak to się rozwinie ;o |
Osobiscie watpie ze cos z tego bedzie , no chyba ze NS poleci na jego :>
|
[CHAR]Justys Druidka[/CHAR]-Nov 07 2007, 13:21:20 CET Killed at Level 100 by [CHAR]Evil Dyon[/CHAR] _/
|
Cytuj:
A ja przyciąłem botera 2 raz xD (62druid i 30 rp, niestety tym razem 55 eka tam nie było ;/) http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33590 |
Nie rozkminiam po **** wychodzić z DP bez blesów ?:confused:
|
no to lepiej nie rozkminiaj juz tylko pomysl logicznie eh ;/
|
Cytuj:
Pro Gammer ( jakis maly grubas kupil postac ta na allegro) na 108 lvlu kupil chara po to by sobie monka stawiac ^^ |
Mr. Matut sie złożył :D
|
[char]endrox[/char]
!! ;/;/ |
[CHAR]Endrox[/CHAR]
no coz bywa, Cytuj:
EDIT: [CHAR]Neik Santana[/CHAR] Nov 09 2007, 10:55:28 CET Killed at Level 126 by Saori Mia and by Nexoriu. xD xD congratz ;p |
http://pl.youtube.com/watch?v=1SGiqDfs1xo
Can't touch this! EDIT Dektral-Nov 09 2007, 17:38:26 CET Killed at Level 95 by Rhy Holy'Assiar and by Mamux Sting Ninja-Nov 09 2007, 17:24:44 CET Killed at Level 129 by Rikser and by Dektral Dolkia- Nov 09 2007, 17:39:06 CET Killed at Level 125 by Xydrus Trappula-Nov 09 2007, 17:40:02 CET Killed at Level 93 by Zekiv and by Warrior Futurity |
|
isaris
Banished: until Dec 09 2007, 17:41:19 CET because of account trading |
Cytuj:
Niemają war chara?? ;o |
No i jeszcze [CHAR]Xuzoun[/CHAR]
Nov 09 2007, 17:40:02 CET Killed at Level 106 by Zekiv and by Kojak Firefighter |
@up
yy mamy rozumiec ze sie wywalil podczas combo :P ? |
Cytuj:
|
|
Film spoko, bardziej taki showing off na hydrach xD
Można było użyć desintegrate run na te parcele... Najlepszy tekst :D 00:16 Xydrus [130]: PENTO |
Peoples that has paid,
(This list will get updated soon!) Bonecrusher Lee Wojowniq Shinjizuke Ranilcurre Sofur wyplacanko? |
Cytuj:
rikser ban + delete warn zevs ban + delete warn henkie ban + delete warn Loratho Lome ban (?) więc jak widać nie stabilne czasy są dla gildii pijamy. Ledzie uciekają póki mogą @up Co się dzieje?? O co biega? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |
|